Paralelinis pasaulis

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • epas
    Narys


    • 2005 08 12
    • 83

    Paralelinis pasaulis

    narsydamas interneta, radau kai ka labai, mano manymu, idomaus, tad noreciau pasidalinti savo radiniu su visais sio forumo zmonemis. manau, daugelis yra girdeje apie viena is itikinamiausiu visatos atsiradimo versiju,DIDIJI SPROGIMA, taciau abejoju ar kas yra girdejes apie tai, kas vyko pries ji ? ar esat susidure su tokiu teiginiu, jog yra ne 3 ir ne 4 matmenys musu pasaulyje, o netgi 11 ? ar girdejot apie mokslininku paskutinius kelerius metus gan aktyviai nagrinejama M TEORIJA ? ar noretumet isgirst ir pamatyt kaip visi sie dalykai yra susije tarpusavy ir galiausiai atveria kelia i PARALELINI PASAULI ? jei taip, siuliciau pasiziureti gan idomia laida, kurioje butent ir yra nagrinejami sie dalykai spust

    P.S. patarciau, parsisiusti nedidele programele "Google Video Player", po to beliks parsisiusti pacia laida ir stebeti ja geresnes kokybes bei be jokiu trugdziu, nei tai reiktu daryti stebint ja internete
    Paskutinis pakeitimas nuo epas; 2007-05-06, 21:42.
  • Likimo_Kalvis
    YOSH!!!

    • 2006 08 26
    • 378

    #2
    skaiciau kd yra tik 10 matmenu, 3 musu, 6 susivinioje ir 10 kur juda suleliai sudarantys maziausias daleles, stygu teorija
    Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

    Comment

    • Daan
      Administratorius

      • 1998 10 30
      • 184

      #3
      nžn kas per sutapimas, gal 7 matmens kaltė, bet šiandien kaip tik tai pažėjau.
      tikrai įdomus dalykas

      Comment

      • Eisas Kuperis
        Simintis Sun


        • 2006 01 25
        • 355

        #4
        Paralelūs matavymai. Na mano duomenimis jų yra 7-8. t.y. 7-8 žemės viename ir tame pačiame taške. Tiksliai nežinau nes praėjo jau kokie 11 metų nuo tada kai tuo domėjausi. Reiktu pasitiklinti.
        O štai ir įdomus dalykai susije su tuo. Yra daugybė pasakojimų kaip žmonės dingsta iš čia, kažkur prapuola, kartais grižta ir sako pabuvoje kitokiame saulyje, kiti dargi labai greitai pasensta, treti grižta po 100 metų visai nepasenę. Pasak mano šaltinio tai yra susije su perėjimu buten į kitą paralelinį pasaulį. Na o grižimo padariniai, greitas senėjimas, kitas laikmetis, tai susije su laiko tėkmės anomalijos, nes žinoma kad laikas ten ir vyksta kažkaip nevienodai. Daug žinojau apie tai, bet reikia versti iš naujo užrašus.
        Kiek nustebau kad tai pradėjo nagrinėti, nes pagal tai ką mokslas kalbėjo tuomet kai aš tuo domėjausi, buvo labai aišku kad dar pora dešimtmečių tai bus tiesiog nesamonė. O praėjo tik vienas.

        Comment

        • Ozis

          #5
          Tie 8-12 matmenu atsirado bandant visas jegas apibrezti viena bendra jega (deretu zinoti, kad siuo metu is 4 fundamentaliu jegu (berods tiek buvo pries ~10 metu) teliko 2 - gravitacine ir elektrosilpnoji). Butent bandant apjungti sias dvi jegas teoretikai isiveda papildomas dimensijas, kiek teko uztikti literaturoje kolkas geriausias pasiekimas yra 4 papildomos dimensijos, taciau tai toli grazu nereiskia, kad jos egzistuoja! Na jos egzistuoja, bet tik ant popieriaus.
          Alternatyvus pasauliai tera mistifikacija. Neisbaigto zmogaus suvokimo padarinys. Fantastu ismones produktas

          Filmuko kolkas neziurejau, bet aki butinai uzmesiu

          Comment

          • niekšas
            forumo idiotas

            • 2006 08 23
            • 544

            #6
            Jėga tema, man toki dalykai visada buvo ydomūs pažiūrėsim kas ten per laida

