nowJapan 2012 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Wishmaster
    KOI team founder


    • 2008 07 18
    • 411

    nowJapan 2012 atsiliepimai

    Need feedback. Please deliver
    Of all the things I've lost - I miss my mind the most
    All bannanas in the world - unite!!!
  • Heccu
    Naujokas
    • 2010 08 15
    • 8

    #2
    Hello, decided to write, because of the shock. The fest was awesome with its organization but...
    First of all, I'm from Latvia and I'm always proud when someone from our country gets a prize, but not today.
    In "Masters category" I saw AWESOME cosplays (the Fairy, Link, Princess, Zelda, Archer, Pony, Digimon, MonkeyKing, Ahri).
    Their cosplays were made in hight quality, and I guarantee you, that they spend a lot of money and time!
    I come home and got information, that our cosplayer got the 1st place. Why? Thу cosplay was VERY, I say VERY simple. Ok, she was moving very good, but it's just because she was half naked. Look on the others masters, for instance: the boy who was a pony - the costume was true, but you should think logically, you can't dance in that thing!
    Judges are stimulating young girl to wear bikinis as a Cosplay? All in all, Cosplays will become simpler. Girls will think: "M... What to make? Super cosplay or just a sexy-opened dress? Let me see.. last year a lot of people spent time to make perfect cosplays, but they didn't get anything... Oh well, a sexy-opened dress isn't so expensive, and it will not "eat" my time.
    It wasn't a dance competition, it was all about the cosplay, right?
    P.S. If I were one of them (masters with awesome cosplays) I would feel very bad for loosing to this cosplay. It's not so bad to loose to a better cosplay, but I think when you loose to a cosplay, which is no so good as your's.. well.. that can be even offensive. You will loose good cosplayers this way.

    Comment

    • Ruu
      Rimtas forumo narys

      • 2010 07 07
      • 159

      #3
      Some photos from Ciel!
      http://www.facebook.com/media/set/?s...4885201&type=3

      Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

      Comment

      • Vaidas
        Naujokas
        • 2011 01 30
        • 13

        #4
        Autorius Ruu
        neleidžia pažiūrėt.

        Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

        Comment

        • Narya
          Citizen Erased

          • 2009 01 22
          • 205

          #5
          Finally back to life. Grįžus po nowjapan pasinaudojau proga, jog nieko nereik daryt ir pirmą kartą šį mėnesį tinginiškai drybsodama pažiūrėjau filmą
          Dar pamiegojus tai net liūdesys, kad nowJapan baigėsi, praėjo.

          Pliusai:
          +Pasikeitęs požiūris į cosplayerius. Pagaliau mus priėmė kaip festivalio dalį, o ne random dalyvius. Cosplayerių kambarys, vanduo, Cosplay First Aid stalas, savanoriai vis klausinėjantys ar nereikia pagalbos - viskas labai palengvino dieną.
          +Nebuvo vėlavimo *applause*
          +Papilnėjęs ninzių klanas
          +Smagu pagaliau sulaukt ir padoraus anime shop'o, tik kiek teko girdėt kainos truputį ten kandžiojos.
          +Du fotografijos kampeliai
          +Labai sklandžiai ėjo repeticijos, net jei pasirodymai ne itin

          Ką būtų galima tobulint:
          -Per apdovanojimus prašau, labai prašau, nebekvieskit tik prizininkų ant scenos iš karto. Jau kai pamatai tuos tris ar penkis žmones vietoj ir aišku kad vietas skirstys tarp jų, visa įtampa ir įdomumas dingsta. Anksčiau kai kviesdavo po vieną, tai atrodydavo kad net oras įsielektrinęs, visa salė laukia, žiūri susidomėję iki pat paskutinės nominacijos.
          -Apie nominacijas kalbant, tai pasigedau rodomų prizininkų paveikslėlių fone, kaip anksčiau. Keletas žmonių atėjo atsiimt prizų be kostiumo ir iškart neaišku kas ten toks laimėjo.
          -Nebuvo purikuros
          -Ir gal jau galima keltis kitur? Kongresuose jau net nebėr tos "omg, aš con'e" nuotaikos, ateinu kaip į savo kiemą... xD Nors meno alėjos nauja vieta buvo geras dalykas


          Komisija šiemet atrodė labai solidžiai, bet kai kurie rezultatai visgi stebino. Vertint jų darbą kaip cosplayerei man labai sunku, nes nenoriu būt apkaltinta egoizmu, nacionalizmu ar dar kokiu -izmu, bet visgi, jo. Buvo ten stebuklų

