DreamWorks "Ghost In The Shell" live-action

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    DreamWorks "Ghost In The Shell" live-action


    Žinomas "Ghost in the Shell"
    Live-Action filmo scenaristas


    » Įvairiausi gandai apie filmo kūrimo planus jau buvo pasklidę 2008’ų metų balandį, tačiau vakar jie tapo dar arčiau tikrovės, kai tapo žinomas šio projekto scenaristas. Legendinį anime / manga adaptuos Laeta Kalogridis, kuri taip pat yra parašius scenarijų filmams „Macedonian conqueror” ir Pathfinder.

    » Anksčiau buvo skelbiama, kad scenaristas bus Jamie Moss, tačiau šią savaitę studija DreamWorks pakvietė bendradarbiaut Laeta Kalogridis. Taip pat yra žinoma, kad ji šiuo metu dirba su Jeimsu Kamerunu (James Cameron) ties „The Dive“ ir miglotu projektu „Battle Angel Alita“.

    » Dėl teisės ekranizuot šį anime / mangą kovojo Universal ir Sony, bet kuomet projektu susidomėjo Stivenas Spilbergas, pergalė pasiekė jo studija DreamWorks. Tikėtina, kad filmas bus 3D pavidale ir bus išleistas 2011-2012. Jei filmas bus ne 3D, visai nesupykčiau, jei agentės vaidmenį atliktų Charlize Theron. Daugiau apie galimų aktorių agentės vaidmenyje galit pasiskaityt čia. Ghost in the Shell seriją galima drąsiai laikyti anime klasika - milijonai parduotų DVD diskų, krūvos fanų visame pasaulyje, pakartotinis išleidimas, pora video žaidimų - anime vertas kiekvieno akių ir ausų.



    27/01/2014 atnaujinimas




    » JAV kino studija Dreamworks, daugiausia kurianti kino filmus ir televizijos programas, oficialiai pasirašė sutartį su Britų režisieriumi Rupert Sanders, kuris režisuos garsios Masamune Shirow manga "Ghost in the Shell" vaidybinio filmo adaptaciją. Nors 2009-2010 buvo suplanuotas ambicingas 3D / CG filmo projektas, tačiau dabar numatomas vaidybinis filmas. Taip pat scenarijaus autorė Laeta Kalogridis yra palikus projektą, tačiau naujasis scenaristas William Wheeler jau yra parašęs naująjį scenarijaus autorių. Ar Matricos autorius įkvėpęs kūrinys sulauks dėmesio?





    05/01/2015 atnaujinimas




    Scarlett Johansson, kuri nesenai atskleidė kokios piktos gali būtų moterys atliktame vaidmeny Lucy, pasirašė sutartį su DreamWorks dėl "Ghost in the Shell" adaptacijos. RUPERT SANDERS, gerai žinomas dėl Snow White and the Huntsman (2012) režisuos filmą. Scenarijų autorių parašė Bill Wheeler.

    DreamWorks direktorius Steven Spielberg yra didelis originalo fanas ir ilgą laiką svajojo įgyvendinti šį projektą. Hollywoodas negarsėja didele sėkme adaptuojant anime / manga kūrinius, ypač su moterimi pagrindiniam vaidmeny, tačiau filmuise LUCY, The Avengers ir Captain America sužibėjusi Scarlett Johansson griauna visas sienas ir stereotipus.




    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2015-01-05, 19:45.
Working...