Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?

    Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?


    Režisierius: Shinsuke Yanagi
    Studija: Project No.9
    Žanrai: komedija, romantika
    Transliacija: 07.04.2016 - 23.06.2016
    MAL reitingas: 7.21
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / AMV



    Aprašymas: Hideki dar nebaigė mokyklos, o jau yra vedęs. Kaip taip įmanoma? Tam tikruose žaidimuose tai yra įmanoma. Tiesa, ne viskas buvo taip paprasta. Pirma kartą onlaininis Romeo piršosi pats, bet pažįstama simpatiška katytė prisipažino esąs vyras. Nelaimėlis po tokio atstūmimo labai pergyveno, bet vėliau suprato klydęs. Koks skirtumas kas už personažo slypi realiame pasaulyje? Įsimylėjo jis tai virtualų "persą" ir tik jam pasiūlė savo ranka ir širdį, o ne kažkokiam dėdulei. Deja, šaukštai jau po pietų. Nieko keisto, kad į besiperšančią simpatišką klanietę jis sutiko gan šaltai. Maža ką, gal vėl likimas jam kokią nors kiaulę pakiš. Vis tik truputi pamąstęs Hideki sutiko. Prarasti vis tiek jau nėra ką, o vedybos žaidime matyt turi savo privalumų. Klaniečiai organizuoja offline mytingą ir jaunavedys sunerimsta. Žaidimas ir realus gyvenimas aišku yra skirtingi reikalai, o žmona dievagojasi iš tikrųjų esanti mergaitė, bet pasitikėti galima tik savimi.



    Dar vienas anime madingame mmorpg žanre. Man tik keista kodėl dar neatsirado nei vieno serialo apie moba. Juk kaip tik šio žanro žaidimai yra patys populiariausi. Na tiek to, ne esmė. Taigi, ką mus (be begėdiškai ilgo pavadinimo) siūlo šis anime? Turiu įspėti, kad norintys romantiškos komedijos gali nusivilti. Nepaisant to, kad žanrų sąrašas sako visai ką kita. Be to, yra čia ir romantikos ir jumoro. Nedaug, bet tikrai yra. Problema yra tame, kad viskas čia daugiau ar mažiau yra surišta su mmorpg žaidimais. Pašalinis žmogus tiesiog ne viską supras. Va tie kurie yra normaliai žaidę tokius online žaidimus suras daugybę pažystamų situacijų. Anime net moko saugoti savo prisijungimo duomenis ir pastoviai pašiepia naudojančius tikrus pinigus. Pagrindinė serialo uoga aišku yra Ako, kuri nelabai skiria žaidimą nuo realybės, o draugai nori tai ištaisyti. Visas veiksmas sukasi apie tai, bet nesitikėkite kažkokios gilesnės problemos analizės. Jaunimas tiesiog smagiai leidžia laiką ir stengiasi parodyti Ako, kad ir normalaus mokinio gyvenimas gali būti visai smagus. Pati Ako gan kvaila mergiotė ir tai turėtų erzinti, bet jos elgesys sukelia nebent atlaidžią šypseną. Ypač mane palinksmino jos maniakiškas nepakantumas ne geimeriams. Personažai apskritai yra visai smagūs. Nepaisant to, kad nėra nei vieno bent truputi originalaus. Nors berniukas yra tik vienas, bet jokio haremo čia nėra. Nebent Akane man buvo įtartina. Nelabai supratau kodėl po susitikimo kūrėjai pakeitė žaidimo personažų išvaizdą. Kam to reikėjo? Nejaugi kažkas mano, kad žiūrovai yra tokie kvaili, kad neatsimins kuris personažas kurį valdo? Nupieštas viskas tvarkingai. Deja vu jausmą sukėlė papūstos apatinės lupytės.

    Reziumė: Nematau priežasčių dėl kurių tikslinei auditoriai galėtų nepatikti šis serialas. Šį kartą buvo apsieita be stebuklingų patekimų į kažkokį žaidimą, bet tai visai nėra minusas. Smagus anime man patinkančiame žanre. Nematau priežasties duoti mažesnį balą nei 7.