          Šiemet nepadariau nė vienos nuotraukos, tai lauksiu jomis besidalinančių. Buvau tokia juoda dėmelė pora kartų praslinkus koridoriuj ir ant scenos - Nightingale iš Skyrim. Fursuiter'iai į mane žiūrėjo biškį iš aukšto, kai sakiau kad baigiu iškept, bet matyt jie neįvertino, kad trys sluoksniai odos izoliuoja karštį ne ką blogiau nei penkių centimetrų storio kamšalo sluoksnis, be to, negalėjau atsisėst. Tai vat toks mano pasiteisinimas kad maliausi daugiausia be kostiumo. Vat.
          Dar sveikinimai laimėtojams, padėkos organizatoriams ir savanoriams ir laukiam kitų metų.

          EDIT: dar vieną dalykėlį prisiminiau. Jei jau kviečiat ant scenos cosband'ą, tai būkit malonūs ir kvieskit arba visus dalyvius, arba grupės pavadinimu, o ne vieno žmogaus nicku/vardu/veikėju. Ir nekvieskit žmogaus solo pasirodymui pristatydami kaip grupę. Čia reiktų vedėjo script pataisyt. Nes pastebiu šitą jau antrus metus iš eilės
          Paskutinis pakeitimas nuo Narya; 2012-08-20, 15:12.
          deviantArt
          BLACKOUT

          Comment

          • Dulcinea
            the Changer of Ways

            • 2011 08 03
            • 112

            #6
            I assume everyone here reads english, and since latvians read this thread as well, I will post in english too. Jade's cosplay was super accurate and nicely done, but people who are judging masters should also consider the amount of work put into the costume, and the complexity of it. And yeah, some girls might totally see this as "maybe I should wear a super open dress instead of the full on costume. People who issue out diploma's should doublecheck the person's name - mine was not really mine... As for the rest of the nominees - totally worth it!!! Even though I would have placed Renamon in that line too. Wukong (Agota) was totally best of best and I believe she will make us all proud in London. I am also not satisfied about the placing in Game and Anime category of First Glory, meaning second and third places - there has been more deserving cosplays, but well, what can I do. Another point: please, do not auto-place all the foreigners into masters, I think they should have a choice.

            I really want to thank Lieptas (Dainius) for being a super cool dude who let me skip the queue with my horrible heavy wings in rehearsal, also for caring about the lighting of the stage and all that. I heard some people did not get what they were expecting, but from where I personally stand - dude, you rock, and your attitude was really superb for such a busy day. Also I would really like to thank Eglė Rainbow for the amazing make up job on my ears and face! All the photographers, especially [c:c:c] team for taking interest in taking photos of me and filming me (cannot wait for the videos). Thanks to all the volunteers for being insanely cute and helpful <3 Also, the cosplayers room and first aid table was very appreciated. and all the people who I had so much fun with, you all know who you are, It would take like a page to list everyone... and there was this one special moment that almost made me tear up, it was when I climbed on stage and Semashke shook my hand like a bro. I kind of felt like this: http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/...overload-l.png

            So that's it for now. I am sure I forgot something. ))
            Paskutinis pakeitimas nuo Dulcinea; 2013-09-22, 21:54.

            Comment

            • Squalleh
              .MØNSOON.



              • 2009 01 12
              • 1892

              #7
              And here we... go.



              ~PIRMA DIENA~

              Na, turiu pasakyti, jog pirma diena man niekad nebuvo super-idomi, nes dažniausiai ja pasinauduodavau tik susitikt su visais arba pažaist su kuom nors. Bet šįkart labai laukiau tos foto-kabinos (purikura, was it?), nes visad norėjau tokia pasinauduoti. Kaip paskui sužinojau, ja kažkas sulauže. Tiems kas sulaužė purikurą - Screw you, sirs.
              Ir su tuo grįžau naikinti visus Tekken'e.
              Kas dėl paskaitų, nežinau šiaip. Tikriausiai ne mano dalykas ir tiek. Bet ir nelabai joms ten laiko buvo, kadangi repetavom kur tik galėjom ir kiek galėjom. Nevertheless, man praėjo diena neblogai.

