Hellsing fanfiction

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • alucard
    Narys
    • 2011 05 10
    • 70

    Hellsing fanfiction

    Prisikėlimas


    Chapter1




    Aštrus kuolai kur be pažiūrėsi ant kurių kabojo pamauti kūnai,tarytum levašo mėsa paruošimui. Jie vis dar aimanavo ir prašė pasigailėjimo iš Dievo,bet Dievas neišgirdo jų maldų nes kažin ar jis buvo retoriškai sakant bent koja čia pastatęs,šiaip normaliomis aplinkybėmis jie turėtų būtį mirę,bet būnant šioje keistoje erdvėje kurioje mirusieji niekados neranda ramybės nes bestija kuri juos prarijo niekados neišleisdavo į amžiną atilsi,visur pūtė stiprus vėjas kuris košdavo kaukolėmis nusėtus laukus ir priversdavo dar labiau stūgauti pražuvusias sielas(kai kurios iš jų to buvo nusipelnę).Taigi pono alucardo vidus butų patikęs kokiam nors išprotėjusiam dailininkui arba bepročiui tokiam pat kaip jis kuris trokštu tik mirties ir griovimo..ir dar kraujo.
    Tik vienas dalykas šiam pragariškame lauke nusėtame kaukiančių išprotėjusių pražuvėlių nesiderino.Tai pūkinė lova iš po kurios antklodės styrojo dvi katiniškos ausys kurios sutrukčiodavo nuo kiekvieno vėjo dvelkstelėjimo ar šauksmo,bet tai neprikeldavo pądarėlio kuris miegojo nieko nejausdamas ir nematydamas šių baisumu kurie buvo aplink jį.
    Catboy Schriodinger, buvęs paskutiniojo nacių bataliono Millenium narys,sapnavo sapną kad valgė ledus gražiame parke su miela mergina kuri jam prisistatė Allice,jinai jam patiko nes ji žaidė su juo,kasė jo paausius taip priversdamas ji murkti,žaidė kompiuterinius žaidimus vidury lauko pastatyto tv su prijungtu xbox konsole.Šioje stebuklingoje jam vietoje niekados nesibaigdavo diena ir jis nepavargdavo,bet jam tai neatrodydavo keista.Jis atsiminė kad dėl majoro jis pasiaukojo norėdamas savo krauju kuris buvo nuodingas vampyrų karaliui Alucardui ji pražudyti.Po to kai jis įvykdė majoro planą(kuris jam buvo ne per daug malonus)jis atsiminė kaip pateko į alucardo krauja ir jo vidinį pasaulį kuriame buvo baisų net jam per visa savo gyvenimą mates nežaboto žiaurumo ir mirties,(norėdamas nuo to atsiriboti jis į viska žvelgdavo kaip į žaidimą net ir tada kaip persipjovė sau gerklę).
    Ir štai jis čia,nors neatsimena kaip čia papuolė,bet jam tai nerūpėjo, jis jautėsi čia gerai ir jautė ramybę ir štai jis valgo ledus pagardintus braškėmis, kurios blizgėjo kaip rubinai,žvelgia į mergaite su kepure kuri priminė prancūzų legionieriaus stilių kaip ir pati apranga.Jinai jam nusišypsojo išiepdama aštrius dantis tokius pat kaip pas jį ar net aštresnius.Jis klausimai pastatė ausis
    -Sakei kažką norėjai su manim aptart.
    -Taip kiciau aš noriu tau kai ka papasakoti apie tavo ateiti
    -AteitiApie ką tu čia.
    -Patikėk manim tau metas prabusti ir keliauti pas savo naujus šeimininkus ir naujus namus patikėk manim taip bus geriau.
    -Šeimininkus.... apie ką tu čia


    To be continue....
    First it control your mind
    Then it destroy your body
  • alucard
    Narys
    • 2011 05 10
    • 70

