nowJapan'09 Saga: The Afterparty

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • D1e
    Koishop Founder

    • 2008 02 26
    • 114

    nowJapan'09 Saga: The Afterparty



    nowJapan'09 Saga: The Afterparty

    » Turbūt manai, kad hikikomoriai nešvenčia savaitgalių? Spėk dar kartą. Tu laukei ir tai įvyks! Jau šį šeštadienį, Lapkričio 7-ą dieną - vakaras, kupinas nowJapan'09 ištraukų, akimirkų ir prisiminimų – The Afterparty!!!

    » Programoje: Šokiai ir muzika su mieląja DJ ~ITO+NAO~ (j-rock, j-pop); Likusios nowJapan’09 nominacijos; Konkursai, prizai-striptizai; Aukcionas II; Geriausios festivalio nuotraukos ir video rinkimai; Slaptasis interviu su vienu iš KOI narių; Subalansuotos animėšnikui, bet tinkančios ir žmogui paskaitos apie pasaulį, visatą, cosplay ir viską-viską;

    » Šis vakaras - ašarą spaudžiantis paminėjimas to, kas vyko. Tad nepamiršk nusiprausti ir atitinkamai pasipuošti - Visual Kei, miniskirts, kawaiiness, catears ir kitokia fignia. Jame dalyvaus ypatingi KOI bei festivalio draugai, AZ veteranai ir kita animėšnikų grietinėlė.
    Įspėjimas: necenzūruota vakaro programa skirta tvirtų nervų savininkams, galintiems ištverti daug nuogybių.


    Data ir laikas: 2009.11.07 šeštadienis, 20:00 atidaromos durys, 21:00 startuoja vakaro programa, tūsas iki paryčių, ūliavoja visi!

    Vieta: Route66 Bar, Konstitucijos pr. 12, Vilnius (netoli PC “Europa”, “CUP”). Įėjimas: 10 Lt Pirmieji 30 užsiregistravusių gauna staigmeną!~



    » Dėmėsio: Į vakarinę dalį įleidžiami ir nepilnamečiai. Pilnamečiai, turėkite su savimi amžių įrodantį dokumentą. Savųjų gėrimų prašome nesinešti, kadangi baras pigus kaip piratiniai filmai. Ir šiaip - elkitės protingai ir atsakingai. Vietų skaičius LABAI ribotas, tad registruokis iš anksto DABAR. Tai galima padaryti parašius į reg@cosplay.lt savo vardą, pavardę ir telefono numerį. Būtume LABAI dėkingi, jeigu registruotumeisi tik GALUTINAI apsisprendęs.


    ... Šis vakaras - tarytum pusiau sudėliota Dieviška delionė. Būk jos dalimi!
    Lauksime Jūsų! - KO
    I


    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-11-04, 11:48.

    All hail Lelouch!!
Working...