Žanras: romatika, drama Formatas: OAV (>2 ep.), 28 min. Transliacija: nuo 21.12.2007 Režisierius:Takayama Hideki Studija: Brains Base Senasis Kimi ga Nozomu Eien buvo (ir vis dar yra) vienas is geriausių melodraminių serialų. Pakankamai suaugęs ir be jokių magijų, mistikų ir kitų dažnai pasitaikančių anime atributų. Fanai gali džiaugtis - jau gruodžio 21 d. pasirodys pirma serija. Kiek jų bus kol kas neaišku, bet į porą tikrai neįsiteks. Next Season čia ne visai next season o greičiau remeikas. Anime pagal H žaidimus tam labai tinka. Tokiose žaidimuose kaip taisyklė yra keletas siužeto linijų ir finalų. Viskas priklauso nuo pačio žaidėjo. Taigi paimam siužetą pagal kurį pvz Takayuki pasilieka su Haruka....... Genialu, paprasta......ir aišku pelninga. Kažkiek neramina studija ir režisierius. Brains Base nera labai rimta studija (nebent Baccano?). Režisierius iki tol kūrė hentaju. Reikia pripažint labai neblogą. Gal bus mažiau drovumo ir daugiau veiksmo kaip ir originale. Nežinau kaip jums, bet man įdomu kas gausis. |
Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~
Collapse
X
-
Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-03-27, 10:04.Žymos: Nieko👍 5Lust, DarkNazi, Bardakas, niekšas, despair, like this. -
Butinai reikes ziureti (: KGNE buvo vienas ish mano pirmuju ziuretu animu, kuris paliko neisdildoma ispudi, tai tikiuos kad ir antras sezonas nenuvils. Nors labai daznai buna kad pratesimai gaunas prasti, nes vis vien geresni uz pirma sezona nelabai gali buti. Siaip net nesitikejau kad darys pratesima -
Šaunu! Nesitikėjau antro sezono/remeik'o visai Na tikėkimas jog pabaiga tikrai bus kitokia, mat orginalo pabaiga man visai nepatiko dėl Takayukio pasirinkimo (nors man mėgiamiausia veikėja ir buvo Mistsuki).Comment
-
Tipo Takayuki jai per prastas? Man pabaiga labai patiko, bet nepries paziureti ir kita varianta.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Originalo nepakeis niekas,todel nesitikiu ish shito kzk "Remeiko" wejo kazko ypatingo. Tikiuosi ,kad bent jau nepadarys kokio ecchi nesamones,arba kokio super mega drovuoliu kur per wisa anima pasibuciuos kokius 2 sykius.
Noreciau pamatyt tokia pacia rimta muilo opera kaip originale,bet kaip sakiau ,nesitikiu.I have the Holy LanceComment
-
Nu kaip.... mergina komoje ir fig zino ar isvis prabus. Be to, aplinka prisidejo (net ir patys tevai). Nematau cia dideles isdavystes. Mergos kaltos lygiai tiek pat.Comment
-
Tai kad ner ka test, kai pabaiga tokia buvo. Remeikas vienintele normali iseitis uzdirbti is fanu.Comment
-
Galima ir tesinį išmastyt. Pvz: Narumi kun negali pamiršt harukos, jie du su mitsuki dėl to išsiskiria ir vėl prasideda tų trijų sąntykių aiškinimasis. Butų super alsom awasome, ar kaip ten yugi's sako.
Pažiūrėjau trailerį. Emocijos ir prisiminimai užliejo... Alternatyvi pabaiga ištikrūjų būtų buvus gražesnė ir geresnė (šventąja prasme). Bet tada Mitsukės būtų gaila....👍 1Comment
-
Taigi ir bus visiskai nauja istorija.Comment
Comment