Nauji anime 2023 ruduo

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Daan
    Administratorius

    • 1998 10 30
    • 184

    Nauji anime 2023 ruduo



    Naujas 2023 metų rudens sezonas - naujas pristatymas.

    Tęsiu anksčiau AnimeZonoje buvusius sezoninius anime pristatymus.

    Kviečiu pasidomėjus naujo sezono anime pasidalinti savo nuomone.




    The Eminence in Shadow
    2 sezonas



    Studija: MAPPA
    Žanrai: Action, Comedy, Fantasy, Isekai, Reincarnation
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-04
    Papildoma info:

    Viskas vyksta pagal planą, tačiau artėja prabudimo valanda. Cidas Kageno ir Shadow Gardenas tiria Bedvasį miestą - šiukšlyną, kuriame raudonas mėnulis kabo žemai danguje, o gatves valdo trys galingi monarchai. Tačiau tikrasis Cido traukos objektas yra tas, kuris gali pritraukti kraujo - Kraujo karalienė, vampyrė, amžiams snaudusi savo karste. Jos pabudimas artėja, ir Cidas pagaliau gali sulaukti atpildo dienos.

    SPY x FAMILY
    2 sezonas



    Studija: WIT STUDIO, CloverWorks
    Žanrai: Action, Childcare, Comedy
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    Ant kortos pastatyta taika pasaulyje ir slaptasis agentas Twilight turi atlikti pačią sudėtingiausią misiją - apsimesti šeimos žmogumi. Apsimesdamas mylinčiu vyru ir tėvu, jis infiltruosis į elitinę mokyklą, kad priartėtų prie aukšto rango politiko. Jis turi puikią priedangą, tik jo žmona - mirtina žudikė, ir nė vienas iš jų nežino vienas kito tapatybės. Tačiau kažkas žino - jo įvaikinta dukra, kuri yra telepatė!

    The Rising of the Shield Hero
    3 sezonas



    Studija: Kinema citrus
    Žanrai: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Isekai
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-06
    Papildoma info:

    Naofumi Iwatani nugalėjo dvasinį vėžlį, vieną iš keturių žvėrių sargų, ir nusekė paskui jį atgaivinusį Kyo į kitą pasaulį. Nugalėjęs Kyo, jis pagaliau grįžo į Melromarką.

    Kitas vienas iš Keturių žvėrių sargų, Feniksas, netrukus atgims, o kol karalystė bando pasiruošti, kiti trys Kardinalūs herojai dingsta po nesėkmės Dvasios vėžlio mūšyje. Naofumio pačios žemės taip pat gali būti nepasiruošusios.​​

    GOBLIN SLAYER II



    Studija: LIDENFILMS
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-06
    Papildoma info:

    Sklinda gandai, kad vienoje gildijoje, esančioje viduryje niekur, yra nepaprastas žmogus, kuris vien žudydamas goblinus pasiekė sidabrinį rangą. Toje pačioje gildijoje kunigė, ką tik tapusi nauja nuotykių ieškotoja, subūrė savo pirmąją komandą... o žmogus, kuris galiausiai gelbsti tą komandą, kai ji patenka į bėdą, yra ne kas kitas, o Goblinų žudikas.

    Dr. STONE NEW WORLD
    Cour 2



    Studija: TMS Entertainment
    Žanrai: Adventure, Comedy, Sci-Fi
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-12
    Papildoma info:

    Praėjus keliems tūkstančiams metų po paslaptingo reiškinio, kuris visą žmoniją pavertė akmeniu, prabunda nepaprastai protingas, mokslu besidomintis berniukas Senkuu. Jis pasitelkia mokslą, kad kartu su savo itin stipriu vaikystės draugu Taiju atstatytų civilizaciją iš nieko. Pasibaigus Akmens karams, buvę Tsukaso imperijos nariai suvienija jėgas su Mokslo karalyste, kad pastatytų laivą, galintį plaukti per atvirą vandenyną ir ieškoti atsakymų į visuotinio suakmenėjimo paslapties klausimus. Dabar Senkuu ir draugai keliauja lobių salos link!

    The Demon Sword Master of Excalibur Academy


    Studija: Passione
    Žanrai: Action, Fantasy, Harem, Reincarnation, School
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-09-25
    Papildoma info:

    Mūšiai dėl senovės karalysčių yra niekis, palyginti su mūšiais klasėje!

    Tamsos lordas Leonis, po tūkstančio metų pabudęs iš magiškos stazės, staiga atsiduria dešimties metų berniuko kūne! Jis greitai susipažįsta su Riselija, mergaite, kovojančia su Tuštumomis - būtybėmis, beveik išnaikinusiomis žmoniją. Nusprendęs atskleisti šios keistos naujos eros paslaptis, Leonis stoja į Ekskalipuro akademiją - mokyklą, kurioje mokiniai mokomi kovoti su šiomis paslaptingomis pabaisomis. Ar tuštumos gali būti susijusios su Leoniso praeitimi?

    Frieren: Beyond Journey's End


    Studija: MADHOUSE
    Žanrai: Adventure, Drama, Fantasy, Magic
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-09-29
    Papildoma info:

    Speciali 94 min. premjera.

    Magas Frierenas po 10 metų trukusios užduoties kartu su didvyrio Himmelio komanda nugalėjo demonų karalių. Karalystėje buvo atkurta taika. Kadangi ji yra elfė, gali gyventi daugiau nei tūkstantį metų. Ji pažada Himmeliui ir kitiems, kad sugrįš jų aplankyti, o tada pati leidžiasi į kelionę. Po penkiasdešimties metų Frieren eina aplankyti Himmel ir kitų. Ji liko nepasikeitusi, tačiau Himmelis ir kiti paseno ir jiems liko tik truputis gyvenimo. Vėliau ji tampa Himmelio mirties liudininke. Frieren skaudu, kad ji norėjo daugiau laiko skirti žmonių pažinimui. Su šiuo apgailestavimu širdyje ji leidžiasi į kelionę, kad tai padarytų. Kelionėje ji sutinka daugybę žmonių ir jos laukia daugybė nuotykių.