              ~ANTRA DIENA~

              Fuf. Nuo ko pradėti..? Nu gal nuo repeticijos tikriausiai. Turėčiau pasakyti ačiū Dainiui (Lieptas) ir kitiems už supratimą, kad davėte mūsų komandai parepetuoti ekstra karta, nes jo tikrai reikėjo. Taipogi ačiū ir Kristinai, kuri koregavo pasirodymus ir iš kurios sulaukiau daug itin geros kritikos ir pastabų. Repeticijos praėjo visai smagiai ir lengvai, ir tai tikrai yra augimas iš organizatorių pusės.
              Po repeticijų iškart prasidėjo pasirodymai ir.. nu kaip pasakyti.. nusivyliau. Visus gerus pasirodymus, kurie buvo festivalyje galima suskaičiuoti beveik ant vienos rankos pirštų. Buvo nuobodu kaip niekad. Gal aš tiesiog ne taip suprantu žodį 'pasirodymas'? Gal cosplay atžvilgiu taip viskas ir turi būti? Nežinau.
              Iš tų, ką mačiau patiko: Ceres išejimas, trio iš Zeldos, vaikinas kuris šoko vienas (ten pradžioje kaip į kažkokia audra išeina), Cтатный Рис su Avataru, Assasin's Creed cosband ir tas.. Agotos Wukong.
              Visi grupių šokiai iš šono atrodė kaip beviltiški šauksmai į dangų, kviečiantys JinHwos sugrįžimo, ant tiek neprofesionaliai ten visi bandė sujungti 2 skirtingas dainas ir išgauti ta 'wow' efektą, kuris merginom pavyko praeitais metais. Dar kliuvo ir tai, kad beveik 2-3 šokiams iš eilės buvo naudota ta pačia dainą. Įveskit koki nors limitą ant muzikos pasirinkimo, ar kažka tokio, nes tikrai knisa žiūrėti ir klausyti ta pati over and over again.
              DAUPE, darykit trumpesnius pasirodymus. Prašau. Ir nerėkit į mikrofonus kai darot įrašą. Ir nauduokit humorą bent retkarčiais.
              Meistrų pasirodymams manau bus skirtas atskiras postas, kai bus įkelti įrašai. Tada galėsiu jau blaiviau įvertinti juos. Papasakosiu turputi apie mūsų pasirodymą.
              Turiu tik vieną klausimą:

              KUR
              JŪS
              VELNIOP
              TAIP
              SKUBĖJOT?

              Buvo sutarta, jog šviesos išsijungs tik po mano ženklo, kai apžiūrėsiu visus ir kai ilipsiu į ta savo dežė. Kažkodėl viršuje nusprende paklausyti savanorių, dirbančių ant scenos ir išjungti kada tiems buvo patogiau. Taipogi, asmeniškai norisi paspausti kaklą tam, kas išnešė dežė netaisingą puse. Dėl to, teko pačiam ja apverst ir ilipt jau pasirodymo metu. Dėl to, nesugebėjau tamsoje atrasti vietos, kur turėjau perpjauti dengiančia plevelė. Dėl to pamiršau rožė, kaip pasirodymo elementą pas viena iš savo komandos narių. Dėl to neišėjo užbaigti pasirodymą kaip ruošiausi ir norėjau. Ant video aiškaus failo nesimato, bet vis tiek biški skaudu.
              Other than that, nuoširdus ačiū žmogui atsakingam už šviesą, kad išklausė, įrašė ir ijungė viska kaip norėjau. And last, but definitely not least, Ačiu iš didžiosios raidės visiems mano anonams. Ačiū kad sutikote padėti, Ačiū kad nepavedėt ir Ačiū kad fainai pasirodėt <3

              Apie AMV net nesinori kažkaip ir kalbėti. Miršta viskas labai lėtai. Gaila, bet ką padarysi.

              Nu ir štai taip, į salė jau grįžau per apdovanojimus ir ten aišku nesutapimų buvo ypač, vėl gi, dėl meistrų. Pirmai vietai buvo daug geresnių kostiumų. Bet tikriausiai prieš sexy kostiumus ir namo dydžio tankus niekas neturi šansų.
              Nedidelis patarimas: atskirkit meistrų pasirodymus ir jų kostiumų vertinimą kaip atskiras nominacijas. Galbut tai užims daugiau laiko ir kainuos biški daugiau, bet bus objektyviau. Nes tada bus ir stimulas ruošti gerą kostiumą ir gera pasirodymą jam ant scenos pristatyti. Kodėl? Nu sakykim taip, kad nuo meistrų laukia šou. Ir kai išeina įtin geras kostiumas ir tik stovi scenoje pamojavęs rankom tai atrodo nuobodžiai. Apžiurėti ir įvertinti kostiumą visada galima kitose vietose, o ant scenos jis turi nustebinti kažkaip, parodyti kažka, perduoti kažka tokio, ko jis negalės padaryti be scenos ir tam tikrų dekoracijų. Ir tai išeina toli gražu ne pas visus. Ir to labai trūksta.

