Dragonball: Evolution

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kenčis-Himura
    • 2024 07 27

    Dragonball: Evolution


    Dragonball: Evolution

    Režisierius: James Wong
    Studija: 20th Century Fox
    Išleidimo data: Kovo 12, 2009
    Žanrai: Veiksmas, Nuotykiai, Trileris, Fantastinis
    Šalis: USA
    Trukmė: 85min.
    Vaidina: Justin Chatwin, Jamie Chung, Joon Park.

    Aprašymas: Son Gokas yra paprastas mokinys slepentis savo neįtikėtinas galias nuo bendraamžių. Veiksmo branduolys prasideda tada, kai miršta Goko senelis Gohanas. Merdėdamas senelis jam papasakoja apie septynis Drakono rutulius kuriuos siekia surinkti prisikėlęs blogio įsikūnijimas Pikolas. Senelio paskutinis noras buvo pirmesniam už Pikolą surinkti septynis drakono rutulius. Prasidėjus rutulių paieškai Son Gokas sutinka merginą vardu Bulma kuri trokšta surinkti Drakono rutulius, bet sužinojusi tiesą ji stoja į Goko pusę. Kartu su Goku jie keliauna pas Goko senelio mokytoją Džiną vėžlį kurį vaidina (akt.Chow Yun-fat) jis turi keturžvaigždį rutulį. Džinas vėžlys prisideda prie Goko komandos kartu jie bando pirmi surinkti Drakono rutulius ir nugalėti Pikolą.
    Faktai: Sakyti galima taip, kad filmas atspindi anime nors yra daug esminių skirtumų tai, kad Son Gokas mokosi mokykloje ir apie Drakono rutulius sužino sulaukęs 18 metų. O per anime buvo viskas kitaip Gokas niekada nelankė mokyklos, net turbūt (nežinojo kas tai yra), apie Drakono rutulius žinojo jau nuo vaikystės, Pikolą nukovė būdamas 12 metų, o keisčiausia tai, kad atsiskyrėlis Džinas vėžlys visai neatsiskyrėlis, o mieste gyvenantis "tinginys meistras". Visi šie faktai rodo tarp anime ir filmo didelią laiko spragą ir esminių dalikų neatitikimą.
    Filmo techninė pusė: Video efektai: Pakenčiami, na aišku netokie kaip per "Žiedų valdovą", bet žiurėti galima visgi amerikiečių kurta. Garso pusė: Hm... garsas nelabai patiko, nes man pasirodė, kad jo iš vis mažai buvo. Aktoriai: Labai keistas tas dalykas, kad Goko senelis japonas, Džinas vėžlys japonas, mergina japonė, o pats Gokas europidų kilmės, kai įdėmiau pažiūri galima ir nusijuokti iš tokių nesuderintų dalykų. Bet galime ir pasidžiaugti, kad Dragon ball epinis kūrinys virto filmu.
    Reziumė: Filmas gan nevykęs daug nesuderintų dalykų. Aišku visi DB, DBZ, DBGT fanai žiurės šitą filmą nors ir nepatiks todėl, kad jis buvo rodomas didžiuosiuose ekranuose. Aš jį vertinu gan gerai dėl gerų prisiminimų apie anime 8/10.





    14
    5
    7.14%
    1
    4
    7.14%
    1
    3
    14.29%
    2
    2
    28.57%
    4
    1
    42.86%
    6
  • Bardakas
    Žmogus Ne





    • 2005 09 22
    • 1462

    #2
    Aš sakyčiau blogiausia ne tai, kad filmas neatitiko anime ar manga kaip adaptacija, bet visiškai neturi net jokių šaknų į Akira Toriyama DragonBall pasaulį. Ir duoti šiam filmui 8/10 balą vien dėl nostalgijos kvailoka, kadangi šis filmas yra visiškas pasityčiojimas iš nostalgijos. Galiu teigti, kad šis filmas yra viena blogiausiu japonų animacijos adaptacijų iš amerikiečių pusės (Dragona ball japonų filmas net geresnis buvo).
    Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-05-07, 10:26.
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

    Comment

    • Gvauz
      Naras
      • 2006 11 18
      • 271

      #3
      jei nežiūrint į šį filmą kaip į adaptaciją, tai ne toks ir prastas, duočiau kokius 5 net (iš 10)
      Paskutinis pakeitimas nuo Gvauz; 2011-05-08, 08:46.

      Comment

      • Kenčis-Himura

        #4
        Autorius Bardakas
        Aš sakyčiau blogiausia ne tai, kad filmas neatitiko anime ar manga kaip adaptacija, bet visiškai neturi net jokių šaknų į Akira Toriyama DragonBall pasaulį. Ir duoti šiam filmui 8/10 balą vien dėl nostalgijos kvailoką, kadangi šis filmas yra visiškas pasityčiojimas iš nostalgijos. Galiu teigti, kad šis filmas yra viena blogiausiu japonų animacijos adaptacijų iš amerikiečių pusės (Dragona ball japonų filmas net geresnis buvo).
        Teisybę sakai šis filmas man irgi nepatiko japonų filmas žymiai geresnis.

        Comment

        • zhmogeliukas
          Super mega ultra rašytojas

          • 2007 03 21
          • 722

          #5
          Kad ne J-movie čia,pataisyt reiktų~~


          O šeip pats mane truputėlį nuvylė. Jei nežiūrėti į tai,pagal ką jis sukurtas,tuomet gali ir pusė velnio, bet palyginus su Goku,tai wtf truputį.
          Žiūrint norėjosi net prasukinėti, nes tipiškas amerikietiškas filmas.

          Comment

          Working...