Base Ball Bear

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FullMoon
    • 2024 07 27

    Base Ball Bear


    Base Ball Bear

    Grupės atsiradimo metai:2002
    Žanras:J-rock
    Nariai:Yūsuke Koide, Shōhei Yuasa, Shiori Sekine, Daisuke Horinouchi.
    Šalis:Japonija
    Miestas:Tokijus
    Studija:EMI Music Japan


    Biografija:

    Base Ball Bear (ベースボールベアー) yra J-rock grupė iš Tokijaus kuri išgarsėjo 2002 metais. Grupė, kuri buvo inicialiai pavadinta "Planet" (liet. planeta) dalyvavusi "One-Time" vaidinime aukštosios mokyklos kultūrų festivalyje, bet ji nusprendė tęsti žaidimą, nes festivalyje patyrė daug gėrio ir linksmybių. Base Ball Bear atliko savo "Major" debiutą anksti - 2006 metais su EMI Music Japan studija. Jų stiliaus įtaka, išskyrus "Japanese Indie Rock" grupes: Number Girl ir Supercar, ir britaniškas roko grupes kaip ir Oasis. Grupė yra žinoma už "nostalgišką" jausmą dėl grupės "leader'io" Yūsuke Koide’so lyrikos, dažniausiai apie paauglių gyvenimą ir atminimus. Dar, BSB buvo žinoma už jų prisidėjimą prie garso takelio filme Linda Linda Linda (Shiori turėjo savo vedamąją rolę) ir "dresiravo" temas anime serijoms: Toshokan Sensō ir Ōkiku Furikabutte.

    Grupės buvęs pavadinimas "Planet" buvo sugalvotas iš Supercar dainos tuo pačiu pavadinimu. Jų einamas pavadinimas irgi "atvyko" iš dainos pavadinimo. Koide mąstė apie japoniško atlikėjo (ar atlikėjos nepamenu) Chocolat dainą “Base Ball and Elvis Presley” (liet. Beisbolas ir Elvis Preslis) ir pasiūlė pavadinimą "Base Ball". Gitaristas Yuasa galvojo, kad būtų įdomiau jei dar pridėtų vieną žodį prie pavadinimo, pavyzdžiui "Bear" (liet. meška). Taip ir atsirado ilgai galvotas grupės pavadinimas - Base Ball Bear.

    BSB Nariai:
    * Yūsuke Koide - vokalistas ir gitaristas, pirmaeilis dainų rašytojas ir grupės leader'is. Jam patinka žiūrėti filmus, klausytis muzikos, skaityti. Jam patinka "Old School" hip-hopas ir savo mėgstamiausi menininkai, išskyrus XTC, Happy End ir Perfume. Jis taip pat yra fanas dramos aktorės Meguru Ishii. Koide gimė - Gruodžio 9, 1984 Tokijuje,Japonijoje.

    * Shōhei Yuasa - gitaristas ir neoficialus šokėjas. Shōhei buvo plaukimo komandoje, kai lankė aukštąją mokyklą (ir buvo gelbėtojas). Jis retkarčiais užsiima Joga. Jam patinka valgyti ir gerti. Jo mėgstamiausi artistai yra hee Michelle Gun Elephant and Sly & the Family Stone. Shōhei gimė - Balandžio 16, 1984 Čibos Perfektūroje,Japonijoje.

    * Shiori Sekine - Bosinės gitaros muzikantė ir choristė. Shiori yra vienintelė moteris grupėje, ir ji nemokėjo groti gitara kol nebuvo į ją įstojusi. Shiori turėjo pagrindinę rolę kaip Nozomi filme Linda Linda Linda. Ji yra "Ultraman'o" fanė ir jai patinka gaminti valgį (ypač desertus). Jai patinka skaityti mangą ir taip pat ji netik "Ultraman" fanė, bet ir Namie Odamo's. Shiori mėgstamiausi artistai yra Jethro Tull, Caravan, Keiichi Suzuki, Yui ir GO!GO!7188. Shiori gimė - Gruodžio 8, 1985 Saitamoje,Japonijoje.


    * Daisuke Horinouchi - būgnininkas ir choristas. Jis turi jaunesnę seserį. Jo mėgstamiausi hobiai yra kilnoti svarmenis ir žiūrėti profesionalų imtynes, bei futbolą per televizorių. Jo mėgstamiausi artistai yra The Police, the Red Hot Chili Peppers, John Frusciante, ir Nile Rodgers. Daisuke gimė - Sausio 17, 1985 Tokijuje,Japonijoje.

    Istorija:
    Koide originaliai surinko grupės narius 2001 metais, su ketinimu ruoštis jų mokyklos festivaliui. Grupės pavadinimas tuo metu buvo "Planet" ir jie grojo "cover" dainas grupės Supercar. Vėliau, visi grupės nariai nusprendė tęsti budami grupės nariais ir groti kaip hobiu.