    The Faraway Paladin: The Lord of the Rust Mountains


    Studija: OLM, SUNRISE BEYOND
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy, Isekai, Reincarnation
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    Nuo tada, kai jis paliko Mirusiųjų miestą, praėjo dveji metai, o Villui buvo septyniolika.

    Būdamas valdovas, jis sukūrė "Fakelų uostą, šviesos upės uostą", ir pamažu į "Žvėrių mišką" sugrįžo žmonių veikla ir šypsenos.

    Tačiau ne sezono metu gausiai pražysta gėlės, o miške aptinkama anomalija. Vilis ir jo draugai leidžiasi į miško gilumą, kad išspręstų šią problemą, ir iš miško karaliaus sulaukia grėsmingos pranašystės.

    "Geležinių rūdžių kalnuose įvyks "Juodosios nelaimės gaisras". Ugnis išplis arba sudegins viską šioje žemėje".

    Kokia nelaimė snaudžia sugriautame nykštukų mieste Tetsusabi Sanmyaku...!?


    Dead Mount Death Play
    2nd Cour



    Studija: GEEKTOYS
    Žanrai: Action, Fantasy, Reincarnation, Supernatural
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-09
    Papildoma info:

    Legendinis herojus stoja į kovą su lavonų dievu nekromantu, bet kai dulkės nusėda, kažkas ne taip, kaip turėtų būti... Paskutinėmis epinės konfrontacijos akimirkomis paskutinis lavonų dievo šūvis buvo visiškai netikėtas - reinkarnacijos magija! Visoje erdvėje ir laike berniukas, vardu Šinojama Polka, pabunda jausdamasis... ne visai savimi...... Kas galėjo tikėtis, kad kulminacinis gėrio ir blogio mūšis baigsis būtent taip?

    You Were Experienced, I Was Not: Our Dating Story


    Studija: ENGI
    Žanrai: Romance, School
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-06
    Papildoma info:

    Kašima Ryuto - niūrus vidurinės mokyklos mokinys, kuris ramiai leidžia dienas, iš tolo stebėdamas savo simpatiją, gražuolę Širakavą Runą. Ji valdo mokyklą ir jai netrūksta vaikinų. Nors Ryuto visiškai įsitikinęs, kad ji niekada jo nepriims, likimas vis tiek paskatina jį prisipažinti jai savo jausmus. Jo nuostabai, ji sutinka - vien dėl to, kad tuo metu yra "laisva", tačiau tuo staigmenos nesibaigia.


    Ji iškart pakviečia jį pas save, tarsi tai būtų pats natūraliausias dalykas pasaulyje! Ši keista pora skiriasi beveik visais atžvilgiais - draugais, pomėgiais, meilės gyvenimu, tačiau su kiekviena diena jie tampa vis artimesni. Galbūt tai nėra pirmieji Runos santykiai, tačiau jųdviejų pasimatymų istorija bus kupina pirmųjų kartų!


    The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You

    Studija: Bibury Animation Studios
    Žanrai: Comedy, Harem, Love Polygon, Romance, School
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-08
    Papildoma info:

    Aijo Rentaro pakvietė į pasimatymą šimtą merginų ir kiekvieną kartą jį atstūmė. Iš nevilties jis meldžiasi, prašydamas patarimo, ir tik tada dievas jam pasako, kad jo atstūmimai įvyko dėl kosminės nelaimės! Dabar šis dievas viską ištaisys ir pasirūpins, kad Aijo gautų šimtą pasimatymų. Tik, kaip dažnai būna su dievais, yra vienas kabliukas: kiekviena iš šimto pasimatymų yra Aijo skirta antroji pusė! Dar blogiau, jei jis neatsakys į jų jausmus, jos visos mirs siaubinguose ir juokinguose nelaiminguose atsitikimuose!


    Berserk of Gluttony



    Studija: ACGT
    Žanrai: Action, Fantasy
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-01
    Papildoma info:

    Likimas, pilies sargybinis pasaulyje, kuriame įgūdžiai yra viskas, įgijo įgūdį, vadinamą "gobšumu", dėl kurio jis tik alkanas, todėl jo gyvenimas yra apgailėtinas.

    Tačiau vieną dieną jis nugali į pilį įsiskverbiančius banditus ir jo pasaulis pasikeičia.

    Taip prasideda istorija apie tai, kaip jaunuolis, kadaise išjuoktas kaip netalentingas, iš žemiausio gyvenimo sluoksnio pakilo į viršūnę.


    Tokyo Revengers: Tenjiku Arc



    Studija: LIDENFILMS
    Žanrai: Action, Delinquents, Drama, School, Supernatural, Time Travel
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-03
    Papildoma info:

    Dar kartą sugrįžęs į praeitį, Takemičis prisiekia įvykdyti savo priesaiką tapti Tomano lyderiu ir pakeisti ateitį! Tuo tarpu didžiulė, dar niekada nematyta Jokohamos Tenjiku gauja pradeda puolimą prieš Tomaną! Tai didžiausio ir paskutinio Tomano konflikto - Kanto sukilimo - pradžia!

