nowJapan'09 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sekirei
    Rimtas forumo narys

    • 2009 04 23
    • 170




    mano siaubingoji karaoke! ..xDDD

    Comment

    • karolisvis
      I..Hate..All..off..you.

      • 2008 05 25
      • 229

      Autorius Bardakas
      Pasistengsiu kuo trumpiau. Rašau dabar norėdamas iškart įvertint abi dienas.
      Pirma diena:
      Minusai. Atėjau, apėjau viską, teko pabendraut trumpai su prie stendų stovinčiais žmonėmis ir viską pamačiau per kiek mažiau nei 15min. Toliau sekė pasirodymai, prisistatymai ir kitas brudas kuris iš dalyvių pusės atrodė gan apgailėtinai, skurdžiai, neskoningai ir viskas ką galima pasakyti negatyvaus. Vienintelė naujovė apskritai tą dieną kuri buvo tai bonsai, labai džiaugiuosi pamatęs tuos medelius, nes gyvai turbūt niekad ir neteko matyt jų ir dar taip gražiai sutvarkytų. Nusivyliau, kad DMC cosbandui neteko sugrot savo pasirodymo, į detales nesigilinsiu. Iš gėrimų, kas keisčiausia pardavinėjo stipriuosius, bet nepardavinėjo alaus. Dalyviai persirenginėjo vėl tualetuose. Arena tikrai maža ir viskas aplink sugrūsta, vieni per kitus lipo žmonės ir tai erzino klaikiai, pagrindinė scena persimušė šiek tiek garsu su visais stendais, dar gerai, kad garsas gan silpnokas buvo, taip pat šviesos stendams buvo taip minimaliai, kad tekdavo lįst į kokią šviesos oazę pasišviest Lust ar Dark-Tarou piešinius ar mangas, bei vizitines kurias duodavo, akis labai įsiskaudo. Būkim atviri, pirmas aukštas realiai neegzistavo kaip renginio dalis apart tikrai įdomių paveikslų ir nuotraukų (tiesa tokias fotografijas ne animešnikams rodyti, nes nuomonės kurias išgirdau nelabai protingos iš aplinkinių buvo).
      Dabar pradėkime apskritai technine pusę peikti. Praktiškai nuo scenos viskas ėjo buvo blogai, iš klaidų nepasimokoma kol kas, nes Koi Cosplay 3 jau buvo prastai, o čia dar prasčiau. Ekranas toks mažas, vos ne kaip plazminis televizorius, kaltas projektorius ar kas, nes tas aparatas matėsi, kad nelabai išnešė kažką, viskas sublurinta, kas sėdėjo vidury ir toliau nieko nematė. Jei projektorius geras galėjot, kad ir paklodė išsitempt ten, o projektorių gal įmanoma kur nors aukščiau pakabint? Garsas - manau žmonės čia jau pasireiškė dėl to užtektinai. Programos nepaisymas, vėl viskas ne pagal laiką.
      Pliusai. Pamačiau kažką šiek tiek naujesnio tarp anime renginių - bonsai. Teatro arena centre. Draugei kuri sunkiai ruošėsi cosplay atsipirko viskas. (norėčiaudaugiau dar ką parašyti, bet tiesiog neprisimenu ką)

      Afterpartis:
      Buvau trumpai, tad tik pažvelgus greitas įspūdis buvo toks, kad dėl informacijos stokos žmonių ten buvo mažai, nes pačiam paskambino ir pasakė, kad įėjimas nemokamas kas buvo renginy ir turi bilietus. Šiaip nykoka pasirodė, visi kampučiuose, pavargę ir nelabai laimingi. Girdėjau, kad vėliau šiek tiek nuotaikos pakilo.

      Antra diena:
      Bendrai be pliusų/minusų pasakysiu, kad ši diena išgelbėjo renginį, žmonės turėjo ką veikti, pastoviai buvo užimti ir tiesiog reikėjo pasistengt spėt visur sudalyvauti, kažką norėjosi daryti. Vienintelis minusas, kad tai buvo po afterparčio, rytas asmeniškai man buvo labai sunkus ir dar galvojau ar eiti į renginį po pirmos dienos nusivylimo, bet nors ir pavargęs - džiaugiuosi, kad atėjau. Teko sudalyvaut ramen valgyme, kas kiek sutrikdė, kai Olegas paminėjo Bardaką, o ir kamera švietė į veidą, būsiu atviras, atėjau tik pavalgyt ir buvo tikrai skanu. Žaidimų zona labai aktyviai buvo okupuota geimerių kurie įrodinėjo savo "jėgas". Džiaugiuos už draugą kuris iškovojo pergalę "Soul Calibur" turnyre. Labai patiko, kad aikido klubas leido pašaudyt iš lanko. Keliais žodžiais - workshopai, bei greiti konkursai atpirko dalį tų nesėkmių.