    #2
    Chapter 2



    Kai Allice papasakojo,kad jis turės tarnauti savo priešui jam ta mintis ne pernelyg patiko.Juk kodėl Hellsing turėtų jį priimti,jis gi jų priešas,millenium narys,nacis kurio bendražygiai pražūdė daugybę žmonių.Alice jį ramino sakė ,kad Alucardas dabar su juo yra tapę simbiotais ir jis tikrai neskriaus to kuris palaiko jo gyvybę.Schriodis nenorėjo nieko klausyt,jo ausys nerviškai krutėjo,akys paraudo nuo ašarų.jis nenorėjo palikt šios gražios,bet baugios mergaitės kuri turėjo aštrias iltis,buvo apsirėdžiusi juokingai atrodančią prancūzų legionieriaus uniforma ir pakrypusia legionieriaus kepure kuri buvo pasvirusi ant jos galvos.Jinai išsišiepusi glostė jo galvą kai staiga pasigirdo sprogimas.....


    ..........


    Jis pašoko iš lovos nesusigaudydamas kur yra,bet kai pamatė atsivėrūsia prieš jį pragarišką panoramą catboy atsiminė kaip papuolė čia.Jis apsipylė ašarom,bet greit susitvardė ašaros čia nepadės,Allice taip pat.Dabar jis suprato,kad tai buvo tik sapnas,bet jis puikiai žinojo,kad Allice yra tikra.Tuo labiau kad savo uniformos kišenėję rado jos pakabuka kurį nešiojo jinai.Tai buvo kareiviškas atpažinimo plokštelė.
    Jis dairėsi aplink esančius laukus visur tvyrojo prietemą kurioje dūsaujo neramios sielos.Lavonai ant baslių ir nukryžiuotieji atstojo medžius,o kaukolės ir žmonių kaulai gėles.
    -Kaip man iš čia dabar ištrūkti,apie tai nepasakei visai Allice-tarė Schriodis-ir išvis nuo ko man pradėt?
    Tolumoje pasigirdo sprogimas ir vokiškų keiksmų srautas.Atsisukes į tą puse jis išvydo keista reginį
    Naciu kariai šaudė ir mėtė granatas į atjojančius viduramžių riterius nuo kūrių atšogdavo kulkos,bet subyrėdavo į gabalus nuo granatų.Nacių kariai taip pat lakstė į gabalus jeigu į juos pataikydavo kardas kuris suveikes tarsi detonatorius ištaškydavo juos į gabalus.Karių aplink šį mirties lauką buvo įvairiū,nuo viduramžio iki šiuolaikinių laikų.dauguma ju buvo suėję į viena besipešančią masę kuri urulivo aplin visa laukymę.Staiga jis pajuto kaip kažkas tvėrė jam už blauzdos su kaulėta ranka.Jis riktelėjo ir pąstates ausis iš išgasčio pažvelgė žemyn ir pamatė sumaitota naciu lavoną kuris neturėjo pusės kūno dalies ,bet vistiek šliaužė link jo.
    Iš išgąsčio Schriodis sustingo akimirkai,bet paskui atsitokėko ir nespėjus kraupiam zombiui jam įkasti trenkė iš bato aulo į jo sutrunijusį veidą kuris subyrėjo į gabalus
    -Atstokit nuo manes aš jums nieko nesu skolingas-suriko jis-jus patys sau kapą išsikasėt tai dabar ir srėpkit šūdą į kurį ir mane istūmėtę.
    Catboy akys paraudonavo iš pykčio.Staiga jis išgirdo balsą.
    -O tokia dvasia man pradeda patikt,vis dėlto toje nacių skraidančioję vištidėję tave kažko gal išmokė.
    Schriodis atsisuko į balso puse ir suriko.
    -Čia tu vampyrę?Aš taves nebijau pasirodyk.
    Su tais žodžiais iš po kaulų kruvos išlindo milžinškas juodas šuo kuris turėjo tris poras raudonų akių dėbsančiu i jį.nuo jo nasrų dvelkė karštis.Catboy nebijojo jis žinojo ,kad šis padaras atvyko skriausti ne jo.Savo galvoje jis išgirdo pabaisos kreipimasi į jį.
    -Puiku,tiesiog puiku gal tu netik pasiuntinuku tinki dirbt mažasis frice,še imk šį ginlą-iš juodos šuns masės išlindo atauga ant kurio kadaravo kažkas panašaus į granatsvaidį.
    -Dėl tavo "visur ir niekur" pas mane priviso seniai nugaišusių tarakonų gauja.teks pravalyti kelią į išėjima iš čia.
    Schriodis paėmė ginklą nuo čiuptuvo kuris sulindo atgal į padarą.jis atrodė masyvus ,bet jo rankose buvo lengvas kaip muliažinis,su juo jis atrodė komiškai.Isivaizduokit nacistinę batuoto katino versiją ir bus kažkas panašaus.Vėjas papūtė ir sutaršė jo plaukus,stovėt su vienom trumpom uniforminėm kelnėm ir trumparankoviais marškiniais šioje dykynėje jam jau įgriso jis pasisuko į pragaro šunį ir pamišėliškai nusišypsojęs ušoko jam ant nugaros ir užriko
    -Jojam šunelį namo-nuskambėjo linksmas vaikiškas balsas.Iš laukymės pradėjo lyst negyvėliai kurie ėjo link jų pusės,dauguma jų buvo naciai-Aaaa commrades manes atėjot,šekit turiu jums dovanų,pačiulpkit šita!
    Ir užrikes pradėjo šaudyt į visus pasitaikiusius žmogystas kurie tiško į gabalus kaip sutruniję medžiai.
    -Aš gyvas,aš gyvas_rėkė jis bebėgant šuniui per mirties laukus-aš vėl gyvas das šize wundabar!
    Tolumoje pasirodė šviesos properšą.

