Nebaigtos skaityti manga

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Nebaigtos skaityti manga

    Pastebėjau, kad anime skiltis tokią temą turi, tačiau manga ne, taigi nusprendžiau, kad ji būtų ganėtinai naudinga sužinoti, kas kokioje mangoje kam nors nepatiko (Taip pat manau galima čia rašyti ir mangas, kurio yra "stalled")
    Pradėsiu nuo savęs.

    8.1 - Yamada Yuusuke Gekijou - tikėjausi siaubo, bet gavau sadizmo ir "Pjūklas" kažkokį neaiškų mišinį, kur net visų galų "sugraibyti" neišeina.
    Angel Sanctuary - pradėjau skaityti dėl anime, nes sužinojau, kad pastarasis buvo sukurtas tik dėl fanų. Deja, tuo metu manga man pasirodė ganėtinai sudėtinga, todėl mečiau, nors tikrai norėčiau dar kada grįžti kai atsiras šiai mangai vietos tarp tų, kurias šiuo metu skaitau.
    Defense Devil - labai godžiai suskaičiau visus skyrius kol ši manga dar tik buvo ongoing, bet dėl interneto nebuvimo nebegalėjau tęsti skaitymo taigi ši tikrai nebloga manga taip ir užsiliko, o aš vis tingiu prie jos grįžti.
    D.Gray-Man - tiesiog pradėjau nebesuprasti esmės, t.y. kas ir kodėl vyksta. Tuo metu nieko sudėtingo nesinorėjo, todėl ši manga nukeliavo į numestų sąrašą.
    Kampfer - tuo metu kai skaičiau šią mangą nustojo skanuoti ir versti, todėl nemačiau reikalo laikyti ją skaitomų sąraše.
    MPD Psycho - tikėjausi arbatos, gavau kavos. tiesiog kitaip ir neapibūdinsiu.
    Naruto - Gal nuskambės labai jau paviršutiniškai, bet negaliu pakęsti mangų, kuriose per dialogus net piešimo nebesimato. Per daug aiškinimų, per daug paaiškinimų, o naudos tame nemačiau. Toks jausmas, kad autorius per prievartą pradėjo temti mangą, kad ji taptų kuo ilgesnė, tad ir prikišo dialogų, kurie užima daug vietos, o kelia tik nuobodulį.
  • pixel.hime
    pesimistė
    • 2013 01 13
    • 16

    #2
    GE: Good Ending - pradžia kaip ir netokia bloga buvo, tačiau skyrius po skyriaus siužetas vis kartodavosi ir kartodavosi
    Hanazakari no Kimi Tachi e - idėja shoujo mangai nebloga, gaila, kad piešimas nepriimtinas, taigi ilgai neištvėriau
    Kuroshitsuji - pradėjau skaityti, nes gavau pirmą ir trečią tomą. Ai, ir dėl to, kad visas internetas lūžo nuo pagyrimų. Taip, piešimo stilius labai malonus akiai, tačiau istorija visai neverta visu šitų mielų žodžių.
    Mizuho Ambivalence -skaičiau kad skaityti, žvengiau iš to, kokia ji 'nekokia'. Bet viskam yra ribos
    Beautiful People - turiu kažką labai prieš šią mangaka, dar nesusidūriau su jos manga, kurią pakęsčiau
    Akatsuki - piešimo stilius toooks mielas akiai, gaila, kad dialogai labai nuobodūs, trukdo mėgautis manga
    dA | Tumblr

    Comment

    • Miesto_Druidas
      the journeyman



      • 2010 08 17
      • 1691

      #3
      Koudelka - žaidžiau žaidimą ir jis man visai patiko, tai tikėjausi kažko panašaus į jo istoriją, bet šita side story kažkokia nuobodi ir vietomis nugrybavusi į lankas, negalėjau pabaigti likusių 2 volume'ų.
      orange - galbūt mano kaltė, nes visgi shoujo, tai pradžiai reikia įsibėgėt, tad galbūt vėliau grįšiu, nes atsilipimai puikūs, shoujo romantika su sci-fi gyslele ir gražiu piešimu.
      Kurosagi - pastovus lyginimas su Liar Game, kadangi tema gambling'as, bet čia istorijos idėja kitokia, tad neįtiko.

      Comment

      • mattusha
        Rimtas forumo narys

        • 2012 01 18
        • 187

        #4
        Autorius Miesto_Druidas
        orange - galbūt mano kaltė, nes visgi shoujo, tai pradžiai reikia įsibėgėt, tad galbūt vėliau grįšiu, nes atsilipimai puikūs, shoujo romantika su sci-fi gyslele ir gražiu piešimu.
        Nebekuria šitos mangos ties 9 skyrium autorė nusprendė viska mest.

        Comment

        • Draconica

          #5
          Kiek teko pačiai girdėti tai, kad tik pertrauką pasidarė neribotą.

          Comment

          Working...