Hajimete no Gal

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Hajimete no Gal

    Hajimete no Gal


    Režisierius: Hiroyuki Furukawa
    Studija: NAZ
    Žanrai: komedija, romantika, haremas, erotika
    Transliacija: 12.07.2017 - 13.09.2017
    MAL reitingas: 6.52
    Trukmė: TV 10 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening/Ending / AMV



    Aprašymas: Nespėjai apšilti kojų, o visi normalūs klasiokai/klasiokės jau susiporavę ir džiaugiasi fiziniu bei emociniu artumu. Pats gi su kitais nevykėliais žiūri ir tik seiles varvini. Istorija sena ir banali, bet į ją papuolus nuo to lengviau nebūna. Vienas iš tokių nelaimėlių yra Junichi Hashiba su kompanija. Berniukai neturi jokių šansų susiporuoti, nes jokia normali merga į tokius net nepažiūrės. Bet norisi ir net labai. Vieną dieną draugeliai sugalvoja Junichi patrolinti, bet visas užmanymas baigiasi netikėtai. Kas galėjo patikėti, kad balvonėlis gaus į porą merginą!? Ir ne bet kokią, o pačią gražiausią. Ir dar "gal'ę", kurios yra pagarsėjusios savo lengvabūdiškumu "tuose" reikaluose. Nejaugi Junichiui taip lengvai pavyks tapti tikru vyru? O gal tai tik ilgo kelio pradžia?



    Pensininkai (beveik arba visiškai "užraukę" visus reikalus su anime) mėgsta skųstis, kad šiuolaikiniai anime yra niekam tikę. Va seniau buvo daug geriau. Aš šiuo klausimu turiu kitą nuomonę. Taip, šedevrų gal ir išeina mažiau, bet žemas/vidutinis lygis šiais laikais yra gal net geresnis. Čia greičiau žiūrovai išpyndėjo. Paimkim kaip pavyzdį haremo žanrą. Šiais laikais kūrėjai jau beveik atsisakė medinio pagrindinio personažo ir haremą bando paįvairinti kovomis, erotika, mistika, fantastika ar net siužetu. Kartais haremas būna taip gerai užmaskuotas, kad jo net nesimato. Aišku esminiai požymiai išlieka, bet kūrėjai stengiamasi žiūrovą sudominti ne tik dideliais papais. Vis dėlto kartais jie sugrįžta, tiesiai iš praėjusio dešimtmečio. Kaip tik toks ir yra "Hajimete no Gal".
    Primityvus ir negailestingas haremas, atkeliavęs tiesiai iš maždaug 2002 metų. Bet net toks, iš pirmo žvilgsnio, beviltiškas pacientas turėjo dvi galimybes išgyventi. Pirma buvo pagrindinė mergaitė - gal'ė. Subkultūra ir su ja susiję stereotipai yra gan įdomi ir plati tema. Dar čia galima pridėti "nespręsk apie žmogų pagal išvaizdą". Banalu? Turbūt taip, bet užtat visada aktualu. Kaip tuo pasinaudojo kūrėjai? Susifeilino aišku. Jei Yukana Yame yra gal'ė tai aš turbūt emo. Aš gal nemoku skaityti wiki ar blogai matau, bet ši mergaitė yra absoliučiai normali. Dar daugiau, ji šiam serialui yra stipriai per gera. Mergaitės realiai gaila - su tokiu nevykėliu susidėjo. Apie jokį laisvamaniškumą kalba irgi neina. Na gal rengiasi atviriau, bet čia kas antra anime merga tokia. Va Ranko bent jau įdegusi, bet ir ji turi savo (ir didelių^^) privalumų. Dar išgyventi buvo galima su romantika. Buvo galima parodyti kaip pora iš šleivos/kreivos/egoistiškos po truputi patampa normalia. Čia irgi galimybės beribės. Kažką originalaus išspausti būtų nelengvą, bet geram įvertinimui užtektų. O gavosi kaip gavosi.....visa romantika pradingsta dėka primityvaus siužeto ir kažkokių lievų mergų, kurioms gaištamas brangus laikas. Personažai vystomi irgi prastai ir neįtikinamai. Junichi nykumo nupasakoti negaliu - keiksmažodžių žodynas per daug skurdus. Piešimas ultra biudžetinis, prastų hentajų lygio. Gal dviejuose vietose net nusijuokiau, bet humoras labai banalus. Erotika dažniausiai pasireiškia suspausta tarp papų ranka. Vaje.....

    Reziumė: Serialas žiūrėtinas nebent apkerpėjusiems haremų fanams. Nostalgijos dozė garantuota. Normaliems žmonėms draudžiu net bandyti.


    Vaikystės draugės papai yra kažkas baisaus. Net man.^^


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    4
    5
    25.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    75.00%
    3
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    Įdomiai cenzūruotas buvo. Kažkurioj scenoj rankos iš už kadro išlenda uždengia grožybes ir dar atskiras balsas sako "ne!" . Daugiau, šlamštas. Nežinau ko aš jį išvis jungiaus. Gal tikėjaus, kad vat tarp viso to fanserviso bus nuoširdžios romantikos ar bent smagios komedijos.... Gal tikėjaus surasti kokį B Gata H Kei giminaitį.... O tarp draugelių dar ir pedofilas ... Nežinau dėl pasakymo "žemas/vidutinis lygis šiais laikais yra gal net geresnis", objektyvus šlamštas ir lieka objektyviu šlamštu, kad ir kokį amžių bepaimsi, šitas anime geras tikro "trash" pavyzdys.
    Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2017-10-23, 18:49.

    Comment

    • Shenn
      Forumo ligonis


      • 2009 09 21
      • 544

      #3
      Vienas iš tų anime kurį paprastai pasižiūriu tik todėl jei trūksta skaičiaus sezono žiūrimiems ongoingam užpildyt. Kone kiekviena sezona būna bent po vieną toki. Vienintelis iškirtinumas nebent pagrindinė mergaitė. Buvo keletas juokingų momentų. Po metų turbūt nė neprisiminsi matęs.

      Comment

      Working...