Straipsnis: AMV - AZAR 2009: Anime Muzikinio Klipo Konkursas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Straipsnis: AMV - AZAR 2009: Anime Muzikinio Klipo Konkursas



    AMV – AZAR 2009: Anime Muzikinio Klipo Konkursas


    » Artėjant jau tradicijai tapusiam kasmetiniam forumo renginiui AZAR - Anime Zonos Anime Rinkimams, priartėjo ir AMV – AZAR 2009 konkursas, kurio metu tikimės sulaukti tų pačių ir naujų dalyvių. Tiems, kam pirmas blynas ir prisvilo, nebijokit reabilituotis, o įkvėpimo savo darbams galit žiūrėt praėjusį konkursą arba čia.

    » Konkurso startas prasidėjo nuo šios temos paskelbimo, todėl jau dabar galit įjunkti savo vaizduotę, galvot ir eksperimentuot, o jūsų darbų rinkimai ir balsavimas prasidės kitų metų vasario 20'ą dieną, kartu su finaliniu AZAR 2009 etapu, todėl turit užtektinai laiko, kad nuveikt ir sukurt kažką gražaus, smagaus ir įdomaus. Labai ačiū AnimeZonos administracijai: Daan ir Zio, moderatoriams: Airiui ir technotrach už papildomą finansinę paramą, ir Lax'ui bei Amidau už suteiktą techninę pagalbą, o renginio nugalėtojas dovanų gaus šią žavią ir pašėlusią Yoko medžiotojos figūrėlę, kuri yra iš tokio pat beprotiško anime pasaulio: Tengen Toppa Gurren-Lagann. Šiais metais prizinių vietų bus daugiau, todėl be dovanų ne liks antros ir trečios vietos nugalėtojai. Prizai bus pristatyti paštu į bet kurį Lietuvos pašto skyrių. Pagrindinės konkurso taisyklės (Žalia spalva pažymėtos naujovės):


    1) Jūsų AMV darbe gali būti panaudotas / panaudoti tik 2009‘ais metais sukurti ar išleisti anime. Išimtis tik tiems anime, kurie 2009‘ais sulaukė pratesimą: antrą ar kitą sezoną. Pvz. kaip: Zan Sayonara Zetsubou Sensei, Spice and Wolf 2, One Piece, Tsubasa Shunraiki ir kiti, tačiau jūsų darbe turi dominuoti 2009‘ų metų sezonas / serijos / pratesimas. Išsamų 2009 anime sąrašą rasite čia:
    Ruduo (08-09), ŽIEMA (08-09), PAVASARIS, VASARA, RUDUO, ŽIEMA (09-10).

    2) AMV darbe taip pat gali būti naudojama ir kita raiškos priemonė be anime, kuri gali sudaryti ne daugiau 25% viso AMV. (*Kitos raiškos priemonės: Multimedia kaip foto, video ir t.t. nesusijusios su anime.)

    3) Draudžiama naudoti per daug žiaurias ir atviras seksualines scenas. Gali būti panaudotos ir erotinės scenos iš hentai ar ecchi žanro anime, su sąlyga, kad turi būti cenzūruojama.


    4) Autorius savo AMV darbe negali minėti savo slapyvardžio / vardo, o dainos ir anime pavadinimas gali būti minimas.

    5) Jūsų darbe negali būti jokie atsitiktiniai ar su muzikiniu klipu nesusiję subtitrai. Pagalbos ieškant Soft-sub anime video ar RAW versijos kreipkitės čia arba čia.

    6) AMV trukmė negali būti trumpesnė nei 2‘i minutės ir ilgesnė, nei 10 minučių.

    7) Dalyvis turi būti pilnai prisiregistravęs šiame forume.

    8) Prasidėjus AMV – AZAR 2009 balsavimui, kitų metų vasario 20'ą dieną, jūsų AMV darbas turi būti pristatytas 3-5‘iom dienom anksčiau. Daug anksčiau pabaigę savo darbus gali pristatyti anksčiau. Savo darbus tiesiog įkelkite į www.megaupload.com ar www.yousendit.com ar http://rapidshare.com/ ir atsiųskit man per PM ar el. paštą slickrox@animezona.net .

    9) Leidžiama minimali video kokybė ir video kodekai: XviD, Divx, H.263, H.264, o video formatai: AVI, MP4, MKV. Orientuokitės maždaug, kad išsaugoto video klipo ~ 15mb – minutė. Dėl kodavo pagalbos rasite čia. Rezoliucija nežemiau ~640x___.


    10) Kiekvienas dalyvis gali pateikti iki dviejų AMV darnų.

    11) Taip pat leidžiama siųsti ir seniau sukurtus darbus, kurie atitinka konkurso taisyklių.

    12) Dalyvis yra be perspėjimo pašalinamas už bandymą sukčiaut ar naudojant svetimos kūrybos AMV.


    » Rašykit, jei turit kokių nors pasiūlymų konkurso atžvilgiu. Norintys dalyvauti prašau skelbti ir registruotis šioje temoje. Dėl galutinio finalinių dalyvių skaičiaus kol kas nežinoma, nes kol kas nežinomas preliminarus dalyvių skaičius. Šio laikotarpio metu, iki konkurso darbų balsavimo gali būti įvykdyti dar nedideli nieko nenulemiantis pakoregavimai. Norintiems panaudoti šio metinio AMV – AZAR konkurso logo (Mažesnis ir didesnis variantai). Sėkmės kūryboje!







    Dalyviai: aKi, Alexiukas, slicKrox, Lucion666, Mauneydy, Olasas, Tack1 (?), denix2, Prototipas, IronSoldier, Davie, Zx-Shade, RP_41, Moon, black_leja, Onycius, BlueFireAlchemist, Shurpik, HackHaseo, Mikan, mdgzmustang...
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-18, 15:26.
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    #2
    Article: AMV - AZAR 2009: Anime Muzikinio Klipo Konkursas

    You can view the page at http://www.animezona.net/forum/conte...lipo-Konkursas

    Comment

    Working...