Black Paradox

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

    Black Paradox

    <img src="http://i.imgur.com/bq8EU.jpg" align=left hspace=13 width=225height=329 ></img><hr/>
    Black Paradox
    ブラックパラドクス
    <hr/>


    Metai: 2009
    Žanrai: Siaubas, drama, seinen, tragedija, psichologinis
    Istorijos autorius: Junji Ito
    Dailininkas: Junji Ito
    Apimtis: 1 tomas, 8 skyriai

    AnimePlanet

    Skaityti internete: MangaFox

    Aprašymas: Internetinio puslapio pavadinimu Black Paradox (Juodasis Paradoksas) pagalba susipažįsta keturi žmonės: Taburou, Marusou, Piitan ir Baracchi. Jie nusprendžia kartu atlikti grupinę savižudybę. Nusprendę nusižudyti su miego piliulėmis ir automobilio išmetamosiomis dujomis, ketveriukė patraukią į nuošalią vietą, kad nutrauktų savo gyvybes. Bet keistos aplinkybės sustabdo jų planus, todėl jie susitaria tą padaryti kitą dieną. Tačiau kai Piitan (vargšas žmogelis) pradeda vemti paslaptingais šviečiančiais kamuoliais per jų antrąjį bandymą nusižudyti, visos mintys apie mirtį išgaruoja Taburou ir Baracchi pamačius galimybę užsidirbti. Deja, jie dar nežino kas tie kamuoliai ir ar juos saugu parduoti žmonėms.

    <hr/>

    <hr/>Nieko nuotabaus, kad siaubo žanro genijumi vadinamas Junji Ito sugalvojo dar vieną šiurpią istoriją. Pagrindiniai keturi veikėjai labai skirtingų charakterių žmonės, kurie, dėl kažkokių asmeninių priežaščių, nusprendžia nusižudyti. Jau skamba kraupiai? Palaukit, tai dar ne viskas. Jau per pirmąjį bandymą nusižudyti atsitinka keistų dalykų, o toliau tik blogiau. Vargšui žmogeliui pasivadinusiam Piitan visai prastai nutinka. Jis pradeda vemti kažkokiais šviečiančiais rutuliais, o kodėl taip yra - galima tik spėlioti. Ir tai dar ne viskas. Dviems godiems žmonėms sumąsčius gauti iš to naudos prasideda visiška velniava, nuo kurios nei pats ponas dievas nebeapsaugos.
    Pačios mangos stilius (piešimo) yra įprastas Junji Ito fanams, todėl labai lengva atpažinti autorių,jis netrikdo, o siaubingos vietos atidirbtos kaip priklauso. Net oda kartais pašiurpsta. Veikėjų analogijas gali rasti ir kasdienybėje. Šioje istorijoje nėra herojų, tiesiog paprasti žmogiški jausmai kaip godumas, baimė, nusivylimas ir panašiai. Todėl šią manga pavadindama įtaigia tikrai nesuklysiu. Juji Ito inovatoriškos siaubo idėjos tikrai, pažadu, nesijus kažkur girdėtos ar matytos. Jis nukelia skaitytoją į visiškai kitokį pasaulį.
    Mangą vertinu 5/5 nes sudėjus pliusus ir minusus, pliusų visgi daugiau.

    P.S. Ar neįdomu iš kur tie rutuliai? Man buvo labai įdomu

    <hr/>

    <hr/>
    1
    5
    0%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...