Nauji Anime: 2007 ~antra dalis~

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker





    • 2005 03 11
    • 1530

    Nauji Anime: 2007 ~antra dalis~

    <div align=justify><img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3054_highlander.jpg align=left border=0 hspace=10></img>

    Highlander: Vengeance

    Manau visiem gerai pažįstama istorija apie nemirtingą kalnietį ir jo kovas su kitais nemirtingaisiais, kurios tikslas likti vienu vieninteliu. Šįkart ši žymi istorija yra adaptuojama Madhouse naujame kūrinyje – filme Highlander: Vengeance. Filmas žada būt pilnas veiksmo ir gražios animacijos. Colin MacLeod tęsia savo šimtmečius trunkančia kovą su kitu neimrtinguoju - Octavius, nužudžiusiu jo mylimąją prieš kelis amžius ir dabar jau despotaujančiu New Yorke.

    Filmo direktorius Yoshiaki Kawajiri taipogi dirbo su tokiais anime kaip Vampire Hunter D: Bloodlust (animacija ir piešimas turėtų atrodyt įtin panašūs kaip ir šio kūrinio), X filmas ir serijos, Ninja Scroll ir Animatrix.


    Trailer (EN)

    Kūrėjų pasisakymai (EN)







    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3055_denno.jpg align=left border=0 hspace=10></img>

    Dennou Coil (Cyber Coil)

    Dar vienas Madhouse darbas. Veiksmas vyksta netolimoje ateityje. Iš pažiūros tradicinio sukirpimo senoviškas japonų miestas turi ir naujausią kompiuterinę infrastruktūrą. Herojai – grupė vaikų naudojanti nelegalius prietaisus - Dennou M&#233;gan&#233;, padedančius jiems atskleisti savo pusiau realaus, pusiau virtualaus miesto paslaptis. Pasaulis matomas per šiuos prietaisus yra pilnas paprastai nematomų “žaidimų”, virtualių augintinių, o taipogi virusų. Saveikaudami su šituo pasauliu, vaikai pradeda jį pomažu keisti ir pritaikyti pagal savo nuožiūrą. Kūrinys iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip neblogas postkiberpanko pavyzdys, tačiau pateiktas kasdieniško gyvenimo aplinkoje, nei labiau šitam žanrui įprasto griežtai futuristinio pobūdžio pasaulyje.

    Promo



    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3069_ShinSOSDaiTokyoTankentai.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Shin SOS Dai Tokyo Tankentai

    Nedaug informacijos tėra apie šį anime, bet iš tų trupinių kur yra galima sprest, kad tikriausiai bus įdomus miestietiškų nuotykių animas, kuriame grupė vaikų ieškos ir bandys atskleist Tokijo miesto paslaptis.


    Bandai Visual












    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3056_ica.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Ice OVA

    2010’ųjų pasaulis. Visi vyrai išmirė (wtf O_o7 ) dėl dramatiškai pasikeitusios aplinkos ir nežinomo teršalo, o likusios gyvos buvo tiktai moterys. Gyvena jos susigrūdusios mažuose gamtos pasiglemžtuose pasaulio kampeliuose. Vienos moterys tiesiog priima savo likimą koks jis yra ir gyvena sau nerūpesnigai, kol visiškai išnyks, kitos bando pasitelkt mokslo pagalbą. O istorija pasirodo yra apie šių dviejų pažiūrų konfrontaciją.


    PPM

    Trailer










    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3057_dmc.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Devil May Cry

    Jau ne pirmą kartą atidėtas, šįsyk birželį žadamas išleist dvylikos serijų anime, kuriamas pagal to paties pavadinimo ps2 žaidimą. Taip pat dar egzistuoja Devil May Cry novelė ir manga. Pagrindinis herojus – Dante – buvusio demonų pasaulio valdovo Spardos sūnus, siekiantis keršto už savo demonų nužudytą motina iš žmonių pasaulio. Pusiau demonas, pusiau žmogus Dante turi ir brolį dvynį Vergil, kuris skirtingai nuo jo užaugo demonų pasaulyje ir trokšta jį užvaldyti. Su savo ištikimaisiais Ebony ir Ivory (du specialiai Dante pagaminti pistoletai) ir demonų valdovo kardu Dante daro kai kurias paslaugas žmonėms, padėdamas jiems ‚tvarkyt‘ jų reikalus su demonais...


