Ludwig Kakumei

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Ludwig Kakumei

    vSw7fg2.jpg
    Ludwig Kakumei
    Ludwig Revolution; ルードヴィッヒ革命




    Metai: 2004 - 2007
    Žanrai: Komedija, drama, fantastika, siaubas, romantika, mergaitėms.
    Istorijos autorius: Kaori Yuki
    Dailininkas: Kaori Yuki
    Apimtis: 4 tomai, 16 skyrių.
    Tipas: Manga
    Anime - Planet ; MAL

    Skaityti internete: Manga Fox

    Kiti šios autorės darbai: Die; Angel Sanctuary; Iiki no Ki; Neji; God Child; 0 no Soukuoshi; etc .


    Aprašymas:
    Ludwig tai ne paprastas princas ant balto žirgo. Šioje istorijoje mes turime princą, kuris lėks paskui moterį pasižyminčia išskirtiniais apvalumais (ypač krūtų) ir pavers ją. . . negyva lėle. Maniakiškas nuostabiai gražių lavonų rinkimas ir kaupimas miegamąjame supykdo tėtušį ir šis išspiria būsimą karūnos paveldėtoją į baisias pasaulio rankas idant jis susirastų gerą žmoną, o svarbiausia, kad ji būtų gyva. Be abejo, arogantiškas, narciziškas princo požiūris ir net pobūdis į nekrofiliją darbo jam toli gražu nepalengvina, o pats didžiausias fetišas didelėms krūtims dar ir užtraukti nelaimę gali. Kelionėje Ludwig'as sutinka labai daug moterų ir susiduria su visokiais pavojais kaip užburta pirštinė, samdoma žudikė, o baisias iš jų - netikros krūtys.




    InKksrA.jpgO kas sakė, kad pasakų princesės tobulos. . .

    Piešimas:
    Kaori Yuki turi savo labai išskirtinį stilių ir kaip jis žiūrisi priklauso nuo kiekvieno skaitytojo individualiai. Asmeniškai man jos stilius ganėtinai priimtinas, tik sunku išskirti vyrus nuo moterų. Detalių gausa man labai patiko. Raštai, nėriniai, tekstūros atrodo labai puikiai ir didžiąja dalimi padeda sukurti tinkamą atmosferą kūriniui.

    Veikėjai: L
    udwig - veikėjas, kuris man keistas. Jau nekalbu apie jam sukurtą charakterį, kas jau ir šiaip neįprastas variantas, bet kalbu ir apie jo rengimosi stilių. Kartais tikrai suabejojau ar autorė nenorėjo iš Ludwig padaryti kokį yaoi ar shounen-ai herojų. Toks daugiaprasmis rengimosi stilius man nepatiko ir labai nemaloniai "nuslydo gomuriu".

    Siužetas:
    Siužetas labai geras. Idėja labai puiki, autorė gerai sugebėjo išbaigti istoriją, gal kiek pabaiga turi minusų. Kitokia pasakų princesių interpretacija mane labai sužavėjo ir įtraukė. Pateikimas puikus, o tokio pagrindinio herojaus pasirinkimas leido autorei laisvai varijuoti tarp skirtingų istorijų.

    Verdiktas:
    Tai labiausiai patikęs Kaori darbas, vertinu 4.5/5 ir apvalinu į didžiąją pusę.



    2
    5
    100.00%
    2
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Aeval
    Rašytojas


    • 2009 01 12
    • 259

    #2
    Nuspaudus nuorodą atsidaro http://mangafox.me/manga/hana_to_him...uma_no_vivian/ Dėkui, jei ištaisysi. O mangos siužetas mane sudomino. Tikiuos, kad nėra labai panašus į Angel Sanctuary.

    Comment

    • Draconica

      #3
      Autorius Aeval
      Nuspaudus nuorodą atsidaro http://mangafox.me/manga/hana_to_him...uma_no_vivian/ Dėkui, jei ištaisysi. O mangos siužetas mane sudomino. Tikiuos, kad nėra labai panašus į Angel Sanctuary.
      Pataisiau, dėkui už pastebėjimą. Ir ne, Ludwig Kakumei nesidalina niekuo su Angel Sanctuary nebent piešimu ir autore

      Comment

      • JuusanKitsune
        Rimtas forumo narys

        • 2014 07 07
        • 187

        #4
        Mangos siužetas man labai patiko, tik kad man pasirodė kad Ludwig kai kurių savo pomėgių atsisakė... kad ir negyvų mergelių, nes atrodo tai tik pirmoje istorijoje buvo ir viskas, daugiau niekad neužsiminė kone (arba kažką pamiršau). Patiko man tas Ludwig rengimosi stilius, vis gi pasijautė, kad nesvetimas visual kei autorei... Tik kartais kliūdavo kai kartais iškart kitame puslapyje jis jau su kita apranga n_n
        Dabar belieka sulaukti, kol kas išvers tęsinius.

        Comment

        Working...