Patema aukštyn kojom

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Patema aukštyn kojom


    Veiksmas vyks požeminiam pasauly, jungiantį daugybę tunelių. Mūsų herojė Patema, mergina iš požeminio kaimo, kuriai labai patinka tirti tunelius. Nors merginai ir buvo uždrausta įžengti į pavojingas zonas, tačiau vieną dieną visgi ji įžengia ten kur jai nederėtų.

    "Time of Eve" ir "Pale Cocoon" darbų išgarsėjęs režisierius Yoshiura Yasuhiro pristatė savo naująjį tvarinį, filmą "Sakasama no Patema", kurio premjera turėtų įvykti kitais metais. Autorius atskleidė, jog šis projektas buvo jo galvoje dar prieš "Time of Eve", tačiau ieškojo tinkamesnio meto šiam darbui. Pažiūrėjus į nuotrauką pagrindiniame filmo puslapyje, tikrai matyt jog pasaulio idėja ir atmosfera kažkuo primena "Pale Cocoon".

    Režisierius pagarsėjo savo darbais dėl savito stiliaus, kasdieniškumo, visai kitaip mums gerai žinomų daiktų akcentavimo ir paslaptingo mistiškumo, kuris lydi kiekvieno darbo pabaigoje. "Time of Eve" filmo versija buvo išleista 2010 ir šias metais pasiekė iTunes viršūnę. Daugiau apie filmo siužetą nėra žinoma, tačiau autorius pridūrė jog siužetas bus "extremely weird" t.y. neįtikėtinai paslaptingas "Mergina sutinka vaikiną" ("boy meets girl"). "Nuo studentų laikų visi mano darbai buvo uždari, tačiau šį kartą noriu išskristi".


    Keturios trumpametražės serijos: 23/01/2013


    Tikriausiai dauguma nesate girdėję, jog yra pasirodę keturios trumpametražės įžanginės filmo serijos, apie tai, kas nutiko iki tų įvykių, kuriems skirtas būsimas pilnametražis filmas. Liežuvėlio dėka serijos yra įgarsintos lietuviu kalba, ką jums ir siūlome įvertinti.

    Pamatyta įžanga be galo nustebino. Labai smagu matyti šviežias talentingo autoriaus idėjas. Filmo scenarijus buvo sumanytas prieš "Evos Metas" ir savo paslaptinga, mistiška ir protui nesuvokiama atmosfera labai primena "Pale Cocoon". Piešimas ir šiame autoriaus darbe aukštumoje: detalus ir savitas, ypač požeminio gyvenimo pasaulis, kurio tikrai norėčiau pamatyti filme daugiau. Su nekantrumu laukiu.




    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2014-12-25, 13:53.
Working...