            Comment

            • epas
              Narys


              • 2005 08 12
              • 83

              #7
              pilnai sutinku, jog viskas kas pasakyta laidoj apie tuos 11 matavimu bei paralelinius pasaulius, tai tik teorija, ji nera pagrysta kazkokiu bandymu "gyvai", taciau kiek supratau, tai kol kas vienintele svaresne teorija, kuri remiasi logiskai isvestom formulem bei paaiskina kas galejo sukelti didiji sprogima, o pries tai net nebuvo uz ko uzsiciuopti. ka gali zinot, gal ateity viskas pasitvirtins. zinoma viskas ten skamba labai itikinamai ir romantiskai, padaryta taip, jog ir paprastas zmogus ziurejes laida, neturintis fizikos daktaro laipsnio (kaip as ) viska suprastu, del to sia laida ir buvo idomu stebet bei igyt kazkokiu ziniu

              Comment

              • axborn
                I can see muzic~

                • 2007 01 02
                • 121

                #8
                Jo, man ir patinka tokie "mistiniai, fantastiniai" dalykeliai. Bet siaip logiskai pagalvojus, tai jokiu tikru irodymu Viesumoje nera (jei ir yra tai slepiami, kaip ir apie visus kitus mistinius dalykus) ir kolkas daugiau nieko, nei, kad tai "sapaliones" negalima teigti.
                Daug tokiu teoriju yra, kad ir tie patys ateiviai, pagrobimai, vaiduokliai... viskas daugiau ar maziau akiu dumimas, Komercija, kad tik pritraukti kuo daugiau ziurovu, pinigu.
                Beje Linkomaijoje atradau pirmam poste mineta filmuka pavadinimu "BBC Horizon-Parallel Universes-PDTV-XviD" na ir vienam komentare, kaip ir paaiskiima ar kazka tokio, taip pat filmukas pavadinimu "Imagining the Tenth Dimension-mov"
                Paskutinis pakeitimas nuo axborn; 2007-05-06, 20:29.
                http://axborn.myanimelist.net

                Comment

                • Tsuyu
                  VAK

                  • 2007 03 30
                  • 135

                  #9
                  sugoi.Apturejau shiek tiek dziaugsmo nors tai tik teorija..bet mano smegeneles ir vaizdote isisiubavo..kad ir 44 minutes, bet buvo ganetinai smagu( pasakojo tai kaip kokia istorija ar pasaka)..pati pradzia mane pakabino kur sake, kad jusu kitoje dimensijoje ish vis gali nebuti, tiesiog nebusit gimes..taip ganetinai creepy nuskambejo, o tas paskatino mane ziuret toliau..bet vis gi mes gyvenam atrdimu amziuje ir gal but ta teorija realiai bus pagrista kada nors lab.bus sukurta mazyte visata

                  Comment

                  • Kuronii
                    Boom, like that

                    • 2007 04 01
                    • 144

                    #10
                    Na as tokiais dalykais noreciau tiketi, demo..as toks zmogus kad man reika tai paciam pamatyti. Juk pries kelis cia desimtmecius ir toks "paprastas" dalykas kaip atomo branduolio maketas buvo ir taip ir taip pateikiamas ir vis budavo nesamone padaroma...tad as tikiu kad taip ir yra, sitos teorijos keisis keisis o po 100 metu galimas daiktas, kad is sito filmuko visi pasijuoks.^_^;;
                    http://www.acvilnius.lt/ - VAK - Vilniaus Anime klubas

                    Comment

                    • slicKrox
                      Catching some Zzzzs...




                      • 2012 08 01
                      • 2161

                      #11
                      Dievinu tokias Discovery kanalo teikiamas mokslines fantastikos laidas. Maciau kazkadaise, bet itariu, kad reikes arhyve palandziojus dar karta paziuret.

                      Beje gal kas mate ir zino pavadinima laidos, rode per Discovery Tv kanala, kurioje vaizduojamas siuo metu vykdomas pats didziausias ir brangiausias experimentas visoje europoje, o gal net ir visame pasaulyje. Paciame eksperimente dalivauja apie 30 valstybiu, jeigu nedaugiau. Pats eksperimentas atliekamas vidurio europoje, jei atmintis neslubuoja, tai Slovenijoje, Cekijoje ir Austrijoje.

                      Po zeme siu valstybiu, eina labai ilgas tunelis, kuri dar kuria ir siais metais ruosiamas uzbaigti. Pats tunelis lanko formos ir susijungia i tam tikra mazga, labaratorija, generatoriu, kuriame bus bandoma isiaiskinti vienos is didziausios paslapties, kuri kankina zmones jau labai ilga laika - kaip buvo sukurta visata? Per tuneli dideliu greiciu bus paleisti atomai ir susidurimo metu bus atkurtas didisis sprogimas, kurio metu tikimasi atskleisti tam tikrus faktus, kurie leistu paaiskinti kaip susikure visata ir kitus tam tikrus faktus apie musu ir kitu visatu supama materija.

