Nauji anime 2017 - Pavasaris

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    Nauji anime 2017 - Pavasaris


    Naujas sezonas - naujas pristatymas. Jau du metai sueina, kai 2015 metų pavasarį prisėdau gaivinti sezoninius pristaymus AnimeZonoje. Tad ta proga būtų visai įdomu sužinoti ar toks dalykas Animezonoje tebėra reikalingas? Kaip tai patobulinti, kad būtų įdomu? O gal tai jau visiškai yra atgyvenęs reikalas, ypač kai nesunkiai internetu galima pasiekti krūvas chart'ų, blog'ų ar video ta tema angliškai ir kitom kalbom? Kviečiu ne tik pasidomėjus naujo sezono anime, prabalsuoti, bet ir pasidalinti savo nuomone apie artėjantį sezoną ir apskritai apie tokių pristatymų AZ reikalingumą ir galimą patobulinimą.




    Naujienos



    Alice to Zouroku





    Studija: J.C. Staff
    Adaptacija: Manga (ongoing)
    Žanrai: Nuotykiai, fantazija
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-02
    Papildoma info:





    Sana - mergaitė, turinti galių, bet ką ką ji įsivaizduoja paversti realybe. Dėl to ji dar su keletu vaikų buvo laikoma laboratorijoje kaip tyrimų objektas. Sanai pavyksta pasprukti ir normaliame pasaulyje ją likimas suveda su pagyvenusiu vyriškiu Zouroku. Vyrui labai nepatinka kai kas nekasdieniško gadina jo kasdienybę, tad ar jis sutiks padėti mergaitei?
    Busou Shoujo Machiavellianism





    Studija: SIlver Link
    Žanrai: Veiksmas, mokyklinis, haremas
    Adaptacija: Manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-05
    Papildoma info:



    Dar viena privati mokykla, skirta tik mergaitėms atvėrė duris ir berniukams. Tam kad mergaitėms nebūtų taip baisu eiti į mokyklą, buvo priimta taisyklė, leidžianti joms pasiimti į mokyklą ginklus. Tuo metu susiformavo ir penkių narių grupė, žinoma kaip "penki kardai", kurios užduotis buvo užsiimti problematiškų moksleivių korekcija. Mokykla net pradėjo priiminėti tokius vaikus specialiai su tuo tikslu juos "išauklėti". Fudou į šią mokyklą pateko po vienų muštynių, tačiau karštakošiui tenka rinktis: būti išmestam iš mokyklos arba leistis išauklėjamam labai keistu būdų - rengiantis ir elgiantis kaip mergaitei.
    Clockwork Planet





    Studija: Xebec
    Žanrai: Sci-fi
    Adaptacija: Novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-07
    Papildoma info:





    Naoto nors ir buvo išmestas iš mokyklos vistiek turi savų gabumų, jis mėgsta eksperimentuoti ir konstruoti. Pasaulis, kuriame vaikinas gyvena, buvo taip išsunktas, kad visas paviršius dabar tapo tarsi didelė plati mašina. Tad gal ir nėra labai nuostabu, kai tiesiai į vaikino namą nukrenta juoda dėžė, o joje jis atranda moteriškos išvaizdos automatoną. Naoto nė nenumano, kad jo atradimas turi galių sudrebinti visą pasaulį.


    Eromanga Sensei





    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: Komedija, romantika
    Adaptacija: Novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-09
    Papildoma info:





    Į pabaigą visiškai nusivažiavusio OreImo autorius į TV ekranus atneša dar vieną savo "otakišką romantinę brolio ir sesers komediją".
    Masamune dar mokykloje, bet jau yra light novelių autorius. Jo vienintelė šeima - sesuo Sagiri yra uždara mergaitė, savo kambario nepalikusi visus metus, brolis jai tiekia maistą ir kitaip ja rupinasi.
    Masamune, žinoma, nedirba vienas. Jam padeda ypač gabus ir patikimas iliustruotojas, slapyvardžiu Eromanga. Kadangi jo piešiniai ypač iškrypę, o vaikinas nėkart nematė jo veido, išvada viena - iliustruotojas iškrypęs ir uždaras otaku.
    Masamune labai nustemba, kai sužino tikrąją tiesą, kad visą tą laiką su piešiniais jam gelbėjo ne kas kitas o jo sesuo. Prie chaoso prisideda ir naujai atsiradusi konkurentė - gražuolė geriausiai parduodamų shoujo autorė.
    Granblue Fantasy The Animation





    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: Fantazija
    Adaptacija: RPG mobiliesiems
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-02
    Papildoma info:





    Šis fantastinis pasaulis sudarytas iš daugelio danguje plaukiojančių salų. Berniukas vardu Gran gyveno vienoje tokioje paslaptingoje saloje kartu su skraidančiu kalbančiu driežu Vyrn. Kartą jie sutinką mergaitę vardu Lyria, kuri pasirodo pabėgo iš Erste Imperijos, kurios planas užvaldyti visą pasaulį savo karinėmis pajėgomis. Gran ir Lyria, norėdami pabėgti iš Imperijos, iškeliauja į platųjį pasaulį vadovaudamiesi berniuko tėvo paliktu laišku, kuriame jis rašo lauksiąs sūnaus paslaptingoje Astralų sąloje .
    Fukumenkei Noise
    Anonymous Noise






    Studija: Brain's Base
    Žanrai: Romantika, mokyklinis, muzika
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-11
    Papildoma info:





    Nino mėgsta dainuoti. Jos pirmoji meilė, vaikystės draugas, Momo dar vaikystėje išsikėlė gyventi kitur. Tuomet mergaitė susižavėjo jaunu kompozitoriumi Yuzu. Šis ją irgi paliko. Abu berniukai vaikystėje pažadėjo surasti mergaitę pagal jos balsą, ir tai Nino suteikė stipriybės dainuoti toliau. Po šešių metų trys jaunuoliai susitinka mokykloje.


    Gin no Guardian





    Studija: Haoliners Animation League
    Žanrai: Fantazija, nuotykiai
    Adaptacija: kinų web komiksas (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-01
    Papildoma info:



    Dar vienas kinietiškas "šedevras" atkeliauja į TV ekranus. Čia sutiksime Sui Gin, vieną geriausių online geimerių. Šį jo "gebėjimą" žino tik jo klasiokė. Mergina vaikinui įteikia keistą mobilų prietaisą, tačiau yra pagrobiama, prieš paaiškindama ką tas prietaisas daro. Vaikinukas pasiryžta išgelbėti klasiokę, ir aktyvuoja prietaisą, kuris leidžia jam nerti į naują virtualų žaidimo pasaulį. Pasaulyje dvi žmonių grupės kovoja dėl dievų galią slepainčių paslaptingų šventyklų, ką aptikti ir padeda paslaptingasis vaikino prietaisas.
    Hinako Note





    Studija: Passione
    Žanrai: Gyvenimiškas
    Adaptacija: Manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-07
    Papildoma info:



    Hinako drovi mergaitė, kuri dirba "baidykle". Ne, ne dėl to, kad ji būtų šlykščios išvaizdos, bet dėl to, kad dėl kažkokios priežasties, gyvūnai turi keistą trauką jai. Todėl Hinako saugojo kaimynų daržus nuo minėtos gyvūnijos. Kuomet ji persikelia į Tokiją, mergaitė nustemba kad namas, kuriame ji apsistos yra naudotų knygų knygynas, taip pat ten gyvena mergaitė valganti knygas ...
    ID-0





    Studija: Sanzigen
    Žanrai: Mecha, sci-fi
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-09
    Papildoma info:



    I-Mašinos, tai robotai, dirbantys ekstremaliomis aplinkos sąlygomis. Mikuri iš Alianso akademijos, būtent tokius ir pilotuoja. Kartą ji įsivelia į incedentą su piratais ir tai baigiasi tuo, kad merginai tenka pradėti dirbti kasybos kompanijos kosminio laivo įguloje. CG anime su Code Geass režisieriumi Goro Taniguchi už kūrėjų komandos vairo.


    Kabukibu!





    Studija: Studio Deen
    Žanrai: Mokyklinis
    Adaptacija: novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2016-01-07
    Papildoma info:



    Kabuki - japoniška meno sritis, savyje talpinanti muziką, vaidybą ir šokį. Kurogo turi aistrą šiam menui ir tikisi mokykloje įkurti Kabuki klubą. Tačiau pirma reikia surasti moksleivių, kurie galėtų prie jo prisijungti.
    Oushitsu Kyoushi Haine
    Royal Tutor






    Studija: Bridge
    Žanrai: Komedija
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-05
    Papildoma info:



    Heine sutiko dirbti mokytoju savo šalies karaliaus rūmuose. Tačiau mažaūgiam vyriškiui teks didelė užduotis - mokyti keturis labai skirtingų asmenybių princus. Ar jam pavyks įkrėsti košės į išlepintų paauglių puodynes?
    Re:Creators





    Studija: Troyca
    Žanrai: veiksmas, fantazija
    Formatas: TV (22)
    Premjera: 2017-04-08
    Papildoma info:



    Žmonės sukūrė daug istorijų, tačiau kas atsiriktų jei veikėjai tose istorijose turėtų savų ketinimų? Štai taip vangiai apibūdinama naujausia kolaboracija tarp Black Lagoon mangos kūrėjo Rei Hiroe (idėjos autorius) ir daugeliui žinomo režisieriaus Ei Aoki (Aldnoah.Zero, Fate/Zero).


    Ren`ai Boukun





    Studija: EMT Squared
    Žanrai: Romantika, komedija, mokyklinis, fantazija
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-07
    Papildoma info:



    Egzistuoja tokia užrašų knygutė, į kurią įrašius dviejų žmonių vardus, jie iškart įsimylės vieną kitą vos pasibučiavę. Šis daiktas priklauso angeliukei Guri, kuri atlieka savotišką Kupidono darbą. Tačiau kuomet ji netyčia užrašo paprasto moksleivio Seiji vardą, jai tenka skubiai ieškoti jam poros, mat jei per 24 valandas Seiji konors nepabučiuos, Guri mirs o vaikinas liks visam gyvenimui senbernis.
    Variantas yra - Akane, kurią vaikinukas jau seniai yra nusižiūrėjęs. Tačiau tik vėliau pasirodo, kad Akane yra pamišusi yandere, ir jo santykiai vaikino atžvilgiu nėra labai normalaus pobūdžio. Maža to pačiai angelei pradeda patikti Seiji. Ką dabar daryti vargšui vaikinukui, kuris norėjo tik normalių santykių su panele.
    Roku de Nashi Majutsu Koushi to Akashic Records





    Studija: Liden Films
    Žanrai: Fantazija, veiksmas
    Adaptacija: novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-04
    Papildoma info:



    Guren dirba mokytoju magijos mokykloje. Dažnai jis linkęs tiesiog palikti mokinius savarankiškam mokymuisi ir ramiai sau nusnausti. Tokio tinginio neapkenčia mokinė Sistina, mokykloje besitikinti sustiprinti savo įgūdžius ir įveikti ją kamuojančią paslaptį. Tačiau tik ištikus nelaimei mokykloje galima įsitikinti, kodėl šį vyrą pasirinko geriausias akademijos burtininkas.
    Sakurada Reset





    Studija: David Production
    Žanrai: mistika, mokyklinis
    Adaptacija: novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-05
    Papildoma info:



    Praktiškai pusė Sakurados miestelio gyventojų turi unikalių gebėjimų. Speciali grupuotė prižiūri tokius individus. Tačiau dėl kažkokios priežasties jų skiriamas užduotis vykdo specialus mokyklinis klubas, kuriame dirba moksleiviai Kei ir Misora. Misora turi galią atsukti laiką trim dienom, bet kas vyko per jas ji neprisimena, tuo tarpu Kei galia ir yra būtent gebėjimas prisiminti kas vyko per tas tris dienas.


