Morning Musume

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Esquisse

    Morning Musume


    Morning Musume


    Aktyvumo metai nuo: 1997
    Žanras: J-Pop
    Šalis: Japonija
    Dabartiniai grupės nariai: Ai Takahashi, Risa Niigaki, Eri Kamei, Sayumi Michishige, Reina Tanaka, Aika Mitsui, Junjun, Linlin.
    Buvę grupės nariai: Koharu Kusumi, Miki Fujimoto, Hitomi Yoshizawa, Makoto Ogawa, Asami Konno, Mari Yaguchi, Rika Ishikawa, Kaori Iida, Ai Kago, Nozomi Tsuji, Natsumi Abe, Kei Yasuda, Maki Goto, Yuko Nakazawa, Sayaka Ichii, Aya Ishiguro, Asuka Fukuda.
    Grupė taip pat žinoma kaip: Momusu
    Studija: Zetima

    Biografija:
    Morning Musume yra japonų merginų grupė kurios veikla iš esmės sukasi aplink dainavimą ir šokius prie optimistiškos melodijos. Kartais vadinamos Momosu. Ji vadovavo grupės Hello! projektui, kuris buvo “masterminded” pagal Naoki Mizaki ir gamintojų “Tsunku” kuris komponuoja beveik visų dainų tekstus, melodijas ir dainas. Šiuo metu, Momosu turi vieną bendrą aukščiausią perdavimą dėl „Oricon“ diagramos įrašo.Musume – šiame kontekste reiškia mergina.2008 metai, buvo tik metai iki šiol, kai neįvyko jokio line-up pokyčio. Per metus grupė išleido keletą „rakšties grupių“ ir dažnai bendradarbiaudavo su kitomis grupėmis.Kadangi jų ekspansija į Kinijos rinką 2007 metais, grupė oficialiai buvo patvirtinta kaip Jou Sao Nu Jou (reiškiančio labas rytas mergaitės grupė.)

    Japonijos gamintojas Tsunku prasidėjo grupės 1997 metais dėl moterų roko dainininkės savo grupės Sharan Q atrankos. Klausimas buvo surengtas Japonijos televizijos laidoje Asayan. Nugalėtoja buvo Heike Michiyo, vėliau tapo žinoma kaip Hello! solistė. Projektas Tsunku nusprendė formuoti merginų grupę iš penkių merginų: Yuko Nakazawa, Natsumi Abe, Kaori Iida, Asuka Fukuda, ir Aya Ishiguro. Jos buvo išduotos iššūkiui parduoti 50.000 egzempliorių savo demo-singlui "Ai no Tane", vos per penkių dienų skatinimo renginius. Jos sugebėjo per ketverius skatinimo „feat“ dienų labai paprastu žmonių būdu, ir Tsunku pradėjo savo misiją kurti garsiausių visų merginų grupės Japonijoje.


    Pradžioje 1998 m., merginos buvo pasiruošusios išleisti savo pirmąjį oficialų singlą "Ryto kava". Dėl šio vienintelio, sėkmė (pataikyti # 6 d. Japonijos populiariausių dainų sąrašą) atnešė tris naujus narius vadinama antrosios kartos: Kei Yasuda, Marių Yaguchi ir Sayaka Ichii. Antrasis singlas, Vasaros Naktis Mieste, buvo pirmasis singlas iš naujo seriją-brandus Pop Tune, nesėkmingai bandė slėpti savo tikruosius jausmus. Trečiasis grupės singlas "Daite Hold on me!", toliau ta pačia dvasia muzikaliai kaip „vasaros naktį mieste“ sugebėjo Hit # 1 diagramos. Leader‘ė Nakazawa pradėjo savo solo karjerą.
    First Time buvo išleistas 1998 metų liepą, featuring Pažintys "Ai no Tane", "Ryto kava" ir "Vasaros Naktis Mieste".Tais metais, Tsunku taip pat buvo Tanpopo, pirmasis pogrupis Morning Musume, su Kaori Iida, Aya Ishiguro, ir Marijos Yaguchi. Tanpopo spekuliavo lėčiau, labiau subrendusias dainas.

