Geriausias veiksmo anime 2016

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

  • KIRITO1337
    Guest replied
    Mob psycho veiksmo scenos very good, tik grafika savita, jeigu būtų buvęs ne bones, o mad house manau būtų buvę epic. Zombių traukinys tai veiksmo scenos kinda meh, nes main char weapon ultra lame but w/e anime went to sh*t anyway ir ne veiksmo scenos buvo dėl to kaltos

    Rašyti komentarą:


  • Vandarenas
    replied
    diamond is unbreakable sezonas sudu kruva bet siaip jojo franchise amazing ypac stardust crusaders dalis

    Rašyti komentarą:


  • Miesto_Druidas
    replied
    Gaila, kad JoJo nėra daugelio AZ lankytojų akiratyje. Matyt tai, kad tai jau ketvirtas anime sezonas atbaido daugelį. Arba pamėginusiems kelią pastoja mažiau nei reprezentatyvi pirmoji frančizės arka - Phantom Blood, trunkanti pirmus devynis pirmojo anime sezono epizodus.

    Kuomet nuo trečios dalies (Stardust Crusaders) susipažinome su stand'ais, man JoJo tapo kažkuo daugiau nei vien veiksmo anime. Ten nėra kažkokių įspūdingų choreografijų ar idealiai animuotų veiksmo scenų. Tačiau kovos būtent nėra varžovų galios išmėginimas, nes pagrindinė vieta skirta personažų gudrumui ir sumaniam vispausiškam stand'o gebėjimų panaudojimui. Tad susirėmimai dažnai būna kūrybiškai unikalūs.

    Zestiria kaip koks tų pačiu ufotable Fate turėjo kelias efektingas scenas, bet jų buvo mažai, tad nusprendėm duoti progą ir kitiems anime pasireikšti.

    Rašyti komentarą:


  • Killerbee
    replied
    Tas jausmas kai kažko labai trūksta. Tiksliai, šito trūksta.
    Geitui duočiau vietą. Antras sezonas silpnesnis, bet veiksmas ten neblogas. Dar pora nuskriaustų yra, bet jų ne taip gaila. Iš šitų tegu būna Boku no Hero. Drifters efektingai atrodo, bet pats veiksmas tipiškai helsinkiškas, t.y. daugiau vaidybos nei ekšono.

    Rašyti komentarą:


  • Dai-Katana
    replied
    Tesiai šviesiai - Drifters man labai nepatiko. Nors keli veikėjai sako, kad neverta lyginti jo su Hellsing, tačiau man jis yra absoliutus Hellsing: Ultimate. Kurio aš nebaigiau, nes tas irgi nepatiko labai. Perdėtai nučiuožę personažai iki tokio lygio, kad laikau juos priedurniais, man nepatinkantis stilizavimas su paryškintais kontūrais, labai CGI-iškas apipavidalinimas. Jis bus wineris, nes popsovas. Tačiau nieko tame blogo - yra kaip yra

    Favoritai man šiame sąraše yra Mob Psycho 100 ir JoJo. Tačiau esu labai didelis mėgėjas visokių psikerių ir astralinių dalykų bei "over-the-top" veiksmo - balsuoju už Mob Psycho. JoJo jau nebepirmus metus eina, taip kad man jis nepaliko tokio "wow holy crap!" efekto.

    Rašyti komentarą:


  • Augis24
    replied
    Ufff... Vienintele kategorija, kurioje noriu atiduoti balsa praktiskai vos ne visiems anime, jeigu vertinant juos is veiksmo puses. Cia visuose buvo to apstu. Tikrai sunku issirinkti.. Noretusi uz Kabaneri prabalsuot, nes ten itampa buvo, kai jie pries tuos zombius kariavo, Mob Psycho ir JoJo su savo epic fighting scenomis, Boku no Hero savo guts nenusileido paminetiesiems, ir aisku Drifters... Atiduodu balsa Drifters, bet negaliu paaiskinti kodel, kas butent issiskyre is kitu.

    Rašyti komentarą:


  • LilyMaster
    started a poll Geriausias veiksmo anime 2016

    Geriausias veiksmo anime 2016

    34
    Boku no Hero Academia
    0%
    4
    Drifters
    0%
    13
    JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai
    0%
    5
    Koutetsujou no Kabaneri
    0%
    4
    Mob Psycho 100
    0%
    8

    The poll is expired.

    <hr>
    Geriausias veiksmo anime 2016
    <hr>
    » Pro ausis švilpiančios skeveldros, parako dūmai, gilzės. Nuo kumščių ir kojų smūgių drebančios sienos, trykštantis kraujas, raumenys. Spragt, blykst, KABOOM. Veiksmo anime 2016!

    <table><td>Nominantai:<ul>
    <li> Boku no Hero Academia
    <li> Drifters
    <li> JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai
    <li> Koutetsujou no Kabaneri
    <li> Mob Psycho 100
    </ul></td></table><hr>
Working...