Eternal Sabbath

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SaimonasSako
    Manga >>> Anime

    • 2008 03 13
    • 164

    Eternal Sabbath

    <img src=http://i901.photobucket.com/albums/ac218/Saimonassako/Coveris1.jpg hspace=14 border=3 align=left></img>Eternal Sabbath

    Metai: 2002 – 2004
    Žanrai: Drama, mokslinė fantastika, psichologija, trileris, seinen
    Istorijos autorė ir dailininkė: Souryu Fuyumi
    MangaUpdates įvertinimas: 8.53
    Apimtis: 83skyriai - Užbaigta
    Nuorodos: MangaUpdates Wikipedia

    Download: FreeManga
    Read online: OneManga

    Jaunas vaikinas save vadinantis ES (vėliau žinomas kaip Ryosuke Akiba) klaidžioja po Tokijo gatves. Jis yra "Eternal Sabbath" geno nešiotojas turintis imunitetą nuo visų ligų ir virusų, galintis gyventi 200 metų. Be to jis gali skaityti žmonių mintis, valdyti jų protus ir keisti prisiminimus kaip tinkamas, kad bent kuris nepažįstamasis priimtų jį kaip šeimos narį. Ryosuke tai daro neturėdamas blogų ketinimų, ir kartais net padeda žmonėms, bet niekas nežino apie jo egzistavimą... <img src=http://i901.photobucket.com/albums/ac218/Saimonassako/Coveris2.jpg hspace=8 border=2 align=right></img><hspace=11>Vieniša neurologijos profesorė sutinka šį jaunuolį ir sužinojusi jo paslaptį labai juo susidomi. Šis susitikimas pakeičia jos ramų gyvenimą.

    Įdomus pasakojimas kuris patiks visiems "Death note" gerbėjams. Mangoje nemažai kalbama apie žmogaus psichologiją (tai nereiškia kad istorija bus nuobodi), paliečiamos aktualios visuomenės problemos, kurios verčia rimtai susimąstyti . Veiksmo čia tikrai pakanka, nors jis nėra toks įtemptas kaip "death note", bet jaudulį vistiek sukelia. Labai įdomu stebėti įsiskverbimą į kai kurių žmonių protą, jų vidinį pasaulį, baimes, prisiminimus ir pan. Piešimas "paprastas", detalus ir gražus, padeda įsijausti į istoriją, sukelia realumo jausmą. Veikėjai pasakojimo eigoje patirdami visokius išgyvenimus keičiasi, vystosi jų charakteriai, pasikeičia jų požiūris į žmoniją(žodžiu viskas taip kaip ir turi būt). Viską susumavus gaunam gan originalią ir labai įdomią, vertą dėmesio istoriją.

    Manga labai greitai "susivalgo" palikdama vietos tęsiniui, kurio deja nėra...



    <hr>
    <hr>
    4
    5
    0%
    2
    4
    0%
    1
    3
    0%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
    Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
    NEDELSK - CLICK TO READ IT!
    sigpic
Working...