Ability Shop

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Ability Shop

    <img src="http://i.imgur.com/MB3b1pd.jpg" align=left hspace=13 width=218height=309 ></img><hr/>
    Ability Shop
    あびりてぃ しょっぷ
    <hr/>


    Metai: 2008
    Žanrai: Drama, magija, berniukams, mokyklinis.
    Istorijos autorius: Tetsuya Tashiro
    Dailininkas: Tetsuya Tashiro
    Apimtis: 1-shot.
    Tipas: Manga
    || Anime - Planet || MAL ||

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šio autoriaus darbai: Akame ga Kil!

    Aprašymas: Toshiki's vienas iš tų retų egzempliorių kuris ne tik niekam tikęs, bet jis visiškai nieko ir nesugeba. Nei mokytis, nei žaisti futbolą - nieko. Buvimas amžinu patyčių objektu vaikiną skaudina. Nevilties apimtas jis pasileidžia bėgte, nors ir bėgti jam nesiseka, nes jis įsirėžia tiesiai į parduotuvės pastatomąjį stendą. Nusprendęs kad visgi gražu būtų pasakyti apie sulaužytą stendą Toshiki's užeina vidun, o ten jį pasitinka keista mergina kuri jam pasiūlo už jo likusio gyvenimo dalį duoti jam kokį nors sugebėjimą. Na o kodėl ir ne, galvoja vaikinukas ir nusprendžia "nusipirkti" galimybę gerai mokytis, bet tai ne pabaiga.

    <hr/>

    <hr/>Laimė ne sugebėjimuose. . .
    Piešimas: Viskas su piešimu gerai, nors neretai Toshiki'o veidas atrodydavo keistas ir galima sakyti ateiviškas. Ar tai buvo autoriaus intencija ar toks tiesiog piešimo stilius - nežinia, tačiau visą laiką neapleido jausmas, kad čia tik vieno skyriaus istorija ko pliusu nepavadinčiau.
    Veikėjai: Tipinis rinkinys tokiam siužetui - paslaptinga "pardavėja", kvailas pagrindinis veikėjas, švelni, bet nieko apie herojaus jausmus nesuvokianti mergaitė ir be abejo - konkurentas. Štai ir visi veikėjai. Ir tikrai nepasakyčiau, kad jie išplėtoti gerai. Paslaptingoji "pardavėja" tokia paslaptinga, kad be jos veiklos ir veido nieko daugiau nesužinome, herojaus ir mergaitės santykiai bei jų pradžia taip pat miglota, o konkurentas tiesiog šmėsteli pabaigoje, kaip pretekstas. Nesužavėjo.
    Siužetas: Nors siužetas kone kopijuoja xxxHolic bet tikrai neprilygsta pastarąjam. Kodėl gi? Pati istorija ganėtinai kvaila. Persistengimas jau savaime ateina į galvą kai supranti kas per persona Toshiki's. O ir perdėta laiminga pabaiga sugadino viską, nes jokios logikos tame nėra. Susidaro įspūdis, kad autorius tiesiog norėjo viską gerai ir trumpai pabaigti. O dėl to ar reikės aukoti siužetą ir logiką - nepagalvojo.
    Verdiktas: Dėl visų išvardintų minusų tegaliu skirti silpną 3/5. Kartais gerai, kad 1-shot ir lieka 1-shot.

    <hr/>

    <hr/><hr width=240 align=right />
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    0%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...