Banzai! 2013 Nr. 2

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    Banzai! 2013 Nr. 2



    Na ką, praėjo lygiai mėnuo nuo pirmojo Banzai! numerio išėjimo ir, galbūt priešingai negu daugelis tikėjosi, tęsiame žurnalo leidimą su antruoju, kaip ir šventiniu, numeriu.

    Žinoma, aš esu šališka, bet tikiu, kad nemažą kiekį praėjusio numerio klaidų ar kitų negerumų pavyko ištaisyti, jų išvengti ar tiesiog sugalvoti geriau. Šiame numeryje rasite straipsnių tiek apie rimtąją, tiek apie populiariąją japoniškos kultūros puses. Beje, šį kartą jų (t.y. straipsnių) ir daugiau. Nežymiai, bet slenkame aukštesnės kiekybės link. Tikimės, kokybės taip pat.



    O kad jau užsiminiau apie straipsnių kiekybę, tai priminsiu, kad labai laukiame naujų komandos narių, kurie nori ir gali rašyti su Japonija susijusiomis temomis. Jeigu manote, kad galite pasiūlyti tik vieną straipsnį, nebijokite - tokių padėjėjų taip pat reikia. Prašom kritikuoti į valias, na o bet tačiau - vis vien mes nei profesionalai, nei laisvo oro direktoriai, tad tikiuosi, kad suprasit kažkokius nedidelius netikslumus.



    Lauksiu visų jūsų kritikos, įvertinimų bei komentarų, o sausio numerio žurnalo planas jau nutartas ir tarp švenčių bus vykdomas. Beje, primenu, kad liko dar šiek tiek laiko nusiųsti savo piešinį 5-tajam dailininkų turnyro etapui, kurio laimėtojas puikuosis ant sausio mėnesio Banzai! viršelio!



    Parsisiųsti pdf rasite čia: click
    Skaityti online galite čia: clicky
    Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2013-12-23, 15:42.
    Urameshi, Iemon-dono!
Working...