    Girlfriend, Girlfriend
    2 sezonas




    Studija: SynergySP
    Žanrai: Comedy, Harem, Romance, School
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-06
    Papildoma info:

    Po kelionės į karštuosius šaltinius Naoja tęsia santykius su Saki ir Nagisa. Kartu su Milika (kuri pabučiavo Naoją) ir Šino (kuri slapta jaučia romantiškus jausmus Naojui) jie leidžiasi į romantikos kupinas vasaros atostogas, kuriose dalyvauja fejerverkų festivalyje, stovyklauja ir keliauja į Okinavą.

    Taip pat pasirodo Milikos jaunesnioji sesuo Risė, todėl romantika šioje nestandartinėje romantinėje komedijoje įkaista dar labiau. Antrasis vasaros ir maudymosi kostiumėlių kupinas sezonas prasideda!


    The Saint's Magic Power is Omnipotent
    2 sezonas


    Studija: diomedéa
    Žanrai: Adult Cast, Fantasy, Isekai, Magic, Medical, Romance
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-03
    Papildoma info:

    Dvidešimtmetė biuro darbuotoja Sei patenka į visiškai naują pasaulį. Sei nelaimei, ją iškvietęs ritualas, kurio tikslas buvo sukurti "šventąjį", kuris išvarytų tamsiąją magiją, atvedė ne vieną, o du žmones. Ir visi teikia pirmenybę antrajai merginai, o ne Sei?! Tačiau Sei tai visiškai netrukdo, ji palieka karališkuosius rūmus ir pradeda gaminti eliksyrus ir kosmetiką, pasitelkdama naujai atrastą magiją. Verslas klesti, ir galų gale tai ne toks jau blogas gyvenimas... jei tik jos tariamas šventumas nesugrįš jos persekioti.

    The Vexations of a Shut-In Vampire Princess



    Studija: project No.9
    Žanrai: Comedy, Fantasy, Vampire
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    Trejus metus gyvenusi uždarą gyvenimą, vampyrė Terakomari Gandesblood (sutrumpintai Komari), pabudusi sužino, kad ji paskirta Mulnitų imperijos armijos vadove! Reikalas tas, kad jos naująjį dalinį sudaro vien tik karingai nusiteikę ruporai, kurie maištauja prieš savo viršininkus vos tik pajutę menkiausią silpnumo užuominą. Nors Komari kilusi iš galingų ir prestižinių vampyrų giminės, dėl atsisakymo gerti kraują ji tapo vidutinybės paveikslėliu - liesa, nekoordinuota ir nemokanti magijos. Ar užteks jos patikimos (ir šiek tiek įsimylėjusios) tarnaitės Vilės pagalbos, kad ši atsiskyrėlė prasiskintų kelią į sėkmę? O gal Komari gailėsis tos dienos, kai išėjo iš saugaus savo kambario?

    The Kingdoms of Ruin





    Studija: Yokohama Animation Lab
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy, Gore, Sci-Fi
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-06
    Papildoma info:

    Kadaise raganos palaimino žmoniją išmintimi ir taika. Tačiau Redijos imperijos "pavarų ekspansija" sukėlė mokslo kultūrą, kuri gerokai pranoko magiją, ir raganos buvo laikomos priešais, trukdančiais civilizacijos pažangai. Taip prasidėjo raganų medžioklė. Vienas žmogus, vardu Adonis, kurį užaugino ragana Chloja, prisiekia atkeršyti žmonių rasei, atėmusiai iš jo mylimą globėją. Kokį išsigelbėjimą galima rasti visiškos nevilties kurstomo kraujo liejimo pabaigoje?

    I'm Giving the Disgraced Noble Lady I Rescued a Crash Course in Naughtiness

    Studija: ZERO-G, Digital Network Animation
    Žanrai: Comedy, Fantasy, Romance
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-04
    Papildoma info:

    Allenas Krofordas yra mizantropas burtininkas, žinomas kaip "Tamsos valdovas". Kai jis susiduria su Šarlote Evans, dėl melagingų kaltinimų ištremta kilminga moterimi, jam grįžta prisiminimai apie tai, kaip prieš trejus metus buvo išduotas.

    Jis nusprendžia išmokyti Šarlotę visų nepadoraus gyvenimo malonumų, ydų ir džiaugsmų. Ar gali sudaužytą širdį pataisyti maištingas gyvenimas? Šie du būtinai tai išsiaiškins!

    A Returner's Magic Should Be Special




    Studija: ARVO ANIMATION
    Žanrai: Action, Fantasy, Magic, School, Time Travel
    Adaptacija: manhwa
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    Kita dimensija, kuri ir toliau teršia mūsų pasaulį - šešėlių pasaulis.

    Žmonija susiduria su didžiausia nelaime, vadinama Šešėlių labirintu.

    Nepaisant desperatiškų išpuolių, Dezyras Herrmanas ir jo draugai pralaimi kovą su Naikinimo drakonu Boromiru Napolitanu, ir pasauliui ateina galas.

    Kai Dezyras įtiki savo pabaiga, jis atveria akis... ir atsiduria 13 metų praeityje.

    Dezyras grįžo į praeitį ir dalyvavo priėmimo į Hebriono akademiją, geriausią Imperijos magų mokyklą, ceremonijoje.

    Kad pakeistų artėjančios pražūties ateitį, Dezyras vėl suburia savo draugus ir gelbsti pasaulį!

    Ragna Crimson





    Studija: SILVER LINK.
    Žanrai: Action, Fantasy, Isekai
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-09-30
    Papildoma info:

    1 val. speciali premjera.

