Ayumi Hamasaki

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Idechi
    Wakaranai

    • 2008 10 21
    • 194

    Ayumi Hamasaki

    • Žanrai: Pop, electronic dance, rock, classical, R&B
    • Debiutas: 1998
    • Įrašų studijos: Nippon Columbia (1995) Avex Trax (1998–present) Drizzly (2002–2004)
    • Papildomi šaltiniai: Jame Oficialus puslapis



    Biografija

    Hamasaki Ayumi dažnai vadinama Japonijos Madonna. Jos sugebėjimas kurti dainas, remiantis savo pačios patirtimi ir išgyvenimais, taip pat nuolatos besikeičiantis įvaizdis ir stilius padėjo miniatiūrinei dainininkei tapti tokia garsia ir populiaria, kokia ji yra dabar.
    Per daugiau nei dešimtmetį besitęsiančią karjerą Hamasaki Ayumi sugebėjo tapti vienintele moterimi atlikėja, kurios visi septyni studijiniai albumai pasiekė populiarumo lentelių viršūnes. 2007 metais atlikėja 41-uoju singlu glitter/fated sumušė savo pačios rekordą – pastaruosius devynerius metus iš eilės ji išleido po vieną singlą, kuris tapdavo pirmuoju visose populiarumo ar geriausiai perkamų singlų lentelėse. Šiuo pasiekimu atlikėja susilygino su Nakamori Akina, kuriai priklausė pastarasis rekordas.
    Nors Hamasaki Ayumi daugiausia dėmesio skiria populiariajai muzikai, tačiau jos diskografijoje yra ir techno ir klasikinės muzikos kūrinių. Su savo išskirtiniu nosiniu balsu, daugiausia linksmomis dainomis bei mados jausmu ir išgrynintu įvaizdžiu Hamasaki Ayumi tikrai išliks tokia pat populiari ir ateityje.

    Hamasaki Ayumi gimė 1978 metais, spalio 2 dieną Fukuokos prefektūroje, Japonijoje. Mergaitę užaugino močiutė, nepaisant to, kad kartu gyveno ir motina. Hamasaki Ayumi teigia, kad nuo mažens buvo ugdyta savarankiškai priimti sprendimus, nes mergaitės mama sunkiai dirbo, kad išlaikytų šeimą ir nedažnai būdavo namuose.

    Būdama dar maža Hamasaki Ayumi svajojo apie modelio karjerą, tačiau iš pradžių svajonės atsisakė sunkiai gavusi darbą vietiniame banke. Mokydamasi mokykloje atlikėja jau išsiskyrė savo stiliumi, kuris buvo labai neįprastas to meto Japonijoje. Neilgai trukus Hamasaki Ayumi apsigalvojo, metė mokslus ir išvyko į Tokijų siekti savo svajonės – modelio karjeros.

    Hamasaki Ayumi suvaidino keliose mažo biudžeto serialuose, tokiuose kaip miseinen, ir antrarūšiuose filmuose, tokiuose kaip Sumomomomomo, bet buvo atmesta kaip modelis dėl pernelyg mažo ūgio. Išgyvendama dėl sugriuvusios svajonės Hamasaki leido dienas Shibuya‘os (Tokijo rajonas) gatvėse apsipirkinėdama ir šokdama naktiniuose klubuose. Čia ją ir atrado būsimasis žvaigždės prodiuseris Max Matsuura - dainuojančią karaoke naktiniame klube.

    Matsuura buvo sužavėtas Hamasaki Ayumi vokaliniais sugebėjimais ir pranašavo jai dainininkės karjerą. Vėliau viename interviu Hamasaki prisipažino, kad pritarė Matsuura‘os planams tik todėl, kad daugiau neturėjo ką daryti. Hamasaki Ayumi pradėjo mokytis vokalo subtilybių Tokijuje, bet vėliau nutraukė pamokas, nes jai nepatiko griežtas mokymo stilius. Matsuura išsiuntė Hamasaki Ayumi į Niujorką pasitobulinti vokalo. Ten Hamasaki patiko ir mokykla, ir pats mokymasis, todėl ji nesispyriodama kibo į mokslus. Sužavėtas Hamasaki jam rašytų laiškų Matsuura pasiūlė atlikėjai pabandyti kurti dainas.

