A Fairytale for the Demon Lord

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso




    • 2007 02 15
    • 1319

    A Fairytale for the Demon Lord

    <table width="750"><tbody><tr><td><div align=justify><img src=http://i455.photobucket.com/albums/qq276/DjSidux/AnimeZona/dft_demon_lord_ch00_p05.jpg hspace=10 align=left width=350></img><hr>
    A Fairytale for the Demon Lord
    마왕을위한 동화
    <hr>
    Autorius/dailininkas: Kim Yong-hwan;
    Išleidimo metai: 2011;
    Žanras: fantastika, drama, nuotykiai, seinen, romantika, tragedija, internetinis komiksas;
    Apimtis: 32 skyriai;
    Manga-Updates
    (korėjietiškai)


    Aprašymas: Šiandieną atvyko dar vienas narsus riteris nukauti nenugalimojo Demonų Valdovo ir išvaduoti brangiosios užkeiktos miegančiosios princesės. Bevardis riteris nusispjauna į jam paskirtą likimą, jį pamina ir savomis rankomis skinasi kelią į gyvenimą ir savo vietą istorijoje. Tam, kad įrodytų savo meilę princesei ir išgirstų iš josios savąjį vardą. Tik ar ir nebus tai jo likimas? O gal greičiau, prakeiksmas?
    <hr>
    Pilka, sunki, tragizmu ir herojiškumu persmelkta manhwa. Tamsių ir niūrių spalvų paletė tik su keliais šviesiais intarpais puikiai atitinka istorijos turinį. Herojiška, graži pasaka nejučiomis nugrims į tamsią ir beviltišką tragediją (o gal... išsigelbėjimą?). Veiksmas ir brutalumas neleis atitrūkti nuo istorijos ir iki galo likti suinteresuotam baigtimi. Pateikiamas neblogas pavyzdys, kaip žmogus gali tapti apakintas savo siekiamybės, kada, rodos, nebeaišku, ko gi iš tiesų siekiama. Taip pat ir iškelti abejonių, kas vis dėlto yra istorijos herojus ir didvyris, o kas - tik beviltiškas demonas?

    Techninė pusė. Žinant, kad manhwa nėra profesionalaus manhwa-ka'os darbas, o veikiau tik tam labai pasišventusio studento... Na, skirtumo nepajusit ^.^'' Kokybė tikrai puiki, o taip pat dar pateikiamas ir tas retas gardėsis - spalvoti puslapiai! Heh, tenka pripažinti, kad tai tikrai vizualiai labiau pamalonina ir padeda "įsitraukti" į aplinką labiau nei vien juoda-balta piešimas.
    Istorija, nors ir nėra visiškai nuosekli ar labai jau įmantri, visgi yra pats tas duotam formatui ir apimčiai. Kita vertus, nors pagrindinis veikėjas ir įdomiai pateiktas, tačiau kai kurie antraplaniai personažai galėtų būti ir plačiau atskleisti bei jų charakteriui galėtų būti suteikta kiek daugiau spalvos.
    Taip pat galima paminėti kartais aptinkamus autoriaus mini komiksiukus, kai jam užeina "kūrybinė krizė" ar šiaip koks šumas. Visgi, humorą turi tokį visai neblogą, tad galima po dramatiškų posūkių išspausti ir šypsnį :]
    <hr>
    Reziumė: Įdomi fantastinė manhwa apie niūresnes pasakas - 9/10.

    <hr>
    Vaizdai iš manhwos:
    <hr>
    <hr>
    Spoileris:
    MangaTraders (atsisiųsti), Manga Fox (online)
    Taip pat ši istorija nesibaigia čia pat ir lieka, kaip pažadėjo autorius, mums laukti tęsinio, kuriame į šitą pasaką pažvelgsime iš dar kitos pusės :]</div></td></tr></table>
    7
    5 (Nuostabu!)
    0%
    7
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1 (Neverta dėmesio)
    0%
    0

    Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
Working...