Boku no Kan de Bansan o

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Boku no Kan de Bansan o

    <img src="http://i.imgur.com/CxS6n.jpg" align=left hspace=13 width=225height=351 ></img><hr/>
    Boku no Kan de Bansan o
    Dinner in My Coffin, 棒の棺で晩餐を
    <hr/>


    Metai: 2011
    Žanrai: Drama, romantika, shoujo.
    Istorijos autorius: Nari Kusakawa
    Dailininkas: Nari Kusakawa
    Apimtis: 1 - shot
    Tipas: Manga

    Anime - Planet

    Skaityti internete: MangaFox

    Aprašymas: Netoli miesto gyvenima mergina, kuri jau baisingai pikta, kandi ir visapusiškai nelinkusi bendrauti, o ir mano ji, kad draugų jai visiškai nereikia. Miške gerokai nikstelėjusi kulkšnį ji pasijaučia bjauriai, nes nežino kaip išsikapanoti iš prisnigto miško. Staiga ji pastebi debesį baltų šikšnosparnių, o prieš jos akis jau stovi dailus jaunikaitis, kuris, pasirodo, yra ne kas kitas, o mirštantis vampyras.

    <hr/>

    <hr/>Nelabai aš didelė mėgėja "mergaitiškų istorijų", bet mano kompiuterinėje bibliotekoje pasitaiko ir jų, tuo labiau, kad "Shiro LaLa" žurnalas leidžia labai panašias, todėl jei patiko viena, patiks ir kitos (beveik).
    Pati manga nėra kažkas stebuklingo. Pagrindiniai du veikėjai - mergina ir vampyras, sukuria gražią istoriją apie mirštantį vampyrą, kuris trokšta ne tik kraujo. Mergina - labai jau mane erzino. Bent iš pradžių. Niekada nemėgau tsundere tipo veikėjų, bet ji pasikeitė besigilinant į istoriją. Kudos, taip sakant, už tai. Vampyras ne tipinis Drakula ar Erdvardas Cullenas. Saulėje jis neblizga, o ir plaukuotų delnų neturi (supras skaitę Drakulą), tačiau jis pilnas liūdesio kaip beveik perpildyta vyno taurė. Visa manga gražiai nupiešta, graži aplinka, gražūs veikėjai. Dialogai kartais atrodo kvailokai, bet ką padarysi kai turi iš pradžių kelmą, o ne merginą kaip veikėją.

    Verdiktas: Graži istorija, kuri man asmeniškai neprailgo beskaitant. Labai gerai sugalvota ir labai gerai pateikta. 5/5

    <hr/>

    <hr/>
    1
    5
    0%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...