Apriliuke in Japan!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Apriliuke
    Narys

    • 2007 07 02
    • 64

    Apriliuke in Japan!

    Sveiki visi Animeciai !
    Taigi mano mainu programa pavyko ir as jau Japonijoje !(Aciu uz visus palaikiusiu palaikyma). Gyvenu ne Toyjuje, bet vistiek viename is Japonijos miestu Senajuje!(Sendai).
    Cia busiu 10 menesiu! Jau einu i mokykla ir deviu tikra japoniska uniforma!Draugu dar nelabai susiradau nes visi japoniukai labai nedrasus, bet lietuvaites-japoniukai zinokite kokie grazus, kartais kaip pagalvoju suprantu kad atsiduriau graziu vaikinu rojuje XDD Praeita savaitgaly buvau sakuru festivalyje su savo host seima ir kitomis moksleivemis atvykusiomis kaip ir as. Prisivalgem japonisku skanestu buvo labai skanu. Prisivaiksciuojom ir prisifotkinom.(Kada nors, jai bus pageidaujanciu, parasysiu straipsny apie japonu tradicinius valgius ir saldumynus).
    Kuriu si albuma noredama atsakyti i jums rupimus klausimus ! TAD KLAUSKITE DRASIAI !
    Butinai sudalyvausiu viename is cosplay renginiu!
    ir apie tai jums papasakokosiu. Siulykite straipsniu temas ir klauskyte klauskyte ir dar karta klauskite! Yokoso Japan!
    Forumo rėksnė.
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso




    • 2007 02 15
    • 1319

    #2
    Įdomu, ar didelių reikia japonų kalbos žinių dalyvaujant mainų programoje? Ar, galbūt, ten išeina ir engrishu bendraut?

    Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

    Comment

    • Zirael
      Narys
      • 2007 10 06
      • 45

      #3
      Taip, papasakok, kaip sekasi mokytis, kokie dalykai yra, kaip skiriasi mokytojai nuo musiskiu... Kaip placiai paplites anime, ar otakai ten tikrai yra totalus hikikomoriai ir pan!
      Nu ir bet kaip tau pasiseke xD
      "...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
      On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
      And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
      And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
      And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
      Shall be lifted - nevermore!"
      E.A.Poe

      Comment

      • Bardakas
        Žmogus Ne





        • 2005 09 22
        • 1462

        #4
        Smagu rodos. Laukiu nuotraukų iš mokyklos, bendraklasių bei šiaip kasdienio gyvenimo ar gražių vaizdų. Taipogi įdomu būtų sužinot apie tuos valgius ir jų receptus. Nepamiršk vesti tokio mini dienoraščio šioj gijoj, kartais gal ir nieko būtų pasiskaityt apie paprastą lietuvaitės gyvenimą Japonijoj. Na ir žinoma sėkmės, neatsipalaiduok ant mokslų
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

        Comment

        • Apriliuke
          Narys

          • 2007 07 02
          • 64

          #5
          Sveiki,

          Atsakysiu i pora jusu klausymu!
          Norint dalyvauti mainu programoje nereikia dideliu japonu kalbos ziniu nes vaziuoji i Japonija jos mokytis ! Japonai labai mazai kalba anglu kalba ir tikisi kad tu japonu ismoksi per savaite , beto kai as paklausiau keliu japonu kodel jie nemoka anglu, arba kodel jie nesimoko anglu kalbos kai kurie ju atsake: ,, becouse im Japanese,, tai apsurdiskas atsakymas, bet kaip matote taip jau yra ! jai lietuvoje anglu moki blogai tai cia busi geriausias XD ,nes kaip minejau jie anglu nesupranta.Kadangi moku rusiskai tai praso manes kalbeti rusiskai bet ir rusu tik del pramogos !XD juokingiausia kai bando pakartoti rusiskai ka nors XD .

          Mokykla, mmm ka cia gero apie ja papasakojus veliau zinoma papasakosiu daugiau apie mokykla, bet pradziai keleta skirtumu:

          1) Moksleiviai baige, mokykla nebega is jos kaip daznas lietuvaitis jie lieka mokykloje ir uzsimineja popamokine veikla klubuose, bet yra vaiku kurie nepriklauso jokiam klubui tai paprasciausiai lieka mokykloje iki 7-9 val. Yra vienas mokytojas kuris turi po pamoku apeiti visa mokykla ir paziureti ar nera uzsilikusiu mokiniu ! Deja bet juos kartais tenka varyti is mokyklos ! Keista bet taip jau yra !