              Na ir galiausiai sveikinu su nevelavimu. Dėl to, festivalis prabėgo labai greitai ir kažkaip dėl to pasijutau, jog su vėlavimais buvo daugiau laiko pavaikštinėti foje, pasifotografuoti ir tiesiog saldžiai nieko nedaryti ir mėgautis atmosfera. Gal vis dėl to pridėkit kokia valanda-dvi tiesiog 'nieko neveikimo'.

              Štai tiek kol kas. Dar karta ačiū Wishmasteriui ir riyo už renginį ir laukiu nuotraukų, bei video.

              Comment

              • zhmogeliukas
                Super mega ultra rašytojas

                • 2007 03 21
                • 722

                #8
                Na va,gerai pamiegojus ir pailsėjus mintys po truputį deliojasi į vietas, tad pabandysiu ir aš šiokį tokį atsiliepimą parašyti.

                Pirmiausia, tai aš labai abejojau dėl ėjimo į festivalį šiemet, nes pernai man buvo truputį "meh", bet dabar labai džiaugiuosi, kad visgi nusprendžiau eiti. Festivalis labai patobulėjo palyginti su praeitais kartais. You did a great job, really. Šaunuoliai visi.

                Visų pirma, tai didelis postūmis su šeštadienio programa. Nežinau ar čia aš pernai viską pražiopsojau,ar nebuvo kas veikt, bet šiemet visa diena praėjo labai greitai ir dar išprašyt mus teko jau uždarant,nes ilgai išeit nenorėjomXD Labai patiko paskaitos, nors buvom ne visose kur galėjom,nes pietūs atėmė mūsų laiką~
                Ir iš mergaitiškosios pusės džiugino yaoi paskaita. Nesitikėjom to nj tikrai, bt respect, nes toleruotina. Susirinko labai daug žmonių i džiugu, kad ji buvo tikrai rimta,o ne chi chi cha cha, kaip galbūt (?) to tikėjosi kai kurie išėję vidury jos. Bet visgi - šaunu.
                Labai norėjau į cosplay gaminimo iš bet ko paskaitą, bet nespėjau, nes lekiau repetuot, oh well, kitamet~

                Tai apie pirmąją dieną matyt tiek~

                Sekamadienis:
                Cosplayeriai kaip visada šaunūs. Vienų kostiumai vertė prasižiot vien pamačius, kiti paprastesni, tačiau visi atrodė šauniai. Gaila nepavyko su labai daug kuo nusifotografuoti, nes laksčiau kaip pamišus pirmyn atgal velniai žino ko - srsl viskas praėjo taaaip greit,nespėjau susivokt net.

                Taip pat labai gelbėjo cosplayerių kambariukas. Tikrai awersome, čia bene geriausias sprendimas šiemet. taip pat kaip ir užkulsiai su draugiškais ir pasitikėjimą pakeliančiais savanoriais. (even though vistiek sugebėjau susimėtyt ir susifailyt, stupid me,lol)

                Taip pat, nors nedaug tuo naudojausi, bet kaip matai įvykdėt pernai metų prašymą dėl sienos fotografavimuosi. Čia pliusas Tik aš taaaaip laukiau ir ieškojau purikuros T__T srsl, vienas pagrindinių tikslų sekmadienį buvo, o kai nugirdau, kad ten pakeliui jai kažkas atsitiko kaip dalėlę sielos pamečiau bet rimtai, make it happen next year, k?


                Kalbant apie vertinimą - pritariu jau išsakytoms nuomonėms. Aplink aš mačiau tiek kostiumų nuo kurių man akys raibo, kad pabaigoj net truputį nustebau. Bet manau ne tai svarbiausia ir viskas oke
                Apie tai kaip ir viskas pasakyta, tad daugiau nesiplėsiu.

                All in all, renginys pavyko ir net daug geriau nei pernai. Arba čia mes aktyvesi patapomXD
                And yeah - nevelavom. Va čia tai pažanga, žinokit taip nuoširdžiai tiek aš tiek visi su kuo kalbėjau apie tai nustebom~ Deja, kojytės mums su Renata pasakė, kad mums reiktų vilktis namo ir prie eisenos šiemet neprisijungėm ToT kitamet...
                Ačiū visiems organizatoriams, savanoriams ir žinoma dalyviams, kurie nešė gerą nuotaiką iš visų pusių~
                Taip pat ačiū squallui ir team už galimybę prisijungt, linksmą laiką ir šeip draugišką kompaniją.
                Ir visiems kurie nepaliko jau n-tuosius metus kažkur besiblaškančio ir ramybės nerandančio vaiko ramybėj. I'll never grow up from this,kkk. Ieškau draugų - randu draugų,lol.

