nowJapan 2013 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Wishmaster
    KOI team founder


    • 2008 07 18
    • 411

    nowJapan 2013 atsiliepimai

    Go!
    Of all the things I've lost - I miss my mind the most
    All bannanas in the world - unite!!!
  • Futari
    AZ rėmėjas



    • 2007 01 07
    • 1094

    #2
    Labai gaila, bet šiemet nebepavyko dalyvauti. Rugpjūčio mėnesį dar buvau Lietuvoje, bet rugsėjį - jau nebe... Tiek iš savo pusės, tiek iš daugelio žmonių kurie negalėjo sudalyvauti (nes manau tokių tikrai atsirado?) - manau kad nors bandyta išvengti kirtimosi su kitais festais, bėgant nuo vilko užšokta ant meškos. Ruduo, kad ir pradžia - jau mokyklų, darbų ir viso ko kitko metas. Patys aistringiausi, žinoma, NowJapanui laiko ras visada, bet rugsėjį - jau nebe tas kas rugpjūtį. Plius dar kai vėl susikirto su maratonu ir keliai uždaryti buvo, daugumai kilo galvos skausmas kaip parkuotis kad nereiktų per Vilnių su kostiumu eit dar iki eisenos
    Vienintelis realus privalumas kurį galiu sugalvoti - buvo daugiau laiko kostiumams užbaigti. O apart to nekažką. Aišku, nebūdama ten, negaliu spręsti - gal realūs pardavimų ir lankomumo duomenys parodys, kad absoliučiai labiau apsimoka festivalį daryti rugsėjį.
    Asmeniškai norėčiau, kad NowJapan grįžtų į rugpjūtį. Kitaip niekuomet nebebus jokių prošvaisčių parlėkti prisiminti savo ketverių NowJapano lankymo metų ir padidinti to skaičiaus.

    Tiems, kurie dalyvavo - tikiuosi šauniai praleidot laiką, ir laukiu laukiu laukiu atsiliepimų ir vaizdų!

    Comment

    • solblu
      Naujokas
      • 2013 04 24
      • 5

      #3
      it was... fine.

      Comment

      • Horkis
        Kritikuosiu žiauriai


        • 2005 12 23
        • 637

        #4
        Didziulės pauzės tarp pasirodymų ir kai vedėjas bando jas užkišti neaiškiais juokeliais seip labai nervino...... nebuvo vaidinimu,,,, pasirodymai silpni.... daugelis dalyviu net nesustoja papozuoti pasirodymo metu tad labai sunku nufotkinti gerai.... kartais apšvietimas budavo nekoks kai puse pasirodymo dalyvis budavo tamsoje..... MUZIKA PER GARSI!!!!!!!!!!!!!...... Zodziu taip..... Blogiausias is visu Now Japan iki siol buvusiu...... Smagu tik tai kad kostiumai tikrai nuostabus buvo... nors daugelis su gerais kostiumais net nelipo ant scenos. Aišku meno dirbtuveles ir tie workshopai buvo nice.


        Comment

        • Synad
          Naujokas
          • 2012 07 03
          • 12

          #5
          Truputį downgrade nuo praeitų metų kažkaip. Kodėl visas art workshop atsirado toj vietoj, kur seniau prekiavo stuffu? Truputį kamščiai karts nuo karto susidarydavo. Pasirodymai man asmeniškai nebuvo labai įspūdingi (neskaitant masterių), bet čia jau tikriausiai mano kaip kelintą kartą beeinančio į NJ problema. Jau kai 2 metus atsižiūrėjau kaip mergaitės sinchronizuotai šoka, tai šiais metais kažkaip nenustebino niekas (except Dee, ofcourse). Ir dar 1 dalykas kuris labai mane asmeniškai pjauna, kai cosplayer'iai pristatymą daro prie muzikos kuri visiškai išmuša iš veikėjo atmosferos. Veikėjas atrodo visai rimtas, piktas šiek tiek iš paveiksliuko, o tada prasideda "cute" šokis pagal popsovą dainą... Manau tokie dalykai labiau veiktų mixed cosplay pasirodymuose kaip praeitais metais, o vienetiniai galėtų laikytis labiau savo veikėjo/pasaulio atmosferos.