      Bendrai:
      Nors pradžioj buvo juokinga, bet ištikro vėliau pagailo Ryio kurį ignoravo dalyviai ir žiūrovai. Tai tiesiog iš publikos pusės buvo negražus žestas, kai žmonės visiškai neparodė jokios pagarbos vedėjams, taip neturėtų būti, juolab pasakyčiau, kad vedėjai niekur nestrigo kalboje ir su visais nesklandumais stengėsi gelbėtis iš situacijos gan žaismingai (nors su tuo žaismingumu buvo vienu metu r persistengta).
      Sutikau gerb. Daan ir gerb. Zio, buvo smagu pamatyti AZ šaknis renginyje, neabejingus anime plėtrai, žinant, kad "forumo katinas" nelabai mėgsta išeiti viešumom. Bet gerai pagalvojus turbūt tiesiog ieškojo animezona logo, kuriam net atskirą giją sukūrė
      Tikėjausi daugiau tikrų paskaitų, o ne kelių pasakojimų apie kelionė į Japoniją, šia tema nieko naujo neišgirdau. Bendrai imant šiame renginyje nieko naujo ir nepamačiau. Dėl to duosiu kritikos už tai, kad renginys taip išreklamuotas iki negalėjimo, tiek žadėta dar jam neprasidėjus, bet jis neperžengė Koi Cosplay 3 ir tai didžiausias minusas, nes tie kas prie įėjimo mokėjo 40lt mačiau vėliau kaip raukėsi. Kaina buvo gerokai per didelė renginiui kuris kokybe nebuvo geresnis už praeitą renginį, kitaip sakant sunku tai pavadint Con'u kurio taip buvo tikėtasi.
      Broliai latviai šaunuoliai. Geriau pasiruošė nei, bet koks kitas lietuvis cosplayeris turbūt* (*aliuzija į DMC cosbandą).
      Siūlyčiau kitą kartą tikrai padaryti kažką naujo ir tai nereiškia tobulint stendus kurie jau buvo, bet tikrai keisti juos visiškai. Tas pats per tą patį labai erzino. Kad jau gavot tokį support'ą iš daug ko, tai manau galėtumėt pasistengt kitą kartą pakviesti iš japonijos, kad ir mažo biudžeto muzikos atlikėją. Taipogi būtų šaunu pamatyti tikro doujinshio kurio būtų galima gal net ir įsigyti. Trūko originalių workshopų šiek tiek, nes piešimas ir modelinas neviliojo tikrai, gerai paglvoju kai pamačiau modeliną šiek tiek pasimečiau ką tokis workshopas čia daro. "Yury" vėl gąsdino žmones siaubingom šukuosenom, kirpimo gal ir nebuvo, bet jų "menas" užpurkšt lako, sušukuot, padažyt ir blizgučių prikraut ant galvos neatrodė įspūdingai, visi žmonės kuriuos sudirbo ten atrodė klaikiai neskoningai.
      Osaka nieko naujo nepasiūlė taipogi. Sumo, stalo žaidimai - šauni mintis. Siūlau nebekišt taip pat "Obuolio" mangų kaip prizų, nes atkrenta noras net dalyvaut konkursuose, tos mangos kiekvienais metais per 4 renginius kaip minimum praeina ir jų išdalinta labai daug, žmonės tas mangas dar prieš renginį tas mangas senokai turėjo, o šiandien girdėjau, kad "Obuolys" net neleido iškeist manga lapų į "Hellsing" mangą, anot jie prieitų minusą, nesąžininga nugalėtojų atžvilgiu. Siūlau kitą kartą į prizus irgi daugiau atsižvelgt, tai pritrauktų žmonių kurie žiūri būtent į "Dalyvauju, kad laimėčiau".