    1988 metais Hamasaki Ayumi debiutavo su singlu pokerį face. Singlas pakilo į 22-ąją vietą Oricon populiarumo lentelėje ir buvo parduotas 43 tūkst. kopijų tiražu. Išleidusi Depend on you Hamasaki pateko į minėto sąrašo populiariausiųjų dešimtuką, o su albumu A Song for XX 1999 metais pirmąkart pateko į pirmąją populiariausiųjų sąrašo vietą. Albumas tapo platininiu; taip pat tokiu tapo ir singlas Boys&Girls. Jis pakilo į pirmąją populiariausiųjų sąrašo vietą praėjus savaitei nuo išleidimo, kai poziciją užleido Ami Suzuki singlas.

    Hamasaki Ayumi geriausiai parduodamu singlu tapo singlas , pavadinimu A. Jo buvo parduota bene 1,6 milijono kopijų. 2000 metais Japonijoje prasidėjo vadinama „Ayu beprotybė“. Hamasaki tapo kompanijos KOSE reklaminiu veidu ir pradėjo reklamuoti kompanijos lūpų dažus. Rezultatas buvo stulbinantis – per dvi dienas japonės įsigijo pusę milijono lūpų dažų! Vėliau atlikėja tapo ir telekomunikacijos bendrovės TU-KA reklaminiu veidu. Hamasaki Ayumi tuo metu buvo savo populiarumo viršūnėje.

    Išleidusi trečiąjį albumą Duty, kuris buvo išleistas beveik vienu metu su singlu SURREAL ir DVD Ayumi Hamasaki Concert Tour 2000 A, Hamasaki tapo pirmąja moterimi atlikėja, kuri užėmė pirmąsias vietas visose trijose populiarumo lentelėse per vieną savaitę.

    M išleidimas parodė, kad Hamasaki indėlis jos kūryboje yra dar didesnis. Buvo išsiaiškinta, kad kompozitorius CREA iš tiesų ir buvo pati atlikėja. 2001 metais išleistas jos geriausių dainų albumas A BEST pateko į varžybas su Utada Hikaru albumu Distance, nes Hamasaki albumo išleidimas buvo atidėtas ir abu albumai pasirodė beveik tuo pačiu metu. Vėliau tapo aišku, kad pati Hamasaki nenorėjo išleisti geriausių dainų albumo, nes manė, kad tam dar ne laikas.

    Po Hamasaki albumo I am ... išleidimo kainos muzikos rinkoje smarkiai krito ir tai įrodė dainininkės įtaką šioje sferoje. Buvo nustatyta, kad 2000/2001 metais Hamasaki susižėrė apie 40% visos rinkos pajamų. 2001 metų gruodžio mėnesį dainininkė kartu su KEIKO iš GLOBE išleido singlą, o visas gautas pajamas skyrė rugsėjo 11-osios aukoms ir jų artimiesiems.

    Free & Easy išleidimas parodė dar vieną naujovę atlikėjos kūryboje – tai buvo pirmasis singlas, kuriame be pagrindinės dainos buvo tik 2 dainos premiksai. Single Voyage buvo ir trumpas filmukas Tsuki ni shizumu, kuriame Hamasaki atliko pagrindinį vaidmenį. Svarbu yra tai, kad tai buvo bene aktyviausias dainininkei laikas nuo tada, kai ji tapo Japonijos muzikos dievaite. Voyage buvo pirmasis Hamasaki singlas Oricon lentelės pirmoje vietoje išsilaikęs net tris savaites.