    To be continue......
    First it control your mind
    Then it destroy your body

    Comment

    • Delete .
      Naujokas
      • 2011 10 11
      • 22

      #3
      Perskaičiau tik porą pirmų sakinių , o po to iš karto perėjau prie dialogo . Nežinau , iš karto , gal ir padarė gerą įspūdį , bet perėjus prie dialogo nuomonė pasikeitė . Visiškai . Gal ir būtu įdomu , bet pavyzdžiui , tas tavo sakinys kur ''-Taip kiciau aš noriu tau kai ka papasakoti apie tavo ateiti'' . Ką tas tavo ''kiciau'' reiškia ? Kreipinys ? Skiriam kableliais . Dar su nosinėm tame sakinyje blogai . Arba man tik taip atrodo (bet manau , kad teisi esu) . Manau , kad čia klaidų tikrai yra . Tai va . Ir labai jau man į akį krito tas tavo ''apie ką tu čia'' . Tu žinai , kad egzistuoja toks ženklas kaip ''?'' ? Tame tavo dialoge jo nemačiau . Nors pagal mano nuomonę jis ten turėtu būt . Ir jeigu tiesą sakyt , galėjai du kartus tų pačių žodžių nevartot . Ne kaip skamba . Manau daugiau tavo fanfic'o neskaitysiu , nors gal jis ir būtu įdomus , bet . . Yra porą detalių kurios man nepatinka . Aišku neįsižeisk , čia tik mano nuomonė .

      Comment

      • alucard
        Narys
        • 2011 05 10
        • 70

        #4
        Chapter 4





        Kai pragaro skalikas nusinešė Schriodingeri pro atsivėrusia šviesos skylę,už nugaros bėges padaras Įsikirto į šuns koja ir stipriai isiseges į juoda mase kartu nukeliavo į anapusine pusę.
        Padaras buvo žmogus kurį žmonės anksčiau vadino Džeku skerdiku,jo niekas nepagavo todėl ,kad pirmiau jį pagavo vampyrų lordas pačiam jo darbo įkarštyję.


        ......................


        Kai Alucardas pasirodė Integrai jinai miegojo,todėl jo staigus pasirodymas ją išgąsdino.Jinai instinktyviai griebė pistoletą paslėpta po pagalvę šovė jam į galva,bet kai pamatė į ką pataikė negalėjo patikėt savo akimis pamačius pražuvusi savo lojalų nemirtingajį tarną.Išsikrapštes kulką iš akies jis mestelėjo linksmą frazę apie tai kaip svetingai sutinkami seni draugai.Šūvio garsą išgirdusi Seras Victoria atbėgo prie Integros miegamojo durų ir išspyrė jas su šipuliais išsigandusi,kad pavėlavo išgelbėti savo šeimininke,bet kaip jinai nustebo pamačiusi Alucarda stovinti šalia Integros su savo sarkastišką šypsenėlę veide.Ir dar buvo ne vienas šalia jo kojų be sąmonės gulėjo jai matytas nacių padaras.Alucardui teks daug ka papasakoti.