          Again, aš turbūt jau išsikvėpiau su Now Japan'ais ir tiesiog susikūriau fake idėją, kad sekantis NJ turi būti geresnis už praeitą. Nebuvo LABAI blogai, tiesiog kažkiek labiau meh, negu 2012. Į kitus metus eisiu nes reikės bandyt į OC top tris įkišt vyrą for once ir prisižadėjau būt cosband'e... :C

          Comment

          • Sable
            The Hitchhiker





            • 2005 03 11
            • 1530

            #6
            Atėjau nieko pernelyg nesitikėdamas ir kaip rezultatas likau visai patenkintas. Pasirodymų aišku nebuvo ypatingai gerų (apart.. again - Dee), bet kostiumų tikrai taip (btw, 4 ar 5 merginos su kanopom? is it new fashion now so awkward, tho fun to watch, šaunuolės kad aukojatės taip). Šiaip labiau gal renginio esmė buvo su draugais ir pažįstamais susitikt, pabendraut, pasifotkint. Programinė dalis tiesiog dėl tų daugelio metų kai esu otakas stažo, nebekelia ypatingo įspūdžio. Ai, tik tiek, kad pirmą kartą cosplėjinau ir pats - tai vis gi kažkas kitokio buvo Gaila tik pusė cosbando pasiruošt spėjo, tai iki mastymo vaidinimus ruošt ar ant scenos lipt taip ir nepriėjom. Bet visai smagu, manau kartosiu. Anyway, dq už renginį orgam, o kostiumuočiams kad buvo ir traukė akį. Chyrz!

            p.s.: nubėgau tą maratoną

            Comment

            • VisualAya
              Naujokas

              • 2011 07 26
              • 16

              #7
              Khronokai Khrystor, subyrėjęs Draenei is talking.
              Tai ką, praėjo dar vienas nowJapan. Nuotaikų daug, o nepadariau nieko.
              First day.
              Buvo visai fun. Tik kažkur dingo labai didelė dalis kūrybinių dirbtuvių [o gal aš jų tiesiog nesuradau].
              Labai didelis pliusas Ninja Game'ui. Dar nebuvo taip smagu daužyti rankas kitiems.
              Second day.
              Labai nusivyliau Meistrų kategorija [atsiprašau, Daimyo]. Na taip, aš ten ėjau pirmą kartą, bet nemaniau, kad taip išvargsiu sėdėdama tame mažame persirengimo kambariuke. Aišku, spėjau apeiti du ratus Kongresų rūmuose ir praleisti visą renginį. Mane nufotkino gal tik 10 žmonių, kol mano kostiumas dar buvo sveikas. Prieš einant į sceną subyrėjo lankas ir kairė kanopa, tad teko keisti visą savo sugalvotą pasirodymą.
              Bet ant scenos nutrūko mano antpečiai. Teko improvizuoti absoliučiai viską. Neatsimenu nieko, net nemačiau, kokios buvo šviesos. Jaučiausi kaip koks Jack Sparrow, "Yolo man, I'm fabulous", kai scenoj kažką maliau.
              Bet po pasirodymo aš labai supykau, kad meistrai nugrūsti į galą. Mano akimis, visi meistrai jautėsi kažkaip iškankinti nors nieko realiai nepadarė. Nors gal mano akys meluoja.
              Kažkaip atgraso ėjimas į daimyo kitąmet. Gal aš dar neužaugau iki meistrų, bet noriu pamatyti bent renginio pradžią [ko nepadariau šiemet dėl savo kanopų, kurias dėjau turbūt kokį pusvalandį].
              All in all, praeitų metų nowJapan buvo geresnis. Negaliu tiksliai pasakyti, dėl ko, bet šiemet jaučiausi ne taip, kaip praeitais metais. Nebe ta atmosfera.

              Su meile, subyrėjęs Draenei.

              Comment

              • Tricka
                Naujokas
                • 2013 01 02
                • 4

                #8
                Renginys, aišku, buvo labai smagus, žmonės ir nindzės draugiški, tradicinės kultūros pragramą ne tik ikebana ir kaligrafija sudarė ir t.t., bet ką gerai darot, manau, žinot, todėl taisykim klaidas.
                Man, kaip ir daugeliui, priimtinesnė vasaros data - ir dėl mokslų, ir dėl oro.
                Ar tik pasirodė, jog koridoriuose atrakcijų sumažėjo? Budget cuts, I suppose.
                Harajuku programa netikėtai keitėsi - paskutinė paskaita visai kita tema buvo, vis dėlto nebloga.
                Nors tie impro visai mieli, neplanuotų pertraukėlių tarp pasirodymų visada bus, tad gal pasiruoškim, bent truputį, kuo jas užpildyti?
                Turbūt per daug noriu, bet gramatinės klaidos pasirodymų fone labai išmuša.
                Būtų malonu, jei būtų keli atspausdinti dalyvių sąrašai balsuojant.
                Nesmagiai jaučiausi, kai eisena užgožė kažkokią senovinę mugę, ir dar šaukdami "hentai" (nors pastarojo suvaldyt neišeina, suprantu).

                Overall gerai, pernai geriau buvo, kitąmet eisiu, laukiam nuotraukų!

                P.s. nindzės pastebimai nyksta, tuoj companion cube reikės duot.