    Sakura Quest







    Studija: P.A. Works
    Žanrai: komedija
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-05
    Papildoma info:



    Aštuntame dešimtmetyje tam kad atgaivinti Japonijos turizmą, atskiri šalies regionai pasiskelbė kaip "mikro tautos", taip atkreipdami dėmesį į savo unikalią kultūrą, menus ir papročius. Šie regionai tarpusavyje komunikavo su vietine valdžia ir turizmo biurais.
    Seriale seksime penkias merginas, kurios dirba mažo miestelio turizmo biure, kuomet šis prikelia "mikro-tautos" programą ir įdarbina merginas kaip "monarches" - turizmo ambasadores.
    Seikaisuru Kado







    Studija: Toei Animation
    Žanrai: sci-fi
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-07
    Papildoma info:



    Koujirou - politikos planavimo skyriaus generalinis direktorius skrenda į kelionę darbo reikalais. Staiga, lėktuvui dar nė nepakilus, didžiulė struktūra pasirodo iš dangaus. Lėktuvas su visais keleiviais yra paimamas į šią struktūrą ir žmonėms išsilaipinus naujoje vietoje, pasirodo žmogus, kuris visiems paskelbia, jog įsikiš į Japonijos vidaus reikalus. Koks jo tikslas? Pirmasis studijos CG animacijos serialas.
    Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka?





    Studija: C2C, Satelight
    Žanrai: sci-fi, fantazija, drama
    Adaptacija: novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-12
    Papildoma info:



    Žmones praktiškai išnaikino monstrai. Likusios rasės nusikėlė į danguje skraidančias saleles. Prieš monstrus efektyvūs tik specialūs ginklai, kuriuos valdyti gali tik jaunos mergaitės iš Leprekonų rasės . Po kelių šimtų metų miego pabunda paskutinis žmonių atstovas Willem, kuris netikėtai tampa vieno tokių mergaičių būrelio globėju. Pats negalėdamas kovoti kiekvieną dieną jis turi rūpintis mergaitėmis ir su baime laukti jų grįžtančių iš mūšių.

    Sin: Nanatsu no Taizai





    Studija: Artland, TNK
    Žanrai: Fantazija, ecchi
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-15
    Papildoma info:



    Išdidi arkangelė Lucifer nepaklūsta Dievui ir yra ištremiama į pragaro gelmes kaip puolęs angelas. Pragarė Lucifer sutinka Leviathan, ši paaiškina angelei apie septynias nuodėmes, demonų valdoves, valdančias pragarą. Kuomet šie demonai "izoliuoja" Lucifer galias, ši su mokyklinuke iš Žemės Maria išsirengia naikinti demonių ir susigražinti savo galių.
    Tsugumomo





    Studija: Zero-G
    Žanrai: Fantazija, ecchi, komedija
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-02
    Papildoma info:



    Kazuya turi vieną daiktą, kurio niekada niekur nepalieka - mamos paliktą obi (juosta-kaspinas, kimono dalis). Mažai vaikinukas težinojo, kad su šiuo daiktu atkeliauja ir jame gyvenanti dvasia, gražios mergaitės pavidalu. Tad kaip priklauso, vaikinui dabar teks ja pasirūpinti. Pridėkime dar būrį ekscentriškų merginų ir vaikinuko gyvenimas tampa kur kas įdomesnis.
    Tsuki ga Kirei





    Studija: feel.
    Žanrai: romantika, mokyklinis
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-07
    Papildoma info:



    Kotarou ir Akane yra klasiokai, kartu su dar dviejų draugų porele jie žengia į paskutinius mokyklos metus, kartu atsinešdami ir visus savo brandos iššūkius bei jausmus vienas kitam.


