Furou Kyoudai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Furou Kyoudai

    <img src="http://i.imgur.com/K2uYan9.jpg" align=left hspace=13 width=208height=335 ></img><hr/>
    Furou Kyoudai
    The Furou Siblings; 不老 姉弟
    <hr/>


    Metai: 2009
    Žanrai: Komedija, siaubas, mergaitėms, antgamtinis.
    Istorijos autorius: Yuki Shiwasu
    Dailininkas: Yuki Shiwasu
    Apimtis: 1-shot/ 1 tomas, 5 skyriai.
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Kaizokuhime; Kotodama Koro koro.

    Aprašymas: Kyrouko ir Daisuke - dvyniai. Jie visur turi būti kartu, net maudantis, net tualete, per pamokas, miegant ir taip toliau. Šitaip visada kartu jie būna ne šiaip sau. Jei jie atskirai - juos persekioja daug piktų dvasių, nes abu dvyniai stiprūs mediumai, tačiau užtenka suskibti rankomis - ir jos pasitraukia. Mokykloje su tokia situacija labai nekaip - netylančios patyčios, sesers komplekso užgaulės ir šiaip nepasitenkinimas tiek iš bendramokslių, tiek iš tėvų nepadeda jiems lengviau gyventi.

    <hr/>

    <hr/><img src="http://i.imgur.com/HFYSAb9.jpg" align=right hspace=13 width=232height=347 ></img>O kas toliau? . .
    Piešimas: Pirmiausia į akis krito keistos personažų akys. Kažkaip labai jau neprofesionaliai atrodo, nors kai pripranti - atrodo net visai neblogai, įsilieja į istorijos aplinką. Antras minusas - labai kampuotos figūros ir šiaip visas piešimas kažkoks kampuotas. Atleisti galima tik todėl, kad tai autorės debiutinis darbas. Detalės nepatiko, jų buvo per daug, gavosi chaosas, kurį sunku buvo atkapstyti.
    Personažai: Nei 1-shot'e, nei vėliau išplėtotoje istorijoje (čia aprašau abu variantus) dvyniai nesudaro patrauklaus įvaizdžio. Ir ne todėl, kad viskas subtiliai dvelkia meile tarp dviejų giminaičių, o todėl, kad autorė nesugeba savo veikėjų pateikti. Ji papasakoja praeitį, tas gerai, bet ją ištisai kartoja - mala tą patį per tą patį. Kiti veikėjai iš vis nei šiokie nei tokie.
    Siužetas: Siužetas yra ir jo linija yra, bet jo pobūdis - visiškas skonio reikalas. Stengiantis žvelgti objetyviai galiu pasakyti, kad jis labai nevykusiai bandomas plėtoti, siužeto skylių tiek daug, kad net baisu, tačiau mane visgi domino kas bus toliau. Tešla gera buvo, bet blynas prisvilo. Pabaiga - tai pabaigos nebuvimas.Daugiau nėra ką pridurti.
    Verdiktas: Pati vertinu 2/5 ir net nežinau už ką, bet nei daugiau, nei mažiau duoti nesinori.

    <hr/>

    <hr/>
    Siųstis: Manga Traders
    <hr width=240 align=right />
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    1
    1
    0%
    0
Working...