                      Pries pusmeti maciau pora seriju per Rusu verciama Discovery kanala, bet siuo metu noreciau susirasti visas likusias, bet niekaip neeina atsiminti ir susirasti pavadinimo...
                      Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-05-06, 23:18.

                      Comment

                      • radament666
                        "Umi no Suna" Dark

                        • 2007 02 18
                        • 154

                        #12
                        Hm istikruju buvo idomu paziureti, kas mane nustebino yra tai kad jiem reikejo tiek daug laiko sugalvoti, jog viskas yvyko per susidurima tu paraleliniu pasauliu. Sako, kad tie du pasauliai susidure ir gavosi tas "didysis sprogimas" As galbut ir blogai manau, galbut kaska praklausiau, bet man chemija primine gijuk kai susijungia(susiduria) dvi skirtingos medziagos ivyksta chemine reakcija, todel galvoju, kad cia atsitiko labai panasiai. Tie du paraleliniai pasaluliai susijunge, jie neisnyko jie tiesiog susijunge ir sukure musu pasauli kuri matome dabar.
                        1(chemine medziaga) + 2(chemine medziaga) = 3(nauja medziaga, siuo atveju musu pasaulis)


                        Jeigu labai nusisnekejau parasykit ka negerai parasiau, ar ka praklausiau.
                        Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos Klubui

                        Comment

                        • Foxsym
                          I Want To Believe

                          • 2005 10 29
                          • 100

                          #13
                          Autorius slicKrox
                          Dievinu tokias Discovery kanalo teikiamas mokslines fantastikos laidas. Maciau kazkadaise, bet itariu, kad reikes arhyve palandziojus dar karta paziuret.

                          Beje gal kas mate ir zino pavadinima laidos, rode per Discovery Tv kanala, kurioje vaizduojamas siuo metu vykdomas pats didziausias ir brangiausias experimentas visoje europoje, o gal net ir visame pasaulyje. Paciame eksperimente dalivauja apie 30 valstybiu, jeigu nedaugiau. Pats eksperimentas atliekamas vidurio europoje, jei atmintis neslubuoja, tai Slovenijoje, Cekijoje ir Austrijoje.

                          Po zeme siu valstybiu, eina labai ilgas tunelis, kuri dar kuria ir siais metais ruosiamas uzbaigti. Pats tunelis lanko formos ir susijungia i tam tikra mazga, labaratorija, generatoriu, kuriame bus bandoma isiaiskinti vienos is didziausios paslapties, kuri kankina zmones jau labai ilga laika - kaip buvo sukurta visata? Per tuneli dideliu greiciu bus paleisti atomai ir susidurimo metu bus atkurtas didisis sprogimas, kurio metu tikimasi atskleisti tam tikrus faktus, kurie leistu paaiskinti kaip susikure visata ir kitus tam tikrus faktus apie musu ir kitu visatu supama materija.

                          Pries pusmeti maciau pora seriju per Rusu verciama Discovery kanala, bet siuo metu noreciau susirasti visas likusias, bet niekaip neeina atsiminti ir susirasti pavadinimo...
                          na zinau kad ta projeko daro "CERN" europos branduoliniu tyrimu centras, o koks pavadinimas laidos nezinau

                          ...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............

                          Comment

                          • axborn
                            I can see muzic~

                            • 2007 01 02
                            • 121

                            #14
                            Del to tunelio, tai biski ar nepadauginai skaicius.
                            Zinau, kad yra statomas labai brangus tunelis (nebe pirmas, juose jau patvirtino puse Ensteino teorijos, atrodo, kad skirtingose visatos vietose laikas juda skirtingai) artai 30km spindulio (neatsimenu), bet tikrai tai yra ne pasaulinio masto, tuo labiau nusitesiantis per 3 valstybes.
                            http://axborn.myanimelist.net

                            Comment

                            • slicKrox
                              Catching some Zzzzs...




                              • 2012 08 01
                              • 2161

                              #15
                              Autorius Foxsym
                              na zinau kad ta projeko daro "CERN" europos branduoliniu tyrimu centras, o koks pavadinimas laidos nezinau
                              dq uz uzuomina!

                              Comment

                              Working...