Sveiki mielieji,
Pas mane atsirado galimybe 2008.06.11 skristi i Japonija ant desimt dienu, taciau finansai yra labai riboti. Atmetus bilieta i kelione galeciau pasimti tik 1000 Euru ir ar to pakaktu jei noreciau pasivazineti po Japonija aplankyti kelis miestus, susimoketi uz visbucius (8 naktys) prasimaitinti ir beabejo kokiu nors mielu dalykeliu ar suvenyru nusipirkti. Ar geriau pataupyti daugiau pinigu ir skristi kitais metais?
Kas mane domintu tai:
1. Aplankyti 2-4 miestus (Vienas is ju Tokyo) kitu nezinau
2. Bent viena diena praleisti tokyo atrakcionu parke (Gal kas zino kiek iejimas kainuoja?)
3. Idomu butu pamatyti ir istorines ju vietas, sventyklas, Fuji kalna ir kitka.
4. Susirasti drauge/zmona Japone (Kas speju nevisai realu) nors man jos pacios graziausios pasaulyje
5. Ir siaip viskas man ten butu idomu nes Japonija mano svajoniu salis.
Siaip gal kokiu komentaru patarimu turite? Isanksto dekoju !
Pagarbiai,
Ramunas
Pas mane atsirado galimybe 2008.06.11 skristi i Japonija ant desimt dienu, taciau finansai yra labai riboti. Atmetus bilieta i kelione galeciau pasimti tik 1000 Euru ir ar to pakaktu jei noreciau pasivazineti po Japonija aplankyti kelis miestus, susimoketi uz visbucius (8 naktys) prasimaitinti ir beabejo kokiu nors mielu dalykeliu ar suvenyru nusipirkti. Ar geriau pataupyti daugiau pinigu ir skristi kitais metais?
Kas mane domintu tai:
1. Aplankyti 2-4 miestus (Vienas is ju Tokyo) kitu nezinau
2. Bent viena diena praleisti tokyo atrakcionu parke (Gal kas zino kiek iejimas kainuoja?)
3. Idomu butu pamatyti ir istorines ju vietas, sventyklas, Fuji kalna ir kitka.
4. Susirasti drauge/zmona Japone (Kas speju nevisai realu) nors man jos pacios graziausios pasaulyje
5. Ir siaip viskas man ten butu idomu nes Japonija mano svajoniu salis.
Siaip gal kokiu komentaru patarimu turite? Isanksto dekoju !
Pagarbiai,
Ramunas
Comment