        .....................


        Džekas skerdikas susimastęs sėdėjo prie Hellsing būstinės sienos pasislėpes už krūmų ir tykodamas savo būsimos aukos.Jis buvo apsirėdes taip pat kaip ir 19 amžiuje kai jį sudorojo Alucardas.Katiliukas,odinės pirštinės,žavingas to laikmečio frakas su kreivą ir gal kiek per didelę jam varlyte,apsiaustas,smailus juodi batai ir aiškų ispudingas lenktas peilis su kuriuo buvo galima dirtį šernui oda.
        Kalbant apie mūsų bičiulio veidą tai jis atrodė tarsi angelo(neskaitant kreivo rando einančio nuo akies iki burnos kampučio tarsi žaibas) tai buvo jo šlykščios pamotės darbas kai jinai apsvaigusi nuo opiumo pagražino jam veidą su butelio šuke.Po to įvykio jis ją užkapojo miegančia kartu su jo niekam tikusiu alkoholiku tėvų kurio jis taip pat nekentė,tai dėl jo kaltės jis kentė šitos raganos patyčias ir kankinimus,jis ją atsivedė po motinos mirties kuri mirė nuo džiovos ir paliko mažajį Džeki su tėvu kuris po truputi pradėjo keistis į blogają puse gerdamas pigius bordelio vynus ir paleistuvaudamas su kekšėm,ir kai tėvas atsivedė vieną iš jų jis negalėjo tuo patikėti.Nuo to prasidėjo visas jo košmaras,ta atsiprašant pamotė mėgdavo iš jo tyčiotis grabaliodamą jam už klyno ir apsvaigusi kikendama sakydamą kad jo pimpalas visalaik liks toks mažas,jis pabėgdavo ,bet visalaik jausdavo jos šlykščias putlias rankas,kurios jį lietė,jis bijojo jos ir sapnuodavo kad jinai išlindusi iš po lovos griebia jam už kojų ir jas nukanda.Taip lašas po lašo Džekas garmėjo į liūna iš kurio posūkio atgal nėra tai vadinama beprotybę.Kai jis įvykdė savo pirma nusikaltimą jis pabėgo iš namų,tuomet jam buvo 16 metų,policiją nelabai ieškojo žudiko kuris nužudė kelias padugnes iš lūšnyno gatvės.Pabėges jis įsidarbino vieno jauno grafo Cielo Phantomhive tarnu,bet tik tam,kad pavogtų pora brangenybių ir fraką.Tiesa dar viena aplinkybė jam nepatiko to keisto našlaičio su akies raiščiu rūmuose kas ir paskatino jaunajį mūsų psichopatą bėgti iš ten tai tas aukštas liokajus kuris jam keldavo šiurpa,jis tarytum žinojo,kad Džekas kažką slėpė nuo jo ir jaunojo šeimininko.Todėl jis spruko iš ten kol jo praeitis neiškilo kokiu nors būdu.Kai jis išsinuomavo kambarį vsą savaite niekur neišėjo iš jo.Jį kankino haliucinacijos,vapėjo su savimi,ji krėtė drugys.šitam periodui praėjus jis tapo kitu žmogum,o gal greičiau pabaisą pilna pagiežos ant viso pasaulio.Pirma savo medžioklės naktį jis isigijo aštrių peilių komplektą kuriuos papildomai dar labiau išgalando.Jis išeidavo į naktį ir eidavo žudyt savo pamotės kuria matydavo kiekvienoje kekšėje kuri prieidavo prie jo,dėl jo išvaizdos ir gražių manierų jos apsigaudavo ir tapdavo jo aukomis.
        Bet vieną katą viskas pakrypo kitaip nei jis galėjo isivaizduoti, kai jis mėsinėjo eilinę savo auką jis pajuto kažkokios esybės buvimą kai jis atsisuko pamatė aukštą pona su raudonu kostiumu.