    Dainininkės kitas albumas RAINBOW buvo išleistas 2002 metų gruodžio mėnesį ir nepaisant to, kad buvo parduotas daugiau nei milijono kopijų tiražu, tai buvo pirmasis albumas nuo A Song For XX , kurio nebuvo nupirkta dviejų milijonų kopijų. Albumui reklamuoti buvo surengta didžiulė kampanija ir skirtos milžiniškos lėšos. Klausytojams sudominti buvo sukurta speciali svetainė, į kurią patekti galėjo tik slaptažodį turintys žmonės. Iš šio tinklalapio dainininkės gerbėjai galėjo parsisiųsti instrumentinę titulinės albumo dainos versiją ir pasiūlyti savo idėjų dainoms.

    2003 metais Hamasaki išleido savo pirmąjį mini albumą Memorial address . Šis albumas buvo unikalus tuo, kad kiekvienai jame buvusiai dainai (išskyrus papildomus kūrinius) buvo skirtas vaizdo klipas. Memorial address buvo pirmasis moters atlikėjos mini albumas, kurio buvo parduota daugiau nei milijonas kopijų.

    2004 metais atlikėjos įrašų kompaniją ištiko krizė. Pasklido nesutarimai tarp Max Matsuura ir Yoda ir plito gandai, kad Hamasaki ir kiti populiarūs atlikėjai Hiro , Every Little Thing , Hitomi ir Do As Infinity paliks kompaniją ir tęs veiklą kitur su Matsuura. Vėl pasikartojus finansinei krizei Yoda ir Matsuura vis dėlto įsigebėjo susitaikyti, tačiau Hamasaki paskelbė, kad daugiau nedalyvaus jokiuose dideliuose renginiuose ar apdovanojimuose.

    2005 metais kartu su singlu Bold & Delicious/Pride labai pasikeitė dainininkės muzikos stilius. Singlas , palyginus su ankstesniais darbais, buvo labai prastai perkamas. Tačiau populiarumas sugrįžo su albumu (miss) understood , kurio buvo parduota 65 tūkst. Kopijų ir kuris tapo pirmuoju World Global Charts populiarumo lentelėje.

    39-tasis atlikėjos singlas Startin‘/ Born To Be... debiutavo iškart pirmoje vietoje. Po šio singlo išleidimo Hamasaki išsiruošė į savo ilgiausias gastroles – su turu Ayumi Hamasaki Arena Tour 2006 ~(miss)understood~ per tris mėnesius surengė 30 koncertų.

    2006 metų lapkritį atlikėja išleido aštuntąjį albumą Secret . Hamasaki gavo daug dėmesio dėl muzikinio dainos JEWEL klipo, kuriame buvo parodyta 900 tūkst. Dolerių vertės deimantų, brangiųjų akmenų ir Swarovski kristalų.

    Secret taip pat laikomas pačiu sėkmingiausiu atlikėjos albumu užsienyje. Jis ne tik buvo pirmas populiarumo lentelėse Japonijoje, bet taip pat Taivane, Singapūre, Kinijoje, Honkonge.

    2007 metų vasario mėn. Hamasaki išleido du albumus A BEST 2 –BLACK- ir A BEST 2 –WHITE- . „Baltojoje“ versijoje buvo optimistiškesnės, o „juodojoje“ versijoje – tamsesnės ir niūresnės dainos bei naujas kūrinys Part of Me . Abu albumai buvo pirmieji daugelyje populiarumo lentelių ir buvo parduoti milžiniškais tiražais.

    Šis albumų rinkinys padarė Ayumi pirmąja moterimi atlikėja per 36 metus, kurios albumai buvo pirmojoje ir antrojoje vietoje Oricon populiarumo lentelėje vienu metu. Taip pat ji tapo pirmoji atlikėja, kuri pasiekė to paties United World lentelėje.

    Nuo kovo iki birželio mėnesio atlikėja koncertavo su turu „Tour of Secret“, kuris vyko Japonijoje, Taivane, Šanchajuje ir Honkonge. Bilietai į turo koncertus buvo išpirkti per keletą valandų.

