Tsurezure Children

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Tsurezure Children

    Tsurezure Children


    Režisierius: Hiraku Kaneko
    Studija: Studio Gokumi
    Žanrai: komedija, romantika
    Transliacija: 04.07.2017 - 19.09.2017
    MAL reitingas: 7.93
    Trukmė: TV 12 ser. x 15 min.
    YouTube:
    Opening / AMV



    Aprašymas: Meilė yra tokia liga, kurią net suaugę sunkiai pergyvena. O ką jau kalbėti apie paauglius? Kažkas užstringa jau ties prisipažinimu. Atrodo jau visiems viskas aišku, bet kai kuriems pirmas žingsnis yra per daug sunkus. Kažkas pradeda gan lengvai, bet po to iškart užbuksuoja. Juk suprasti vienas kitą yra labai sunku, net jei norai iš esmės ir sutampa. Kažkas yra per daug geri draugai ir niekaip nesugeba pakeisti savo santykių. Kažkas yra per prastos nuomonės apie save ir net pagalvoti nedrįsta, kad gali sudominti priešingą lytį. Kažkas degraduoja, nesimoko ir rūko. Ar gali meilė padėti ir tokiems padarams? Kažkas neturi jokių problemų ir jau mokykloje yra beveik profesionalus pikaperis. Vargas tai nekaltai mergaitei kuri užsiraus ant tokio...



    Kur yra didžiausia romantikos problema? Kaip besistengtum ji gan greitai išsikvepia. Kokia spalvinga porelė bebūtų net ir 12 serijų gali būti per daug. Žiūrovas tiesiog ims nuobodžiauti. Ir net humoras ar kitokie prieskoniai nelabai padeda. "Tsurezure Children" įžūliai apeina didžiąją dalį žanro problemų. Vienos poros santykiai gali atsibosti arba šiaip neatitinka žiūrovo skonio? Imkit kokias šešias. Visas skirtingas, kad tikrai bent kelios pataikytų į taikinį. Yra pavojus, kad net tokiu atveju serialas gali išsikvėpti? Sutrumpinam serijų trukmę. Va taip gavosi romantiškasis "Aho Girl". Iš pradžių žiūrėjosi keistai tas šokinėjimas nuo vienos poros prie kitos. Jei čia būtų drama tada toks manevras nebūtų pavykęs, bet viską gelbėja humoras. Šviesus, pozityvus ir kokybiškas. Pasijuokti iš įvairių pikantiškų ir anekdotinių situacijų tikrai galima. Ne šyptelėti (kaip dažniausiai būna), o net garsiai nusižvengti.^^ Personažų tiek daug, kad tikrai rasite kažką prie širdies. Man labiausiai patiko rūkorė su mokinių tarybos prezidentu. Šitų galėjo būti ir daugiau. Pora porų gal ir buvo nereikalingų, bet velnias žino, kitiems gal kaip tik patiks. Nėra čia kažkokių baisių intrigų ar meilės daugiakampių ir visų jausmai abipusiai. Nelabai tikroviška, bet užtat absoliučiai pozityvu. Piešimas biudžetinis, kažkokio grožio nesitikėkite.

    Reziumė: Romantinių komedijų mėgėjai ar mėgėjos žiūrėti privalo. Dar pabandyti gali ieškantys komedijos. Iš manęs anime gauna 8. Kažkodėl negaila.


    Džiugina čia pavaizduotas sveikas jaunimo seksualumas.


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    8
    5
    0%
    0
    4
    100.00%
    8
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • taven
    Forumo maniakas

    • 2010 06 12
    • 433

    #2
    Patiko bet galėjo būt daugiau serijų spie alfa prezidentą ir brocon imouto.

    Comment

    • arna
      emptiness

      • 2006 06 20
      • 1069

      #3
      Ačiū Killerbee. Kaip tik ieškojau ko nors neilgo, lengvo, linksmo ir su šmaikščiu jumoru. Kelios serijos pakėlė nuotaiką. Pradžiai man tiek ir užteks.
      Pats anime apie skaisčius berniukus ir meilės ištroškusias mergaites (su tam tikrom išimtim). Esmė čia dialoguose arba kitaip tariant tai trumpučiai stand-up'ai . Šis anime kaip skanios kavos pertraukėlė darbo metu.

      Įvertis: po peržiūrėtų 4serijų rašau 4/5 arba 8/10.

      Comment

      • Miesto_Druidas
        the journeyman



        • 2010 08 17
        • 1691

        #4
        Niekuo neįpareigojanti bei nuotaikinga romantinė komedija be išliekamosios vertės. Labiausiai patiko šita pora, mat priminė porelę iš Lovely Complex, tik kur kas mažiau erzino skrandį. Kitas poras pamėgti buvo sunkoka, nes arba atkartojamos standartinės jau matytos situacijos ir jau žinomi veikėjų šablonai arba jos kažkokios "cringy" gavosi. Viskas supakuota kompaktiškai, todėl ir rezultatas neblogas, tačiau po pusės metų serialas tikriausiai efektyviai pasimirš.

        Comment

        Working...