      Procentaliai skaičiuojant:
      Pirmas dienas 10% - renginys pavyko. 90% - buvo nekas.
      Antra diena 70% - renginys pavyko. 20 - buvo nekas. 10% - kažkur galvoje dingo.

      P.S. Su vandens žarnom laukiam naujokų antplūdžio AZonoj.
      Pritariu , "Yury" sukuosenos buvo tragedija todėl mes su Izzo pasidarėm sau šiek tiek orginalesnes šukuosenas , prie įėjimo mokėti 40LT yra apsurdas , o dėl Hellsing mangų nedavimo prizininkam, keiksiu Obuolį dar ilgai nes tai buvo labai negražus poelgis ir galų gale galėjo kitokiu prizų pagalvot netik sukišt visiem mangas ir jop , jei nebūtu antros dienos cosplay tikrai būtų fail.
      Run, live to fly, fly to live, do or die.
      Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

      sigpic

      Comment

      • Squalleh
        .MØNSOON.



        • 2009 01 12
        • 1892

        Hey ppl.
        Apie rengini daug nesakysiu, tik mazdaug taip: KOI evoliucija tikrai ispudinga, bet viskam savo laikas."
        zmones tiesiog negalejo kontroliot tokio masto rengini, bet labai stengesi ir ne taip blogai pavyko, I'll give'em that.
        ... o siaip, D1e, Riyo ir Wishmaster, tiesa sakant kai gavau skambuti traukiny, mes norejom jus nuzudyt gitarom (: tad db paemu zodzius ir tuos norus atgal ir uzmirstu juos. Nes.. neziurint i musu cosbando problemu kieki, jusu problemu kieki ir laiko trukuma, jus vis del to daret del musu viska ka imanoma. Низкий вам поклон и огромнейшее спасибо, ребята.
        As iki siol labai nejaukiai jauciausi del to musu 'lifesaving guitarist' tad dar karta atsiprasau uz visus nesklandumus, jusu laika ir nervus.

        O dbr kas man liko nesuprasta: Kodel buvo ileistas (ir dar svarbiau laimejes) amv is mano rengto Fresh Meat AMV Battle? Taip pat keli darbai jau buvo viesinti internete (Lucion, tavo irgi kaip supratau), tad cia mazdaug toks nemazas nesusipratimas. t.y, as sedziu sau, kuriu nauja amv, nowJapan standartais, issiunciu ji ir uzimu antra vieta. o pirmoje vietoje tas, kuris 'su vienu akmeniu du zuikius nudejo'. wtf? supraskit, man tas laimejimas ne toks jau svarbus, nes as gavau savo priza jau iki apdovanojimo: paskutines eiles ziurovu, ir siaip zmoniu riksmai. man to uzteko. labai, jums aciu! labai pakelet nuotaika (: mane daugiau jaudina konkurso disciplina.
        aKi, nu nejaugi negalejai kazka naujo sukurt?
        As tada mazdaug galejau irgi issiust ta pati summert!me ar three cheers for sweet revenge ir dar laimet uz pastangas issiunciant klipa.

        Taip pat, kazkodel musu cosband pasirodymo buvo atkirptos pirmos 9 sekundes. eh? wtf? gal ir ne taip daug, bet jose buvo daug ko svarbaus. uzbaigiant mano mini-recenzija siam renginiui, noriu pasakyti, kad labai malonu girdeti kad zmonem patiko musu kostiumai ir kad musu pasirodymas tikrai buvo laukiamas. Labai atsiprasau kad vis del to jo nebuvo. galiu tik pasakyti kad mes vaziavom kaip kolektyvas, vieningas ir su tikslu. kai vienas fails, he brings down the whole pack down with him.
        Zinokit, DMC is going back to Hell. Bet mes grisim. Ir tada padarysim trigubai daugiau negu planavom sikart. Pazadu. Tad laukit!


        ir galu gale. atidarant ir iskart uzdarant tema apie Lt, tauta ir labiausiai mane dominanti NeeL.

