Anime Nights 2010 Kalendoriaus konkursas ir kitos naujienos

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Krad
    It's time to spy


    • 2007 03 24
    • 585

    Anime Nights 2010 Kalendoriaus konkursas ir kitos naujienos

    „Anime Nights“ - tai didžiausias animacijos ir japonistikos renginys Lietuvoje, kuris 2010 metais vyks jau 5 kartą. Renginys vyks kino teatre „Romuva“, esančiame pačioje Kauno širdyje - Laisvės alėjoje. 2010 „Anime Nights“ planuoja dar labiau išaugti ir pakviesti japonų animacijos (anime), japonistikos fanus, bei kitus smalsuolius į dvi naktis ir net tris dienas geriausių ir naujausių animacinių filmų bei serialų peržiūrų, linksmas akcijas-atrakcijas ir žaidimus renginio pertraukų metu, kurios privers netyčia užmigusius pabusti ir pajudėti, bei suteiks progą laimėti prizų. Be jau standartiniais tapusių lietuvių sukurtų muzikinių anime klipukų (AMV), Cosplay kostiumų ir manga piešimo konkursų skelbsime dar vieną naują - kalendoriaus, kur atrinksime geriausių Cosplay kostiumų turėtojus ir padarysime specialią fotosesiją, kurioje padarytos fotografijos bus išleistos kaip pirmasis toks Lietuvoje anime stiliaus kalendorius.

    Naktinių seansų metu į renginį bus įleidžiami tik 16+ turintys asmenys (su lydinčiu atsakingu pilnamečiu). Tačiau neverta nusiminti, jei neturi šešiolikos, nes bus surengti net 2 dieniniai seansai („Anime Day“). Šie seansai orientuoti ne tik į anime fanus, bet ir į tuos, kurie dar tik bando susipažinti, kas tai yra anime. Į dieninius seansus kviečiame tiek didelius, tiek mažus - visi atrasite kažką, kuo jus gali užkerėti spalvingas, nuotaikingas ir veržlus anime pasaulis.

    Renginio metu vyks šie konkursai:
    • Muzikinių anime klipukų (AMV)
    • Cosplay
    • Manga piešimo
    • Cosplay kalendoriaus

    Renginio vieta: „Romuvos“ kino teatras (Laisvės al. 54, Kaunas). Žemėlapyje: 1 , 2 .
    Nesi iš Kauno? Nežinai kaip ten nukakti? Ne bėda! Pasiskaityk atnaujintą Kelionės gidą ir problemų nebebus.
    Renginio data ir laikas: Kovo 26-28 d.; 26 dienos vakarą (penktadienį) nuo 20:00 iki 07:00; 27 dieną (šeštadienį) nuo 12:00 iki 18:00; 27 dienos vakarą nuo 22:00 iki 07:00 ir 28 dieną (sekmadienį) nuo 12:00 iki 18:00.
    Daugiau informacijos rasite perskaitę DUK.

    Išsamesnė informacija apie šiuos konkursus ir visą kitą yra pateikta mūsų naujajame puslapyje.

    Registruokitės puslapyje į renginį jau dabar!


    Daugiau informacijos:
    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2010-03-17, 18:36.
    Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.
Working...