    Drakonai siaubia žemę, jūrą ir dangų. Jei prisiekę drakonų medžiotojai, tokie kaip Ragna, nori turėti bent kokią viltį nužudyti šiuos, atrodytų, nenugalimus, ugnimi kvėpuojančius žvėris, jie turi rasti būdą, kaip išlyginti šansus. Ragna suvienija jėgas su paslaptingu vyru, vardu Crimsonas, kuris taip pat prisiekė kovoti su pasauliui grasinančiais drakonais. Tačiau nors Crimsono motyvai gali būti paslaptingi, jo ir Ragnos tikslai puikiai sutampa, ir jie kartu kovos, kad kartą ir visiems laikams nugalėtų drakonus.

    UNDEAD UNLUCK




    Studija: david production
    Žanrai: Action, Comedy, Supernatural
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-06
    Papildoma info:

    Pavargusi nuo netyčinio žmonių žudymo savo ypatingu gebėjimu "Nesėkmė", Fuuko Izumo pasiryžta viską nutraukti. Tačiau sutikusi Endį, vyrą, kuris trokšta mirties, bet negali mirti, ji randa priežastį gyventi - o jis randa žmogų, galintį suteikti jam mirtį, kurios taip troško.

    My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer

    Studija: Typhoon Graphics
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-09-28
    Papildoma info:

    Jaunas nuotykių ieškotojas Belgrivas, netekęs kojos, kurią nusinešė žvėris, pasitraukia į ramesnį gyvenimą. Vieną dieną miške rinkdamas žoleles jis išgelbsti paliktą vaiką. Andželina treniruojasi kartu su tėvu ir vėliau sostinės nuotykių ieškotojų gildijoje įgyja S rangą.


    Po penkerių metų ji nusprendžia grįžti namo. Ar Belgirė gaus dar vieną šansą tapti nuotykių ieškotoja? Ar grįš Angelė namo nenukentėjusi?

    The Apothecary Diaries



    Studija: TOHO animation STUDIO, OLM
    Žanrai: Drama, Historical, Medical, Mystery
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-21
    Papildoma info:

    Maomao gyveno ramų gyvenimą su savo tėvu vaistininku. Kol vieną dieną ji parduodama kaip paprasta tarnaitė į imperatoriaus rūmus. Tačiau jai nebuvo lemta gyventi paklusnų gyvenimą tarp karališkosios šeimos atstovų. Todėl kai imperatoriaus įpėdiniai suserga, ji nusprendžia įsikišti ir surasti vaistą! Tai patraukia Džinsio, gražuolio rūmų pareigūno, kuris ją paaukština, dėmesį. Dabar ji išgarsėja spręsdama medicinos paslaptis!

    The Ancient Magus' Bride 2 sezonas 2 dalis


    Studija: Studio KAFKA
    Žanrai: Fantasy, Magic, Mythology, Slice of Life
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-05
    Papildoma info:

    Hatori Chise gyveno apleistą ir prievartos kupiną gyvenimą, kuriame nebuvo nieko panašaus į meilę. Ji buvo toli nuo šeimos šilumos, todėl patyrė nemažai rūpesčių ir nesėkmių. Kai jau atrodo, kad visa viltis prarasta, jos laukia lemtingas susitikimas. Kai vyras su žvėries galva, turintis keistų galių, per vergų aukcioną ją įsigyja, Chise gyvenimas niekada nebebus toks pat kaip anksčiau.


    Tas vyras yra magas, didžiulės galios burtininkas, kuris nusprendžia išlaisvinti Chisę iš nelaisvės pančių. Tada magas padaro drąsų pareiškimą: Chisė taps jo mokine - ir nuotaka!

    A Playthrough of a Certain Dude's VRMMO Life


    Studija: MAHO FILM
    Žanrai: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Video Game
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-02
    Papildoma info:

    Tanaka Taichi yra paprastas japonas, kuris ką tik sukūrė naują personažą "Žemę" naujame atviro pasaulio VRMMO žaidime "One More Free Life Online", žadančiame beveik neribotą laisvę. Pasaulyje, kuriame žaidėjai gali iš visų jėgų mesti iššūkį monstrams arba leistis į nuotykius savo nuožiūra, Taichi pasirenka įvaldyti pačius bevertiškiausius įgūdžius, kokius tik gali pasiūlyti žaidimas! Kartais jis gamins pernelyg sudėtingus eliksyrus arba maistą, kurio skonis daug geresnis, nei turėtų būti. O kartais jis eis medžioti monstrų su beprotiškais, rankų darbo ginklais... Paprastas vyrukas netrukus pradės savo VRMMO fantazijų gyvenimą!

    I'm in Love with the Villainess


    Studija: platinumvision
    Žanrai: Comedy, Fantasy, Girls Love, School
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-02
    Papildoma info:

    Paprasta biuro darbuotoja Ohaši Rei atsibunda savo mėgstamo otome žaidimo "Revoliucija" veikėjos kūne. Jos džiaugsmui, pirmasis ją pasveikinęs asmuo taip pat yra jos mėgstamiausia veikėja - Claire Francois - pagrindinė istorijos antagonistė! Dabar Rei pasiryžusi užmegzti romaną su Klara, o ne su pagrindiniais žaidimo veikėjais vyrais. Tačiau kaip į šį naują pasimatymą reaguos jos piktadarė meilužė?!

    Tearmoon Empire



    Studija: SILVER LINK.
    Žanrai: Comedy, Drama, Fantasy, Romance, Time Travel
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    "Aš turiu... galvą?! Ir... Aš jauna?!"

