Hakata Tonkotsu Ramens

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Hakata Tonkotsu Ramens

    poster.jpg
    Hakata Tonkotsu Ramens



    Režisierius: Kenji Yasuda
    Studija: Satelight
    Žanrai: veiksmas, komedija
    Transliacija: 12.01.2018 - 30.03.2018
    MAL reitingas: 7.55
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube: Opening / Ending / AMV





    Aprašymas:
    Fukuoka miestas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti normalus, vienas iš daugelio. Vaikai eina į mokyklą, suaugę dėdės/tetos į ofisus. Kažkas šluoja gatves, o kažkas krauna prekes į lentynas. Ir naktinis gyvenimas gan aktyvus. Iš pirmo žvilgsnio ir nepastebėsi, kad nemaža dalis gyventojų yra nusikaltėliai. Mafijozai, žudikai ir sukčiai. Ką veikia policija? Surenka lavonus, ne daugiau. O ką daryti jei reikia nužudyti žudiką? Nieko baisaus, tikrai yra žmonių kurie gali užsiimti ir tokiu darbu. Zenji Banba vadina save detektyvu ir net turi kažką panašaus į ofisą. Žmogus atrodo nors prie širdies dėk, bet net ir jis sugebėjo kažkam perbėgti kelią. Mat už nieką niekas žudikų nesamdo. Va tik žudikas kažkoks keistas ir dar konfliktuojantis su savo užsakovais.








    poster_2.jpgDėl pavadinimo bijojau, kad čia bus kažkoks serialas apie sriubą su makaronais, bet gavau šį tą geresnio.
    Keistai yra subalansuotas šis serialas. Iš vienos pusės kaip ir pabrėžtinai nerimtas ir beveik komedija, su daugiau/mažiau trenktais personažais, o iš kitos pusės smurto ir mirčių tikrai netrūksta. Čia bandyta suderinti sunkiai suderinamus dalykus ir nesakyčiau, kad bandymas nepavyko. Net buvo bandyta vaidinti dramą, bet čia jau tikrai nepavyko. Mat jei trečiaeiliai personažai skerdžiami į kairę ir dešinę tai pagrindiniams niekas negresia. Ir čia net ne spoileris, jau po poros serijų viskas aišku. Dėl personažų sunku susidaryti tvirtą nuomonę. Kaip ir kaloringi ir įvairūs, bet viską man gadina tas kinietis. Kodėl iš jo padarė transvestitą? Ir dar tipo natūralą, lyg tokių būna. Kas čia per pasakų personažas? Ir šis nukrypimas dar niekaip nepaaiškintas. Tipo patinka ir tiek. Kažkaip netikiu. Ką anime būtų praradęs jei Lin būtų buvęs normalus bernas ar net merga? Nieko, nebent tik porą gėjiškų epizodų. Siužetas padalintas į arkas ir kažkokiu originalumu nepasižymi. Nėra labai nuobodu ir už tai ačiū.
    Studija čia yra Satelight tai ir piešimas yra tikrai padorus, o dauguma veiksmo scenų yra tikrai aukščiau vidutinio lygio. Nieko kito ir nesitikėjau.

    Reziumė:
    Kažkoks anime "Džonas Vikas". Smurto daug, bet nieko negaila - nekaltų čia vis tiek nėra. Žiūrisi pakankamai smagiai ir lengvai. Pašalinio poveikio nepastebėta.


    Vien už persirengėlį atimsiu 1 balą.




    3
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    100.00%
    3
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    Realiai patiko tik pirma arka. Tokio Durarariško pobūdžio istorijų labai mažai būna, ir norėjosi jog taip serialas ir tęstųsi toliau, pasakodamas istoriją iš skirtingų personažų perspektyvų po truputį surišant į platesnį siužetą. O realiai ir ta pirma arka galėjo būti kur kas labiau išplėtota ir ne taip greit užraukta. Kitos istorijos labai nykios, personažai neįdomūs, beisbolo komandos rožiniais marškinėliais galėjo ir nebūti. Muzika užtai visai nebloga.

    Comment

    Working...