nowJapan2010 bendrosios nuostatos

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Airiz
    מיד





    • 2004 01 09
    • 1656

    nowJapan2010 bendrosios nuostatos

    Nuostatai


    Dalyvio paraiškos teikimas

    Dalyvio paraiškos (toliau Paraiškos) priimamos iki rugpjūčio 13-os 23:00.
    Paraišką rasite čia.
    Prašome labai atidžiai pildyti visus paraiškos laukus bei nepamiršti prisegti reikalingų dokumentų( (arba įdėti nuorodas į juos).
    Kiekviena registracija reikalauja atskiro laiško (pvz., vaidinate ir siunčiate AMV - dvi registracijos, du laiškai).
    Laiškas pavadinimu nowJapan 2010 registracija: konkurso_pavadinimas su Paraiška į <span style="color:DarkRed"><b>reg@c....lt</b></span>.
    Registracijos patvirtinimą (arba prašymą patikslinti duomenis) į nurodytą el. paštą gausite per tris darbo dienas nuo registracijos siuntimo. Jeigu negaunate atsakymo ilgiau, rašykite į wishmaster@koi.lt. Tai labai pagreitins netikslumų sprendimą.

    Techniniai dokumentų reikalavimai bei jų pateikimas
    Garso įrašas pasirodymui. Vienai registracijai siunčiamas vienas takelis. Jūsų kalba bei muzikinis fonas turi būti sumontuoti į vieną įrašą, kadangi pasirodymo metu kalbėti į mikrofoną galimybės nebus. Takelio kokybė turi būti ne mažesnė nei 128kbps, 44kHz, MP3 formatas.
    Jūsų vaidinamo personažo portretas pasirodymui pateikiamas JPEG, PNG, BMP formatu 800 x 600 px, spalvotas (iš Manga gali būti ir nespalvotas). Veikėjas paveiksliuke tebūna vienas, idant geriau išsiskirtų.
    Vaizdo įrašas pasirodymui. Garsas ir vaizdas turi būti sumontuoti į vieną įrašą. Kokybė ne mažesnė nei 640 x 480 px, ~8Mbps, MPEG formatas.
    Įrašus siunčiame prisegę elektroniniu paštu (iki 10mb) arba įdėję į www.sendspace.com ir nukopijavę nuorodą į laišką.


    Dalyvavimo taisyklės ir nuostatai:

    Organizatoriai turi teisę patarti ir prašyti dalyvio pakeisti scenarijų, jei tai padeda kelti bendrą renginio kokybę.
    Pasirodymuose negali būti atvirų seksualinių ar prievartos scenų, taip pat scenų, skatinančių įvairaus pobūdžio netoleranciją ar neapykantą.
    Asmeninė dalyvių informacija neperduodama trečiosioms šalims.


    Į repeticiją atvyksta visi Cosband pasirodymų, šokių, vaidinimų, muzikinio kūrinio atlikimo dalyviai. Daugiau apie repeticiją jau netrukus.
    Jei tikrai neturi galimybės atvykti nurodytu laiku į repeticiją, nedelsdamas pranešk mums asmeniškai ir būk pasirengęs siųsti repeticijos vaizdo įrašą.
    Bendras pasirodymų skaičius yra ribotas. Siekime kokybės visi kartu.
    Į repeticiją su kostiumų eiti nereikia.


    Fotografavimas ir Filmavimas
    Festivalio lankytojams leidžiama fotografuoti ir filmuoti scenoje vykstančius pasirodymus bei dalyvius, tačiau fotografuodami ne sceninį veiksmą būkite mandagūs: ne visi žmonės mėgsta būti fotografuojami, tad prieš juos įamžindami, būtinai paprašykite leidimo.
    Nenaudokite filmuotos ir fotografuotos medžiagos komerciniais tikslais ar kaip autorinį darbą.
    Viešindami savo fotografijas, paminėkite ir festivalį: „Japonijos kultūros festivalis nowJapan 2010. Rugpjūčio 19-22 d., Vilnius“
    Paraiškos teikimas reiškia, jog sutinkate su festivalio nuostatais, sutinkate būti filmuojami ir fotografuojami renginio metu organizatorių paskirto personalo. Medžiaga bus naudojama festivaliui reprezentuoti. Visi dalyvių vardai, pavardės bei kontaktiniai duomenys yra konfidenciali informacija ir nebus perduodama trečiosioms šalims.

    Festivalis rimtėja ir į tai atsižvelgdami pildome nuostatų sąrašą. Tai nereiškia, jog festivalyje jums reikės elgtis kitaip nei anksčiau: iš organizacinės pusės vertinant, jūs esate tobuli dalyviai. Nuostatai tiesiog atspindi sąmoningumą. Kilus klausimams ar neaiškumams – būtinai kreipkitės į mus forume, paštu ar asmeniškai. Padėsim kaip įmanydami.
    Paskutinis pakeitimas nuo riyo; 2010-08-09, 23:15. Priežastis: softenin'
Working...