                P.S. Foto truputį darėm, bet jos labiau self-orientated ir prastos kokybės, tad lauksim, kol kas nors kitas sukels ir laikinsim. Nes nelabai ką turim. Ir mergaičių su pižamom iš pirmos dienos norim, nes mūsų fotike kažkokiu stebuklingu būdu to nė kvapo nėr o_o
                Tad šį kartą būsim tik tie, ka foto ima, bet nesharina~


                P.P.S. Latvian Assassin's Creed cosband - you made my fangirl wish come true. Sorry for asking pics over and over again. After all, my crappy camera couldn't gimme pics of quality I really wanted anyway...[Share,anyone?]
                You have my full respect - I was amazed *.*
                Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2012-08-20, 23:44.

                Comment

                • kaguya
                  Narys

                  • 2009 08 26
                  • 31

                  #9
                  Autorius Vaidas
                  neleidžia pažiūrėt.
                  visiems prisiregistravusiems facebooke leidžia peržiūrėt.

                  mano rasit čia -->


                  https://www.facebook.com/media/set/?...1313377&type=1
                  Baka

                  Comment

                  • Squalleh
                    .MØNSOON.



                    • 2009 01 12
                    • 1892

                    #10
                    Esu facebook'e ir neleidžia.

                    Comment

                    • Vaidas
                      Naujokas
                      • 2011 01 30
                      • 13

                      #11
                      Autorius kaguya
                      visiems prisiregistravusiems facebooke leidžia peržiūrėt.
                      nope,esu prisiregistravęs-neleidžia.

                      Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                      Comment

                      • Yumenator
                        Motherbleeping Killjoy



                        • 2009 07 27
                        • 552

                        #12
                        Rašiau į atsiliepimus, bet gija prapuolė. Teks parašyti iš naujo.
                        Anywho - ačiū už renginį ir už tai, kad nevėlavote.
                        Pirma diena nebuvo labai įdomi, tad apie ją nemanau, kad reikia kalbėti.
                        Antra diena buvo kiek gyvesnė. Labai šaunu, kad įrengėt cosplayerių kambarėlį, nes tokie dalykai tikrai padeda, taipogi šaunu, kad įrengėt meno alėją naujoje vietoje~
                        Tik va labai nuvylėt pasirodymų atžvilgiu. Beveik pusė dalyvių neturėjo apšvietimo, kurio prašė per repeticijas, taip pat pasikartosiu - sujaukė anonų pasirodymą kažkiek. Keiskit kažką, net tikrai dėl kai kurių nefaina. :/
                        Labai daug šaunių pasirodymų ir kostiumų, kai kurie,deja, nelabai buvo verti konkrečių vietų, tačiau kalba labiau eina į pirmąją šlovę. Tačiau taip ar taip - sveikinu visus laimėtojus taipogi džiaugiamės už trečią vietą cosband kategorijoje!

                        Midna laukia daugiau foto~
                        http://yumihoriku.deviantart.com/

                        BLACKOUT
                        http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                        be sure to visit our page~

                        Comment

                        • Tsuyu-sama
                          Naujokas
                          • 2012 07 04
                          • 5

                          #13
                          Tenka is naujo perrasineti, bet ka jau padarysi! Teko pabuvoti tik pirmoje dienoje, nes teko isvaziuoti su greitaja is jo, bet siaip viskas ka teko matyti buvo faina dekui uz nuostabius savanorius (ko negaliu pasakyti apie Vilniaus Greitosios gydytojus), nuostabius zmones, kai kurias idomias paskaitas ir gerai praleista laika!
                          Lauksiu kitu metu ir tikesiuos, kad vel nereiks su greitaja isvaziuot!

                          Comment

                          • Liadan
                            Narys

                            • 2012 04 24
                            • 46

                            #14
                            Visai fun būtų visus laimėtojus pamatyt

                            Comment

                            • Džiro sesė
                              X - Crime of visual shock


                              • 2005 11 12
                              • 604

                              #15
                              Autorius Liadan
                              Visai fun būtų visus laimėtojus pamatyt
                              Ir ne tik cosplay kategorijos~

                              Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

                              Comment

                              Working...