        -Tik žmonės gali žudyt į savęs panašius be jokios priežasties-tarė ponas aukštu balsu-bet man atrodos, kad tave laikyt žmogumi gal nereikėtų,tu tik išsigandęs gyvulys kuris nežino ką pats daro,tai ką geriau jauties bjaurus padare!
        Džekas atkišo peilį nuo kurio lašėjo kraujas ir suriko.
        -Nesiartink papjausiu kaip žviegiančią kiaulę!
        Jis pradėjo mosikuoti peilių.Raudonapsiaustis ponas pradėjo kvatoti ir artėti prie Džeko išaukiančiai.
        -Sakai žviegsiu kaip kiaulė?Bet žinai man rodos bus kitaip tai tu žviegsi kaip kiaulė.Eikš šen paršeli.
        Džekas surikes pribėgo prie aukštojo pono ir išsitraukes du peilius suvarė jam į širdį iki kotų,bet nepąžistamasis net nesuriko.Stovėjo kuo ramiausiai ir traukė peilius tardamas žodžius suakmenėjusiam iš nuostabos Džekui.
        -Mane gali nužudytį tik tikras žmogus,o tu esi tik žviegianti kiaulė kuria aš suėsių su garnyrų.
        Ir tai tares jis sugriebė Džeką į savo glėbi kaip koks isiaudrinęs meilužis,išiepė savo nasrus ir isisegė jam į kaklą.
        Po to Džekas atsidūrė labai keistoje vietoje kuri priminė pragarą,čia buvo ir daugiau žmonių.juos pamates Džekas pajuto nenumaldomą alkį,jis pradėjo puldinėt kitus ir juos rytį dorodamas savo peiliais kurie šitoje vietoję stebuklingai dubliuodavosi ir niekados nesibaigdavo ir neatšipdavo.Jis rijo Alucardo gyvybinius syvus kaip erkė kuri nejučia isisiurbė į kūną.
        Jis norėjo praryt ir Schriodingerį jį pamatęs gulinti ramiai lovoje šitoje laikymėje.Bet kai jis priėjo arčiau jo iškelta ranka sudrebėjo,šitas keistas berniukas su katės ausim jam priminė kai jis pats gulėdavo po antklode pasislėpes nuo baisumų tvyrančių aplink jį.Staugdamas jis pabėgo per kaulais nusėtą laukymę ašarotomis akimis kurios pasruvo krauju.ir metėsi ant pirmos pasitaikiusios aukos.
        Ir štai jis čia sėdi pabėges iš pragaro ir laukė progos ką nors pribaigt jam reikėjo pinigų už kuriuos nusipirktų šioulaikinius rūbus nes su šitais jis atrodys įtartinai.
        Jis atsisegė medalioną kurioje buvo jo mamos portretas.
        -Mama kaip aš tavęs pasiilgau,kodėl mane palikai?
        staiga jis išgirdo žingsnius už saves.pasirodė du uniformuoti žmonės su beretėm.
        -Stovėt nė iš vietos- sušuko vienas karys atstates šautuvą.
        Džekas išišiepė kraupia šypsena.Pagaliau progą,jis žinojo kad šitie ginklai jam nepavojingesni už uodo įkandimą.
        -O,ponai koks puikus vakaras,jei norit galit klykt jei spėsit.
        Staigiai išsitraukes peilį jis suvarė į gerklę pirmam kareiviui kuris ėjo link jo,atrasis šovė,bet Džekas išsilenkė kulkos ir pribėges prie kareivio nurėžė galvą kaip kopūstą,iš kaklo šovė kraujo čiurkšlė,nukritusi galva sumirksėjo pora kartu tarsi nustebusi kaip čia atsidūrė.
        Džekas pakėles galva prismeigė prie vartų vyrių.
        -Nė iš vietos karį.Ramiai.cha-cha- cha.

