Wakfu: prancūzų flash animacijos perliukas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • witkus
    Take it easy


    • 2009 11 21
    • 261

    Wakfu: prancūzų flash animacijos perliukas


    Režisierius: Anthony "Tot" Roux
    Studija: Ankama Animation
    Žanrai: Nuotykiai, komedija, fantastika
    Transliacija: Nuo 2008 iki 2011 (leidžiamas antras sezonas)
    Formatas: TV serijos
    Trukmė: 22 min
    IMBD įvertinimas: 9.5/10

    Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=ib0IkFg-g98

    Pasaulyje, kuriame visas gyvas būtybęs sieja wakfu - gyvybės energija, egzistuoja legenda apie išnykusią drakonų rasę, kuri savo galia prilygo dievams.
    Tačiau ne visi drakonai yra žuvę. Senas bei galingas drakonas patiki najagimį berniuką vardu Yugo tyros širdies žmogui, kad šis užaugintų bei dorai auklėtų jį iki kol ateis metas berniukui leistis į kelionę ieškant savo tikrosios šeimos.
    12 metų Yugo laimingai gyveno savo įtėvio kepyklėlėje. Kai vieną dieną jis atranda savo nepaprastas galias, o tuo tarpu jį suranda wakfu energija mintantis klastingas priešas save vadinantis Nox. Nepaslaptis, kad drakonai turi nepaprastai didelį kiekį wakfu energijos, kurios taip griežiasi Nox'as.
    Atėjo metas Yugui leistis į kelionę vedančią link jo tikrosios kilmės šaknų.
    Tačiau jis keliaus nevienas. Jį lydės didžiu riteriu save vadinantis, tačiau truputį kvailokas karštakošis Sadligruvas Persidalis, iš namų pabėgusi ir nuotykių ieškanti princesė Amalia Šeran bei jos asmens sargybinė Evangelina ir senas Yugo įtėvio draugas Ruelis Stroudas, kuris labiau už viską vertina pinigus bei brangenybęs.
    Kelionėje jie susidurs su daugybę pavojų, susikaus su daugybę priešų bei susiras naujų draugų, o paskui juos seks Noxo šešėlis, laukiantis progos įgivendinti savo ilgai regztą planą...

    Aš paprastai žiūriu tik anime, tačiau šis prancūzų darbas mane sugundė tą pačią akimirką kai tik apie jį sužinojau. Buvau nustebintas kaip tobulai buvo išdirbta ir panaudota flash tipo animacija. Jei neklystu tai šis kurinys buvo sukurtas naudojant vien tik Adobe Flash softą...
    Animacija buvo labai patraukli akiai, istorija idomi ir įtraukianti. Visas serijas žiūrėjau su malonumu ir be nuobodulio. Veikėjai taip pat buvo superiniai. Buvo labai smagu žiūrėti kaip skirtingų charakterių bei idealų veikėjai tarpusavyje besiriedami bei šaipydamiesi vienas iš kito keliauja kartu suvienyti bendro tikslo.
    Na ir kovos, kovos buvo išties įspūdingos. Rimtesnių kovų buvo tik kelios bet jų pilnai užteko.
    Apibendrinant, puikus darbas. Duodu šiam kūriniui aukščiausią įvertinimą.



    P.S. Čia mano pirma gija bei aprašymas tai jei rasit klaidų nepykit
    Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2011-03-27, 17:22.
  • Audrius22
    Naujokas
    • 2011 08 12
    • 15

    #2
    Turi savo atmosfera...toks a lia Oban Star Racers .Palyginimui jam gal prilygtu (ne japonu),galbut tik Samurai Jack ir Avatar'as...

    Comment

    Working...