Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken

    Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken


    Režisierius: Nobuyoshi Nagayama
    Studija: Diomedea
    Žanrai: haremas, komedija
    Transliacija: 12.10.2017 - 14.12.2017
    MAL reitingas: 6.43
    Trukmė: TV 10 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Ech, jaunystė..... Visokios pirmos (arba kitas skaičius) meilės.... Mažai kas to išvengė. Va ir Harukai pasisekė, berniukas įsimylėjo gražiausią klasės mergaitę. Pirmūnė, seniūnė ir sportiška. Na ir dar papai, aišku... Idealas! Nerealiomis valios pastangomis Haruka pasiūlė savo paslaugas Akiho ir ji (jam pačiam netikėtai) sutiko. Problema tik tame, kad mergaitė vis tik turi trūkumą ir gan didelį - patvirkimą. Atrodytų anokia čia problema, bet tai realiai gali varginti. Kai kas antras žodis apie aną galą. Kad jau visai liūdna nebūtų tai patvirkusi yra visa Harukos aplinka, pradedant seserimi ir baigiant mokytoja. Ką tokiu atveju daryti normaliam žmogui, kuris nori normalių santykių? Nebent susitaikyti ir prisitaikyti.....



    Kažkaip užkniso mane kraujas, žarnos ir nukirstos galūnės. Norėjosi kažko lengvo ir švelniai romantiško todėl man šitas serialas buvo visai į temą, bet iškart įspėju - jei jums nepatinka haremai ir labai jau nepadorus humoras tai net nesivarginkite ir praeikite pro šalį. Nieko daugiau čia nėra. Nebent labai jau simpatiška Akiho. Kažkas tokios joje yra. Ar tai akių forma ar veido ovalas... Aišku kol ji neišsižioja. Turiu omenyje ne patį balsą. Ją įgarsinanti aktorė savo algą atidirbo 100%. Nors šiaip čia visi personažai yra daugiau ar mažiau patvirkę. Išskyrus Haruką, kuris bando būti proto balsu. Viskas, čia ir yra visa serialo esmė. Sutinku, mažoka.... Humoras yra įvairios kokybės. Kartais sukelia nebent poker feisą, bet kartais sugeba visai padoriai prajuokinti. Bet jis čia specifinis ir patiks tikrai ne visiems. Sutikčiau, kad serijos yra per ilgos. Tokiam serialui maksimali serijos trukmė turėtų būti dešimt minučių. Kad tempas ir humoro koncentracija būtų kuo didesnė. Dabar gi anime tempia laiką rodydamas kasdienišką gyvenimą ir romantikos liekanas. Kažkaip nesiderina visa tai su pošlumu. Bet kita vertus visas pošlumas yra žodžiuose, situacijose ir simboliuose tai kažkokių labai jau erotiškų vaizdų aš čia nepastebėjau. Ir nupiešta viskas labai kukliai. Su "masofke" išvis nesivargino ir paliko kaip violetinį (?) kartoną.

    Reziumė: Anime skirtas žmonėms, kuriems juokinga išgirdus žodį iš "b" raidės. Turintys subtilesnį humoro jausmą ir nemėgstantys haremu gali drąsiai praleisti.


    Užmiršau paminėti, kad yra ir gėjiškų juokelių.


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    3
    5
    0%
    0
    4
    33.33%
    1
    3
    66.67%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...