    Zero kara Hajimeru Mahou no Sho





    Studija: White Fox
    Žanrai: Fantazija, veiksmas
    Adaptacija: novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-10
    Papildoma info:



    Seksime raganos, vardu Zero nuotykius ieškant paslaptingos knygos, slepiančios galią, sunaikinti pasaulį, kuriame burtai ir raganystės jau seniai pamiršti. Kelionėje ją lydi, raganą saugantis mosntriškos išvaizdos samdinys, trokštantis būti žmogumi.
    Koe no Katachi
    A Silent Voice






    Studija: Tokyo Animation
    Žanrai: romantika, mokyklinis
    Adaptacija: manga
    Formatas: Filmas
    Premjera: 2017-05-17 (DVD/BD)
    Papildoma info:



    Shoya pradinėje mokykloje su visa klase užgauliojo ir tyčiojosi iš kurčios bendraklasės Shoko. Tačiau greitai viskas atsisuko prieš berniuką ir klasė pradėjo užgaulioti jį patį. Po kelių metų vaikinukui prabunda sąžinė ir jis nusprendžia susirasti merginą, atsiprašyti ir galbūt tapti jos draugu.
    Filmas, savo metu paskendęs Kimi no na wa šlovėje ir liaupsėse, bet galbūt nemažiau vertas žiūrovų dėmesio?
    Souryo to Majiwaru Shikiyoku no Yoru ni





    Studija: Seven
    Žanrai: romantika, drama
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: mini TV (12)
    Premjera: 2017-04-05
    Papildoma info:



    Klasės susitikime moteris vėl sutinka pirmąją savo meilę - Kujo. Tačiau Kujo dabar yra savo šeimos šventyklos vyriausias šventikas. Ir nors tokie žmonės romantinių santykių turėti neturėtų, tačiau aistra visvien įsiplieskia tarp šių dviejų žmonių. Ar tai ką jie daro yra gerai?



    Tęsiniai/remeikai/spin-off'ai





    Atom: The Beginning





    Studija: Production I.G, OLM, Signal. MD
    Žanrai: sci-fi
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-15
    Papildoma info:



    Du jauni mokslininkai universitete skiria didžiausią priorotetą robotų konstravimui. Dviejų mokslininkų požiūriai į tai koks turėtų būti jų kūrinio vaidmuo kardinaliai skiriasi, bet galų gale jų bendras kūrinys A106 išvysta pasaulį.
    Legendinės Astro Boy mangos/anime priešistorė.
    Berserk (2017)





    Studija: Liden Films
    Žanrai: Fantazija, veiksmas, smurtinis
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-07
    Papildoma info:



    Daugeliui metų nusivylimu tapęs Berserk'o atgaivinimas sulaukia naujo sezono. Toliau seksime Guts nuotykius siekiant keršto prieš kadaise buvusį artimą draugą tamsiame gotikinio fantasy pasulyje kupiname demonų, išdavysčių ir smurto.
    Boku no Hero Academia 2





    Studija: Bones
    Žanrai: Veiksmas, nuotykiai, superherojai
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-01
    Papildoma info:



    Superherojiškas shounen'as sulaukia antro sezono. Pirmoje dalyje sekėme Izuku kuris iš nelaimingo moksleivio be super galių tapo herojumi su galiomis ir pradėjo lankyti herojų akademiją, kad tapti naujos herojų kartos atstovu.


    Boruto: Naruto Next Generations





    Studija: Pierrot
    Žanrai: veiksmas, nuotykiai, fantazija
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2016-04-05
    Papildoma info:



    Kas toks yra Naruto tikriausiai girdėjo visi. Kad ir kurioje barikadų pusėje buvote, mylėjote Naruto, jo nekentėte ar į jį visai nekreipėte dėmesio, metas susipažinti su Boruto!!! Nauja nindzių karta žengia ant podiumo ir kas gi jei ne legendinio Naruto sūnus bus jos priešakyje!
    Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria





    Studija: J.C.Staff
    Žanrai: fantazija, nuotykiai, veiksmas
    Adaptacija: novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-01-11
    Papildoma info:



