Klausimeliai apie Japonija

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ramas

Klausimeliai apie Japonija

Sveiki mielieji,

Pas mane atsirado galimybe 2008.06.11 skristi i Japonija ant desimt dienu, taciau finansai yra labai riboti. Atmetus bilieta i kelione galeciau pasimti tik 1000 Euru ir ar to pakaktu jei noreciau pasivazineti po Japonija aplankyti kelis miestus, susimoketi uz visbucius (8 naktys) prasimaitinti ir beabejo kokiu nors mielu dalykeliu ar suvenyru nusipirkti. Ar geriau pataupyti daugiau pinigu ir skristi kitais metais?

Kas mane domintu tai:

1. Aplankyti 2-4 miestus (Vienas is ju Tokyo) kitu nezinau
    2. Bent viena diena praleisti tokyo atrakcionu parke (Gal kas zino kiek iejimas kainuoja?)
    3. Idomu butu pamatyti ir istorines ju vietas, sventyklas, Fuji kalna ir kitka.
    4. Susirasti drauge/zmona Japone (Kas speju nevisai realu) nors man jos pacios graziausios pasaulyje
    5. Ir siaip viskas man ten butu idomu nes Japonija mano svajoniu salis.

Siaip gal kokiu komentaru patarimu turite? Isanksto dekoju !

Pagarbiai,
    Ramunas
  • Lax..
    reLaxed

• 2005 12 24
    • 516

http://www.japan-guide.com/
    Čia labai daug informacijos apie viešbučius, kelionės maršrutus ir kitus turistui svarbius dalykus ir ne tik.

http://www.dannychoo.com/
    Vieno anime fano blogas ir kadangi jis jau kuris laikas gyvena japonijoje, yra prirašęs ganėtinai nemažai įrašų apie gyvenimą japonijoje. Visokios pastabos, patarimai ir pan. Manau vertėtų patikrinti :]

Comment

• tamagochi
      Suši valgytojas

• 2005 10 19
      • 138

Autorius Ramas
      Sveiki mielieji,

Pas mane atsirado galimybe 2008.06.11 skristi i Japonija ant desimt dienu, taciau finansai yra labai riboti. Atmetus bilieta i kelione galeciau pasimti tik 1000 Euru ir ar to pakaktu jei noreciau pasivazineti po Japonija aplankyti kelis miestus, susimoketi uz visbucius (8 naktys) prasimaitinti ir beabejo kokiu nors mielu dalykeliu ar suvenyru nusipirkti. Ar geriau pataupyti daugiau pinigu ir skristi kitais metais?

Kas mane domintu tai:

1. Aplankyti 2-4 miestus (Vienas is ju Tokyo) kitu nezinau
      2. Bent viena diena praleisti tokyo atrakcionu parke (Gal kas zino kiek iejimas kainuoja?)
      3. Idomu butu pamatyti ir istorines ju vietas, sventyklas, Fuji kalna ir kitka.
      4. Susirasti drauge/zmona Japone (Kas speju nevisai realu) nors man jos pacios graziausios pasaulyje
      5. Ir siaip viskas man ten butu idomu nes Japonija mano svajoniu salis.

Siaip gal kokiu komentaru patarimu turite? Isanksto dekoju !

Pagarbiai,
      Ramunas
      1000 EUR desimčiai dienų visai padori suma. Pernai aš už tiek prasisukau virš dviejų savaičių ir ne taip jau kukliai Kelionės užrašai čia - gal padės susidaryti maršrutą.

Iš bendrų patarimų:
      1. Vasarą ten labai karšta ir lyja šiuo metu, todėl ne pats geriausias sezonas
      2. Jei ketini keliauti po daugiau miestų, tai imk Japan Rail Pass (užsakyti reikia nedelsiant)
      3. Tokyo ir Kyoto kiekvienam skirk ne mažiau trijų dienų.
      4. Viešbučius rinkis ryokan (ypač jei keliauji su kompanija - tada gaunasi žymiai pigiau).
      5. Pasirūpink kokiu popieriniu vadovu (pvz Lonely Planet labai geras)
      6. Pabandyk išmokti nors keletą frazių japoniškai (turiu gerų audio pamokėlių tam reikalui)

Parašyk į private, galėsiu pakonsultuoti daugiau einamaisiais klausimais.

Comment

• Ramas

Aciu uz atsakymus.
        As pagalvosiu kas mane konkreciau domina ir parasysiu i privata truputi veliau.

O gal zinote Japoniu poziuri i europiecius vaikinus? Ar jos mieliau renkasi Japonus?

Comment

• tamagochi
          Suši valgytojas

• 2005 10 19
          • 138

japonės labai žavisi užsieniečiais - ypač amerikiečiais Tik problema, kad maža jų dalis moka normaliai angliškai, todėl be japonų kalbos sunku užmegzti kontaktą.

Tad jei padoriai atrodai ir turi nors šiokius tokius bendravimo įgūdžius, tai turi visus šansus susirasti draugę

Comment

• Ramas

Autorius tamagochi
            japonės labai žavisi užsieniečiais - ypač amerikiečiais Tik problema, kad maža jų dalis moka normaliai angliškai, todėl be japonų kalbos sunku užmegzti kontaktą.

Tad jei padoriai atrodai ir turi nors šiokius tokius bendravimo įgūdžius, tai turi visus šansus susirasti draugę
            Bendravimo igudzius vertinu labai gerai savo O del atrodymo gal biski per storas kazkur 80kg sveriu ! Ir siaip i anime personazus ar japonus tikrai nepanashus
            Galva skusta ! Nors pas japonus kovotujus irgi kartais buna skusta
            Kita vertus samurajaus ar veikejo is final fantasy priesingybe.

Comment

• tamagochi
              Suši valgytojas

• 2005 10 19
              • 138

Autorius Ramas
              Bendravimo igudzius vertinu labai gerai savo O del atrodymo gal biski per storas kazkur 80kg sveriu ! Ir siaip i anime personazus ar japonus tikrai nepanashus
              Galva skusta ! Nors pas japonus kovotujus irgi kartais buna skusta
              Kita vertus samurajaus ar veikejo is final fantasy priesingybe.
              nu kai klausiau japonės kokia jos nuomonė apie japonų vaikinus, tai sakė "too skinny" (t.y. per daug gležni) ir kad dėl to jai labiau patinka užsieniečiai

Comment

• Anita
                The watcher..

• 2008 03 23
                • 132

Na jej dar ne japonijoj, tai gali pakeliau neisheidama ish namu Va chia yra tiesiogiai transliuojanchios apsaugos kameros... Ish joponijos irgi

http://www.kameros.com/

Na ash chia ne y tema, bet. Ok, tyliu..
                Paskutinis pakeitimas nuo Anita; 2008-06-20, 18:38.

Comment

Working...