Killing Bites

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Killing Bites

    poster.jpg
    Killing Bites



    Režisierius: Yasuto Nishikata
    Studija: Liden Films
    Žanrai: veiksmas, smurtas, fantastika, erotika
    Transliacija: 13.01.2018 - 31.03.2018
    MAL reitingas: 6.87
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube: Opening / Ending / AMV





    Aprašymas:
    Na negali tie japonai be visokių mega korporacijų ar klanų, kurie iš tikrųjų ir valdo šalį. Šioje Japonijoje paradui slapta (arba nelabai) vadovauja keturi klanai. Gan taikiai sugyvena, bet kažkaip santykius ir įtaką pasidalinti tai reikia. Tuo tikslu ir organizuojamas "Killing Bites" turnyras. Kad būtų įdomiau klanams atstovauja ne žmonės, o hibridai. Pusiau liūtas arba kokia nors gyvatė? Su tokia pažengusia genų terapija sukurti tokius mutantus nėra labai jau sunku. Aišku ne visi išgyvena ir iki kovos, bet kam tai rūpi? Į visą šitą mėsmalę nelabai savo noru papuola ir Nomoto. Paprastas studentas tiesiog pasitaikė ne laiku ir ne vietoje. Taip tam lopui ir reikia...








    poster_2.jpgKas yra šiuo metu populiaru? Karališkos kovos? Yra. Ir ne šiaip kažkokia, o komandinė. Net ir kažkokios taktikos užuomazgos yra, bet iš principo daugiausia lemia kaip stipriai overpower yra "figūros ant lentos". Nors netikėtumų irgi užtenka. Pačios kovos kartais tradiciškai užtemptos, bet pakankamai vaizdingos. Papai? Yra ne tik papai, bet užuominos į seksą ir net tentakliai. Ir dar čia jūs pamatysite gyvatės lytinius organus. Nelabai supratau kodėl du. Trys būtų pats tas. Pakankamai iškrypę manęs supras.^^ Kawainos mergaitės? Yra, ir ne viena. Smurtas? Oi, šito gėrio irgi yra pakankamai. Humoras? Yra. Kiekvienas zuikučio pasirodymas priverčia nusišypsoti. Ir rekomenduoju nepraleisti anekdotų po titrų. Yra net visai padori pabaiga. Kažkaip nesitikėjau tokios atomazgos, nors kai ką ir įtariau. Ir istorijoje kažkoks skyrybos ženklas padėtas ir nuoroda į tęsinį yra. Bent jau mangos pavidale. Nors aišku pati istorija su siužetu yra niekinė.
    Vis tik didžiausias serialo privalumas yra šviečiamoji dalis. Šiuo atžvilgiu "Killing Bites" man labai priminė "Terra Formars". Ten irgi mutantai jaunimą švietė. Kur ten jaunimą, ir senimas gali sužinoti šį tą naują. Tikrai ne kiekvienas žino koks bad ass yra tas bitėdis. Man atrodė, kad mangustos yra kietos, bet anaiptol. Liūtas? Tigras? Cha, slabakai....Bitėdis barsukas! Štai kas yra tikrasis gyvūnijos pasaulio karalius.^^ Hitomi yra dar ir visai simpatiška, bet per dažnai sako savo firminę frazę. Didžiausia serialo problema yra pagrindinis vyriškas personažas. Nu labai jau pavėpęs ir niekam tikęs.

    Reziumė:
    Netikėtai visai smagus serialas. Jei per daug iš jo nereikalauji. Po pirmų serijų norėjosi mesti, bet nesigailiu pažiūrėjęs iki galo.

    Stop kadrų padariau vos ne 50. Vadinasi gražių kadrų tikrai netrūko...^^



    5
    5
    20.00%
    1
    4
    40.00%
    2
    3
    40.00%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • taven
    Forumo maniakas

    • 2010 06 12
    • 433

    #2
    Tikrai smagus žiūralas. Daug pavėpusių veikėjų su beveik JoJo lygio overreactingais ir WTF momentų
    Spoileris:
    ypatingai pabaiga, taip ir nesupratai ar tas pridurkas išgyveno ar ten kažkoks naujas buvo
    Paskutinis pakeitimas nuo taven; 2018-05-02, 18:15.

    Comment

    Working...