    Liepos mėn. Hamasaki išleido 41-ąjį singlą glitter/ fated , kuriame buvo ir trumpas Honkonge filmuotas filmukas. Jame pagrindinį vaidmenį atliko vyras aktorius Shawn Yue . Filmo Distance Love ištraukos buvo parodytos dainos vaizdo klipe.

    talkin‘ 2 myself buvo prasčiausiai parduodamas singlas nuo Depend on You laikų. Lapkričio mėnesį internete pasirodė atlikėjos videografija. 40 vaizdo klipų buvo Recochoku Top 100 ir tik 17 iš jų ten nebuvo. Daugiausiai kartų parsisiųstas video klipas buvo momentum , kuris pasiekė šeštąją vietą nepaisant to, kad buvo išleistas tik prieš vienerius metus.

    Gruodžio mėnesį atlikėja pasidavė madingai srovei leisti albumus internetu, taigi pasirodė jos pirmasis internetinis singlas. Taip pat atlikėja buvo paskelbta daugiausiai uždirbusia 2007 metų atlikėja, taip pat daugiausia įrašų 2007 metais pardavusi atlikėja.

    2008 pradžioje pasirodė GUILTY , 9-tasis atlikėjos albumas., taip pat pirmasis, kuris nepasiekė pirmosios vietos geriausių pardavimų lentelėse. Sausio 4 dieną Hamasaki savo bloge paskelbė nebegirdinti kairiąja ausimi, tačiau koncertuosianti tol, kol girdės bent dešiniąja.

    Balandžio mėnesį atlikėja išleido 10-ojo jubiliejaus singlą, lygiai dešimt metų po pirmojo singlo išleidimo. Jis buvo puikiai įvertintas ir užkopė į Oricon lentelės viršų.

    Hamasaki ruošiasi išvykti į antrąjį turą Azijoje. Ji aplankys Japoniją, Kiniją, Honkongą ir Taivaną. Taip pat pirmą kartą užsuks į Korėją ir Singapūrą.

    Hamasaki Ayumi yra neabejotinai viena ryškiausių moterų atlikėjų, sugebanti kurti meną visur, kur tik prisiliečia. Matant tokią sėkmingą karjerą praeityje, galima tikėtis, kad atlikėja taip pat puikiai laikysis populiarumo viršūnėje ir ateinančiais metais.

    Diskografija


    Albumai:
    [1995. 09. 21] NOTHING FROM NOTHING (Pre-Avex) (Mini-Album) (AYUMI featuring DOHZI-T & DJ BASS)
    [1995.xx.xx] THE PAST OF A.Y.U
    [1999.01.01] A Song for ××
    [1999.11.10] LOVEppears
    [2000.09.27] Duty
    [2002.01.01] I am
    [2002.12.18] RAINBOW
    [2003.12.17] Memorial address (mini-album)
    [2004.12.15] MY STORY
    [2006.01.01] (miss)understood
    [2006.11.29] Secret
    [2008.01.01] GUILTY
    [2009.03.25] NEXT LEVEL
    [2010.04.14] Rock'n'Roll Circus
    [2010.12.22] Love songs
    [2011.08.31] FIVE
    [2012.03.21] Party Queen
    [2012.12.08] Again
    [2013.01.08] A Classical

    Kompiliaciniai albumai:
    [2001.03.28] A BEST
    [2001.xx.xx] A BEST AYUMI ~Piano Instrumental Collection~
    [2002.xx.xx] Ayumi Hamasaki ~Hit chart TOP 10 piano collection~
    [2002.xx.xx] I Am AYUMI ~Piano Instrumental Collection~
    [2003.03.12] A BALLADS
    [2007.02.28] A BEST 2 -BLACK-
    [2007.02.28] A BEST 2 -WHITE-
    [2008.09.10] A COMPLETE ~ALL SINGLES~