    MADHOUSE

    Trailer 1
    Trailer 2







    <img src=http://img58.imageshack.us/img58/9606/talesgy4.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Tales of Symphonia

    Dar vienas atideliotas iki birželio naujas anime, paremtas žaidimu. Pasakojama apie du pasaulius, gyvenančius iš ‚manos‘ panaudojimo. Patys svarbiausi žmonės šiuose pasauliuose yra vadinamieji "išrinktieji". Šie išrinktieji privalo keliauti tuo tarpu bandant pažadinti slypinčias Prišaukimo Dvasias, nugalėdami Desian‘us ir atkurdami ‚maną‘. Pagrindiniai veikėjai Lloyd Irving, Collet Brunel, Sylvarant‘o Išrinktasis, Genus ir Iselia pradeda kelionę ir pomažu atskleidžia Pasaulio Regeneracijos paslaptį.


    Geneon Entertainment











    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3058_princeoftennis.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Tennis no Ouji-sama: Zenkoku Taikai hen - Semifinal

    Sportinio animo apie mokyklinio teniso klubo nacionalinį turnyrą pratęsimas – pusfinalis. Ir vėl skraidys kaip iš bazūkos teniso kamuoliukai savo sunkiai prognozuojamomis trajektorijomis, tribūnos rėks savo favoritų special smūgių pavadinimus kol varžovai stovės su nukritusiais žandikauliais :P














    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3059_tatsukonotabi.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Tetsuko no Tabi

    Istorija apie mangos autorę, kurią jos kompanijos bosas išsiuntė keliauti traukiniais po Japoniją ir paišyti apie tai mangą. Tiesa į kompanija šiai sarkastiškai ir taipogi tingėt mėgstančiai mangakai yra pristatomas traukinių otakas, kuris ir vadovauja jų kelionių traukiniais grafiku. Žinoma neužilgo prasideda šiokie tokie konfliktai tarp sukeleivių... Animas turėtų pasižymėti savo kelionių traukiniais per Japoniją specifika, savotiška nuotaika ir atmosfera.


    Group TAC






    <img src=http://img204.imageshack.us/img204/6318/116191qv2.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Higurashi no Naku Koro ni 2nd Series

    Taigi, eilinis veluojantis animas. Istorijos apie paslaptingą gyvenvietę, kurioje yra paplitęs mitas kad kiekvienais metais žiauri dievybė Oyashiru pasiglemžia vieno iš gyvenvietės priešų gyvybę ir dar vieną pradangina. Skaityti pirmojo sezono aprašymą čia.

















    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3060_codee.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Code-E

    Dar vienas animas apie kurį daug kol kas neprikalbėsi. Šiaip istorija apie vyresniųjų klasių mokinę atvykusią į naują mokyklą. Žinoma kaip pagal kažkokius anime kanonus mūsų ‘transfer student’ turi ir savo paslaptį – galimybę trukdyti elektroninių prietaisų ir įrangos veiklą.


    Studio DEEN















    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3061_shigurui.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Shigurui (Crazy For Death)

    Edo laikotarpio pradžia. Serialo istorija vyksta Suruga pilyje.Vyksta žiaurios varžybos tarp dviejų amžinų priešų, kurių kūnai nusėti krūva siaubingų randų nuo seniau gautų žaizdų. Varžybų metu duodamas leidimas naudoti tikrus kardus. Taigi vykstanti kova yra paskutinis susidurimas iš daugybės vykusių tarp šių dviejų kovotojų.
















    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3062_mononoke.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Mononoke

    Trečios Ayakashi ~ Japanese Classic Horror istorijos Bake Neko šalutinė istorija, kurios herojus yra tas pats dvasių ir demonų išganytojas. Serialas kuriamas tos pačios studijos, taigi galima tikėtis panašaus savo originalumu pasižyminčio piešimo ir įdomios istorijos, pilnos tradicinių japoniškų kovų su nelabosiom dvasiom.


    Toei Animation













    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3063_pianonomori.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Piano no Mori - The Perfect World of Kai (Piano Forrest)

    Dar vienas iš tų žadamų išleist animų, apie kuriuos beveik nėra informacijos. Galima tik speliot, kad bus graži istorija apie tai, kaip du draugai atranda miške pianiną ir pradeda treniruotis ir groti juom laisvomis gamtos sąlygomis. Kas privertė iš pat pradžių atkreipt dėmesį į šį pasirodysiantį anime filmą, tai žinoma kurianti studija - Madhouse.


