    Kiekviena verta dėmesio frančizė šiais laikais turi turėti spin-off'ą su mergom. Danmachi nebuvo kažkuo ypatingas fantasy shounen'as, bet savo šarmo turėjo. Galbūt jūs tas vienintelis, kuris nuoširdžiai laukė antro sezono? Deja, teks dar palaukti.
    Laimei spin-off'e bent pagrindinė mergina jau pažįstama - galinga kardo meistrė Aiz Wallenstein. Kažkada buvusi įkvėpimo šaltiniu visokiems nevykėliams, ji pati dabar stoja už savo serialo vairo.
    Mobile Suit Gundam Thunderbolt 2





    Studija: Sunrise
    Žanrai: Mecha, sci-fi, veiksmas
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: ONA (4)
    Premjera: 2017-03-24 - 2017-06-20
    Papildoma info:



    Pirmoje šių internetinių OVA'ų dalyje nusikėlėme į Federacijos ir Zeonų karą taip vadinamame Thunderbolt sektoriuje, kuriame daug sunaikintų kosminių kolonijų ir erdvėlaivių liekanų. Ten susidūrė Federacijos pilotas Io Felmming ir Zeonų snaiperis Daryl Lorenz. Kaip viskas klostėsi? Pažiūrėkite originalą, juolab visai gerą garso takelį jis turėjo.


    Kyoukai no Rinne 3





    Studija: Brains Base
    Žanrai: Fantazija, nuotykiai
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-08
    Papildoma info:


    Labai populiarių Japonijoje mangų InuYasha, Urusei Yatsura, Ranma ½ autorės Takahashi Rumiko mangos adaptacija jau sulaukė dviejų pilnų sezonų. Tačiau istorija dar nebaigta! Toliau seksime mergaitės, dėl vaikystės incidento, galinčios matyti vaiduoklius bei jos klasioko, pusiau žmogaus, pusiau shinigami, nuotykius, padedant įstrigusioms dvasioms pasiekti užtarnautą poilsį.
    Natsume Yuujinchou Roku





    Studija: Shuka
    Žanrai: Fantazija, antgamtinis, gyvenimiškas
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-12
    Papildoma info:



    Natsume, berniukas paveldėjęs iš močiutės gebėjimą matyti dvasias, grįžta šeštam sezonui šio gerietiško antgamtinio slice of life.
    Saenai Heroine no Sodatekata ♭





    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: Mokyklinis, haremas, romantika, komedija
    Adaptacija: novelių serija (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-14
    Papildoma info:



    Antras sezonas serialui apie moksleivius, kuriančius vizualinę novelę ... na tiksliau apie vieną vaikiną ir būrį mergaičių, kuriančius vizualinę novelę .


    Shingeki no Bahamut: Virgin Soul





    Studija: MAPPA
    Žanrai: Nuotykiai, veiksmas, fantazija
    Adaptacija: Kortų žaidimo motyvai
    Formatas: TV (24 ep.)
    Premjera: 2017-04-08
    Papildoma info:



    Bahamutas buvo neįsivaizduojamai stiprus monstras, kuriam įkalinti prireikė tiek žmonių, tiek dievų, tiek demonų pastangų. Raktas buvo padalintas į dvi dalis. Pirmame sezone paslaptinga mergina pavogė vieną rakto dalį ir grėsmė išlaisvinti Bahamutą vėl tapo reali. Į tai įsipainiojo du besivaržantys jaunuoliai Kaisar ir Favaro. Ką naujo mums pasiūlys antrasis sezonas, kuris, kaip žadama, turės dvigubai daugiau epizodų.
    Shingeki no Kyojin 2





    Studija: Wit Studio
    Žanrai: fantazija, veiksmas, nuotykiai
    Adaptacija: manga (ongoing)
    Formatas: TV
    Premjera: 2017-04-01
    Papildoma info:



    ATTTTTTACK ON TITAAAAAAN GRĮŽTA!!!! VALIOOOOOOOOOO!!! O jei rimtai, ar kas nors jo dar belaukia?
    Po keturių metų pertraukos neeilinės sėkmės sulaukęs serialas apie žmoniją besiginančią nuo gigantiškų ir žiaurių milžinų grįžta tęsiniui. Pirmoje dalyje paauglys Eren'as su pora draugų pradėjo savo sunkų kelią rekrūtų kariuomenėje, ginančioje žmones nuo titanų. Mažai jis tenumanė, jog viskas pasisuks nelabai jam palankia linkme.
    Uchouten Kazoku 2