    Dvidešimtmetei Tearmoono imperijos princesei Mijai, dažnai niekintai kaip "savanaudei princesei", per sukilimą buvo įvykdyta mirties bausmė giljotina. Paskui ji pabudo savo dvylikametės kūne, o šalia pagalvės gulėjo jos pačios krauju suteptas dienoraštis, kurį ji rašė prieš nukirsdinimą. Gavusi antrą gyvenimo šansą, Mija nusprendžia atkurti imperiją. Dėl Tearmoono ateities? Kad išgelbėtų žmones nuo bado? Dėl visų karių, kurie žuvo per pilietinį karą? Ne! Viską, ką ji daro šiame gyvenime, daro dėl to, kad išvengtų giljotinos! "Man tai turėtų būti paprasta!" Taip niekam nereikalinga, bailia, savanaudiška princesė šioje pakeistos istorijos fantazijoje sukelia stebuklą po stebuklo savo didžiulėje kovoje dėl išsigelbėjimo.

    Shangri-La Frontier



    Studija: C2C
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy, Video Game
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-01
    Papildoma info:

    "Kada paskutinį kartą žaidžiau žaidimą, kuris nebuvo šūdas?" Tai netolimos ateities pasaulis, kuriame žaidimai, kuriuose naudojami ekranai, priskiriami retro kategorijai. Viskas, kas atsilieka nuo naujausių VR technologijų, vadinama "šūdinu žaidimu", ir jūs matote, kad išleidžiama daugybė šūdinų žaidimų.

    Tie, kurie savo gyvenimą skiria šiems žaidimams išaiškinti, vadinami "šūdinų žaidimų medžiotojais", o Rakuro Hizutome yra vienas iš jų. Žaidimas, kurį jis pasirinko įveikti sekantį kartą, yra "Shangri-La Frontier" - "dievų lygio žaidimas", kuriame iš viso žaidžia trisdešimt milijonų žaidėjų. Draugai internete... Platus pasaulis... Susitikimai su varžovais... Tai keičia Rakuro ir visų kitų žaidėjų likimus! Geriausias stipriausio "šūdino žaidimo" žaidėjo nuotykių pasakojimas prasideda dabar!

    After-school Hanako-kun




    Studija: Lerche
    Žanrai: Comedy, Parody, School, Supernatural
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-10
    Papildoma info:

    Vaiduokliškasis Hanako-kunas ir jo mirtingoji padėjėja Nene Jaširo paprastai turi daug darbo, kad išspręstų įvairius antgamtiškus incidentus Kamomės akademijoje, bet kaip jie leidžia laiką, kai nuo viso to pailsi? Ateikite ir pažiūrėkite, kaip "Hanako-kun, pririštas prie tualeto" veikėjai žaidžia žaidimus, serga, keičia lytį ir atranda pasaulį sukrečiančių paslapčių, kai po pamokų leidžia laisvalaikį!

    A Girl & Her Guard Dog




    Studija: project No.9
    Žanrai: Romance, School
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-09-28
    Papildoma info:

    Penkiolikmetė Isaku Senagaki, trečiojo Senagaki nusikalstamo sindikato boso anūkė, tiesiog nori turėti normalių draugų ir įprastą romaną vidurinėje mokykloje.

    Ji stoja į vidurinę mokyklą toli nuo gimtojo miesto, tačiau pernelyg rūpestingas jaunasis lyderis, dvidešimt šešerių Keija Uto, meluoja apie savo amžių ir kyšiu patenka į tą pačią mokyklą kaip ir Isaku!

    Sakydamas Isaku, kad ji per jauna įsimylėti, Keiya pasiruošęs atbaidyti visus berniukus. Bet iš tikrųjų Isaku visą laiką jautė Keijai neatsakytus jausmus?!

    The Family Circumstances of the Irregular Witch


    Studija: A-Real
    Žanrai: Comedy, Fantasy, Slice of Life, Supernatural
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-01
    Papildoma info:

    Vieniša miške gyvenanti ragana Alisa vieną dieną randa žmogaus kūdikį. Nepaisant savo sumišimo, ji pavadina vaiką Viola ir nusprendžia jį auginti. Po 16 metų Viola užaugo kur kas labiau, nei Alisa kada nors įsivaizdavo... Palaukite, ji užaugo per daug! Ir taip prasideda chaotiška apverktinos išvaizdos motinos ir dukters komedija!!

    Ron Kamonohashi’s Forbidden Deductions


    Studija: diomedéa
    Žanrai: Detective, Mystery
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-02
    Papildoma info:

    Šis neįprastas duetas iškelia į šviesą paslėptą tiesą! Ronas Kamonohashi, rimtų problemų turintis privatus detektyvas, ir Totomaru Ishiki, tyros širdies, bet menkas policijos detektyvas, susivienija, kad išspręstų pačias painiausias paslaptis! Įspūdinga detektyvinė istorija naujai kartai nuo Akiros Amano, " Reborn!" ir "elDLIVE" kūrėjo!

    The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse


    Studija: Telecom Animation Film
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-08
    Papildoma info:

    Percivalas visada gyveno su seneliu ant Dievo piršto, atokiame prieglobstyje, esančiame aukštai virš debesų. Ir nors jam patinka paprastas gyvenimas, jis slapta trokšta nuotykių. Tačiau Percivalo gyvenimas pasikeičia visiems laikams, kai įsibrovėlis, kurį su juo sieja šokiruojantis ryšys, atplėšia viską, ką jis kada nors pažinojo.


    Nelikus nieko kito, kaip tik persekioti tą, kuris iš jo viską atėmė, Percivalas leidžiasi į kelionę. Keliaudamas berniukas atranda, kad yra daug dalykų, kurių jis nežino apie normalų gyvenimą. Laimei, pakeliui jis sutinka draugų, kurie gali padėti jam išsiversti - bet kaip jie reaguos, kai sužinos apie Percivalo likimą... ir kaip jis susijęs su pasaulio pabaiga?

    Stardust Telepath



    Studija: Studio Gokumi
    Žanrai: Comedy, Girls Love, School, Supernatural
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-09
    Papildoma info:

    Umika - miela, bet drovi vidurinės mokyklos mergaitė. Ji sunkiai bendrauja su kitais ir svajoja apie draugę iš kitos planetos. Tačiau jos vienišas gyvenimas mokykloje įgauna kosminį atspalvį, kai ji sutinka į mokyklą persikėlusią studentę Yu - telepatinių galių turinčią ateivę!

    Jos suartėja ir pažada vieną dieną iškeliauti į kosmosą. Taigi jos nusprendžia pasigaminti raketą ir pakilti į žvaigždes, pakeliui susirasdamos naujų draugų.

    Butareba -The Story of a Man Turned into a Pig-


    Studija: project No.9
    Žanrai: Comedy, Fantasy, Isekai
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    Esu nuobodus otaku, kuris prarado sąmonę suvalgęs neapdorotas kiaulienos kepenis. Kai atsibudau, atrodė, kad persikėliau į kitą pasaulį... bet taip pat tapau kiaule!

    Man besivoliojant purvuose paskendusiame kiaulių tvarte, į pagalbą atskubėjo Džesė, maloni, angeliška, graži mergina.


    "Oink!!!"

    UNDER NINJA



    Studija: Tezuka Productions
    Žanrai: Action, Comedy, Drama, Slice of Life
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-05
    Papildoma info:

    Japonijoje nindzių tebėra ir šiandien. Jų yra apie 200 000. Nindzių organizacija NIN (Nacionalinė žvalgyba NINJA) nėra kontroliuojama civilinės valdžios, jos elitiniai nariai slapta vykdo žmogžudystes ir sabotažą. Egzistuoja organizacija, kuri priešinasi NIN: UN (Under Ninja). Nindzė prieš nindzę: kas laukia šios šešėlinės kovos pabaigoje?

    Arknights: PERISH IN FROST



    Studija: Yostar Pictures
    Žanrai: Action, Fantasy
    Adaptacija: žaidimas
    Premjera:​ 2023-10-06
    Papildoma info:

    Oripatija - nepagydoma liga, kuri lėtai kristalizuoja užsikrėtusiųjų kūnus, kol šie miršta.

    Rodo Sala yra farmacijos bendrovė, kuri stengiasi rasti vaistą ir išspręsti problemas, kylančias po šios ligos,

    ir bandydama sustabdyti teroristinės organizacijos, žinomos kaip Susivienijimo judėjimas, sukilimą, kurio galutinis tikslas - išgelbėti Užkrėstuosius,

    Rodo sala sudarė sutartį su Janės miestu Lungmenu ir tęsia ten savo misiją.

    Tačiau po mūšio su Skullshattereriu Amija pasijuto nusiminusi, negalėdama susitaikyti su tuo, kad jiems nepavyko išgelbėti Mišos.

    Tuo tarpu Rodo sala siunčia žvalgybos būrį į apleistą miestą, aptiktą Lungmeno apylinkėse.

    Ten būrys pastebi priešais juos vykstantį keistą reiškinį...

    I Shall Survive Using Potions!


    Studija: Jumondou
    Žanrai: Fantasy, Isekai, Reincarnation
    Adaptacija: novėlė
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    Nagase Kaoru, 22 metų biuro darbuotoja, staiga atsiduria kitame pasaulyje. Kad padėtų jai išgyventi šiame naujame pasaulyje, būtybė, prilygstanti dievui, suteikia Kaoru jaunesnį kūną ir... gebėjimą gaminti beprotiškai galingus eliksyrus?! Reinkarnuota Kaoru turi pasinaudoti savo žiniomis ir gudrumu, kad išgyventų!

    SHY



    Studija: eightbit
    Žanrai: Action, Drama, Super Power
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-02
    Papildoma info:

    Maždaug XXI a. viduryje žemėje baigėsi visi karai.

    Staiga paplitę "Herojai" - antgamtinių galių turintys žmonės, trokštantys tik taikos, - smarkiai pakeitė pasaulį. Pasaulyje, kuriame kiekvienos šalies Didvyriai stengiasi išlaikyti šią naujai atrastą taiką, Japoniją saugo jauna mergina, vardu Shy, kuri yra... neįtikėtinai drovi.

    Protocol: Rain



    Studija: Quad
    Žanrai: Drama, Video Game
    Adaptacija: originalas
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    Šunas Tokinoja yra antro kurso vidurinės mokyklos moksleivis, gyvenantis su motina ir jaunesniąja seserimi. Po to, kai jo tėvas žuvo avarijoje, o sesuo buvo sužeista, jis metė mylimą žaidimą ir dabar dirba e-sporto kavinėje "FOX ONE". Visą laiką jis praleidžia mokydamasis ir dirbdamas ne visą darbo dieną, taip pat bendraudamas su savo vaikystės žaidimų draugais. Staiga jis sužino, kad "FOX ONE" turi didelių skolų. Šunas ir jo draugai tikisi laimėti "Xaxerion" čempionatą ir piniginį prizą, kad galėtų grąžinti skolas. Šunas grįžta į internetinių žaidimų pasaulį, kur susiduria su Bakuretsu-kunu, kuris kadaise žaidė kartu su juo.

    OVERTAKE!



    Studija: TROYCA
    Žanrai: Motorsport, Sports
    Adaptacija: originalas
    Premjera:​ 2023-10-01
    Papildoma info:

    Haruka Asahina - vidurinės mokyklos paauglė, lenktyniaujanti "Formulėje 4". Jo keliai susikerta su nuskriaustu fotografu Kouya Madoka, kuris nusprendžia padėti Harukai įgyvendinti jo svajonę ir pasiekti podiumą. Varžybos įsibėgėja, o konkurencija - nuožmi.