    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3065_iblardjikan.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Iblard Jikan

    Nelabai ką tepasakysi apie šią OVA. Tik tai, kad piešimas žada būt šiltas, kaip kad ir daugelio Studio Ghibli darbų.



















    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3066_kenkozenrakei.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Kenko Zenrakei Suieibu Umisho

    Taigis kaipgis, šis serialas žada būt mano nuomone labai netgi linksma sportiška ecchi komedija. Mūsų protagonistas Kaname Okimura įstoja į naują mokyklą ir įsirašo į mokyklos plaukimo klubą, pilna visokių keistuolių, kad pagaliau išmoktų plaukt. Neužilgo klubą papildo nauja atletiška mergina Amuro Ninagawa, turinti pomėgį plaukiot nuoga, kas žinoma savo ruožtu pritraukia krūvą kitų paauglių. Žinoma egzistuoja šioks toks ryšys tarp šių dviejų heroju, mat labai jau Okimurai jinai primena į undinę panašią būtybę matyta vaikystėje... Kas iš tikrųjų patraukė dėmesi tai kuriančios studijos - kai kurios darbavosi ties Mushishi animu savo metu, taigi stipriai tikėtina kad rasim ir į ką akis paganyt verta bus.


    Geneon Entertainment, Artland, Marvelous Entertainment








    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3103_geniusparty.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Genius Party

    Na ir pabaigai, mano nuomone šio „antro skyriaus“ vinis – šis savo pavadinimo šimtu procentu vertas kolektyvinis garsių Studio 4&#176;C studijos ir ne tik animatorių darbas – keliolikos eksperimentiškos animacijos filmukų rinkinys:



    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3102_A584451.jpg align=left border=0 hspace=10></img>01. Baby Blue - Shinichiro Watanabe
    02. Deathtic 4 - Shinji Kimura
    03. Dimension Bomb - Koji Morimoto
    04. Doorbell - Yoji Fukuyama
    05. Gala - Mahiro Maeda
    06. Genius Party - Atsuko Fukushima
    07. Happy Machine - Shinya Ohira
    08. Le manchot melomane - Nicolas De Cr&#233;cy
    09. Limit Cycle - Hideki Futamura
    10. Moondrive - Kazuto Nakazawa
    11. Shanghai Dragon - Shoji Kawamori
    12. Tojin Kit - Tatsuyuki Tanaka
    13. Wanwa the Puppy - Masaaki Yuasa
    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3101_A584161.jpg align=left border=0 hspace=10></img>


    Oficialus puslapis
    Trailer 1
    Trailer 2
    Trailer 3



    <img src=http://www.ipix.lt/images.php/i3100_A584071.jpg align=left border=0 hspace=10></img>
    Taigi, originalios ir unikalios animacijos megėjų liepos septintą laukia tikra eksperimentikos ir kokybiškų anime filmukų fiesta. Visai suintriguoja vienas simboliškumas – traileriuose ir oficialiam puslapyje tvirtinama, kad tai bus 7 direktorių 7 kūriniai, o pasirodymo data – 2007 07 07 Imho tiesiog žmonės šiek tiek geresnę reklaminę kampaniją paruošė pagaliau savo eksperimentikai, kad pakelt susidomėjimą. Na, bet žinoma yra dėl ko kelt šurmulį, kad ir truputį klaidinantį. Turiu tik vieną versiją, kad likę šeši filmukai bus pristatyti vėliau publikai. Reiks savu laiku ir aprašymą susimąstytis. ^^




    Tai tiek mano nuomone bus vertų laukimo animų sekančius tris mėnesius.
    98
    Highlander: Vengeance
    0%
    10
    Dennou Coil (Cyber Coil)
    0%
    10
    Shin SOS Dai Tokyo Tankentai
    0%
    0
    Ice OVA
    0%
    4
    Devil May Cry
    0%
    44
    Tales of Symphonia
    0%
    2
    Tennis no Ouji-sama: Zenkoku Taikai hen
    0%
    0
    Tetsuko no Tabi
    0%
    1
    Higurashi no Naku Koro ni 2nd Series
    0%
    3
    Code-E
    0%
    1
    Shigurui (Crazy For Death)
    0%
    2
    Mononoke
    0%
    6
    Piano no Mori - The Perfect World of Kai
    0%
    6
    Iblard Jikan
    0%
    3
    Kenko Zenrakei Suieibu Umisho
    0%
    2
    Genius Party
    0%
    4
  • Izzo
    one vs all, DIE AZ!



