Netikras Mėnulis (video) 2010, Lietuva

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Spirit of Nightmare
    !,,!_ (-_-) _!,,!

    • 2008 10 17
    • 209

    Netikras Mėnulis (video) 2010, Lietuva

    » Esame įpratę žiūrėti animacinius filmus sukurtus Japonijoje, JAV, Rusijoje, Prancūzijoje ir t.t. Bet dažnai nepamatome savo gimtinėje sukurtų perlų. Jūsų dėmesiui - Meinardo Valkevičiaus trumpametražis filmukas, kurį įgarsino Meinardas Brazaitis (nežinau, kaip jum, bet man tai atrodo, per didelis sutapimas).

    » 8 minučių trukmės filmuko siužetas nukels į 1969 metus, kai žmonės pirmą kartą išsilaipino Mėnulio paviršiuje. Bet kūrėjai pabandys įrodyti, kad viskas buvo visai ne taip, kaip mums visiems pasakoja istorijos vadovėliai. Ką tik pasirodęs anonsas atrodo tikrai neprastai ir intriguojančiai, todėl su dideliu dėmesiu laukiame jo premjeros, kuri bus liepos 30 d.










    Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

    [2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
  • Bardakas
    Žmogus Ne





    • 2005 09 22
    • 1462

    #2
    Atrodo prastai, beveik kaip visa lietuvių animacija
    Ištikro flash'u padarytas filmukas kaži ar parodys kažkokį įspūdingumą kai tokio tipo animacinių filmukų kitų šalių žmonės prikiša į visokius newgroundsus ir jie atrodo įspūdingiau, o anonsų jiems nė nereikia kurt, tiesiog tai paprasti biudžeto nereikalaujantys darbai, nebent laiko.
    O bendrai imant lietuvių animaciją tai nėra iš ko rinktis, apart "Filmų Štrichai" studijos įkūrėjus. Tai Aškinis ir Leikaitė belieka tie kurie pastoviai visus apdovanojimus susišluoja, nors jų animacijos neįdomios ir nykios. Bene viskas ranka piešta, kartais technikos maišytos su fotografija ar įkišamas flashas, bet nuo to patys filmukai nepagerėja. Gal vienintelis multikas kurį stipriau vertinu būtų 1998 metais išleista "Odisėja" užsakyta užsieniečių. Teko dokumentiką net žiūrėt kaip Aškinis parinasi ant celuluido, kad kadrai nesusinchronizuoja
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

    Comment

    Working...