                Comment

                • Abalys
                  Nope!

                  • 2010 07 20
                  • 1137

                  #9
                  Atvažiavau su dideliu entuziazmu... Išvažiavau su galvos skausmu.

                  Comment

                  • solblu
                    Naujokas
                    • 2013 04 24
                    • 5

                    #10
                    Galiu pasakyti tiek, kad bent jau mums, Lietuviams, kasmetinis nowjapanas, kaip apsidairymas po savą kiemą, - atėjau, apsižiūrėjau ir išėjau, t.y. trūksta įvairovės ir nepažintumo. Kongresų rūmus jau žinom kaip penkis savo pirštus. Ir net liūdna pasidato, kai pergrūstam kolidoriuj (ten net ne kolidorius, tiesiog mini holas) matai keletą super-fancy šarvuotų, kanapotų, sparnuotų (ir kt.) cosplayerių, bandančių prasigrūst pro minią, nesužalojant kostiumo. Visiems norisi ir į kiemelį išeit, pasidaryt foto prie kelių medelių ar pan., o vos išėję patenkam į judrią gatvę (su ar be bėgikų maratonų), kurioj pajuokiais (kartais, žinoma, nustebusiais ir padrąsinančiais) žvilgsniais svaidosi praeiviai (ir neduok dieve, kokie forsai.). Taigi, ar neatėjo metas NowJapan perkelt kitur, į erdvesnes ir nepažįstamas patalpas? Jei taip ir toliau, po kiekvieno nowjapano susilauksim vis daugiau komentarų: "buvo blogiau, bet nežinau kodėl"

                    Comment

                    • Yumenator
                      Motherbleeping Killjoy



                      • 2009 07 27
                      • 552

                      #11
                      Ir aš apsireikšiu <:
                      Pirma diena Kažkas buvo seno, kažkas naujo, kažko mažiau, kažko daugiau. Labai trūko staliukų, kur galima būtų piešti meno alėjoje arba jie buvo mažai pastebimi. Pasigedau pernykščių alėjos patalpų :/.Patiko parduotuvės ir prekių įvairumas, ypač animeshop'e. Dirbtuvėse neapsireiškiau, deja. Šiaip diena būtų nuobodoka, jei ne gera kompanija.

                      Antra diena
                      Iš pradžių labai skubėjo(arba tiesiog man taip atrodė?), rodos atėjau anksti, bet kai jau užsidėjau kostiumą ir pasiruošiau - praėjo gal 10 pasirodymų. Vėliau teko išeiti į persirengimo kambarį, ruoštis, po to laukti teisėjų. Sutinku su VisualAya, meistrų sukišimas į galą nelabai gera ideja(nors ir sunku jų pasirodymus įdeti kažkur kitur), kambariuke sedėjome pusę dienos ir visi jautėmes kaip prieš inkviziciją. Viskas praėjo greitai, bet neproduktyviai, iš viso pamačiau, deja, tik kokius 6 pasirodymus :/ Tikiuosi išeis surasti nematytų pasirodymų įrašų. Salėje nors ir buvau mažai, tačiau teko pamatyti daug vedėjo padarytų klaidų(kaip pavyzdžiui pasirodymų maišymas, jų pristatymas, kai jie jau pasirodė ir t.t.),gal tai atsitiko tik tada,kai aš atėjau, tačiau gal reiktų kiek daugiau ruoštis tam, no? Bet gal gana apie blogybes. Labai patiko cosplayerių kambariukas, kur buvo visų mylimas first cosplay aid kit ir vanduo, prireikė abiejų ir dėl to didelis ačiū. Patiko savanoriai, kurie, mano manymu, buvo labai atsakingi, ieškojo reikalingus cosplayerius prieš jų pasirodymus ir išdalino 5 lt kuponiukus. Negaliu nieko spręsti apie kelias nominacijas, kadangi nemačius pasirodymų, tačiau visiškai patenkinta samurajų pirma vieta ir visomis trijomis meistrų vietomis, tiap pat ir best-of-the-best laimėtoja Manau buvo išrinkti tikrai geriausi ir įspūdingiausi cosplay.

