Anne Freaks

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Spirit of Nightmare
    !,,!_ (-_-) _!,,!

    • 2008 10 17
    • 209

    Anne Freaks

    <table width="750"><tr><td><div align=justify><img src=http://www.manga-news.com/public/images/vols/anne_freaks_02.jpg hspace=13 border=2 align=left></img>Anne Freaks

    Tipas: Manga
    Autoriai: Kotegawa, Yua
    Padėtis: Pabaigta
    Publikuojamas: Shounen Ace
    Skyriai: 24
    Tomai: 4
    Metai: 2000 - 2002
    Žanrai: Siaubo, mistinis, psichologinis
    Skaityti: Manga Hut
    Parsisiųsti: Linkomanija
    ANN reitingas: 7.01/10 (86)
    MAL reitingas: 7.26/10 (877)




    Jums pateikiu dar vienos siaubo / psichologinės mangos aprašymą, šį kartą – Anne Freaks

    Aprašymas: Septyniolikmetis moksleivis Yuri nužudė savo motiną, nors policija ir nustatė, kad tai buvo savižudybė. Nuo tos dienos jis niekur negali rasti ramybės ir visur įsivaizduoja savo motiną. Jam padeda metais už jį jaunesnė mergina Anne, kuri, kaip jis vėliau išsiaiškina yra šaltakraujė žudikė. Ji pažada jam padėti, su priežastimi, kad Yuri taps jos planuojamos žmogžudystės, kurios taikinys Anne tėvas partneriu. Abu kartu iškeliauja į Tokiją. Netrukus Anne išgelbėja dar vieną panašaus amžiaus vaikiną – Mitsube, kuris pasirodo irgi yra žmogžudys.

    Šiuos tris vaikus likimas suvedė ne šiaip sau. Juos visus prieš dešimti metų ištraukė iš pavojingos organizacijos „Kakusei“ nagų, kuriai vadovauja Anne bei Yuri tėvai. Dabar ši trijulė pasistengs apdaryti viską, kad tą organizaciją sunaikintų, o tai kainuos ne vieną gyvybę.
    <img src=http://amvnews.ru/images/news096/1221213794-Anna-O_1.jpg hspace=10 border=2 align=right></img>
    Mano nuomonė: Iš pradžių siužetas atrodo paprastas, neintriguojantis, bet kuo toliau, tuo jis darosi įdomesnis ir netgi pradeda priminti gerą „mind-fuck“. Visi mangos veikėjai yra skirtingi ir kiekvienas vis savaip įdomus – žudymo mašina Anne, naivi policininkė norinti apsaugoti paauglius, nužudžiusius daugybę žmonių, kunigas, kuris iš tikrųjų yra keršytojas už savo žmonos ir vaiko mirtį ir visi kiti. Piešimas pakankamai geras, nors aplinka galėtų būti ir detalesnė. Šiek tiek kritikos pažersiu į kelias vietas, kuriose vyksta intensyvus veiksmas (pvz. Susišaudymai). Tada labai sunku suprast, kas prieš ką ir dėl ko. Nors, kiek pamenu, tokių vietų buvo vos viena ar dvi. Bendrai vertinant kūrinys iš tikro geras.




    Mangos vaizdai:

    Spoileris:



    </div></td></tr></table>
    2
    5. Šedevras!
    0%
    0
    4.
    0%
    1
    3.
    0%
    0
    2.
    0%
    1
    1. Šlamštas...
    0%
    0




    Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

    [2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
  • Draconica

    #2
    Skaičiau skaičiau ir vos nemečiau. Tiesiog kažkokia man keista ši manga buvo. Susiskaitė labai šiaip sau. Yuri tikrai vaizdo negerino, nebent Anne, kurią buvo įdomu stebėti.

    Comment

    Working...