    Lenktyniaudamas už šeimos komandą "Komaki Motors", Haruka turi išnaudoti visas automobilio ir savo galimybių ribas, kad patrauktų geriausių komandų dėmesį. Prisisekite diržus, laikas lenktyniauti!

    MF GHOST



    Studija: FelixFilm
    Žanrai: Motorsport
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-01
    Papildoma info:

    202X m. po Kr., ateitis po "Initial D".

    Japonijoje plačiai naudojami savaeigiai automobiliai, o viešuosiuose keliuose rengiamos automobilių lenktynės.

    Tokioje eroje visame pasaulyje išpopuliarėjo lenktynės, vadinamos MFG.

    "Porsche", "Ferrari", "Lamborghini"...

    Dalyviai kviečiami lenktyniauti su savo greičiausiais automobiliais.

    Vienas iš tokių dalyvių, Didžiosios Britanijos lenktynių mokyklą baigęs Kanatas Rivingtonas, grįžta į Japoniją, kad pasiektų savo tikslą.

    Firefighter Daigo: Rescuer in Orange


    Studija: Brain's Base
    Žanrai: Action, Adult Cast, Drama
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-09-30
    Papildoma info:

    Toake Daigo dega nepaprastu talentu ir neprilygstamu ryžtu. Onoda Šunas kovoja su sienomis, užtveriančiomis jam kelią. Nakamura Yuki tikisi tapti viena iš nedaugelio moterų, priklausančių specialiajam gelbėtojų korpusui, vadinamam "Orange". Kai šie trys jauni ugniagesiai, kurių bendras tikslas - tapti "Orange" nariais, susitinka, prasideda istorija apie tai, kaip vieną dieną bus išgelbėta Japonija... o prieš juos iškyla krizė, kelianti pavojų visai šaliai!

    16bit Sensation: Another Layer


    Studija: st.Silver
    Žanrai: Adult Cast, Comedy, Otaku Culture, Workplace
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-04
    Papildoma info:

    Metai: 1992. Kolegijos studentas: Meiko Uehara. Darbas ne visą darbo dieną: Uiko: kompiuterių parduotuvės pardavėja. Bent jau taip ji manė. Tyrinėdama parduotuvės antrąjį aukštą Meiko randa "Alcohol Soft", suaugusiųjų kompiuterinių žaidimų kūrėją. Likimo vingiais ji pakeičia menininką. Ne savo rogėse ir artėjant galutiniam terminui Meiko skuba užbaigti žaidimą ir įrodyti savo vertę. Nuo to priklauso jos karjeros likimas!

    FLCL: Grunge


    Studija: MontBlanc Pictures
    Žanrai: Action, Avant-garde, Comedy, Mecha, Sci-Fi
    Adaptacija: originalas
    Premjera:​ 2023-10-10
    Papildoma info:

    Originaliojo FLCL priešistorė.

    Jaunuoliai priima miesto nuosmukį kaip savo realybės dalį, kol Haruko nesukelia mieste chaoso.

    The four brothers of Yuzuki


    Studija: Shuka
    Žanrai: School, Slice of Life
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-05
    Papildoma info:

    Keturi Yuzuki šeimos broliai... yra šeima? Draugai? Priešininkai?

    KamiErabi GOD.app


    Studija: UNEND
    Žanrai: Action, High-Stakes Game
    Adaptacija: originalas
    Premjera:​ 2023-10-04
    Papildoma info:

    Goro, Tokijo privačios vidurinės mokyklos pirmakursis, neturi nei vilčių, nei svajonių, nei ambicijų. Pasaulis jam abejingas, ir jis jaučia silpną ilgesį Honokai, tos pačios mokyklos bendraklasei. Jis ir jo geriausias draugas Akitsu gyvena nuobodų, nesikeičiantį gyvenimą. Vieną dieną Goro į savo išmanųjį telefoną gauna keistą pranešimą: "Tu buvai išrinktas. Įkvėpk į mane savo norą." Manydamas, kad tai piktybinis šlamštas, Goro įveda: "Noriu pasimylėti su Honoka, savo svajonių moterimi"....

    Migi&Dali


    Studija: GEEKTOYS, CompTown
    Žanrai: ComedyMystery
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-02
    Papildoma info:

    Pagaliau įsivaikinę vaiką, Sonojamai nebuvo pasirengę paslapčiai, kuri netrukus paaiškės. Atrodo, kad Hitoris yra tobulas sūnus savo mylintiems tėvams. Jis gražus, protingas ir dėkingas už naują prabangų gyvenimą - tačiau turi tamsią paslaptį.

    Hitoris iš tikrųjų yra dvyniai Migi ir Dali, apsimetantys vienu berniuku. Ir už jų slepiamos tapatybės slypi siaubingas motyvas.

    Umamusume: Pretty Derby
    3 sezonas



    Studija: Studio KAI
    Žanrai: Anthropomorphic, Comedy, Slice of Life, Sports
    Adaptacija: žaidimas
    Premjera:​ 2023-10-04
    Papildoma info:

    Tai pasakojimas apie pasaulį, kuriame kartu su žmonija gyvena "arklių mergaitės", turinčios šlovingus vardus ir neįtikėtinus bėgimo gebėjimus.

    Žirgų mergaitė Special Week iš kaimo persikėlė į miestą ir pradėjo lankyti Traceno akademiją.

    My New Boss Is Goofy



    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: Adult Cast, Comedy, Slice of Life, Workplace
    Adaptacija: manga
    Premjera:​ 2023-10-07
    Papildoma info:

    Po to, kai jį valdiškai persekiojęs viršininkas palaužė jo dvasią ir palaužė sveikatą, Momose palieka darbą ir pradeda dirbti naują darbą reklamos agentūroje pardavimų srityje. Tačiau jau pirmąją naujo darbo dieną Momose negali pajudėti dėl skrandžio skausmo, kurį sukėlė praeities traumos. "Ką daryti, jei mano naujasis viršininkas taip pat piktnaudžiauja savo valdžia?"

