Zankoku na Kami ga Shihai suru

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JuusanKitsune
    Rimtas forumo narys

    • 2014 07 07
    • 187

    Zankoku na Kami ga Shihai suru

    KrWG6kw.jpg
    Zankoku na Kami ga Shihai suru
    After Us, the Savage God, 残酷な神が支配する




    Autorė/Dailininkė: Hagio Moto
    Leidykla: Petit Flower
    Žanrai: Psychological, Drama, Josei, Shounen Ai, Tragedy
    Publikacija: 1992 m. Gegužės 26 d. - 2001 m. Gegužės 26 d.
    Apimtis: 17 knygų, 55 skyriai
    MAL reitingas: 8.30 (650)


    Džeremis, šešiolikmetis leidžiantis laiką su draugais ir savo mergina, turintis daugybę planų ateičiai. Kaip bebūtų, jo motina, Sandra, sutinka turtuolį Gregą, kuris užsigeidžia jos rankos ir... pačio Džeremio. Netrukus visas paauglio gyvenimas žlunga. Jis tampa prievartos auka ir šlykščių vyro fantazijų „pildytoju“. Nors ir kiek maldaus, klyks, verks jam niekas nepadės... Iš šio košmaro jam teks ištrūkti pačiam.


    ZJawsf2.pngTai viena geriausių mano kada nors skaitytų psichologinių mangų, joje veikėjų jausmai pateikiami tikroviškai, jų poelgius lengva suprasti, bet turbūt todėl ši manga ir yra tokia slegianti. Matyti kaip jie kenčia, rauda ir klysta... Karts nuo karto tai imdavo erzinti, tačiau tai nebuvo blogai, tai ir turėjo kelti erzulį, pyktį.
    Pirmoji istorijos pusė koncentruojasi į Džeremio kančias ir vidinius išgyvenimus, kaip jis aukojasi dėl savo motinos ir pasiduoda būti atpirkimo ožiu. Tuo tarpu mes susipažįstame su Ian, Grego vyriausiuoju sūnumi, kuris žaidžia su merginomis ir nė neįtaria kas vyksta ,iš pirmo žvilgsnio, idealioje šeimoje... Kas tampė nervus, bent jau man tai jau tikrai ir ne kartą kone tekdavo sušukti „Tu, tu, nejaugi aklas?! Padėk tu jam, Ianai!“
    Antra istorijos pusė koncentruojasi labiau į Ian ir jo mintis bei apmąstymus, kas po velniais vyksta su jo jausmais. Nereikia pamiršti ir Džeremio kuris dabar yra... užsidaręs savyje, užgniaužęs savo jausmus ir neleidžiantis niekam prie jo priartėti. Šiuos du pradeda persekioti bendros, praeities iliuzijos. Ianas bando pagauti palaužtąjį, bet atrodo šis nenori būti sugautas... Na bet nekalbant apie tai, šioje istorijos dalyje pasirodo kitų veikėjų – mergaitė kuri apsėsta noru nusižudyti, dvyniai kurie sugeba per atstumą jausti vienas kitą ir kt. Jie padeda savo likimais po truputi Džeremiui suprasti save.
    Istorijos pabaiga buvo gera, manau geresnės ir nebūtų buvę, galima ją suprasti dviprasmiškai.
    Piešimo stilius buvo lengvas, veikėjų... Psichologiniai išgyvenimai buvo pateikti meniškai. Išraiškos perteiktos puikiai. Beje, nebuvo panašaus veido į kitus, nebent tas veidas ir turėjo būti panašus, veikėjų figūros tai pat buvo įvairios, ne vien tik modeliai kurie žingsniuoja podiumu.
    Ir šitaip baigiu šį aprašymą, manga įvertinu 10/10 ♥ mano visų laikų mėgstamiausia, po kelerių metų esu įsitikinusi, kad vėl perskaitysiu.


    Tikiuosi nepateikiau jokių spoilerių, beje, neskaitykite mangafox mangos aprašymo, va tas...tai tikrai pernelyg išsamus.


    2
    5
    50.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    50.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • honchar
    Naujokas
    • 2023 06 19
    • 1

    #2
    Sveiki,

    gal kas turite šį mangą ir norėtumėte parduoti/keistis?
    .

    Comment

    Working...