    Koncertiniai albumai:
    [2000.09.13] ayumi hamasaki concert tour 2000 Vol.1
    [2000.09.27] ayumi hamasaki concert tour 2000 Vol.2
    [2001.06.20] ayumi hamasaki countdown live 2000-2001 A
    [2001.11.11] ayumi hamasaki DOME TOUR 2001 A
    [2003.01.29] ayumi hamasaki ARENA TOUR 2002
    [2003.01.29] ayumi hamasaki COUNTDOWN LIVE 2001-2002
    [2003.01.29] ayumi hamasaki COUNTDOWN LIVE 2002-2003
    [2003.01.29] ayumi hamasaki STADIUM TOUR 2002
    [2004.02.25] A museum ~30th single collection live~
    [2004.08.24] ayumi hamasaki ARENA TOUR 2005 A ~MY STORY~
    [2004.09.29] ayumi hamasaki ARENA TOUR 2003~2004 A
    [2005.03.02] ayumi hamasaki COUNTDOWN LIVE 2004-2005 A
    [2006.03.23] ayumi hamasaki COUNTDOWN LIVE 2005-2006 A
    [2006.11.01] ayumi hamasaki ARENA TOUR 2006 A ~(miss)understood~
    [2007.02.28] ayumi hamasaki COUTDOWN LIVE 2006-2007 A (DVD Bonus to A Best 2 -White-)
    [2008.03.12] ayumi hamasaki ASIA TOUR 2007 A ~Tour of Secret~ LIVE
    [2008.06.18] ayumi hamasaki COUNTDOWN LIVE 2007-2008 Anniversary
    [2009.01.28] ayumi hamasaki ASIA TOUR 2008 ~10th Anniversary~ Live in TAIPEI
    [2009.05.13] ayumi hamasaki PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 A
    [2010.04.14] ayumi hamasaki ARENA TOUR 2009 A ~NEXT LEVEL~
    [2010.07.14] ayumi hamasaki COUNTDOWN LIVE 2009-2010 A ~Future Classics~
    Other Live Tracks


    Remiksų albumai:
    [1999.03.17] ayu-mi-x
    [2000.02.16] SUPER EUROBEAT PRESENTS ayu-ro-mix
    [2000.03.08] ayu-mi-x II Version US&EU
    [2000.03.08] ayu-mi-x II Version JPN
    [2000.03.08] ayu-mi-x II Version Acoustic Orchestra
    [2000.03.29] ayu-mi-x II Version Non-Stop Mega Mix
    [2001.02.05] Crystal Melody [Orgel Album]
    [2001.02.28] ayu-mi-x III Version Non-Stop Mega Mix
    [2001.02.28] ayu-mi-x III Acoustic Orchestra
    [2001.09.27] SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 2
    [2001.09.27] Cyber TRANCE presents ayu trance
    [2002.03.20] ayu-mi-x IV + selection Non-Stop Mega Mix Version
    [2002.03.20] ayu-mi-x IV + selection Acoustic Orchestra Version
    [2002.06.26] Crystal Sound ~EN 1/f L’AIR~ [Orgel Album]
    [2002.09.26] Cyber TRANCE presents ayu trance 2
    [2002.11.25] J-Pop Meets Classics:HARMONY - Ayumi Hamasaki Melody
    [2003.01.29] avex official orgel collection Ayumi Hamasaki
    [2003.09.25] ayumi hamasaki RMX WORKS from ayu-mi-x 5 non stop mega mix
    [2003.09.25] ayumi hamasaki RMX WORKS from Cyber TRANCE presents ayu TRANCE 3
    [2003.09.25] ayumi hamasaki RMX WORKS from SUPER EUROBEAT presents ayu-ro mix 3
    [2004.09.29] Songs meet Princess China Music Orchestra
    [2005.03.24] MY STORY Classical
    [2008.03.26] ayu-mi-x 6 -GOLD-
    [2008.03.26] ayu-mi-x 6 -SILVER-
    [2011.04.20] ayu-mi-x 7 -LIMITED COMPLETE BOX SET- [5 CD's]
    [xxxx.xx.xx] Ayumi Hamasaki - Part I Orgel - Duty SURREAL SEASONS
    [xxxx.xx.xx] Ayumi Hamasaki - Part II Orgel - Dearest M Endless Sorrow
    [xxxx.xx.xx] Ballads - Relaxing Orgel - Ayumi Hamasaki Collection
    [xxxx.xx.xx] X'mas Healing 1 A Song for XX
    [xxxx.xx.xx] X'mas Healing 2 Endless Sorrou