    Balandį 2002 metais,grupė pradėjo siųsti demo kasetes į Record Labels ir buvo informuoti apie Toshiba EMI kad pakeistų savo pavadinimą. Ir grupė pasirinko pavadinimą "Base Ball Bear". Ji atliko savo pirmąjį "gig'ą" Shimokitazawos Garažę tų metų Birželio mėnesį. Per visus tuos likusius metus BSB tęsė grojimus Shibuyoje (Shibuya) ir Shimokitazawos (Shimokitazawa) rajonuose, Tokijuje ir jų fanų skaičius padaugėjo.

    Lapkritį 2003 metais, Base Ball Bear pasirašė kontraktą su "Blitz Pia Records". Jie labai greitai išleido savo pirmąjį mini albumą Yūgata Generation Lapkričio 26 dieną. Taip pat, grupė išleido ir pirmąjį singlą, Yume is Vision, Balandžio mėnesį, kitais metais. Tai buvo pirma iš grupės dainų, kurios muzikiniame video klipe vaidino Yūki (Yūki yra japoniško žurnalo modelis). Grupė visus metus iki 2004 metų praktikavosi naujas dainas kad pasiektų karjeros aukštumų.

    O jau 2005 metais, Kovo 16 dieną, BsB išleido albumą High Color Times ir pradėjo koncertuoti didesnėse patalpose. Beje, Shiori Sekine buvo "šviesa" vienoje rolėje filme Linda Linda Linda, kurio bruožai yra šiek tiek panašūs į Base Ball Bear muziką.

    Base Ball Bear pasirašė kontraktą su kita studija - EMI Music Japan Sausio mėnesį 2006 metais, ir labai greitai išleido savo įžanginį albumą - Band B ni Tsuite Sausio mėnesio 12 dieną.[ Beje, BsB išleido ir kitos versijos albumą - Band B ni Tsuite 2005 metais Spalio 14 dieną. ] Grupė yra grojusi Nyakunyaku Nannyo'e (若若男女) Vasariniame ture su Chatmonchy ir Snowkel ir išleido savo pirmą major albumą, C, Spalio 29 dieną.

    Grupės pirmas solo turas “Live by the C” pasiekė vietą pavasarį 2007 metais. Po metų, BSB išleido dar keturis singlus ir antrą major albumą - Jūnanasai.

    Neseniai, 2008 metais, grupė atlikinėjo solo turą pavadinimu “17-sai Kara Yattemasu Tour” ir baigė Kovo mėnesio vidury. Jų pirmasis metų singlas pavadinimu Changes, buvo išleistas 2008 metais,Gegužės 8 dieną. Ir viena daina buvo anime - Toshokan Sensō ending'as. Vasarą, buvo labai daug tiesioginių koncertų pavyzdžiui Nyakunyaku Nannyo Summer Tour, Higher Ground ir kt. Base Ball Bear planuoja ir dviejų dienų šou Shibuyoje C.C. Lemon Hall'e vėlyvąjame Rugsėjo mėnesyje.

    Nuorodos:




    Diskografija:

    Albumai ir Singlai:
    C

    Changes

    Dramatic

    High Color Times

    Electric Summer

    Girl Friend

    夕方ジェネレーション

    Dakishimetai

    バンドBについて

    Stand By Me

    Yume Is Vision

    Aishiteru

    Seventeen

    Manatsu No Jouken

    YUME is VISION 数量限定盤

    B Beginning !


    Informacijos apie albumus ir singlus rasite čia: http://www.last.fm/music/Base+Ball+Bear/+albums

    Video URL:

    __________________________________________________ __________________________________________________ ______
    Jeigu kas nors blogai rašykite.
    6
    5
    0%
    4
    4
    0%
    0
    3
    0%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Idechi
    Wakaranai

    • 2008 10 21
    • 194

    #2
    Nelabai čia roko grupė, greičiau J-pop/rock. Reikėjo HTML naudoti dėjant klipus , o ne URL. Albumai ir singlai turėjo būti atskirai parašyti.

    Comment

    • Esquisse

      #3
      Tik viena daina jos patinka x_X
      Kitos kažkaip nepritraukė... Balsai berniukų panašūs, nieko savo skonio kaip ir nesuradau... :?
      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-11-27, 16:06.

      Comment

      • Aramis

        #4
        Balsavimas tai viršūnė... Kiek balų duotumėte šiai gijai. Reikia taisyti...
        Be to, ryškiau atskirk aprašymo dalis, labai jau padrikai viskas atrodo...
        Nors pažanga yra, tenka tai pripažinti šiek tiek.

        Comment

        Working...