        *is pradziu, jeigu jus einat i miesta, reiskia jus esat pasiruose viskam kas ten gali nutikti su jumis del jusu isvaizdos, ne? jeigu ne, tai KOKIO VELNIO (atsiprasau) ten eit? *retorinis klausimas*
        *jeigu mes jau cia taip gyvenam, tai reiskia esam adaptuoti prie musu быдло-кунов. jei ne, tai jau mazdaug reikia save treniruot kaip moraliai (nekreipt demesio, ar dar kas) taip ir fiziskai (bent moket duot atgal, parodyti kad nebijai).
        *ir galu galiausiai.. NeeL, aka Jagi-sama, aka musu cosband dalyvis and aka priezastis kodel negrojom sian. tad galit jam padekot. *applause*
        tiesiog noriu zinot kur jis nakvojo, ka dare ir kodel pavelavo 5 valandom i musu sound-check. (atsakymus i pm)

        Evexis, paklausyt taves, tai jis pasauli ten isgelbejo. as mazdaug turputi maziau ji db nekenciu, nes bent kazkur tai pasielge teisingai siandien. bet vel gi, jeigu jis eina su peiliu, jis turi zinot kaip juo naudotis, ir yra tikras kad tau pades, o ne atsiras tavo vietoje. tad mazdaug matau cia ne jo heroini elgesi, o tavo bailuma. tema uzdarom.

        Comment

        • CrazyCripple
          I am cornholio >:D
          • 2009 08 30
          • 8

          Pagaliau sukeliau nuotraukas tikiuosi niekam nepasirodys perdaug ir niekas nepyks jog is visos kruvos nebuvo pratrintos besikartojancios ir tragiskos foto.
          Hope u like it.

          Comment

          • shiroi_syaoran
            Naujokas

            • 2009 08 31
            • 20

            Na ka as tiesiog idesiu sokiu tokiu nuotrauku (ju ~200 ;D ) is musu nowJapan 2009.
            フォト (Photo)
            Jei kas nores geresnes raiskos nuotrauku rasykit man, atsiusiu

            Gal kas suras ka naudinga

            P.S. Nepavykusiu foto i linka nedejau, siek tiek apvaliau

            Jei ka turiu ir video, bet ju dar neaptvarkiau, tad teks palaukt
            Paskutinis pakeitimas nuo shiroi_syaoran; 2009-08-31, 03:03.
            Kai nuvaziuoja stogas atsiveria dangus

            Comment

            • shiroi_syaoran
              Naujokas

              • 2009 08 31
              • 20

              Autorius Shary
              ECHEM,
              Taigi, iš kokio anime buvo ta moteris latvė, mėlynu kostiumu?
              Autorius Sekirei
              jo man ir idomu butu suzinot *.*
              Na tai buvo is animes "Tsubasa: Reservoir Chronicle" arba tiesiog Tsubasa Chronicle.
              Sis anime yra CLAMP kompanijos daugumos ju animiu pasauliu junginys (na nenoriu plestis i turini dabar, manau paskaityt nepatingesit, na jei ka tai galit klauskit ).
              Cia
              rasit sio anime Relations su kitom anime.
              Yra zmoniu kurie peike ir matyt tebepeikia pati "Tsubasa Cronicle" anime, nes galime rasti skirtumu nuo tikrosios mangos. Bet tiesa sakant man sis anime patiko, tik kazin ar jie ji jau iki galo pabaige, kazkaip delse labai. Isleido 2 sezonus series, paskiau isleido 3 OVA "Tsubasa Tokyo Revelations" na ir t.t.

              O del latves, tai ji cosplay'ino maga vardu Fay is sio anime. stai radau kazkokius wallpaperius greitai :
              Tsubasa Tokyo Revelations ar Tsubasa

              Tai va, siaip Fay dazniausiai nebuna taip apsirenges kaip mes mateme dabar. Standartiskai jis buna toks (kaireje):


              Be to Tsubasa Chronicle yra susijes su CLAMP'o XXHolicTV anime, galbut kazkas yra si ziurejes.
              Labai neskriauskit jei palikau kazkokiu nelabai aiskiu vietu
              Na tai tiek, tikekimes buvau naudingas