    Fanų kurti remiksai:
    DJ Amaya Remixes
    DJ Takado Remixes
    Venezuela Remixes
    Other Remixes


    Kiti remiksai:
    [1999.08.11] ayu-mi-x (Vocal tracks)
    [2001.06.12] kanariya (Jonathan Peters Remixes)
    [2001.07.21] Monochrome
    [2001.08.12] Duty (Remixed by Eric Kupper)
    [2001.08.12] evolution (Razor mixes)
    [2001.09.26] Excerpts from ayu-mi-x III 003
    [2001.11.11] M EP
    [2003.09.26] M (German - part 2)
    [2004.01.15] Depend on you (Svenson & Gielen mixes)
    [2004.09.16] Naturally Wippinberg Remixes - part 1
    [2004.09.16] Naturally Wippinberg Remixes - part 2
    [2005.02.17][Vinyl] Appears (Armin van Buuren Remixes)
    B-Sides
    OST&VA RMX


    Singlai:
    [1995. 01. 01] Moon (Pre-Avex)
    [1995.12.01] NOTHING FROM NOTHING (Pre-Avex)
    [1998.04.08] poker face
    [1998.06.10] YOU
    [1998.08.05] Trust
    [1998.10.07] For My Dear...
    [1998.12.09] Depend on you
    [1999.02.10] WHATEVER
    [1999.04.14] LOVE ~Destiny~
    [1999.04.24] LOVE ~Dakiatte~ (Ayumi Hamasaki & Tsunku)
    [1999.07.14] Boys & Girls
    [1999.08.11] A
    [1999.11.10] appears
    [1999.12.08] kanariya
    [2000.02.09] Fly high
    [2000.04.26] vogue
    [2000.05.17] Far away
    [2000.06.07] SEASONS
    [2000.09.27] SURREAL
    [2000.11.01] AUDIENCE
    [2000.12.13] M
    [2001.01.31] evolution
    [2001.03.07] NEVER EVER
    [2001.05.16] Endless sorrow
    [2001.07.11] UNITE!
    [2001.09.27] Dearest
    [2001.12.12] a song is born (Hamasaki Ayumi & KEIKO)
    [2002.03.06] Daybreak
    [2002.04.24] Free & Easy
    [2002.07.24] H
    [2002.09.26] Voyage
    [2003.07.09] &
    [2003.08.20] forgiveness
    [2003.11.06] No way to say
    [2004.03.31] Moments
    [2004.07.28] INSPIRE
    [2004.09.29] CAROLS
    [2005.04.20] STEP you / is this LOVE?
    [2005.08.03] fairyland
    [2005.09.14] HEAVEN
    [2005.11.30] Bold & Delicious / Pride
    [2006.03.08] Startin' / Born To Be...
    [2006.06.21] BLUE BIRD
    [2007.07.18] glitter / fated
    [2007.09.19] talkin' 2 myself
    [2007.12.05] Together When... (Digital Single)
    [2008.04.08] Mirrorcle World (Type A & Type B songs)
    [2008.12.17] Days / GREEN (Type A & Type B songs)
    [2009.02.25] Rule / Sparkle (Type A & Type B & CD+DVD Edition songs)
    [2009.08.12] Sunrise/Sunset ~LOVE is ALL~
    [2009.12.29] You were... / BALLAD (Type A & Type B songs)
    [2010.07.14] MOON / blossom (Type A & Type B songs)
    [2010.09.22] crossroad (Type A & Type B songs)
    [2010.09.29] L (Type A & Type B songs)
    [2010.12.22] Dream ON feat. Ayumi Hamasaki (by Urata Naoya)
    [2010.09.22] crossroad (Type A & Type B)
    [2010.09.29] L (Type A & Type B)