    Studija: P.A. Works
    Žanrai: Fantazija, nuotykiai
    Adaptacija: novelė
    Formatas: TV
    Išleidimas: 2017-04-09
    Papildoma info:



    Dar vienas ilgokai lauktas tęsinys. Pirmame sezone sužinojome jo Tokijo mieste gyvena ne vien žmonės, bet ir antgamtinių tanukių bendruomenė. Kuomet tanukių bendruomenės vadą suvalgo žmonės, visiems tenka išsirinkti naują vedlį. O štai mes sekėme šiame šurmulyje tanukio Yasaburou ir jo brolių nuotykius.



    Kiti anime:



    Kenka Banchou Otome: Girl Beats Boys
    Twin Angel Break
    Love Kome: We Love Rice
    Star Mu 2
    100% Pascal-sensei
    Tomica Hyper Rescue Drive Head Kidou Kyuukyuu Keisatsu
    Idol Time PriPara
    Duel Masters (2017)
    Rilu Rilu Fairilu: Mahou no Kagami
    Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai!
    Puripuri Chii-chan!!
    Future Card Buddyfight Battsu
    Yu-Gi-Oh VRAINS
    Warau Salesman NEW
    Beyblade Burst God
    The Snack World
    Shounen Ashibe GO! GO! Goma-chan 2
    Nobunaga no Shinobi: Ise Kanegasaki-hen
    Room Mate
    Makeruna!! Aku no Gundan!
    Cinderella Girls Gekijou
    Buppu na Mainichi
    Monster Strike 2
    Yume Oukoku to Nemureru 100 Nin no Ouji-sama
    Cyborg 009: Call of Justice Vol.1

    24
    Alice to Zouroku
    16.67%
    4
    Busou Shoujo Machiavellianism
    4.17%
    1
    Clockwork Planet
    25.00%
    6
    Eromanga Sensei
    8.33%
    2
    Granblue Fantasy The Animation
    12.50%
    3
    Fukumenkei Noise
    8.33%
    2
    Gin no Guardian
    4.17%
    1
    Hinako Note
    0%
    0
    ID-0
    4.17%
    1
    Kabukibu!
    4.17%
    1
    Oushitsu Kyoushi Haine
    0%
    0
    Re:Creators
    25.00%
    6
    Ren`ai Boukun
    8.33%
    2
    Roku de Nashi Majutsu Koushi to Akashic Records
    8.33%
    2
    Sakurada Reset
    8.33%
    2
    Sakura Quest
    8.33%
    2
    Seikaisuru Kado
    12.50%
    3
    Shuumatsu Nani Shitemasu ka? ...
    4.17%
    1
    Sin: Nanatsu no Taizai
    20.83%
    5
    Tsugumomo
    4.17%
    1
    Tsuki ga Kirei
    8.33%
    2
    Zero kara Hajimeru Mahou no Sho
    12.50%
    3
    Koe no Katachi
    33.33%
    8
    Souryo to Majiwaru Shikiyoku no Yoru ni
    16.67%
    4
    Atom: The Beginning
    12.50%
    3
    Berserk (2017)
    50.00%
    12
    Boku no Hero Academia 2
    33.33%
    8
    Boruto: Naruto Next Generations
    0%
    0
    Danmachi: Sword Oratoria
    20.83%
    5
    Mobile Suit Gundam Thunderbolt 2
    20.83%
    5
    Kyoukai no Rinne 3
    4.17%
    1
    Natsume Yuujinchou Roku (6)
    8.33%
    2
    Saenai Heroine no Sodatekata 2
    4.17%
    1
    Shingeki no Bahamut: Virgin Soul
    41.67%
    10
    Shingeki no Kyojin 2
    62.50%
    15
    Uchouten Kazoku 2
    12.50%
    3
Working...