              P.S. Tiesa sakant is mano niko pagrindas yra kiles is butent sio anime
              Be to, nesupykit, bet galiu pasakyti toki dalyka del eityniu, kaip zinome mus vede toks vyrukas Raudona maikute, ar ne? tai va kai stovejome vinco kudirkos aisteje (nes sis vaikinas stovejo - niekas nejudejo taip jau) bet prasidejo tokie dalykai, tie sakykim "forsai" siaip stovinciai burelyje baltu kostiumu apsirengusiai merginai mete gele su zemem, kuria isrove cia pat. Aisku tai buvo ne tik tai, bet esme tokia, kad kai visi paklause Raudonojo kur visi einam, jis sumykes atsake: Man i ta puse, ir parode ranka krypti.. praejus keletui sekundziu jam pasakiau: klausyk, tu ka nematai kad cia nesaugu? merginos pergyvena, reikia visus neiskirtyt tokioj vietoj, o burelyje nueiti kur saugiau ir tada skirstytis. Jis nuleides akis atsake: gerai. Bet pajudejus as netrukau pastebeti, kad jis kazkur isvis yra dinges (pasisalino). Merginas mes patys nuvedem i saugesne vieta ir nuo ten jas pasiveze namo. Ir man nepasakokt, kad "turit patys zinot i ka veliaties vykdant tokias akcijas" (taip, sutinku vaikinams tai tinka) bet deja yra cia ir merginu, kurios pagal jus turi imti ir pacios gintis? Klausykit turekit sveiko proto. Man kyla isvis klausimas, kodel zmogus-organizatorius taip visiskai atlaidziai ir be jokios atsakomybes elgiasi? Kodel, pagal jumis, mes turim zinoti, o tas "organizuotojas" nezino ir nepagalvojo, kad taip gali ivykti ir imtis tam priemoniu.
              Na nepykit, nieko as nenoriu izeisti, nieko isduoti, bet manau tokie zmones turi buti renkami kurie yra bent kazkiek tokiom situacijom susipazine, kurie turi rimta atsakomybe.. Atleiskit, bet negaliu nieko atimti
              Paskutinis pakeitimas nuo shiroi_syaoran; 2009-08-31, 04:46.
              Kai nuvaziuoja stogas atsiveria dangus

              Comment

              • holms
                AZ rėmėjas

                • 2009 03 03
                • 157

                Nepatiko, net ne ejau i antra diena.. rimtai norisi shaukt "Atiduokit pinigus"

                Atejau, matau sale. Kas man is tos sales? kodel as turiu but priverstas sedet ir ziuret to ko as nenoriu VISA DIENA? Treciam cosplay buvo keleta saliu, ir i dydziaja buvau nuejas tik 3 kartus. Ta maza salyte su sofomis, pardomis ir konsolemis ir dar byleko buvo IDEALI. Zmones tiesiog atsinese stalo zaidimu ar susigrude ant vienos sofos pradejo bendraut. Tada as likau ziaurei patenkintas kad buvo ir daug veiklos ir galimybe su susibendraut su zmogum per kazkokia bendra veikla.. O DABAR KAS? sest galima tik ant kedziu buvo, kuriose per daug nepasnekesi, nes trugdysi tiems kas scenoj, shonose buvo 5x maziau idomybiu negu praeta karta. Labai graudus buvo vaizdas kada hebra pirmam aukste tiesiog sededami kampe su savo kompanija bendravo ir totalei nieko neveikdavo. Galetumet bent jau i apacia pernest visas tas pardas, nes tuo atveju tikrai puse sedet apacioj ir butu daug linksmiau negu salej.

                Party tarantino klube: kaina: su apiranke for free, bent jau taip man buvo pasakyta, poto kada visi kartu jau norejom eiti paaiskejo kad 10lt, ir puse nenuejo isvis. Vietoj paaiskeja kad visgi iejimas nemokamas.. BARDAKAS

                Galu gale atejas namo ir pamiegojas keleta valandu, suskambus zadyntuvui, nusprendziau kad as antra diena sedet 10h ant subines as neistversiu. ir tiesiog uzsigrudavau 20valandom miegot.


                A ir btw kita karta nedarykit NAHUJ isvis to Muzikanto konkurso jeigu neplanuojat nieko ant scenos ileist del prasto garso.


                Man asmeniskai pirmas coplayjus buvo daug geresnis netgi negu sitas. Darykit isvadas, ir daugiau gyvenime negruskit zmoniu i viena sale, niekam neidomu ziuret i scena visa diena, zmones atejo bendraut.



