Fairy Tail ekranizacija
Collapse
X
-
Šito tai laukiu. Pati manga tai savotiškas one piece ir rave master (to pačio kūrėjo darbas) mišinis, skaityt įmanoma, o žiurėt- pamatysim. -
man tai šokas.aš manga tai jau kuris laikas apleidus,tad tokios žinutės nemačiau.o dabar ekranizacija....ko ko,bet fairy tail'o ekrane tikrai išvyst nesitikėjau.regis pasaulyje viskas įmanoma👍 1Rašyti komentarą:
-
Oh yeah! Aš taip to laukiau, tikiuosi nesugadins tokios geros istorijos.Rašyti komentarą:
-
Manga buvo mano plan to read sąraše, o dabar nereiks skaityt, galėsiu žiūrėti(labai gerai):] Tikiuosi įspūdingų nuotykių ir fantazijosRašyti komentarą:
-
-
Na su A-1 gali nustebinti ... Jie pasieke nematytas "aukstumas" su Birdy 2 dalim 7 serija :
Spoileris:
Nezinau ar cia spicialiai taip ar ne toksai stilius , bet tikrai nenoriu , kad kazkas panasaus kada nors pasikartotu .Rašyti komentarą:
-
Na pažiūrėjau abiejų studijų darbus, tai nelabai ką gero turi. Viena turi Birdy, kita Basquashą, tai šitas dar kažkiek vilties duoda.Rašyti komentarą:
-
-
Jo,Erza in action O man šiaip baisu, kad piešimas nebūtų tasai standartinis ir vos judantis. Neduokdie tempimo ir debiliškų fillerių.Rašyti komentarą:
-
pagaliau svajojau , kad kada nors gal isvysiu sios mangos ekranizacijos. Erza in action vien tik apie tai pagalvojus seile pradeda varveti tikiuosi nebus seriju limito ir bus daugiazezonis . ~140 chapters ~ 140 seriju ~ 140 savaiciu ~ vos ne 3 metai kol pasivytu manga + fileriai (ju neisvengsim ,kad ir kaip noretume). Jai issipildys si svajone tai artimiausius 3 metus tikrai dar turesiu ka ziuretiRašyti komentarą:
-
heh dar vienas daugiasezonis anime (kaip ir naruto) bet visvien : jei rodo - ziurek,jei musa - tai bek XDRašyti komentarą:
-
Jega, pamenu kazkada man papasakojo biski apie sia manga, tai norejau ekranizacijos xD O stai ir ji :P tikiosi daug seriju bus ir pasibaigs ten kur ir manga.Rašyti komentarą:
-
Fairy Tail ekranizacija
Paskelbta apie Fairy Tail mangos ekranizaciją!
» 141-o skyriaus pabaigoje buvo pranešta, kad Hiro Mashima shonen tipo manga apie magiją Fairy Tail galų gale susilauks anime ekranizacijos. Anime numatomas jau šiam rudeniui, o projektui diriguos A-1 Pictures ir Satelight studijos. Kol kas neaišku ar serijų kiekis bus numatytas, ar tai bus dar vienas daugiasezonis anime. Pati manga dabar turi 14-15 volumų ir 141 skyrių, o veiksmas vyksta žaibiškai, tad kyla klausimas ar ne per anksti?
Žymos: Nieko👍 6Sable, zeroevil, napaleonas, inkognito, Miyata, and 1 others like this.
Rašyti komentarą: