BLOOD-C: THE LAST DARK pirmasis filmo anonsas (video)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    BLOOD-C: THE LAST DARK pirmasis filmo anonsas (video)

    Nors BLOOD-C TV serialas tik ką nesenai aplankė mus, tačiau jau yra anonsuotas filmas, kuris išvis pasaulį 02.06.2012. Galbūt autoriai buvo taip įsitikinę serialo sėkme, o galbūt tiesiog kuria necenzuruotą versiją? Nesu matęs serialo, tačiau žinant jog animavo CLAMP, nors ir esu labai didelis šios studijos fanas (xxxHOLiC, Code Geass), iškarto gali kilti mintis, jog CLAMP stilius nelabai tinkamas vampyrams. Naujausio filmo video anonsas demonstuoja jog šį kartą žiūrovų laukia visai kas kita.

    Trumpai apie BLOOD-C: Nedidelis provincijos miestelis, kuriame visko yra po viena. Viena kavinė, kepykla, šventykla ir bio tualetas turbūt irgi vienas. Saya yra mergaitė gyvenanti dvigubą gyvenimą. Diena ji yra tiesiog šventiko dukra, padedanti tėvui ūkyje. Truputi išsiblaškiusi ir negrabi mergaitė, pakeliui į mokyklą dainuojanti kvailas daineles. Visada vėluojanti, nes visada kažkas sutrukdo, kad ir šiukšlės ant šaligatvio. Na tiesiog dievo avinėlis. Užtat fizinės jėgos jai pakanka, o krepšinį žaidžia geriau už Sabonį. Draugų irgi yra užtektinai, o kavinėje dar ir nemokamai pamaitina. Tiesiog gyvenk ir žvenk.

    Užtat naktį Saya paima katana ir išeina į medžioklę. Jos aukos yra pabaisos, reguliariai norinčios sumažinti miestelio populiaciją. Darbas pavojingas ir sunkus, bet palaikoma tėvo mergaitė dirba be priekaištų. Deja, visus išgelbėti vargu ar pavyks. Pilnas aprašymas

    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2011-12-06, 13:38.
Working...