Straipsnis: "Ghost in the Shell: Arise" antroji dalis pasiekė ekranus

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Straipsnis: "Ghost in the Shell: Arise" antroji dalis pasiekė ekranus

    Netgi jei jūs visiškai nieko nežinote apie anime, didelė tikimybė jog esate girdėję tokių garsių kūrinių pavadinimus, kaip Neon Genesis Evangelion, Akira ir Ghost in the Shell. Evangelion su naujų filmų serija ir rekordiniais pardavimais jau pusiaukelėje, žinios apie Akira Live Action iki šiol neslūgsta, tačiau apie Ghost in the Shell nieko negirdėjome nuo 2005 metų.

    Tyla bus nutraukta šiais metais, kadangi Production I.G. anonsavo apie "Ghost in the Shell: Arise". Kol kas žinoma labai nedaug, išskyrus jog anime turėtume sulaukti šiais metais. Generalinis režisierius: Kise Kazuchika (garsus animatorius tokių darbų: Blood-C, XXXHOLiC, Evangelion, Ghost in the Shell, Vampire Hunter D...); Scenarijaus autorius: Ubukata Tow (Mardock Scramble, Heroic Age); Kompozitorius: Cornelius (Kurio paklausęs likau labai nustebęs). Kol kas nėra tikslios informacijos ar tai bus TV serialas ar filmas. Pilnos projekto detalės bus atskleistos spaudos konferencijoje vasario 12d., kuri bus tiesiogiai transliuojama visame pasaulyje.

    Tie kurie abejingi "Ghost in the Shell" filmams ir serialui, visgi suteikčiau dar vieną šansą. Brolius Wachowskius 1995 anime filmas įkvėpė The Matrix kūrimui, o Spilbergas buvo ant tiek sužavėtas jog iki šiol yra planai Live Action filmui. Mamori Oshi filmai buvo Mokslinė Fantastika + Filsofinė pusė, o TV serialai "Stant Alone Complex" - Mokslinė Fantastika + Politinės intrigos. Iš esamo viršelio mūsų personažė atrodo kiek jaunesnė ir pasikeitusi. Galbūt tai priešistorė, o galbūt pratęsimas, tačiau mūsų herojė pakeitusi kūną ir įvaizdį? Jeigu I.G. ėmėsi GITS, vadinas turi idėjų, nes kitaip būtų apmaudu sugadinti legendinio anime vardą. O prisiminimui galiu parekomenduoti pažiūrėti kelis nuostabius muzikinius klipus:


    Atnaujinimas: 12/02/2013


    Pirmasis video anonsas ir personažų video demonstracija atrodo iš ties daug žadanti. Tiesa personažės dizainas kelia dviprasmių minčių, tačiau bendrai paėmus animacija ir personažai atrodo kur kas geriau nei seriale "Stand Alone Complex". Dainininkė/garsintoja aktorė Maaya Sakamoto, kuri įgarsino majorę Filme ir Stand Alone Complex, vėl atliks Majorės Motoko Kusanagi vaidmenį Ghost in the Shell: Arise. Nors garsi kompozitorė Yoko Kanno ši kartą nedalyvaus projekte tačiau anonso garso takelis žada, jog Cornelius pasistengs nenusileisti.

    Iš įvykusios konferencijos taip pat tapo aišku jog anime bus iš keturių dalių, kurių kiekviena apie 50min., tikriausia OVA formato. Pirmoji dalis, pavadinimu "Ghost Pain" bus išleista birželio 22 dieną ir bus rodoma kino teatruose dvi savaites, o pirmosios dalies diską planuojama išleisti liepos 26d. Tad, esamiems fanams dar teks tikrai nemažai palaukti. Tiesa kol kas nesupratau kokį laiką apims ši istorija: tęsinys ar priešistorė, ar tarp? Taip pat atnaujinta svetaine, kurioje galite viską detaliau apžiūrėti: http://www.kokaku-a.com/. PS: Tachikomos taip pat sugrįžta!




    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-02-12, 20:48.
Working...