                Jeigu Wismasteriui rupi bent kazkiek pagalbos is kitu , tai siulau:

                Galiu gaut NORMALU [bliat] garsista, kurys sutvarkys viska taip kad vargu ar kur gausyt geriau.
                Iskabint tinkamai projektoriu, ir gaut NORMALU ekrana.
                Nemokamai sutvarkyt laptopa, kurys nestrigtu ir atidarytu ir parodytu viska iskart be jokiu lagu.
                Kita karta DMC pasirodyma priimciau visiskai i save, pravesciau soundchecka, butu atgabenta tai ko reik normaliam pasirodymui.
                Zaidimams gaut normalius HD telikus, vienai dienai su logo idejimu i plakata yra VISISKAI neproblema, taip pat kaip ir ps3, xbox, wii


                ir dar patarimas:
                Kitam kartui nusiziuryt sales, minum 3, ir paskelbiat balsavima, pries puse metu ivykus renginiui, ruostys reik pradet daug anksciau negu buvo dabar. Plakatai ir skrajutes ir net reklama webe padalinti/paskelbta PER VELAI. Gal Jus nezinojot kad Skrajutes ir plakatai spauzdinami ne per viena diena? va kita karta zinosit.

                Jeigu duosyt galimybe prisidet dar ir ne tiek minusu sutvarkyciau, kontaktu turiu pankamai. Vieninteli Wishmasterio sugebejima kuri vertinu tai yra rasti sponsoriu. Cia yra sudengiausia dalys. uz sita (clapping while standing)


                Visgi 3 zmoniu organizatoriu tokiam rengeniui yra per mazai. turi but atskiri zmones atsakantis uz konkursus, uz stendus , uz renginio vedyma , ir atskiras uz scenos sutvarkyma bei kokios nors muzikos grupes is jp atgabenima. Viska neapziosit kad ir kaip noretumet.


                ----------

                MERGINA PASIGRIEBUSI MANO KEPURE SU TOKIU KATINU PRASAU GRAZINT:



                visgi ne centai kainavo, o tuos pinigus uzgrojau gatvei su gitara!!!
                Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2009-08-31, 06:58.

                Comment

                • soshite
                  pinky promise

                  • 2009 01 22
                  • 119

                  pirma diena:
                  labai susimoviau per prisistatyma (bent jau man taip atrode), buvo labai karsta, buvo daaaaaaau geros nuotaikos, pavargau ir neisgyvenau eityniu nors net neisivaizduoju ar jos buvo. bet vis tiek buvo linksma.
                  antra diena:
                  laaabai patiko, stengiausi visur sudalyvaut. geriausia kai tik ileido kruva zmoniu prie to salono nuejo visi ten beveik visko norejo ir as tarp ju, bet kai grizau namo ir kai reikejo visa ta daikta nuo galvos pasalint taip gera nebuvo kaip sedint ir galvojant ka man ten padarys... patiko traukyt tuos balionelius.... po to taip ziuriu ko jie prie tu zaidimu tei tai tumcioja nei tai straksi... DDR!!! omo cia buvo ziauriai jega po to ten kas kokias10 min. sokinejau ir kai kietai buvo... bet kai pamaciau latvijos cosplejerius... omo... palygint su jais mes kaimas kazkoks... jie tai labai graziai atrode...
                  bet siaip man Con'as patiko laukiu dar ir pradedu galvot koki ten dar kostiuma sugalvojus...

                  please, wake up to reality...

                  Comment

                  • karolisvis
                    I..Hate..All..off..you.

                    • 2008 05 25
                    • 229

                    Autorius soshite
                    ... bet kai pamaciau latvijos cosplejerius... omo... palygint su jais mes kaimas kazkoks... jie tai labai graziai atrode...
                    Nusipirk ir tu eBay kostiumą atrodysi ne ką prasčiau.
                    Run, live to fly, fly to live, do or die.
                    Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

                    sigpic

                    Comment

                    • Olezhka
                      Naujokas
                      • 2009 01 15
                      • 3

                      Not bad

                      Sveiki

                      As vaidinau ta Death the Kid'a is Soul Eaterio, tai didelis domo arigato gozaimasu visiem uz palaikyma!

                      Kita karta noreciau su visais dar daugiau pabendrauti ^___^

                      Apie pati rengini: velavimas buvo, tiesa pasakant, tragiskas... Nu bet cia tik pasekme. Teisingai zmones sake, kad tikriausiai 3 koordinatoriu jau tampa per mazai. Bet didziulis respektas jiems, nes tikrai ju augimas yra stulbinantis

                      Nenuleidziam galvos, juk kartu mes - JEGA !!! Nya!!~~~

                      Comment

                      • Airiz
                        מיד





                        • 2004 01 09
                        • 1656

                        Tiesa pasakius užsiknisau su foto, bet ką padarysi....
                        Spoileris:

                        Tikėjotės nuotraukų taip greitai?
                        Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-31, 09:13.