          2) Mokyklos valymas ... mmm taip mokiniai valo mokykla tai tiesa, pradzioje mokslo metu ,(kurie prasideda balandzio 6 diena) mokytojas suskirsto mokinius i grupes ir kiekviena diena po pamoku kiekviena grupe turi valyti jai paskirta vieta! Pas mane klaseje yra 5 grupes tai keturios valo paskirtas vietas, o viena visa savaite ilsisi ! butinai idesiu notraukas tavarkarascio !

          3)Mokytis sekasi gana gerai bet labai visi japonai mane spaudzia nes tikisi, kad kalba galima ismokti per 1diena ar net savaite! tai vat mokytis kaip cia pasakius kaip ir kiekviena kalba ji turi savo minusu ir pliusu! Apie dalykus siek tiek veliau!

          4)Mokytjai labai atlaidus ir labai geri jie vaikus ciuciuoja kaip kokius leliukus iki 20 metu tai praktiskai jie nera savarankiski baige mokykla ! Nes baigiant mokykla jie jau zino kur studijuos, arba kur dirbs ,nes kelis menesius pries baigima mokytojai privalo surasti kiekvienam mokiniui univera arba darbo vieta ! tai suprantat! Mokytojai pasizymi per dideliu rupinimusi. Kodel ? Stai jums pvz mano aukletojas Nagaoka-sensei pirma savaite kiekviena diena manes klausdavo kaip as gryztu namo ar viskas gerai ,ar nereikia taves palydeti , taigi suprantate mane ta zodzio prasme uzkniso kai as jam pasakiau kad as jau nebe vaikas , kad manes nereikia vedzioti visur uz rankutes jis tai suprato ir dabar maziau kabinasi! taip tai visi mokytojai nerekia ant vaiku nes galvoja kad jaigu reks tai moksleivis nekes jo .XDDtai vat!

          5) Anime... dar kyla klausymu juk Japonija cia Anime gimtine !
          beto paruosiu specialu reportaza apie anime!

          6)Otakai- tikru tikriausi hikikomoriai. Domisi, piesia, zaidzia, ziuri,skaito, kalba viskas tik apie animeir manga ! There is Anime-Manga club in my school where you can learn how to draw anime or manga),
          beto (as art kurse) tai dauguma mano klasiokiu per pamokas nesimoko, bet tik piesia ir piesia anime! pora pvz idesiu i anime zona !(Jai leis juos nufotkinti!)

          7)japoniukai labai megsta miegoti tiek pamokose tiek darbo vietose XDD turiu pora kadru is pamoku kai moksleiviai miega! tai prisijuokti galima iki nukritimo!

          8) paruosiu specialu straipsny apie mokyklos vaikinus ir merginas bei uniformas kai turesiu laiko beto apie ka noretumete pirmiau isgirsti ! daug temu tai reikia nuo kazko pradeti ! gal visdelto apie mokykla oki??

          Taigi tiek Siandien!
          Klauskite ir jums bus atsakyta XDD
          April!
          Forumo rėksnė.

          Comment

          • Aivaras
            ką tu?

            • 2008 09 10
            • 358

            #6
            Jou tikrai, kad rėksnė :ooo
            Laukiam foto :]



            "ar jie tokie kokie yra musu lietuviai?! ar jie grubiai elgiasi ir nori atrodyti kieti?" xDDD
            Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-04-17, 17:03.

            Comment

            • Sasumi
              AquariusKiss

              • 2006 08 06
              • 190

              #7
              Uwaaah~ kaip linksma skaityti x3 Labai idomu kaip ten tos uniformos,tas mokyklinis gyvenimas,mokiniai,gyvenamoji vieta,maistas,anime ir viskas viskas,un!! :3 laukshiu daugiau praneshimu xD

              Comment

              • slicKrox
                Catching some Zzzzs...




                • 2012 08 01
                • 2161

                #8
                Buvo gan smagu skaityt trumpą dienoraštį apie gyvenimą japonų mokykloje. Nieko nuostabaus, kad kai kurie japonai nemoka ir nenori mokintis kitos užsienio kalbos, kadangi tokių pilna ir Lietuvoje, ir bet kur kitur, kuriems pakaks tik jų gimtosios kalbos.

                Abejoju, kad tu išmoksi japonų kalbą per savaitę, kadangi tau dar lietuvių kalboje daug kur tobulėt. Prisidedu prie tų, kurie laukia nuotraukų iš tavo mokyklos ar kitų kasdieninių apylinkių.
                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-04-17, 16:34.

                Comment

                • WingedSheep
                  avis.

                  • 2007 11 14
                  • 49

                  #9
                  Ahm o man vat įdomu dėl jų matematikos pamokų. Negi jie VISKĄ skaičiuoja ir sprendžia tais savo skaičiais.?
                  Velvet Revolution.

