Dragon Ball

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

  • Botanikas
    replied
    Kai vaikystėj pradėjau žiūrėti, atrodė animacijos viršūnė, geriausias filmukas pasaulyje. Vėliau pradėjus žiūrėti animes ne vien tik tada, kai per teliką rodydavo, nuomonė apie Dragon ballą smarkiai nusmuko. Atrodė yra daug daugiau gražesnių, įdomesnių, mažiau nuspėjamų animių. Ir tai, kad pusė visų jų turėjo idėjiškai tokias pačias istorijas, nelabai gelbėjo. Trūko originalumo, nenuspėjamumo.

    Bet dabar, po 20 metų ir kelių šimtų animių, suprantu tikrąją Dragon Ballo vertę . Animacija, kaip savo laikui, tikrai buvo gerai išdirbta, detali, net ir įskaičius visas goofy piešimo komedines scenas. Pasaulis originalus ir masyvus. Net po šitiek metų kopijavimo, vis dar išlieka vienas iš didžiausių ir detaliausių pasaulių, kokius tik esu matęs animėje. Veikėjai, kad ir ne patys subtiliausi ar tikroviškiausi, tačiau tokio žanro istorijai užtektini, Be to, visiškai išskirtiniai ir iki šių dienų vis dar išlieka kaip neužmirštamos ikonos. Ir galiausiai, istorija nuostabi ir įtraukianti. Viena pirmųjų tokių, davusių kelią populiariausiam animės žanrui. Super animė, visiems laikams išliks kaip klasikos titanas.

    Autorius balana
    ...bet gal kas nors kažką turėsit rekomenduoti..
    Balana, gal tiktų Hunter x Hunter 2011, jei dar nematei. Irgi nemažai keliavimo, nors irgi didelė dalis mušimo. Bet kaip ir dragon ball, sukuria didelio, išskirtinio ir įvairaus pasaulio jausmą.

    Rašyti komentarą:


  • balana
    replied
    Sveiki,

    man labiausiai patiko pats pirmasis Dragon Ball, kur jie mažiau kovėsi, o daugiau keliavo ir šiaip kažką veikė smagaus. Norisi sugrįžti į tą nostalgiją, bet jau peržiūrėjau neseniai pirmą Dragon Ball ir tikrai nenoriu žiūrėti Z ir vėlesnių. Gal yra kažkas panašaus į pirmą DB? Kažkokia panaši tematika, kur daug Japonijos gamtos, keliavimo, truputį fantasy, bet ne per daug, truputį istorinio realumo ir kartu Goko naivumo ir mielumo ;D? Suprantu, kad labai specifiška, bet gal kas nors kažką turėsit rekomenduoti.

    Ačiū!

    Rašyti komentarą:


  • Dai-Katana
    replied
    Aš kaip tik nusprendžiau pažiūrėti šiek tiek Dragon Ball Z Kai. Kol kas tik ties 47 serija. Žiūrisi belekaip smagiau nei kai kurie nauji debiliški anime. Filerių nebuvimas žymiai labiau pagerina visą anime vaizdą, dėl muzikos nežinau nes jei muzika nėra labai gera - man ant jos nusiperst.

    Tačiau tai vistiek anime paprastas trokštantiems kažko paprasto.

    Ir dauguma kovų, pavyzdžiui su Fryzu yra tokios juokingos. Ypač su Fryzu. Kovos scena kuomet Gokas paleido į jį super lėtą Genki Dama ar kokį ten kamuolį reziumuotas šiame paveiksliuke:

    Rašyti komentarą:


  • Miesto_Druidas
    replied
    Atrodo studija nusprendė sąskaitas apmokėt melšdami ir gaivindami savo sėkmingas frančizes. Sailor Moon blynas prisvilo, Digimonų vis dar laukiam, o dabar ir Dragon Ball...