    1999 metais pradėta su grupe ketvirtą singlą "Atminties Seishun no Hikari" nesugeba pasiekti # 1, bet sugebėjo užkliūti # 2 ant Oricon (Glay "s" Žiema, vėl "buvo už savaitės 1 #, su 1-oji savaitė pardavimų 955.780 kopijų, o Morning Musume atmintis Seishun no Hikari's buvo 195.720). Daina yra repo skyriaus ir intensyvaus vokalo suderinta dėl merginų dalių. Tai buvo Asuka Fukuda'i paskutiniai metai su Morning Musume, mat ji buvo trumpiausiai išlikusi narė šioje grupėje (išbuvo joje tik 2 metus, vėliau išėjo). Asuka teigė, kad ji palieka siekdama sutelkti dėmesį į jos studijas. "Manatsu Nr Kōsen" buvo išleistas gegužės mėnesį. Jis peteko į schemų# 3, (o pardavimai sumažėjo per pusę iš atminties Seishun no Hikari). Morning Musume's chart padėtis akivaizdžiai atsilieka ne laiku, jų singlas "Furusato"tik uždarymo faktas. Natsumi Abe dainavo visą dainą "Furusato". Singlas buvo # 5, ir vėl pardavimai sumažėjo perpus.
    „Antroji dienos pusė buvo“ išleista 1999 m. liepos mėnesį, ir yra Pažintys "Daite Hold on me!", "Memory Seishun Nr. Hikari", "Manatsu no Kōsen" ir "Furusato". "Daite Hold on me!" ir "Manatsu no Kōsen" buvo remix‘uoti."Manatsu Nr. Kōsen" taip pat.
    Vėliau ieškojo dar daugiau narių. Dvi mergaites buvo tikimasi, priimti, bet galiausiai tik Maki Goto buvo pridėta. Goto buvo 13 metų, jauniausias narys Morning Musume metu. Grupės septintasis singlas "Love Machine" parduotas 1.646.630 kopijų, o tai labai populiaru, tai dar didžiausio pardavimo sulaukęs singlas tais metais. Daina spekuliavo „ Japonijos įvaizdis ateityje“ "pavydas pasaulis" ir plojo masės per ekonominio nuosmukio laikotarpiu. buvo Maki Goto pirmasis singlas ir Aya Ishiguro paskutinis. Jo laukinė sėkmė smarkiai išaugo, ir grupės populiarumas padidėjo.
    Netrukus Goto buvo suporuotas su Kei Yasuda ir Sayaka Ichii formos Pogrupiu Petitmoni (taip pat žinomas kaip Pucchi Moni). Petitmoni pirmasis singlas "Chokotto Meilė" varžėsi su "Love Machine sėkmė" ir buvo parduota daugiau nei 1.123.610 kopijų tiražu.
    2000 metais pirmą kartą išlaisvino singlą "Koi no Dance Site" kurį ištiko # 2 ir pardavė daugiau kaip milijoną 400, 000 egzempliorių toli gražu nesiekia to Love Machine sėkmę. Šis singlas buvo didžiausia 1. savaitės pardavimas, nei bet kuris kitas Morning Musume's singlas. Tai daug, vienas singlas, nepasiekė # 1,nes Southern All Stars 'ai didžiausias hit single; Kitas, Cunamis, kuris pardavė iš viso 2.93 milijonų kopijų, buvo išleistas tą pačią dieną kaip Koi no Dance Site.[RIGHT]