    Šis anime turi pašalinį poveikį - norisi pažaisti kokį nors mmorpg.


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    5
    5
    40.00%
    2
    4
    40.00%
    2
    3
    20.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • arna
    emptiness

    • 2006 06 20
    • 1069

    #2
    Nesitikėjau, kad pažiūrėsiu daugiau nei vieną šio mini'serialo seriją. Iš esmės čia daugiau mažiau viskas aišku: mokyklinis jumoristinis haremas, tik tas haremas, kaip ir pats anime, - netipinis.
    Man įstrigo kitas šio anime aspektas: paauglių (Tamaki Ako personaže) visiškas įsitraukimas į kompiuterį ignoruojant tikrą pasaulį. Problema rimta jei jau apie tai net anime reikia sukurti. Atrodo Japonijoje užderėjo nauja hikikimorių rūšis ir kas liūdniausia, kad šia priklausomybe suserga daug mergaičių. Vien dėl Ako ligos peržiūrėjau 4 serijas, likusias atidėjęs geresniems laikams.

    Reziumuojant: man asmeniškai, tai liūdnai rimtas a lia komedijinis anime apie psichologinę ligą kuria suserga jaunuoliai per daug susidomėję komp.žaidimais. Dažnas pasakys - o kam taip nebūna, tačiau šiame anime parodyta "peržengta riba", kai priklausomybė pilnai užvaldžiusi žmogaus psichiką, jausmus, protą ir stipriai iškreipusi tikrovės ir pačio gyvenimo suvokimą.

    P.s.: Killerbee, ką turi omenyje po "papūstom apatinėm lupytėm"?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius arna
      P.s.: Killerbee, ką turi omenyje po "papūstom apatinėm lupytėm"?
      Turėjau omenyje manierą paryškinti apatines mergaičių lūpas. Aš ją jau kažkur mačiau.

      Comment

      • Miesto_Druidas
        the journeyman



        • 2010 08 17
        • 1691

        #4
        Na idėja, kad merginos mielai žaidžia už vaikinų personažus man labai patiko, tad irgi nuliūdau, kai tos idėjos jie iškart atsisakė. Šiaip po kelių serijų toliau net nežiūrėjau, nepasirodė nei per daug smagus, nei gilus, toks it paprastas mokyklinis kamšalas. Ir tikrai labai gera idėja supažindinti mergaitę su smagiu mokykliniu gyvenimu - privesti ją įstoti į klubą, kur po pamokų būtent ir žaidžiamas tas pats žaidimas... Tikrai nėra geresnių būdų kaip ištraukti ją iš tokio gilaus ir graudaus liūno ...Dėl tokios nesąmonės ir nebesinorėjo tęsti toliau. Kiek susidariau įspūdį, tai toks labiau pakenčiamas Chuunibyou, kam patiko tas, greičiausiai patiks ir šitas.

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2949

          #5
          Autorius Miesto_Druidas
          Tikrai nėra geresnių būdų kaip ištraukti ją iš tokio gilaus ir graudaus liūno ...Dėl tokios nesąmonės ir nebesinorėjo tęsti toliau.
          Normalus visai būdas, pakankamai realus ir neskausmingas. Mergaitė vien dėl to mokyklos nemetė ir pradėjo bendrauti su realias žmonėmis. Be to, jie ten ne tik žaidimus žaidė. Aišku kažkokios gilios psichologinės analizės čia nėra, bet šis anime yra visiškai for fun.

          Comment

          • dfsafsaf
            Beautiful Lies

            • 2010 05 13
            • 265

            #6
            Lengvam žiūrėjimui suėjo gan gerai, neteko nuobodžiauti. Vienintelis dalykas, kuris retkarčiais kliūdė akis, tai veikėjų šypsenos. Labai jau keistai jos atrodė kai kuriais atvejais. Nelabai man patiko tas toks apatinių lūpų piešimas.

            Comment

            Working...