Le Portrait de Petit Cossette Žanras: mistika, siaubo, romantika, drama. Formatas: OVA (3 ep), 38 min. Transliacija: 2004 04 11 - 2004 12 22 Režisierius: Akiyuki Shinbo Studija: Doumu Meilė dėl kurios galima numirt Aprašymas: Eiri Kurahashi dirba antikvarinių daiktų parduotuvėje. Stiklinėje taurėje jam pradeda vaidentis nuostabaus grožio mergaitė - Cosette. XVIII amžiuje ją nužudė Marcelo Orlando - dailininkas, tapęs jos portretus. Nužudė iš didelės meilės (pasirodo būna ir taip). Tiesa, meilė ten tokia ne visai sveika buvo. Cosettės siela dabar yra įkalinta ir, norint ją išlaisvinti, Eiri turi išpirkti žudiko nuodėmę. Vaikinas siaubingai mergaitę įsimylėjęs, bet jį kankina visai pateisinamos abejonės. Siurrealizmas. Maždaug taip galima pavadinti tai, kas čia vyksta. Panaši atmosfera yra filme The Cell. Kartais sunku suprasti, kur yra realybė, ir kur.....nu velnias žino kas. Nepadeda ir pati istorija. Ji tikrai nėra banali ir paprasta, bet gan paini ir skylėta. Ar taip darė specialiai, ar tiesiog neužteko 114 min., neaišku. Pabaigoje daug kas paaiškėja, bet suprasti kiekvienas gali savaip. Pasiskaitęs įvairių nuomonių, pasilaikau man labiausiai priimtiną versiją. Galima būtų remtis manga, bet pagal aprašymą ji per daug nuo anime skiriasi. Kaip ten bebūtų, esmė visai ne tame. Piešimas: Puikus 100%. Pirmiausia puikiai nupiešta pati Cosette. Eiri visai galima suprast. Nuostabūs spec. efektai, kraujas, siurrealistiniai ar net gotikiniai vaizdai. Be tokio piešimo įspūdis būtų visai ne tas. Dėl siaubo nesiimu spręst. Bet koks pieštas horror man asmeniškai yra nebaisus. Muzika: Irgi 100% puiki. Nenuostabu, savo pirštus (ar kitus organus) prikišo Kajiura Yuki. Romantika. Nebanali. Įsimylėti vaiduoklį čia tau ne šuns papas. Meilė atrodo gan aistringa, bet visiškai platoniška. Tai ar verta aukoti viską dėl meilės? Įvertinimas ir reziumė: 8 balai. 3 epizodai yra tiesiog per mažai. Antriniai personažai apskritai buvo dėl vaizdo. Mistika ir siaubas ne visai mano žanras. Originalus anime. Ir ne for fun. Kita vertus, galima žiūrėti vien tik tam, kad pasigrožėtum vaizdais ir muzika. Vartoti tik geros kokybės! Atsisiųsti: Тоrrent |
Le Portrait de Petit Cossette
Collapse
X
-
Le Portrait de Petit Cossette
71543.66%31436.62%26314.08%1022.82%212.82%2Žymos: Nieko -
Siknius! Nespejau pirmesne aprasyt
Tikrai labai patiko ir nuojauta manes neapgavo... Seip reiktu duot sitam anime kiekvienam dalykui balus atskirai,k tai butu:
Pieismas: 5/5
Garso takelis:5/5
Siuzetas: 4/5
Filosofija: 5/5
Veikeju perteikimas: 3/5 [man netik, kad antriniai herojai neatskleisti, bet ir pagrindiniai tokie tustoki, nelabai gali jaust viska ka jie jaucia]
Overall: 4,4~4
Ir aplamai rekomenduoju paziureti tiems kuriems patiko visokie keisti anime, nes sis is tokiu kuriu tikrai nesuprasi iki galo, kiek pastebejau esme pagaunama, bet daug kas ja supranta skirtingai. Beto ta Cosette mano manymu tikrai ispudingai nupiesta, ji tokia paprastute, bet tas jos grozis... Jis toks na savotiskas, ji paprasta mergaite be jokiu ispudingu kuro formu ar kazko, bet jos veidas toks gilus, kad kartais is jos akiu buvo galima izvelgti tuos dalykus kuriuos perteikia sizuetas....
Working underground.👍 1 -
yep, yep, bet beje aprasymo autoriui pamirsau duot 5/5, nes geras aprasymas...
Working underground.Comment
-
Žanras: mistika, siaubo, romantika, drama.
Kaip tik mano apetito retkarciais... o, dar ir piesimas idomus atrodo, kaip bebutu keista, bet cia turbut pirmas Killerbee pasiulytas anime, kuris mane sudomino. Dq, uz aprasima ir
pasiulima... Beje, turbut geriausias sio anime amv:
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-07-24, 19:08.Comment
-
toks visai nieko. vienas realiausiu horror zanro atitikmenu, nes mes visi zinom, kokie tie anime horrorai. kadangi piestas kraujas nekelia tiek siaubo, cia siaubingos haliucinacijos, painiava tarp realybes ir fantaziju, tvyranti itampa ir gotiska nuotaika, visi ten ant isprotejimo ribos.
rekomenduoju. kaip normalu horrora.Comment
-
labai neblogas ir mintis nepaslepta chia - pakankamai aishkiai ir net tiesmukai pasakyta zhodzhiais. yra yspudis mandrumo turbut per visas 5-6 serijas, bet ideja ish esmes labai paprasta ir ykandama jauchiu net pirmokui. tas pats su personazhais - per tiek epu atskleist pilnai charakterius butu daroma tiesiog siuzheto saskaita. visiem patariu - tikrai geras darbas. ypach OST gerai parinktas.
4/5 - uzh jau mineta tiesmukishkuma @__@http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)Comment
-
labai neblogas ir mintis nepaslepta chia - pakankamai aishkiai ir net tiesmukai pasakyta zhodzhiais. yra yspudis mandrumo turbut per visas 5-6 serijas, bet ideja ish esmes labai paprasta ir ykandama jauchiu net pirmokui. tas pats su personazhais - per tiek epu atskleist pilnai charakterius butu daroma tiesiog siuzheto saskaita. visiem patariu - tikrai geras darbas. ypach OST gerai parinktas.
4/5 - uzh jau mineta tiesmukishkuma @__@Comment
Comment