                  Comment

                  • viktorija77
                    naujoke
                    • 2009 04 17
                    • 9

                    #10
                    mane sudomino tavo pasakojimas apie japonija. prasau siusk nuotraukas su vaikinais. o kokie ten vaikinai? ar jie tokie kokie yra musu lietuviai?! ar jie grubiai elgiasi ir nori atrodyti kieti? as noreciau vaziuoti kuo greiciau i japonija. jeigu man ir pasiseks nuvykti i japonija tai tik kai busiu suaugusi. ar daug zodziu reikia ismokti japoniskai? ar tu jau susiradai draugiu? kaip tu patekai i mainu programa? as va sito niekaip nesuprantu... pas musu tai turbut visame rajone nera mainu programos. o kodel taip trumpai tu ten busi?

                    Comment

                    • Zack
                      Shogetten Lover :P

                      • 2008 10 12
                      • 111

                      #11
                      As noreciau paklausti ar ten taip sunku mokintis kaip, kad sako. Del istojimu i univerus ir pan... Saunuole, kad daliniesi su mumis savo ispudziais. Dekui
                      Paskutinis pakeitimas nuo Zack; 2009-04-17, 16:49.
                      sigpic

                      Comment

                      • Hellsing_lover
                        Purinsesu no Darukuneso




                        • 2007 02 15
                        • 1319

                        #12
                        Perskaičius pirmą straipsnį tai apie mokyklą susidarė toks įspūdis, kad ten dar žiūrėk, beveik ir už tave viską mokytojai padarys Iš tiesų, man gan keistas atrodo toks jų nesavarankiškumas ir gan atlaidokas elgesys pamokų metu vien todėl, kad ties teko prisiklausyti gandų apie jų darboholiškumą Na, taip, nuotraukos kalba pačios už save, tad nekantriai jų laukiu

                        Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

                        Comment

                        • viktorija77
                          naujoke
                          • 2009 04 17
                          • 9

                          #13
                          o ar sunkiai ismokti japonu kalbos?

                          Comment

                          • Derogatory`
                            Loki'd


                            • 2007 10 06
                            • 350

                            #14
                            Oo, džiugu, kad tau pavyko išvykt į Japoniją. :>
                            Bet man va kilo toks klausimas. Kur tu gyveni: šeimoje, kažkokiame mokinių bendrabutyje ar dar kur? Ir kaip gyvenimo sąlygos.
                            Taip pat kelintą ten prasideda pamokos?

                            >>>slicKrox: + ir kelintą jos baigiasi. :}
                            Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-04-21, 18:31.

                            Comment

                            • Apriliuke
                              Narys

                              • 2007 07 02
                              • 64

                              #15
                              Mendeks*
                              prasymas nera keistokas ir visiskai supantu kad nori pamatyti grazias mergaites ne vienas animetis!Butini pabandysiu pagauti daugiau nuotauku su juomis !
                              Ta duona tai melon pan arba meron pan. Ji labai skani XD kai netingiu nulekti iki parduotuves ir negaila pinigu nusiperku 4 iskaro ir valgau pasigardziuodama su pienu!mmm kaip skanu!

                              Derogatory*
                              gyvenu host seimoje ir gyvenymo salygos yra labai geros ! patikek ! gali daryti ka nori beto turiu du jaunesius brolius ir sese tai prisigalvojam visokiu nesamoniu! kaip dance party ar panasiai!
                              Gyventi japonijoje yra brangu kai skaiciuoji musu pinigais nes 100 yen~ 2.70 lt . Bet kaip mano mokytojas kanadietis pasake ( jis dirba japonijoje 10 metu anglu kalbos mokytoju) kad kai gauni alga yen tai ne taip jau ir blogai !
                              Kiekvienoje mokykloje pamokos prasideda ivairiai !
                              pas mane 8:35!
                              kiekviena diena turiu po 6 pamokas tarp kuriu 40 minuciu pietu pertrauka!
                              baigiasi 15:20
                              + popamokine veikla/ klubai!

                              winry3*
                              Kuno kultura kaip kokioje kariuomineje arba armijoje !Pamokos pradzioje turi sustoti i rikiuote lygiai arba tave mokytojas apreks patikek buvau labai nustebinta !
                              Manksta darome po rikiuotes pagal kazkokia vaikiska dainele kuria dainuoja diedas juokingu balsu XD tai kaskart mankstinantis pagal ja mane suima juokas XD
                              o tada zaidziam tinklini, krepsini ir t.t... !
                              Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-04-22, 12:16.
                              Forumo rėksnė.

                              Comment

                              Working...