    • 2007 02 25
    • 1530

    #2
    Kalnietis ir DMC, Kalnietis ir DMC!!!!
    SCREW YOU, PEOPLE!

    Comment

    • Blood_Wolf
      ...whatever...
      • 2006 10 28
      • 112

      #3
      Devil May Cry! Negaliu patiketi dar menuo iki jo isleidimo. Neislauksiu!

      Comment

      • Izzo
        one vs all, DIE AZ!



        • 2007 02 25
        • 1530

        #4
        jo as ir nezinau kaip reiks islaukt DMC

        o del kalniecio tj man tas charas toks lievas atrodo,tie plaukai tokie hipiski
        SCREW YOU, PEOPLE!

        Comment

        • Foxsym
          I Want To Believe

          • 2005 10 29
          • 100

          #5
          Autorius Izzo

          o del kalniecio tj man tas charas toks lievas atrodo,tie plaukai tokie hipiski
          tu pries hipius ka nors turi ? , juokauju peace! Highlander: Vengeance butu ydomu pazeti , Genius Party taip pat.

          ...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............

          Comment

          • Izzo
            one vs all, DIE AZ!



            • 2007 02 25
            • 1530

            #6
            jo turiu I just Hate them kidding,ne nu rimts jis man hippi primena :d tas raistis ir tokie plaukai

            o ten dar The perfect world of Kira,kidding again
            SCREW YOU, PEOPLE!

            Comment

            • piccosan
              Daft Punk

              • 2005 11 28
              • 250

              #7
              uz DMC balsavau praeita karta tad dabar uz
              Piano no Mori - The Perfect World of Kai .. turetu buti idomu

              BTW: galejot padaryt ta viesa balsavima.. su multiple choices.. patagiau butu buve.. bent jau man..

              Comment

              • Killerbee
                Iškrypęs dėdulė





                • 2006 12 11
                • 2949

                #8
                Busiu baisiai neorginalus - DMC.

                Comment

                • Sable
                  The Hitchhiker





                  • 2005 03 11
                  • 1530

                  #9
                  Autorius piccosan2
                  BTW: galejot padaryt ta viesa balsavima.. su multiple choices.. patagiau butu buve.. bent jau man..
                  Užsiciklinot jau su tais atvirais balsavimais, o tas multiple choice galimybė nelabai man patinka ir būtent šiuom atveju kai noriu matyt kokie yra prioritetai žmonių, o ne ką jie apskritai žiūrėt labai nori.

                  Aš labiausiai laukiu Genius Party margumyno >_>

                  Comment

                  • Qone
                    Rimtas forumo narys

                    • 2006 08 28
                    • 156

                    #10
                    Dennou Coil (Cyber Coil) Jei kas gero iseis, bus idomu paziureti..

                    Comment

                    • Ozis

                      #11
                      Tales of Symphonia ir galbut kalnietis.

                      Comment

                      • Surreal
                        Green World

                        • 2006 10 31
                        • 76

                        #12
                        Mane kažkaip sudomino Ice ova. Keistoka idėja, bet skamba gan intriguojančiai

                        Comment

                        • sakuya
                          M
                          • 2007 04 18
                          • 41

                          #13
                          Taipogi nebusiu originalus - DMC. Dar ko gero TnT sudomino

                          Comment

                          • FreaK`aZ
                            Rimtas architektorius




                            • 2005 02 22
                            • 532

                            #14
                            Dennou Coil'o kazkaip labiausiai laukiu. aisku Highlanderis ir Genius Party taip pat susiziures.
                            aj nu ir ayakashio side story kas be ko, tikiuosi nebus prastesnis kaip pats Ayakashi. blin geru anime'u nusimato, aisku su mano ziurejimo tempais paziuresiu juos kai man bus ~45
                            "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                            with a sick idea of world domination"

                            Comment

                            • psiox

                              #15
                              Autorius FreaK`aZ
                              blin geru anime'u nusimato, aisku su mano ziurejimo tempais paziuresiu juos kai man bus ~45
                              Optimistas ^^

                              (Balsavau už DMC, bet kai perskaičiau aprašymus, tai norėčiau pakeisti į Genius Party.)

                              Comment

                              Working...