                        Comment

                        • soshite
                          pinky promise

                          • 2009 01 22
                          • 119

                          Autorius karolisvis
                          Nusipirk ir tu eBay kostiumą atrodysi ne ką prasčiau.
                          omo is ebay... nebuciau pagalvojus... nu gerai gal ir pagalvojau bet vis tiek grazu buvo... ten ino tai fun pavare...
                          bet koks idomumas pirktis... geriau patiems pasidaryt.. taip sakant ikist rankas i savo darba... ir idomiau ir mieliau
                          Paskutinis pakeitimas nuo soshite; 2009-08-31, 09:22.

                          please, wake up to reality...

                          Comment

                          • Derogatory`
                            Loki'd


                            • 2007 10 06
                            • 350

                            Tikėjomes, Airi, naiviai tikėjomes.

                            Užtat aš dedu antrosios dienos nuotraukas, kurių yra visai nedaug, vos 36.

                            Spoileris:

                            Comment

                            • Kurobi
                              baka ne./

                              • 2008 08 11
                              • 30

                              Hmm, na ka gi.
                              Negaliu pasakyt, jog renginys buvo superinis, taciau ir blogas jis tikrai nebuvo.
                              Tik per daug buvo tu mazu nesklandumu.
                              Minusai.
                              - ekranas. Cia jau visi man atrodo viska pasake. Per mazas.
                              - velavimas. Aisku, visi jau pripratom prie sito, bet 1,30 h - too much.
                              - garsas.
                              - eisena. Gaila, kad nejom pirma diena. Butu daug fainiau, nes butu zymiai daugiau cospleeriu bei zmoniu. (Bet cia jau del velavimo.)
                              - failai su muzika per pristatymus.
                              - 1a diena - biiig fail. Nors, skaitydama pirmos dienos programa per i-neta, man tai kazkaip net idomiau skambejo, nei antros dienos proga..
                              - salei mazai vietos.
                              - apsvietimas. neimanoma buvo normaliai fotkint :\

                              Pliusai.
                              + reklama. Grazus plakatai bei atvirukai.
                              + antra diena. Daug veiklos, workshop`u.
                              + sumo. Geeeras.
                              + "traukimas balonelius is vandens" (nzn, kaip tas dalykas vadinas) : D Buvo smagu.
                              + rase vardus japoniskai. (nyappy!) Galejo net du parasyt (pvz, varda, ir nick`a.) ^_^
                              + daug geru kostiumu. Ypac man patiko Sielis, mergina is Trinity Blood (kuri laimejo geriausio moterisko perso nominacija), mergina, kuri uzeme 2a vieta (Cosplay personazas), tas bananas (sr, nezinau, koks cia persas, nemaciau anime) : D, Orujeru Seira (Nynia : D), DMC.
                              + karaoke. Buvo daug geru daininikiu, gaila, kad negirdejau visu.
                              + vedejas, kuris gelbejo padeti per pirma day.
                              + DMC (one more time -) ). Gaila, kad negrojot, tikrai gaila.

                              O del Yury salono.. Sukuosenos tikrai ispudingos, bet kaz-kaip jie sau per daug demesio reikalavo.
                              Pvz, labai man nepatiko, kai sedziu sau, klausau dainuojanciu karaoke merginu ir staiga "YURY! YURY! YURY!! WOOO!!!" ...

                              Aisku, apie minusus daug lengviau kalbeti, nei apie pliusus Dziaugiuos, kad ejau. (sun)
                              Renginys tikrai buvo neblogas, patiko.

                              Aciu organizatoriams uz toki nepaprasta "japoniska" savaitgali. ^^



                              Laukiam kito, tikiuos, "klaideliu" bus maziau.

                              Comment

                              • Airiz
                                מיד





                                • 2004 01 09
                                • 1656

                                Ex...nuotraukos

                                Pirmos "lakštingalos"
                                Aikido goes HERE
                                Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-31, 10:37.

                                Comment

                                Working...