        ..................


        -Daktare ką radot tuose pražuvusio nacių mokslininko užrašuose
        Tarė iš krėslo atsikėles pliktelėjas vyras su masyviu žiedu kuriame buvo išsiviepusi kaukolė su berete ir išskleistai sparnais iš šonų.
        -O visko ir nespėjau aprėpt ,bet jis buvo tikras genijus būtų nuodėmė nepasinaudotį tokio kūrybingo žmogaus darbais.Gerai, kad turim slaptų bazių sibirę ir vokietijoje daug miškingų tuščių negyvenamų žmonių vietų kur aš netrukdomas galėsiu dirbti savo darbus su savo padėjėjais,aišku su jūsų palaiminimu misteri Kurcai.
        Kurcas atsisuko į laibo, žilstelėjusiais plaukais žmogysta kurioje buvo kažkas tokio atstumiančio.
        -Tai spres Lokis jam labai įdomų kai sekasi sutarti su Rumunijos vampyrų ir Vokietijos vilkolakių klanais.
        -Vampyrai neturi klanų jie vienišiai,dažniausiai,todėl sunku juos surasti,na o vilkolakiai nelabai nori prisidėt prie mūsų projekto.Jie labai ūmaus būdo,ir šiaip jie pora mūsų agentų sudraskė į skutus.
        Kurcas išsišiepė.
        -Ah šitaip kagi mes turim ir kitokių būdų kaip paveikt nemirėlius ir tuos šunpalaikius.Na ką daktarę ruoškitės susitikt su šeimininkų.Jis turi pasirodyt kartu su Lokiu.
        Daktaras žagtelėjo.
        -Misteris X irgi bus čia?Aš sakau X todėl kad jis mums taip ir nepasakė savo vardo.
        -Taip,bet žinai daktare aš ir nenorėčiau sužinot jo vardo,visiškai.Nuo jo atsiduoda kapinėmis labiau nei nuo nemirėlių su kuriais mes turim reikalų.

        To be continue....
        First it control your mind
        Then it destroy your body

        Comment

        • alucard
          Narys
          • 2011 05 10
          • 70

          #5
          Na va nepamačiau kad vietoj 3 parašiau 4.Tai prie šito nesikabinėkitpats matau.Na,o kalbant apie mano kurybą tai puikiai suprasiu kritiką dėl gramatinių klaidų ar teksto strukturos trūkumu.Pastebėjau man labiau kažkaip geriau reikalai einasi su aprašymų,bet kai reikalas pasuka link dialogo tada praščiau.Reiks kažką daryt:>
          Na bet tikiuosi kažkiek,į rašytojus aš tikrai nesyliginu kol kas tai gal taip už klaidas kaip sakoma nemuškit stipriai
          First it control your mind
          Then it destroy your body

          Comment

          • Delete .
            Naujokas
            • 2011 10 11
            • 22

            #6
            Vis dėl to mane dar vienas dalykas domina : Kiek skyrių jau pas tave yra ?

            Comment

            • alucard
              Narys
              • 2011 05 10
              • 70

              #7
              DELETE kiek matai tai tiek ir yra,o jei klausi dėl to kodėl nėra trečio chapterio tai kaip minėjau netyčia parašiau 4 vietoj 3. Minėjai, kad nepatiko tau kažkas,bet taip konkrečiai neparašei tik supratau,kad galbūt gramatinės klaidos čia tave "išgąsdino".Turiu tokia ydą kad kai skubu rašyti pridarau gramatinių klaidų daugiau nei derėtų,tai dėl to sorry.O paskui visu nesusižiūrų.
              Na o jeigu tai dėl stiliaus ir teksto struktūros tai irgi pridursiu,kad rašytojų dar neketinu tapti ir anksčiau rašinėliais nelabai užsiiminėdavau,čia kaip sakant mano pirmas prisviles blynas
              Na čia dar yra tam tikrų smurto scenų kurias parašiau(ir kurios gali atrodyti juokingos),bet juk ne Candy Candy fanfiction rašau tai jeigu dar šitas nepatiko tai jau nieko padėt negaliu,kiekvienas kuria pagal savo sugedimo laipsni.(o mano labai labai labai yra sugedes).



              p.s gerai kad pasikeitei avatara.šitas geriau atrodo negu tas padaras iš Sezamy street. nepyk čia aš draugiškai pajuokavau.
              First it control your mind
              Then it destroy your body

              Comment

              • ugne37

                #8
                Nuostabu, labai įdomi istorija laukiu tęsinio.

                Comment

                Working...