                      Dėl abiejų dienų - TRŪKO ERDVĖS. praeitais metais jos buvo kiek daugiau, o šiais neįmanoma buvo vienoje vietoje prabūti ilgiau nei minutę. Think about it :/

                      Tiek iš manęs, laukiam video ir photo medžiagos <:
                      Paskutinis pakeitimas nuo Yumenator; 2014-06-23, 01:12.
                      http://yumihoriku.deviantart.com/

                      BLACKOUT
                      http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                      be sure to visit our page~

                      Comment

                      • Shaka
                        Dancing Samurai

                        • 2010 03 05
                        • 295

                        #12
                        Kazkaip siemet randu daug maziau priezasciu skustis nei pernai ar kuriais metais pries tai. Turbut tai reiskia, kad visgi kazkoks progresas daromas XD Kas labiausiai papjove tai tai, jog taip ir negavom progos dorai pasirepetuot pries rengini, laukdami, kol su ne kai kuriais buvo aiskinamasi del sulkiausiu dalyku, kai tuo tarpu bent pora kitu dalyviu laisvai galejo bent prasivaikscioti po scena, kad pajustu, ka tai reiskia. Liudnoka zinoma... Buvo zmoniu, kurie savo eiles ir nuo pat ryto taip ir nesulauke. Nedaug maciau pasirodymu, bet ir is to aisku, kad samuraju ir meistru kategorijose tikrai laimejo to verti zmones lyginant su kitais, kurie jose rungesi.Sokiu buvo daug, bet vienas per ta pati- bravo nugaletojui uz originaluma.

                        Zinoma, daug kam data pakiso koja: mokslai, darbai kita diena ir siaip oras ne kazka, bet yra kaip yra. Visvien buvo saunus renginys ir isties smagus savaitgalis.
                        ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

                        Comment

                        • Pearliik
                          Narys

                          • 2013 09 15
                          • 33

                          #13
                          Na, as vaziavau pirma karta i nowJapan, tai neturiu labai su kuo lygint ir vaziavau be cosplay. Tikriausiai del to buvo siek tiek nuobodoka. Kaip kai kas jau minejo, buvo mazoka erdves, tikejausi praleist ten visa diena, o per pora valandu jau ir ieskojom ka veikt. Taip pat nesmagu, kad apdovanojimai taip velavo ir nepavyko ju pamatyt, nes reikejo gaudyt traukini atgal i Kauna :/ Ir su AMV dalimi idomiai ivyko: iskart po cosplay pasirodymu visa minia atsistojo eit balsuot ir nedidele dalis liko ziuret.
                          Siaip viskas ne taip jau blogai, parduotuves ir dirbtuves patiko, faina buvo su yukata pavaikstinet.
                          Lauksiu kitu metu ir jau butinai vaziuosiu su cosplay

                          Comment

                          • kaguya
                            Narys

                            • 2009 08 26
                            • 31

                            #14
                            cia pirmi mini video http://www.youtube.com/user/xixatushka69
                            veliau bus visos nuotraukos
                            Baka

                            Comment

                            • Olasas
                              back forever

                              • 2009 02 27
                              • 273

                              #15
                              Taigi taigi nowjapan man šiemet buvo kiek kitoks, nes galėjau dalyvaut tik sekmadieninėj festivalio dalyje, o joje pirmą kartą po turbūt penkių metų necosplayinau (dar praeitais metais irgi necosplayinau, bet tada išvis nebuvau nowjapane), tai gal dėl to ne visiškai pavyko pajusti tą festivalį, nors buvo tikrai smagu sutikt senus otaku and stuff : D Mačiau kažkas rašė, kad festivalio dvasia šiemet kažkokia kitokia, tai abejoju, kad įmanoma per tiek metų išlaikyt tokią pat "dvasią" turint omeny, kad publika kasmet keičiasi, tarkim pirmus nowjapanus, net koi cosplay būdavo daug daugiau tokių žmonių kurie ištikro domisi Japonijos kultūra ar bent jau anime, o dabar vis daugiau tokiu kurie nori su ja susipažinti ar šiaip užeina pažiūrėt kas čia per nerd gathering vyksta : D Ai, dar dėl publikos, ar čia aš užaugau ar šiemet tikrai buvo labai daug dešimtmečių? Turbūt gerai, kad mūsų gretos nesustoja didėt : D anyway
                              Žinant praeitus nowjapanus (nežinau kaip buvo praeitais metais) pati pirma renginio dalis gana daug vėluodavo, tai aš neskubėdamas važiavau į kongresų rūmus ir tuo būdu praleidau beveik visus pirmos dalies pasirodymus : D Tarp jų ir Dee, tikiuos įkels kasnors į youtubą : D Šiaip cosbandai nebuvo tokie stiprūs kaip būdavo anksčiau, nors tikrai nesakau, kad jie buvo blogi : D irrrr kur vaidinimai? :OO geriausią dalį šiemet nusprendė nežinau kas (ir ar išvis organizavo ar šiaip nieks nekūrė tų vaidinimų) išmestii, WHYYY??
                              žodžiu kitais metais eisiu į abi dienas jei tik galėsiu ir būtinai cosplayinsiu, gal bus kitaip

                              P.S. Pagaliau gavau ketvirtą hellsingą!!
                              P.P.S. Mortal kombate į kaulus gavau kokius ∞ kartų

                              Spoileris:

                              Comment

                              Working...