NowJapan 2012 CUBECRAFT YONKOMA konkursas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • spacefox
    B-J Inc.

    • 2006 05 14
    • 77

    NowJapan 2012 CUBECRAFT YONKOMA konkursas


    Bendros konkursų nuostatos:

    Autorinės teisės:

    1. Visos autorinės darbų teisės priklauso konkursinius darbus pateikusiems autoriams.
    2. Visi, bendrus konkursinių darbų kriterijus atitinkantys, darbai bus eksponuojami Now Japan 2012 renginio metu.
    3. Všį Kultūrinės organizacinės idėjos (toliau KOI) pasilieka teisę darbus, pateiktus konkursams, naudoti reklaminiams ir informaciniams Now Japan renginio tikslams.

    Darbų pateikimo formatas :

    1. Visi konkursams pateikiami darbai turi būti nauji ir dar niekur kitur neeksponuoti, sukurti specialiai šiam konkursui.
    2. Kiekvienai konkursinei kategorijai galima atsiųsti tik po vieną darbą.
    3. Griežtai draudžiama tiesiogiai kopijuoti ar redaguoti jau sukurtus anime/manga kūrinius .
    4. Konkursiniai darbai turi būti pateikiami ant tvarkingo A4 formato popieriaus lapo (gali būti nupiešti arba atspausdinti )
    5. Visi konkursiniai darbai turi būti patalpinti į www.sendspace.com arba www.mediafire.com Nuoroda siųskite mums e-paštu menai@nowjapan.lt . Būtinai turite nurodyti savo vardą, pavardę, slapyvardį, pašto adresą, telefoną, e-pašto adresą ir su konkursiniu darbu susiejusią informaciją (konkursinė kategorija, darbo pavadinimas, atlikimo technika ir atlikimui naudotos priemonės. Taip pat jei naudojate ne savo sukurtus veikėjus įvardykite naudojamo anime/mangą kūrinio autorių, pavadinimą ir veikėjų vardus.)
    6. Visi darbai turi būti atsiųsti mums paštu (adresą gausite įvykdę aukščiau minėtą 5 punktą). Nuotraukos ir kompiuteriu piešti darbai turi būti atspausdinti ant A4 formato popieriaus lapo.
    7. Elektroninė darbų versija turi būti pateikta iki 2012 rugpjūčio 5d. ir atsiųsta paštu ne vėliau nei 2012 rugpjūčio 8d. Darbai atsiųsti vėliau bus diskvalifikuojami.
    8. Griežtai draudžiama konkursams pateiktuose darbuose vaizduoti atviras erotikos ir smurto scenas. Taip pat draudžiami darbai diskriminuojantys socialines, teisines ar etines normas.
    9. Organizatoriai pasilieka teisę nepriimti pateiktų darbų, kurie neatitinka aukščiau išvardytų punktų.


    Cubecraft Yonkomos konkursas


    1. Šiam konkursui pateikiami darbai turi būti pateikti foto-yokomos, kurioje būtų pavaizduota trumpa rišli istorija su cubecraft'o technika padarytais veikėjais, formatu t.y. Jūs pasinaudojate cubecraft šablonu iš http://www.cubeecraft.com/ arba iš kurios nors kitos internetinės svetainės (galite daryti ir savo) ir nufotografuojate trumpą 4 panelių foto-komiksą. (Papildoma informacija, kas yra cubecraftas http://cubeecraft.wikia.com/wiki/Cubeepedia ir kas yra yonkoma http://en.wikipedia.org/wiki/Yonkoma )
    2. Pateikimo kalba pageidautina anglų (kad renginio metu jūsų darbais galėtų pasidžiaugti ir svečiai iš užsienio), bet galima ir lietuvių. Taip pat pageidautina, kad tekstas būtų spausdintas kompiuteriu.
    3. Konkurso nugalėtojus išrinks žiuri komisija.
    4. Vertinimo kriterijai – originalumas, kūrybiškumas, juokingumas.


    Kilus klausimams rašykite: menai@nowjapan.lt
    Paskutinis pakeitimas nuo spacefox; 2012-06-29, 15:44.
    IN DUCT TAPE I TRUST
Working...