Dawn - Tsumetai Te

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Dawn - Tsumetai Te

    vRVrKT6.jpg
    Dawn - Tsumetai Te
    Dawn Chilly Hands; DAWN~冷たい手~



    Metai: 2002
    Žanrai: Siaubas, drama, shoujo.
    Istorijos autorius: Shinshu Ueda
    Dailininkas: Shinshu Ueda
    Apimtis: 6 tomai, 38 skyriai.
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Arcana series; Baroque; Eikou no Te; Hanazono Fantastica; Megami Ibunroku - Persona; Sai no Kimi.

    Aprašymas:
    Takashi's Nagasawa paprastas, bei tipinis moksleivis lankantis biologijos būrelį, turintis keletą artimų draugų ir net merginą, kuri jam patinka (paslapčia). Tačiau jam įkanda labaratorinė žiurkė ir kone idiliškas gyvenimas palengva pavirsta kažkuo kitu. Takashi's sužino, kad jis užsikrėtė paslaptinga liga pavadinta "Nightshift", kuri jos nešėją paverčia kažkuo panašiu į zombį. Be abejo, Takashi's "rasės" išrinktasis. Jis įgyja beveik supergalių kovoti su zombiais tam, kad apgintų savo atimuosius. Tačiau tai tikrai ne pabaiga.



    Tipiškai netipinė istorija apie zombius. . .

    Po pirmų mangos skyrių galvon šovė viena mintis: "Panašu į Bleach". Skaitant toliau ši mintis neapleido. Tačiau tai nėra taip jau blogai.
    Šioje mangoje galima rasti visko - pasimetusi didvyrį, landžią jo simpatiją, kvailelį geriausią draugą, merginą istrigusią vaikino kūne (taip, taip) daktarą, kuris žino daugiau nei atskleidžia, zombius, paniką ir masinę isteriją. Visi reikalingi elementai. Kaip bebūtų keista, nors tokio tipo veikėjų kaip Takashi's nemėgstu, tačiau šioje mangoje jis atskleistas ganėtinai padoriai. Gal ties pabaiga atsiranda mano nemėgstamo seilėjimosi, perdėto pasiaukojimo na ir taip toliau. Piešimas įspūdžio nepaliko, bet tai netruko autoriui pasakoti ganėtinai įdomią ir įtraukiančią įdėją. Paviršutiniškai ši manga neatrodo kažkas "tokio", o ir man zombių tema ne prie širdies, tačiau siužetu ši manga perspjauna daugelį populeresnių darbų. Įtampą išlaiko iki galo, skatina skaityti toliau. Antraplaniai veikėjai yra atskleisti kaip antraplaniai veikėjai. Net nerandu dėl ko priekaištauti.

    Vidinio kritiko balsas:
    Nors manga tikrai nebloga ir įdomi, tačiau pabaiga man sugadino viską. 4/5



    1
    5
    0%
    0
    4
    100.00%
    1
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...