    Perkurti singlai:
    [2001.02.28] poker face
    [2001.02.28] YOU
    [2001.02.28] Trust
    [2001.02.28] For My Dear...
    [2001.02.28] Depend on you
    [2001.02.28] WHATEVER
    [2001.02.28] LOVE ~Destiny~
    [2001.02.28] TO BE


    Remiksų singlai:
    [2000.12.06] the other side ONE Hex Hector
    [2001.01.31] the other side TWO: Junior Vasquez
    [2001.01.31] the other side THREE: Thunderpuss, Soul Solution
    [2001.01.31] the other side FOUR: System F, Vincent De Moor
    [2001.11.21] excerpts from ayu-mi-x III CD001
    [2001.12.13] excerpts from ayu-mi-x III CD002
    [2001.12.13] excerpts from ayu-mi-x III CD003
    [2001.12.13] excerpts from ayu-mi-x III CD004
    [2001.12.26] excerpts from ayu-mi-x III CD005
    [2001.12.26] excerpts from ayu-mi-x III CD006


    Vokietijoje išleisti singlai:
    [2003.04.07] Connected
    [2003.10.27] M
    [2004.03.08] Depend on you
    [2004.10.18] Naturally WIPPENBERG REMIXES
    [2005.04.18] appears
    [2005.11.17] UNITE!

    Asmens duomenis
    • Kraujo grupė: А
    • Ūgis: 157 cm
    • Svoris: 40 kg
    • Dydžiai: 80-53-82


    18
    5
    0%
    15
    4
    0%
    3
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • FullMoon

    #2
    Nieko negaliu ir negalėsiu pasakyt bloga apie šią nuostabią dainininkę . Jos dainos tiesiog nuostabios, per kai kurias net apsiverkiu... Video klipai irgi O jau jos balsas... jos noras dainuoti...
    Manau Ayumi's dainos paliečia visų žmonių širdis
    Labai norėčiau kad ji atvyktų koncertuoti į Lietuvą... bet turbūt to niekada nebus...

    Comment

    • Futari
      AZ rėmėjas



      • 2007 01 07
      • 1094

      #3
      Viskas, ką Ayumi esu girdėjus, tai "Endless Sorrow", bet atlikėjos balsas tikrai nuostabus, tikrai moka perteikt juo daugybę emocijų, ir tikrai malonu klausytis.

      Comment

      • winry3
        hahahahaha! niam :DD

        • 2009 02 18
        • 112

        #4
        Neblogos,prasmingos dainos.Net man,roko mylėtojai,patinka.Klausydama Moments net ašarą kartais moku išspaust
        Not bad...

        Comment

        • Esquisse

          #5
          Naujienos~

          2010.04.14 pasirodė naujas Ayumi albumas Rock 'n' Roll Circus ;D
          2010.07.14 pasirodė naujas Ayumi singlas MOON/blossom ;D
          2010.09.22 pasirodė naujas Ayumi singlas crossroad ;D
          2010.09.29 pasirodė naujas Ayumi singlas L
          2010.12.22 pasirodė naujas Ayumi albumas Love songs

          Idechi, atnaujink info :3
          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-12-31, 18:30. Priežastis: Naujas prašymas xD

          Comment

          • CherryBlossomGirl
            Naujokas
            • 2011 01 29
            • 2

            #6
            Iš tikrųjų, viena geriausių atlikėjų.

            Comment

            Working...