    Tai kad mangos autorius rašo istoriją, tarkim, gali būti geras dalykas ir aš nieko prieš pavienį filmą, karts nuo karto primenantį nostalgiškas dienas, bet realiai ką dar galima beišrasti šitoj frančizėj pilnam serialui??? Formulė jau išmelžta iki maksimumo, priešų stiprumo lygis jau kone peržengė visas ribas Kami to Kami filme, o naujausiam filme kūrėjai dargi gaivina Freeza, tad ką dar naujo galima parodyti? TV biudžetas jau ir taip ribotas tokiems mūšiams, o Sailor Moon remake'o kokybės situacijos geriau jie tegu nekartoja. Aš aišku ne prieš vėl susitikt su pamėgtais personažais ir laukti visgi liko labai nedaug iki liepos (kas spėju visai gali būti negalutinė data).

    Bet ar šiaip nebūtų smagiau jei kūrėjai grįžtų į pirmojo DB laikus, gal koks spin-off'as ar pan.? Juk tikrai daug smagių personažų ir šaunų pasaulį autorius sukūrė. Gaila, kad GT buvo nieko gero, o aš visai nebūčiau prieš tokį nuotykių formatą vėl ieškant legendinių rutulių (ar pan.) su doze humoro, veiksmo, krūva personažų ir t.t. tik šįkart vėl su Toriyamos rašoma istorija...

    Rašyti komentarą:


  • SoyTueDuenas
    replied
    negalvojau kad "super" tai pavadinimas ^^ aciu uz linka. Belekaip laukiu dabar dragon ball super.

    Rašyti komentarą:


  • flexis
    replied
    http://lmgtfy.com/?q=dragon+ball+super

    Rašyti komentarą:


  • SoyTueDuenas
    replied
    gal galima daugiau informacijos, linka numesk ar dar ka.

    Rašyti komentarą:


  • flexis
    replied
    Liepos mėnesį naujos TV serijos !!! Dragon Ball Super.

    Rašyti komentarą:


  • vrblitz
    replied
    Zinoma nera pati geriausia anime, kaip anime gan seip sau, bet pati megstamiausia.

    Rašyti komentarą:


  • daimonass
    replied
    Autorius SoyTueDuenas
    Vienas geriausiu anime sukurtu pasaulyje.Drakonu kova visada pirmoje vietoje bus nesvarbu kokius anime bepamatysiu.
    Eee... Taip sakai, kai nesi mates bent keliu simtu animiu. Paskui prapleti akirati ir supranti, kad ne vien Dragon ball egzistuoja... Yra kur kas geresniu kuriniu, kuriu deja lietuvos kanalai niekad nerodys.

    Rašyti komentarą:


  • SoyTueDuenas
    replied
    Vienas geriausiu anime sukurtu pasaulyje.Drakonu kova visada pirmoje vietoje bus nesvarbu kokius anime bepamatysiu.

    Rašyti komentarą:


  • fumbi
    replied
    nors ir DB turbut buvo pirmas mano anime, tikrai nepasakyciau, kad dabar DB yra mano megstamiausias anime,tiesa sakant as jo neapkenciu, nors nepasakyciau, kad blogas anime, bet kazkodel...

    Rašyti komentarą:


  • Dei Dei
    replied
    Mano nuomone apie Dragon ball:
    Tai kaip Haris Poteris. Be jo nebuciau uzaugus [nors nelabai ka ir uzaugau, bet tai ne esme ;D]
    Tai vienintelis anime kuris patinka bent jau mano klasiokams, kurie net nezino kas yra anime ;D [smagu ziuret kaip vaidina Songokus ir leidzia kamehames smugius. Nepamirskim ir teleportacijos ;D]

    Rašyti komentarą:


  • Lkira
    replied
    sis anime primina vaikyste ir yra legenda ir dbr paziuriu kai nera ka veikti ir kai valgau pietus
    bet netik sis man buvo mylimas dar ir YU-GI-OH

    Rašyti komentarą:


  • Gaara69
    replied
    Man taip pat labai patiko, vaikystės anime ir dabar dar pažiūriu kai nėr ką veikt. Legenda

    Rašyti komentarą:

Working...