UQ Holder! Mahou Sensei Negima! 2

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    UQ Holder! Mahou Sensei Negima! 2

    205779.jpg
    UQ Holder! Mahou Sensei Negima! 2



    Režisierius: Youhei Suzuki
    Studija: J.C. Staff
    Žanrai: fantastika, veiksmas
    Transliacija: 03.10.2017 - 19.12.2017
    MAL reitingas: 7.11
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube: Opening / Ending / AMV



    Aprašymas:
    Touta Konoe, kaip ir kiekvienas berniukas provincijoje, svajoja pabėgti į miestą. Patartina į didelį ir su liftu iki pat kosmoso. Mat nelabai kas jį dabartinėje gyvenvietėje laiko. Tėvai jau seniai mirę, o draugai.....jie gali prisijungti. Problema yra tik globėja Yukihime, kuri iškėlė vieną sąlygą. Atrodo nieko baisaus, tereikia ją nugalėti, bet yra viena problema - globėja yra ne šiaip kažkokia mokytoja, o viena galingiausių padarų planetoje. Ir kuri visai nesiruošia pasiduoti. Touta'i padeda galvų medžiotojas ir nors viskas vos nesibaigė labai prastai, bet berniukas su Yukihime yra priversti pakeisti savo gyvenamą vietą. Jei juos surado vienas galvažudys tai suras ir antras. Yra ir dar viena gera naujiena - Touta yra nemirtingas.




    Visa "Negima!" serija pro mane kažkodėl praslydo. MAL'as sako, kad viena serialą dropinau jau po pirmos serijos. Neatsimenu, bet matyt priežasčių buvo. Tikėjausi, kad tai man nesutrukdys žiūrėti naująjį. Net sunku pasakyti klydau ar ne. Jei serialas būtų normalus tai gal ir visai jokių problemų nebūtų, bet scenarijus čia toks, kad be narkotinių medžiagų nesuprasi. Kažkokie seneliai, proseneliai, dėdės, magija, technologijos, mistika, haremas, smurtas.....visko tiek primalta, kad nelabai kas aišku. Negi, Nagi, Nugi ar dar kažkoks velnias...galėjo bent jau vardus normalius padaryti? Per visą serialą taip ir nepavyko įsiminti kas yra kas. Kartais atrodo, kad kūrėjai nusprendė 50 serijų sukišti į 12. Bent jau rezultatas panašus.
    Kita vertus serialas nėra beviltiškas. Šio sezono "trendas" šiame shounene žiūrisi neblogai. Kalba aišku eina apie smurtą. Kaip ten dažniausiai būna šiame žanre? Dažniausiai net patys galingiausi smūgiai turi neaiškias pasekmes. Čia gi personažą gali sukapoti į gabalus per 0.1 sekundę. Aišku dauguma personažų net po tokių veiksmų nemiršta, bet vis tiek iš pradžių tai truputi šokiruoja. Galiu pagirti ir veiksmą. Kartais jis gana kokybiškas ir dinamiškas. Pačios kovos aišku neišvengia kalbų, bet jei jau mušasi tai dažniausiai greitai ir nuožmiai. Nors negaliu pasakyti, kad "J.C. Staff" labai jau pasistengė. Jaučiu, kad į aikštelę buvo išbėgęs antras sąstatas.
    Pats Touta irgi kažkoks neaiškus. Man jis kažkodėl priminė Gon'ą ir tai tikrai ne komplimentas. Viena kartą berniukas gali elgtis kaip tikras vyras ir rodo augimą visomis prasmėmis, bet kitoje jau praranda beveik visą sukauptą "lvl'į". Santykiai su Yukihime buvo kažkokie neaiškūs, bet visai smagūs. Su kitais veikėjais kūrėjai visai nesivargino. Random būdu prikaišiojo į siužetą ir tiek. Man jie nepasirodė nei labai įdomūs ir nei labai originalūs.

    Reziumė:
    Labai abejotinos vertės anime tai nuo kažkokių rekomendacijų susilaikysiu. Pirmą seriją galima pabandyti....jei visai nėra ką veikti.

    Haremas kaip ir yra, bet daugiau fone tai galite nesibaiminti. Arba atvirkščiai, nesidžiaukite.^^


    2
    5
    0%
    0
    4
    50.00%
    1
    3
    50.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...