    Tuo tarpu jo naujasis viršininkas Širosakis kartu su juo išvyksta pas klientus. Tik ką tiksliai ketina daryti Shirosaki...?!

    Šis netikėtai "kvailas" bosas tikrai išgelbės kiekvieną!!!

    FLCL: Shoegaze



    Studija: Production I.G, NUT
    Žanrai: Action, Avant-garde, Comedy, Mecha, Sci-Fi
    Adaptacija: originalas
    Premjera:​ 2023-10-01
    Papildoma info:

    Du maištaujantys vidurinės mokyklos moksleiviai įsilaužia į paslaptingą Tsuganei bokštą, kad išgelbėtų pasaulį.

    Paradox Live THE ANIMATION


    Studija: PINE JAM
    Žanrai: Music
    Adaptacija:
    Premjera:​ 2023-10-03
    Papildoma info:

    "Phantom Live" judėjimas atgimė netolimoje ateityje dėl neįtikėtino hiphopo kultūros prisotinimo. Reperiai dėvi aksesuarus, pagamintus iš fantominio metalo - metalinės medžiagos. Jie kuria iliuzijas, susijusias su jų emocijomis per chemines reakcijas su jų pačių DNR, ir varo jaunimą iš proto įspūdingais sceniniais pasirodymais.

    Legendiniame klube "Paradox Live" vykusiame renginyje "Paradox" dėl viršenybės varžėsi keturios komandos: BAE, "The Cat's Whiskers", "cozmez" ir "Akanyatsura". Nors nugalėjo "cozmez", kovos intensyvumas užkariavo legendinių reperių "Buraikan" širdis ir davė pradžią naujam renginiui.


    Kiti anime:


    KAGE-JITSU! 2nd
    Captain Tsubasa Jr. Youth Arc
    Rail Romanesque 2
    The iDOLM@STER MILLION LIVE!
    BULLBUSTER
    Kibo no Chikara ~Otona Precure 23~
    HYPNOSISMIC -Division Rap Battle- Rhyme Anima PLUS
    Kizuna no Allele 2 sezonas
    B-PROJECT Netsuretsu*Love Call
    Kawagoe Boys Sing
    BIKKURI-MEN
    DOG SIGNAL
    Beyblade X
    Matsuinu
    The Diary of Ochibi
    Zenryoku Usagi (Reiwa-ban)
    Chickip Dancers 3 sezonas
    CryptoNinja SAKUYA
    Bakugan (2023)



  • Yuu_S
    友人
    • 2010 05 24
    • 13

    #2
    Šitam sezone žiūriu
    Kage no Jitsuryokusha S2---- viskas su juo gerai, kaip ir pirmam sezone
    Spy x Family ---- taipogi viskas labai gerai, vienas sezono highlight'ų
    Sousou no Frieren ---- ir be manęs išgirtas, geras kūrinys, maloniai žiūrisi
    Saihate no Paladin S2---- visai geras, nelabai populiarus daiktas
    100 girlfriends ---- kai kas rekomendavo asmeniškai, bet šiaip nuobokas
    Boushoku no Berserk---- tikrai geras
    Seijo no maryoku wa bannou desu---- geras kaip ir pirmam sezone, chill anime
    Hikikomari kyuuketsuki ---- visai geras
    Hametsu no oukoku ---- mįslijau žiūrėti, nes buvau skaitęs (vis dar nebaigtą) mangą, vis tik nežiūriu, nors gal veltui? Manga gera
    Kusuriya no hitorigoto ---- vienas iš sezono highlight'ų, nuostabus anime
    VRMMO ---- visai geras
    Ojou to banken-kun ---- pradėjau žiūrėti bet toliau pirmų dviejų epsų kol kas nežiūrėjau. Lyg ir neblogas bet ko gero ne visai man įdomus.
    Potion-danomi de ikinobimasu ---- tikrai geras
    16-bit sensation ---- net negaliu objektyviai pasakyti nes tiesiogiai paliečia mano interesą 90iems ir seniems kompams☺geras!
    Migi to Dali ---- pirmą epsą ar du žiūrėjau, įdomiai atsiliepus apie šį Kitsunei, bet nežinau ar man realiai įdomu jį testi. Gal ne.
    Umamusume S3 ---- planuose peržiūrėti, mačiau ankstesnius
    iDOLMASTER Million Live! ---- geras wholesome anime, mėgstama frančizė
    Kawagoe Boys sing ---- muzikinis anime apie mokyklos chorą, nepopuliarus kaip ir dauguma tokių nišinių. neblogas.
    Dark Gathering ---- (tęsiamas nuo praeito sezono) ---- puikus horror/supernatural anime. Mėgstamas žanras kuris deja menkai reprezentuojamas lyginant su kitais.

    Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online

    Comment

    • Daan
      Administratorius

      • 1998 10 30
      • 184

      #3
      Dėl Spy x Family S2 tai neviskas gerai, bet gal dar pasitaisys - pirmi epizodai tai vos ne vien fileriai.
      Ir irgi labai patiko Sousou no Frieren - labai maloniai žiūrisi

      Comment

      • herebas
        Naujokas
        • 2022 11 30
        • 2

        #4
        wow kiek darbo ideta, apie kiekviena sezono anime pakomentavai bent truputi. Labai smagu kad ira tou uzsiimanciu zmoniu, lietuvoj tokiu truksta.

        Comment

        Working...