    2001 m. balandžio mėnesį, grupės lyderė Yuko Nakazawa nusprendė daugiau dėmesio skirti savo solo karjerai (nurodant amžių, kaip faktorius, kaip gerai ji manė, kad apriboti jos gebėjimą tenkinti fizinius poreikius grupės veikla) priėmimo Kaori Iida ir Kei Yasuda, Rytas Musume CO lyderių. Per šį laiką, Rika Ishikawa buvo "paskolinta" vykdoma gana neaktyvi grupė, Country Musume. Ji nebuvo oficialiai prisijungusi, bet ji dainavo su jais trumpą laiką.
    2002 m. liepos mėnesį, "Do it! Dabar" singlas buvo paleistas. Tas singlas, pagaliau prasidėjo nuo # 1 Hits linijos ir atėjo net # 3, stebina tai, kad daugelis, mano, kad tai buvo Maki Goto paskutinis singlas.
    2003 metų balandžio mėnesis atnešė ypač sėkmingą singlą, "Kaip per vieną dieną",sintezatorius varoma daina apie prarastą meilę, kurį pardavė 129.893 kopijų ir hitu Oricon diagramos # 1, ir buvo paskutinis kartas, Morning Musume vieną gavo # 1 d. iki "Aruiteru" (išleista 2006 m. pabaigoje). Šis singlas buvo paskutinis Kei Yasuda'i.
    2004 m. sausio mėn. Natsumi Abe (žinomas kaip "Morning Musume's veidas" plačiąjai visuomenei) baigė vykdyti solisto karjerą. Jos paskutinis singlas buvo "Ai Araba it's all right" Morning Musume paskutinę dainą pardavė daugiau nei 100,000 kopijų tiražu. "Ai Araba it's all right" buvo pakili dainų (kaip būtų galima tikėtis, iš pavadinimo), ir gyva šokių seka.
    Sausio 30 d., 2005 m. - tada lyderė, o paskutinis narys iš pirmosios kartos Kaori Iida baigė vykdyti solo atlikėjos / paties menininkės karjerą, ėmėsi su Marijos Yaguchi lyderės vaidmens Hitomi Yoshizawa kaip subleader. Jos paskutinis singlas buvo "Manpower!" kurioje dainuojama apie žmonijos sugebėjimus ir taip pat buvo Tohoku Rakuten Golden Eagles „theme song“. 2005 metų pradžioje taip pat buvo 2005 Dokumento Musume, kuri taikoma už pradžioje--scenos medžiagą, istorinius filmus, ir interviu.
    Sausio 30 d., 2005 m. - tada lyderė, o paskutinis narys iš pirmosios kartos Kaori Iida baigė vykdyti solo atlikėjos / paties menininkės karjerą, ėmėsi su Marijos Yaguchi lyderės vaidmens Hitomi Yoshizawa kaip subleader. Jos paskutinis singlas buvo "Manpower!" kurioje dainuojama apie žmonijos sugebėjimus ir taip pat buvo Tohoku Rakuten Golden Eagles „theme song“. 2005 metų pradžioje taip pat buvo 2005 Dokumento Musume, kuri taikoma už pradžioje--scenos medžiagą, istorinius filmus, ir interviu.
    Sausio 16, 2006, buvo paskelbta, kad Morning Musume laimėjo Kanagawa vaizdo apdovanojimą pripažinimo Hello!. Yoshizawa, Fujimoto, ir Takahashi atstovaujama juostos priimti apdovanojimą.
    2007 m. pradžioje, Morning Musume Tanjō 10nen Kinentai, junginys, susidedantis iš Kaori Iida, Natsumi Abe, Maki Goto, Risa Niigaki ir Koharu Kusumi, buvo sukurta paminėti 10-osioms metinėms Morning Musume. Jų išleistos proginis singlas vadinamas "Bokura ga IKIRU Mano Azija" narius simbolizuoja grupės pradžioje, kaip jie turėjo penkis narius varijuoja amžius nuo 13-24. Be to, kiekviena valstybė buvo iš nelyginių kartos (Kaori Iida ir Natsumi Abe iš pirmosios kartos, Maki Goto nuo trečiosios, Risa Niigaki nuo penktos ir Koharu Kusumi nuo septintos).
    Ai Takahashi, Eri Kamei, Sayumi Michishige ir Reina Tanaka dalyvavo muzikos Ojigi 30 degrees Shinjuku teatre nuo 26 d. Vasario mėn – 2 d. Kovo mėn.. Morning Musume 36-osios muzikos singlas "rezonansinis Blue", buvo paskelbtas išleidimas gegužės 5, 2008 m., tačiau buvo atidėtas iki 16 d. balandis 2008 m. Dėl įtempto grafiko žiemos pradžios, pavasario sezonui. Su originalia, kita versija, šokių studija fotografiją versija, naktis SCENE versija, ir vienas cut šokių versija, tai atrodo labiausiai PVS kada nors išleistas į vieną. Taip pat pastebima, yra „dūminis akių makiažas“ naudojamas narių, kurį bando praplėsti visoje Azijoje.
    Morning Musume išleido savo 38 singlą 18 d.Vasario mėn., 2009. Tai buvo jų pirmasis singlas 2009 m., pavadintas "Naichau Kama". Pavadinimas yra išverstas į "I Might Cry" ir buvo išleisti tik du variantai A ir B, kurių kiekviena, įskaitant DVD. Kovo 18 d., 2009 jos išleido savo devintąjį studijinį albumą vadinamas Platinum 9 diske.

    Babartiniai nariai nuo 2009 metų rugsėjo mėn.:
    Ai Takahashi - Gimė Rugsėjo 14 dieną, 1986 metais.
    Eri Kamei - Gimė Gruodžio 23 dieną 1988 metais.
    Sayumi Michishige - Gimė Liepos 13 dieną 1989 metais.
    Reina Tanaka - Gimė Lapkričio 11 dieną 1989 metais.
    Li Chun (Junjun) - Gimė Vasario 11 dieną 1988 metais.
    Qian Lin (Linlin) - Gimė Kovo 11 dieną 1991 metais.
    Aika Mitsui - Gimė Sausio 12 dieną 1993 metais.
    Risa Niigaki – Gimė Spalio 20 dieną 1988


    Diskografija:


    Singlai:

    0." Ai no Tane "
    1.
    " Morning Coffee "
    2.
    " Summer Night Town "
    3.
    " Daite Hold on Me! "
    4.
    " Memory Seishun no Hikari "
    5.
    " Manatsu no Kōsen "
    6.
    " Furusato "
    7.
    " Love Machine "
    8.
    " Koi no Dance Site "
    9.
    " Happy Summer Wedding "
    10.
    " I Wish "
    11.
    " Renai Revolution 21 "
    12.
    " The Peace! "
    13.
    " Mr. Moonlight: Ai no Big Band "
    14.
    " Souda! We're Alive "
    15.
    " Do It! Now "
    16.
    " Koko ni Iruzee! "
    17.
    " Morning Musume no Hyokkori Hyōtanjima "
    18.
    " As for One Day "
    19.
    " Shabondama " "Shabondama"
    20.
    " Go Girl: Koi no Victory "
    21.
    " Ai Araba It's All Right "
    22.
    " Roman: My Dear Boy "
    23.
    " Joshi Kashimashi Monogatari "
    24.
    " Namida ga Tomaranai Hōkago "
    25.
    " The Manpower!!! "
    26.
    " Osaka Koi no Uta "
    27.
    " Iroppoi Jirettai "
    28.
    " Chokkan 2: Nogashita Sakana wa Ōkiizo! "
    29.
    " Sexy Boy: Soyokaze ni Yorisotte "
    30.
    " Ambitious! Yashinteki de Ii Jan "
    31.
    " Aruiteru "
    32.
    " Egao Yes Nude "
    33.
    " Kanashimi Twilight "
    34.
    " Onna ni Sachi Are "
    35.
    " Mikan "
    36.
    " Resonant Blue "
    37.
    " Pepper Keibu "
    38.
    " Naichau Kamo "
    39.
    " Shōganai Yume Oibito "
    40.
    " Nanchatte Renai "
    41.
    " Kimagure Princess "
    42.
    " Onna ga Medatte Naze Ikenai "

    Albumai:

    1. First Time
    2.
    Second Morning
    3.
    3rd-Love Paradise
    4.
    4th Ikimasshoi!
    5.
    No.5
    6.
    Ai no Dai 6 Kan
    7.
    Rainbow 7
    8.
    Sexy 8 Beat
    9.
    Platinum 9 Disc

    Keli Video:

    Spoileris:
    <object width="340" height="285">


    <embed src="http://www.youtube.com/v/sphSJFN65l4&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0 x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></object> <object width="340" height="285">


    <embed src="http://www.youtube.com/v/s08CWHuN3MY&hl=en_US&fs=1&color1=0x402061&color2=0 x9461ca&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></object> <object width="340" height="285">


    <embed src="http://www.youtube.com/v/qAIpeB4KFlE&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0 xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></object> <object width="340" height="285">


    <embed src="http://www.youtube.com/v/FNuR9GHXBM4&hl=en_US&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0 xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></object> <object width="340" height="285">


    <embed src="http://www.youtube.com/v/3GWsHlip68E&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0 x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></object> <object width="340" height="285">


    <embed src="http://www.youtube.com/v/2ClrifHFZPQ&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0 x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></object>


    Nuorodos:

    10
    5
    0%
    6
    4
    0%
    4
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0

    The poll is expired.

  • zeke
    trust me i'm engineer

    • 2009 01 02
    • 392

    #2
    Aprašima reiktu pakoreguoti. (kas melyna visai nesimato beto yra ant foto ikėlimo klaidu bet kaip pirmas apršymas tikrai neblogas taip ir toliau)
    o grupė tai visai nebloga tokia
    bet i savo ipod nesimesiu greit pabostu

    edit: dabar gerai viskas jau
    Paskutinis pakeitimas nuo zeke; 2009-12-14, 21:25.
    S_T

    Comment

    • Airiz
      מיד





      • 2004 01 09
      • 1656

      #3
      Pataisau, bet iškreipti aprašymai nepageidaujami
      Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-12-14, 21:05.

      Comment

      • Idechi
        Wakaranai

        • 2008 10 21
        • 194

        #4
        ><

        Darbo tikrai idėjai daug, šaunuolė, o Airiui tik prie konors prikibt Beje padaryti nuorodas reikia ir viskas bus gerai.
        Paskutinis pakeitimas nuo Idechi; 2009-12-14, 21:38.

        Comment

        • Driezius
          Kas toks?

          • 2009 10 21
          • 143

          #5
          nu joa, darbelio idėta idėta. Keletą eilučių reiktų pataisyt ties narių aprašymais ir bus čiki. Šaunuolė yuuki

          Comment

          • Hikari_
            Mental

            • 2008 02 27
            • 981

            #6
            Gerai padirbejai su aprasymu, matosi stengtasi Na, o pati grupe tikrai nebloga, reiks daugiau dainu atsisiust

            Comment

            • Mikuru
              Naujokas
              • 2010 02 14
              • 22

              #7
              Kawaii grupelė
              Kai kurie video klipai užgniaužė kvapą, dainos irgi gražios, bet ta daina "Sexy Boy" labiausiai išsiskyrė savo žodžiais ir pavadinimu, nu keista ir viskas
              Bet kaip pirma iš mano išgirstų J-music grupių, vertinimas 5/5

              Comment

              Working...